canım her cuma bildirim yapıyoruz erkenden olursa liste erkenden hazır olur diye düşünüyorum valla canım kilo cizelgesini bi yerden yapabilioz oraya gir yap diyet bölümüne girdiğinde açıklıo bi girip bakayım neresi bende oraya bakıp yaptım valla şimdi nasıl yapılcak bilmiom kimagrentacım listede bende olmak istiyorum :dance: ve hangi günler tartılıyoruz ayriyetten ben kilo çizelgemi kk ya aktaramıyorum :kedi: sürekli hata veriyor bana yardımcı olumusun çok sey istedim galiba şimdiden tşk opuyorumnanaktan
kaç kilo oldugumu bilmiyrm tartılmaya korkuyrm yarından itibaren dikkat edeyim.haftaya cmts tartılırım ben varken pzts bildirim yapıyrduk pazar günüde işe gitmediğim evde oldugum için rahat rahat tartılıp pzts bildim yapıyrdum.ben işe koşuştura koşuştura yetişiyrm hafta sonu mesela cmts veya pazar bildirim yapsam olur mu?
yarın tartılmak istemiyrm eğer çok kilolu çıkarsam oturur ağlarım valla.1 hafta dikkat edeyim sonra tartılayım .bu bir hafta yerdım edin kızlar bana
magrentacım listede bende olmak istiyorum :dance: ve hangi günler tartılıyoruz ayriyetten ben kilo çizelgemi kk ya aktaramıyorum :kedi: sürekli hata veriyor bana yardımcı olumusun çok sey istedim galiba şimdiden tşk opuyorumnanaktan
özgeciğim canım benim yine aynıııııııı sinir oluyorum artık yaaaaa...........kötükedihüsokötükedihüso aklımdan kötü kötü şeyler geçiyor malum yaratık nasılsa veremiyosun bu güzel damak tatlarından niye yoksun kalıyosun ki diyor bana inceden inceden.......
71,9 dan 72,4 e fırlamısım 1 haftada.regl dönemindeyim ve vücudum feci su topkuyor.yapıcak bir sey yok mafoldumben
selammmlarrr herkese ben bu hafta tartılamıyorum aslında sanırım tartılmasam daha iyi olucak :) tatildeyim diye kilolarımıda tatile soktum :) ne durumdayım bilemiyorum ağvaya inersem tartılıcam bi eczanede
Sıkma canını yaa napalım bizim bünyede böyle metabolizmam mı yavaş bağırsaklarmı tembel ama yok bağırsaklar tembel olsa kilo da almazdım anca sindirene kadar hehehe neyse çözücez canım biz bu işi sıkma canını önce az kalorili beslenmeye çalışıcaz düzene sokucaz bol meyve sebze bide spor olayını düzene soktukmu biizm için ideal kilomuzu dönücez inşallah herkesin ideal bi kilosu var bu yüzden o kiloya bu kiloya düşücem die yormamak lazım mesela benim bence 60 çünkü aşağı inmek imkansız napsam inmio meret yaww ama bana göre en fazla 58 kg olmalıyım yane 5li rakamlara geçeyim sonra sporla vücudu şekillendireyim başka bişi istemiyorum valla sağlıklı bir bünye düzgün bir vücut (manken gibi değil ama düzgün sadece göbek basen fırtlamasın bel 38 basen 40 olmasın):roflol::roflol::roflol: amma konuştum yawww herkesin isteği böledir sanırım lisetey gelince ben bi ayar çekicem canım bu hafta işlerimi toparladım biraz evde net var benim bu akşam hazırlarım olmazsa yarın sabah :) sen sıkma o kadar iş arasında kendini :)
kızlar merhabalar ben eskiden bu gruptaydım çokta güzel kilo vermiştim ramazan bebek tedavisi derken yeniden kilo aldım.vermeliyim ne olur bana destek olun.(
canım yanındayız.buarada kızlar ben tartıya çıkamıyrm pantolanlarımdan anlıyrm kilo aldığımı.ben yarından itibaran akşam yemeklerime ve sporuma dikkat etsem haftaya pazar tartılsam sizler bana destek olurmusunuz çok ihtiyacım var sizlere
Aykoscum haftasonu ne zaman nette olabilirsen zaman bildir. Birlikte uğraşıp yapalım olur mu?magrentacım listede bende olmak istiyorum :dance: ve hangi günler tartılıyoruz ayriyetten ben kilo çizelgemi kk ya aktaramıyorum :kedi: sürekli hata veriyor bana yardımcı olumusun çok sey istedim galiba şimdiden tşk opuyorumnanaktan
1 saat spor yaptım tempolu öğlen 2 tane haşlanmış yumurta yedim az öncede bir muz yedim
açım :ühüüüüüüüüü:
ben 2 yumurta yiyemem heralde üstüste. Canım acıktığını falan aklına getirmemeye çalış. Bir süre sonra iştah azalıyo gibi.haşlanmış makarna yedim az önce, üstüne domates püresi döktüm, azcık da kekik serptim tat versin diye
doymadım ama
bende grubunuza katılmak istiyorummmmm....diyetisyene başladım geçen hafta.bu sabah aç karnına 79 olmuşum.bişey sormak istiyorum diyetisyenim bana step ya da fitness yapma dedi kas ağırlığın artar kilo veremezsin diyor.kas ağırlığını arttırmak öle kolay bişey mi ??o zaman bütün step hocalarının fln iri olmaları lazımmm.bildikleriniz nelerdir??
canım her cuma bildirim yapıyoruz erkenden olursa liste erkenden hazır olur diye düşünüyorum valla canım kilo cizelgesini bi yerden yapabilioz oraya gir yap diyet bölümüne girdiğinde açıklıo bi girip bakayım neresi bende oraya bakıp yaptım valla şimdi nasıl yapılcak bilmiom ki
canım hadi sana izin verdim haftaya bildirim yap bu kadar sıkma canını ayrıca kilo verilir alınır sen kararını vermişsin şimdi sırada kiloyu vermek kalıyor :)
sedacım yok öyle düşünmeler. azmedicez vercez kiloları. kaydirigubbakcemile
olsun canım. haftaya iyi verirsin inşallah.
rakibim bende sen veremicen diye 0,1 kg verdim ara açılmasın diye
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
magrentacım liste için sağol.
canım yanındayız.
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Aykoscum haftasonu ne zaman nette olabilirsen zaman bildir. Birlikte uğraşıp yapalım olur mu?
ben 2 yumurta yiyemem heralde üstüste. Canım acıktığını falan aklına getirmemeye çalış. Bir süre sonra iştah azalıyo gibi.
Çok yoruldum arkadaşlar bu haftaa
herkese selamlar, kolay gelsinnn
bende grubunuza katılmak istiyorummmmm....diyetisyene başladım geçen hafta.bu sabah aç karnına 79 olmuşum.bişey sormak istiyorum diyetisyenim bana step ya da fitness yapma dedi kas ağırlığın artar kilo veremezsin diyor.kas ağırlığını arttırmak öle kolay bişey mi ??o zaman bütün step hocalarının fln iri olmaları lazımmm.bildikleriniz nelerdir??
hoşgeldin canım :)bende grubunuza katılmak istiyorummmmm....diyetisyene başladım geçen hafta.bu sabah aç karnına 79 olmuşum.bişey sormak istiyorum diyetisyenim bana step ya da fitness yapma dedi kas ağırlığın artar kilo veremezsin diyor.kas ağırlığını arttırmak öle kolay bişey mi ??o zaman bütün step hocalarının fln iri olmaları lazımmm.bildikleriniz nelerdir??
teşekkür ederim canım sende yoğunsun kusura bakma zemuszemus
13 KASIM 2009 TARİHLİ LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....
KRONİK_UNUTKAN......80.........79.4.......-0.600 :hooray:
MOONSOON.............79.........78.6...........-0.400 a.s.
SAYDİN78.............69.4........69.1...........-0.300a.s.
SHEWALL.............70.8........70.7.......-0.100a.s.
KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLAR
MERAN07............62.4
SEDAOZER..........65.5
BAYRAV35...........65
ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KİLO ALAN ARKADAŞLARIMIZ
MAGRENTA.......60.....61....+1klava: klava: klava:
CELEN35......71.9.......72.4.......+0.500klava: klava:
ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ
OFPOF.............79:1hug:
CANSUD...........70:1hug:
SULTANA06......75:1hug:
LİREAN...........?:1hug:
GULEYSA.........? BU HAFTA İZİNLİ :1hug:
BİLDİRİMDE BULUNMAYANLARklava:
PINARNAZ.............80:uhm:
DENİZK................73:uhm:
AYKOS.................79:uhm:
CHEROKY..............75:uhm:
KEYFİM...............71:uhm:
KIYMET_AY..........74:uhm:
BURSEFA.............66:uhm:
KİRAZ_Z............71.9:uhm:
DİLEKRUZGAR......73.2:uhm:
HAYAL_AGA........70.7....TATİLDEa.s
EGER EKSİK BİRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN KIZLAR YENİ BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...
ellerine saglık canım magrentacığım ben şuanda 78.300 geliyorum cumadan cumayamı bilgi veriyoruz opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?