70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım her cuma bildirim yapıyoruz erkenden olursa liste erkenden hazır olur diye düşünüyorum valla canım kilo cizelgesini bi yerden yapabilioz oraya gir yap diyet bölümüne girdiğinde açıklıo bi girip bakayım neresi bende oraya bakıp yaptım valla şimdi nasıl yapılcak bilmiom ki

canım hadi sana izin verdim haftaya bildirim yap bu kadar sıkma canını ayrıca kilo verilir alınır sen kararını vermişsin şimdi sırada kiloyu vermek kalıyor :)

bak tatlım topiği izleyerek çizelgeni hazırladıktan sonra

HTML yazan yerden

src="http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wwIWTxd/weight.png"></a> bölümünden kenarlardaki den den işaretinin içindeki

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wwIWTxd/weight.png

kısmını bloğundaki hakkımda kısmından çizelgeye eklersen hata vermez ama dikkatli ol 1harf eksik veya 1 harf fazla olursa çizelgeni oluşturamazsın tatlım

umarım faydası olur ve çizelgeni hazırlayabilirsin:)))

1 saat spor yaptım tempolu öğlen 2 tane haşlanmış yumurta yedim az öncede bir muz yedim
açım :ühüüüüüüüüü:

mrb kızlar
kilo veren kilosunu koruyan arkadaşlarımı tebrik ediorum.alanlarda üzülmesinler haftaya daha azimli olup verirler umarım.
benim kilom aynı gram verememişim.50 li kiloları görebilecekmiyim aceba

Merhabalar söylediğim gibi tartılmaya gittim ve 79.4'üm e yine hiç yoktan iyidir kaydirigubbakcemile2
Hep beraber kurtulacağız bu kilolardan :ecrin_bebek:

birazdan sinir kirizi geçircem wordde hazırladığım liste yalan olmuş offfffffff sinir oldum yaaaaa

haşlanmış makarna yedim az önce, üstüne domates püresi döktüm, azcık da kekik serptim tat versin diye
doymadım ama

sedacım yok öyle düşünmeler. azmedicez vercez kiloları. kaydirigubbakcemile

71,9 dan 72,4 e fırlamısım 1 haftada.regl dönemindeyim ve vücudum feci su topkuyor.yapıcak bir sey yok mafoldumben

olsun canım. haftaya iyi verirsin inşallah.

selammmlarrr herkese ben bu hafta tartılamıyorum aslında sanırım tartılmasam daha iyi olucak :) tatildeyim diye kilolarımıda tatile soktum :) ne durumdayım bilemiyorum ağvaya inersem tartılıcam bi eczanede

rakibim bende sen veremicen diye 0,1 kg verdim ara açılmasın diye
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

magrentacım liste için sağol.

kızlar merhabalar ben eskiden bu gruptaydım çokta güzel kilo vermiştim ramazan bebek tedavisi derken yeniden kilo aldım.vermeliyim ne olur bana destek olun.(
canım yanındayız.
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Aykoscum haftasonu ne zaman nette olabilirsen zaman bildir. Birlikte uğraşıp yapalım olur mu?
1 saat spor yaptım tempolu öğlen 2 tane haşlanmış yumurta yedim az öncede bir muz yedim
açım :ühüüüüüüüüü:
haşlanmış makarna yedim az önce, üstüne domates püresi döktüm, azcık da kekik serptim tat versin diye
doymadım ama
ben 2 yumurta yiyemem heralde üstüste. Canım acıktığını falan aklına getirmemeye çalış. Bir süre sonra iştah azalıyo gibi.
Çok yoruldum arkadaşlar bu haftaa
herkese selamlar, kolay gelsinnn

bende grubunuza katılmak istiyorummmmm....diyetisyene başladım geçen hafta.bu sabah aç karnına 79 olmuşum.bişey sormak istiyorum diyetisyenim bana step ya da fitness yapma dedi kas ağırlığın artar kilo veremezsin diyor.kas ağırlığını arttırmak öle kolay bişey mi ??o zaman bütün step hocalarının fln iri olmaları lazımmm.bildikleriniz nelerdir??

hoşgeldin ofpof..başarılar, kolaylıklar. kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım sende yoğunsun kusura bakma zemuszemus

canım bugün 22:00 da girerim umarım müsait olursun şimdiden teşekkür ederim :dance:

Son düzenleme:

hoşgeldin ofpof kolay gelsin a.s

hoşgeldin canım :)
teşekkür ederim canım sende yoğunsun kusura bakma zemuszemus

yok canım dün öyle denk geldi :) müdürlerim var o yüzden pek müsait olamıyorum dün ve bugün :)))) şimdi listeyi hazırlıyorum bişi olursa sonrasında yardımcı olurum :)

13 KASIM 2009 TARıHLı LıSTEMıZ BıR HATAM VARSA AFFOLA....

KRONıK_UNUTKAN......80.........79.4.......-0.600 :hooray:
MOONSOON.............79.........78.6...........-0.400 a.s.
SAYDıN78.............69.4........69.1...........-0.300a.s.
SHEWALL.............70.8........70.7.......-0.100a.s.

KıLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRıK EDıYORUM...

AYNI KıLODA KALAN ARKADAŞLAR

MERAN07............62.4
SEDAOZER..........65.5
BAYRAV35...........65

ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KıLO ALAN ARKADAŞLARIMIZ

MAGRENTA.......60.....61....+1klava:klava:klava:
CELEN35......71.9.......72.4.......+0.500klava:klava:
AYKOS.............79......79.30.....+0.300klava:
ARAMIZA YENı KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDıNıZ

OFPOF.............79:1hug:
CANSUD...........70:1hug:
SULTANA06......75:1hug:
LıREAN...........?:1hug:
GULEYSA.........? BU HAFTA ıZıNLı :1hug:

BıLDıRıMDE BULUNMAYANLARklava:

PINARNAZ.............80:uhm:
DENıZK................73:uhm:
CHEROKY..............75:uhm:
KEYFıM...............71:uhm:
KIYMET_AY..........74:uhm:
BURSEFA.............66:uhm:
KıRAZ_Z............71.9:uhm:
DıLEKRUZGAR......73.2:uhm:
HAYAL_AGA........70.7....TATıLDEa.s

EGER EKSıK BıRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BıLGıLENDıRıN KIZLAR YENı BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...

Son düzenleme:

ellerine saglık canım magrentacığım ben şuanda 78.300 geliyorum cumadan cumayamı bilgi veriyoruz opuyorumnanaktan

ben 79 um
65 e inmeyi hedefliyorum
sabah 1 dilim ekmek ile üçgen peynir yedim
öğlen dünden kalan haşlanmış makarnayı yedim aynen

selam bende 70 kiloyum ve 57-60 kiloya inmeyi istiyorum benıde aranıza alırmısınız neler yapıyorsunuz zayıflama ürünleri falan kullanıyormusunuz biraz bilgi verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…