- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 38
adet olucam eli kulağında göğüslerime el deymiyor böyle bi sızlama yok o yüzden mi acaba çok demoralize oldum pes etmicem ama bugun senin dediğin gibi yeşil çay ve suya yükleniyim bari
valla 2 yıllık tekstil mezunuyum ama 4 yıl kadar mağazalarda çalıştım.şimdi daha düzgün biiş arıyorum hastane falan mağazalarda biz kadınların tripleri çekilmiyorve çok yorucu
kizlaarr
gelemedim cok yogundum
ama cok cozutmadiim
bu pazartesi ne olacak bakalim artik
sizler neler yaptiniz hepiniz iyisinizdir umarim
yeni gelen kizlar hosgeldiniiz
merhabalar
bugün ki menum
Sabah: bir bardak form çayı
Kahvaltı: bir dilim kepekli ekmek, domates, salatalık, bir yemek kasıgı lor peynir, şekersiz çay,2 zeytin
Ara: yarım yeşil elma
Öğle:yarım közlenmiş patlıcan, 2 yemek kasıgı bulgur pilavı, bir kase yoğurt, turşu
Ara: yeşil çay, bir elma
Aksam: 3 yemek kaşığı sebze yemeği,bir tane kırmızı biber dolması, yoğurt, turşu
Ara: şekersiz türk kahvesi, yarım elma, yeşil çay
Ek:yarım saat zumba, 3 litre su
menün çok güzel cnm maşallahböle güzel menü banada inş.kaç kilsun
inş.canm hoşgeldin.senden burda çok var mesela ben:1::1: çok kaçamağim oluyo ama yinede burada dikkat ettiğim şeyleriçin kilom gidiyo:32::32:[/QUOTE .!.:ah canım ah popoşları göbişleri yapan benimgibi buraya koşuyor.hoşgeldin canım.
Teşekkür edrim kızlar hoşbuldumçok kesin kararlıyım bu sefer artık canıma tak etti bu pis kilolar özel bi diyet yapmıcam ama yediklerime dikkat edip tatlıyı kesicem (inşallah):26:ve günde 3 fincan 9 lu çay içicem
başlangıç olarak böyle bakalım
Allah güç kuvvet sabır ve irade versin hepimize
merhba canm hoşgeldinmerhaba kızlar bende size katılabilir miyim boyum 1.72 kilom 76 olmak istediğim kilo 60 ve kesin vermem gerekiyo artık çok sıkıldım bu halimden ve kilolarımın ssebebi hamilelik
slm canm 6 derken neyi kastettin??slm arkadaşlarr bende 74 kiloyum acilen 6 olmam lazımm :18::18:
bomba gbyz yeni bissürü arkadaş geldi hepsi göbüşlü azimlikizlaarr
gelemedim cok yogundum
ama cok cozutmadiim
bu pazartesi ne olacak bakalim artik
sizler neler yaptiniz hepiniz iyisinizdir umarim
yeni gelen kizlar hosgeldiniiz
canan ben senin ismin ne canm.rosevind canım adın ne??? deneyim yöntemleride hepsi hakkında bilgi vericem merak etmeyin burdayım ben artık :)))
yarın merakla bekliyor olcam canm:26:yarın sabah tartıya çıkcam 7 günü doldurdum mucize çayıma başlayalı.diyetsiz faydası olmaz dediler ama olsun yinede içtim.ama hiçde diet yapmadım baklım ne olcak sonuç heyecanlym.geçen hafta memlekkete gidip dödüm 78.8 dim. giderken 78.5 dum300 gr aldıydım o bari gitseydide sewinseydim
ana bende alcaktım pazardan dedim ne güzel kiloda yapmazay önce ev sahibimiz bahçesinden taze çağlalar getirmiş bir tabak tam ara öğünümde bunları yerimdiye düşünüyordumki google bana gerçeği gösterdi 100 gr 600 kaloriymiş.4 tane yemiş bulundum ama :2:
inş.canmHerkese merhabaa
Pazartesi ben de başlıyorum ve umarım başarılı olurum :26:
güzel olmuş canm komple beğendimmerhabalar
bugün ki menum
Sabah: bir bardak form çayı
Kahvaltı: bir dilim kepekli ekmek, domates, salatalık, bir yemek kasıgı lor peynir, şekersiz çay,2 zeytin
Ara: yarım yeşil elma
Öğle:yarım közlenmiş patlıcan, 2 yemek kasıgı bulgur pilavı, bir kase yoğurt, turşu
Ara: yeşil çay, bir elma
Aksam: 3 yemek kaşığı sebze yemeği,bir tane kırmızı biber dolması, yoğurt, turşu
Ara: şekersiz türk kahvesi, yarım elma, yeşil çay
Ek:yarım saat zumba, 3 litre su
aldıık aldıkk.ama pazartesi bildirim yapmayı unutmayın !aranıza aldınız mı benide kimse cevap yazmadıda
66 kiluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkeseselam önce arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum burayı çokkk özledimmmm tamıtamına 14 klo oldu çok büyük değişim oldu inanın 62 düşeyim resimlerimi koyacam inşllahhhhh
sizlere tek tavsiyem 5densonra yemeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
haziraan 1 kadar 4 kilomuda daveriirsem inşşlllah koyacam çok heyacanlıyım
başlangiç 80
şuan 66
hepinize boooooooooooooooooool irade diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?