70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adet olucam eli kulağında göğüslerime el deymiyor böyle bi sızlama yok o yüzden mi acaba çok demoralize oldum pes etmicem ama bugun senin dediğin gibi yeşil çay ve suya yükleniyim bari

kesin adettendir canm
adetin biter bitmez fakı görürsün diyette olarak devam edersen

kızlar bu sabah soğansuyu içemedim iğreç ya
az daha lavaboda sonlanıyodu bardağin yarısı
bi de kahvaltıyı yeni yaptı.
bençıkyorum kızlar oğlum şuan boynumda oyun oymnk istiyo

merhaba kızlar bende size katılabilir miyim boyum 1.72 kilom 76 olmak istediğim kilo 60 ve kesin vermem gerekiyo artık çok sıkıldım bu halimden ve kilolarımın ssebebi hamilelik

kizlaarr
gelemedim cok yogundum
ama cok cozutmadiim
bu pazartesi ne olacak bakalim artik
sizler neler yaptiniz hepiniz iyisinizdir umarim
yeni gelen kizlar hosgeldiniiz

valla 2 yıllık tekstil mezunuyum ama 4 yıl kadar mağazalarda çalıştım.şimdi daha düzgün biiş arıyorum hastane falan mağazalarda biz kadınların tripleri çekilmiyor ve çok yorucu

haklısın cnm.umartım bulursun kafana göree.

kizlaarr
gelemedim cok yogundum
ama cok cozutmadiim

hoşbulduk cnm.

Son düzenleme:
rosevind canım adın ne??? deneyim yöntemleride hepsi hakkında bilgi vericem merak etmeyin burdayım ben artık :)))

yarın sabah tartıya çıkcam 7 günü doldurdum mucize çayıma başlayalı.diyetsiz faydası olmaz dediler ama olsun yinede içtim.ama hiçde diet yapmadım baklım ne olcak sonuç heyecanlym.geçen hafta memlekkete gidip dödüm 78.8 dim. giderken 78.5 dum 300 gr aldıydım o bari gitseydide sewinseydim

ay önce ev sahibimiz bahçesinden taze çağlalar getirmiş bir tabak tam ara öğünümde bunları yerimdiye düşünüyordumki google bana gerçeği gösterdi 100 gr 600 kaloriymiş.4 tane yemiş bulundum ama :2:

Herkese merhabaa
Pazartesi ben de başlıyorum ve umarım başarılı olurum :26:

Son düzenleme:
merhabalar

bugün ki menum

Sabah: bir bardak form çayı

Kahvaltı: bir dilim kepekli ekmek, domates, salatalık, bir yemek kasıgı lor peynir, şekersiz çay,2 zeytin

Ara: yarım yeşil elma

Öğle:yarım közlenmiş patlıcan, 2 yemek kasıgı bulgur pilavı, bir kase yoğurt, turşu

Ara: yeşil çay, bir elma

Aksam: 3 yemek kaşığı sebze yemeği,bir tane kırmızı biber dolması, yoğurt, turşu

Ara: şekersiz türk kahvesi, yarım elma, yeşil çay

Ek:yarım saat zumba, 3 litre su

menün çok güzel cnm maşallah böle güzel menü banada inş.kaç kilsun

66 kiluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkeseselam önce arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum burayı çokkk özledimmmm tamıtamına 14 klo oldu çok büyük değişim oldu inanın 62 düşeyim resimlerimi koyacam inşllahhhhh
sizlere tek tavsiyem 5densonra yemeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
haziraan 1 kadar 4 kilomuda daveriirsem inşşlllah koyacam çok heyacanlıyım
başlangiç 80
şuan 66
hepinize boooooooooooooooooool irade diliyorum

merhaba kızlar bende size katılabilir miyim boyum 1.72 kilom 76 olmak istediğim kilo 60 ve kesin vermem gerekiyo artık çok sıkıldım bu halimden ve kilolarımın ssebebi hamilelik
merhba canm hoşgeldin
slm arkadaşlarr bende 74 kiloyum acilen 6 olmam lazımm :18::18:
slm canm 6 derken neyi kastettin??
kizlaarr
gelemedim cok yogundum
ama cok cozutmadiim
bomba gbyz yeni bissürü arkadaş geldi hepsi göbüşlü azimlibnm gb

rosevind canım adın ne??? deneyim yöntemleride hepsi hakkında bilgi vericem merak etmeyin burdayım ben artık :)))
canan ben senin ismin ne canm.

yarın merakla bekliyor olcam canm:26:
ana bende alcaktım pazardan dedim ne güzel kiloda yapmaz
iyiki almamışım:18:
Herkese merhabaa
Pazartesi ben de başlıyorum ve umarım başarılı olurum :26:
inş.canm
güzel olmuş canm komple beğendim
aranıza aldınız mı benide kimse cevap yazmadıda
aldıık aldıkk.ama pazartesi bildirim yapmayı unutmayın !

5ten sonra yememekmi

benm diyetisyenim akşam yemeğini 20:00 e
ara öğünüde 10:30averdi

kızlar menüm kötü fakat bugün ciciler aldık kociş ilk defa çok zayıflamısın dedi devam mı devammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

doğumdan sonra ilk defa aldığım şeyleri yakıştırdım eşimde çok beğendi kendime olan güvenim mi geliyor ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…