- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
ya aklıma gelmio hiç su içmek keşke içebilsempeki sana da sorayım kilo çizelgesi nası yapıcam yapmak istiyorum soruyorum şu konu diyorlar yönlendiriyorlar orda da o msjı ara ki bulasın anlatır mısın
ben 2011 de kursa 550 lira devlete 260 lira birde kursa 50 lira benzin parası ödemiştim.ayrıca 40lirada sınav ücretiydi.devlet yeni ehliyet alanlardan vergi gibi birşey alıyor.2 yıldao kadar yükselmişmi hayretevet çok sinir bozucu
Weight Loss - Diet Ticker burdan ayarladınmı canım
off ya fazla tabi bir yerde yeri fiyatına diğer yerde 2 katını vermek istemiyoruz
bende su içmeyi unutuyordum ama akıllı telefonlar sayesinde sorun çözüldübana su içmem gerektiğini hatırlatıyor.ne kadar su içtiğimi görüorum.sende alarmkurmayı deneyebilirsin
yok ya ne beceriksizim yapamıyorum orda oluyor buraya nası gelecek ki
Ben poşetlerden alıyorum, pratik oluyor, imkanın varsa aktardan da alabilirsin.birde aklıma gelmişken sorayım yeşil çayı hazır poşet çaylardanmı alıyorsunuz yoksa aktardanmı hangisi faydalı olur acaba.
Sana bişey olmasın canım.oh ne güzel bende öğle yemeğinde bol limonlupırasa yemiştim.gerçi sakarlığım yüzünden çay takımımın tabağını kırdım şu an nası içimacıyor anlatamam
Yaşın gençmiş canım, B vitamini eksikliği unutkanlık yapar, istersen bir baktır.25 yaşındayım.boyum 174 amakilom dengesiz dağılmış durumda.izmire gelin geldim eylül başındaburası çok güzelde malesef kimsem yok bir süredir iş arıyorum bulamadımdada daha malesef
Günaydin, güzel hafta sonlari olsun..
Ehliyet almak ne kadar pahaliymis..Ben 2006 da çiktim trafige, hiç hatirmiyorum... ama benzin parasi hiç vermedim..
ah canım ah popoşları göbişleri yapan benimgibi buraya koşuyor.hoşgeldin canım.Merhaba sevgili bayanlar aranıza yeni katıldım
zayıflamak isteyip hemen hemen her diyeti deneyip sonunu getiremeyenlerdenim maalesefama bu sefer çok kararlıyım 10 kilo vermek istiyorum, bugün itibariyle 71.00 kilo ile bu yola çıktım bakalım :)) umarım istikrarlı bi şekilde devam edebilirim
Günaydın kızlarr,
Çok yorucu bir günden sonra buradayım, toplantımız yoğundu ama güzeldi. Şimdi çıkmam lazım, daha sonra okuyacaım sizi inşallah,
herkesin keyfi yerindedir umarım.
ewet canm bide her pazartesi bildirim yapıyoruz ababaya ve burayahımm ben her akşam menumu yazcam sizin menuleri takip edip yorum yapcam ve pazartesileri tartilcam degil mi?Allahimm umarim zayiflarim,eski elbiselere girebilirim,yazin asabim bozulmadan denize girebilirim
yiyebilürsüngecmis olsun canim hayirli cumalar keske hava burdada güzel olsada bende atsam kendimi otlara
bende deneyeyim sagol canim
nasil kilo verince seviniyorsak arti görüncede morelimiz bozuluyor ama bugün dikkat edersen belki yarin yine gitmis olur minem
kizlar bebislerim sekerlerimesimin 7sinde dogum günü var 1 dilim dogum günü pastasi yiyivereyim gari yiyimmi
bende dün profiterol ve ekler yidim derim: öğlen tereyağlı iskender ve künefe yedim desem ne dersinizzz???
oooo onlar neler neler yapıyolar ben onları yapsamİvana Sert her gün 3 lt limonlu su içiyormuş
iyiymiş bu yabide ender saraç pişmanlık çayı tarifi verdi aşırı öğün yiyenlerin kalori almaması için :)
hazır poşet çay alıyorum ama istemeyerek aktardan alcambundan sonrabirde aklıma gelmişken sorayım yeşil çayı hazır poşet çaylardanmı alıyorsunuz yoksa aktardanmı hangisi faydalı olur acaba.
pazatesi cnmkızlar sınav haftamdı giremedim.artık düzenli gelebilcemde.bildirim hangi gün yapıorsunz kızlar biraz bilgi verseniz???
neymiş o bizede yaz canm:26:yeni karışık bi bitki çayına başladım kızlar.arkadaşımın annesi 6 kilo verdi 1 ayda onunla umarım bende verebilirim ya çok inanmıyorm bitki çaylarına ama yinede denemeye değer
saplarıda faydalı değilmimiş,maydonozun saplarını zamanında çok yeditttirdiler yabir yazıda okumuştum aktardan bitkileri yaprak halinde almak daha iyiymiş.çünkü poşet çayları toz karışım oldugu için yaprak yerine saplarınıda kullanabiliyorlarmş
çok ilginç bilgiler varmış sende kız yazsana accıkbi zayıflama yerinde bi detoxs buldm kızlar 2 gün yapıyosn sadece yapanlar yazmış hepsi çok memnun 2 kio vermişler ortalama.70 kilo üstü ayda 2 kez 70 kilo altı ayda 1 kez yapılması öneriliyormş.zayıflama değil detoksmuş.pazartesi salı detoks yapcm verirsem eğer bunu sizinlede paylaşrm
cana gelceğine mala gelsin şekeroh ne güzel bende öğle yemeğinde bol limonlupırasa yemiştim.gerçi sakarlığım yüzünden çay takımımın tabağını kırdım şu an nası içimacıyor anlatamam
hoşgeldin canm verdiğin o 5 kiloyu geri aldınmı merak ettimmerhaba kızlar ben iki sene önce giriyodum.5 kiloda zayıflamıştım.internet yoktu.şimdi tekrardan kilo vermek istiyorum.ben malatyadayım.26 aylık ikizlerim var.
latte lightmı kalorisi kaç acep ?sabah:form mısır gevreyi yarım yağlı süt ile
ara:2 kuru kayısı
öğlen :1 küçük tabak kadar keten tohumlu yoğurt 1 sarma eşim gözümün önünde yiyordu canım çok çekti
ara:2 tane sarma
akşam:s.zeytin yağlı pirinçsiz 1 porsiyondan az 8 ymk kaşığı kadar pırasa ....çok küçük derisiz haşlanmış but yarım kaseden az keten tohumlu yoğurt
ara: kahve latte
hoşgeldüüüüünben de geldim70 kiloyum ama acilen 60 olmam lazım bu sabah sütlü çay içtim bir dilim ekmek ile sonra öğlen işte olduğum için ki kahvaltımı 10 gibi yaptığımdan acıkmamıştım öğleni atladım genelde öle yapıyorum. dersim bitti beş gibi eve geldim 5.30 gibi bol yeşilllikli peynirli bi miktar cevizli salatamı yedim ama su içmedim :2: spor yapmıyorum ama yapmam lazım sevmiyorum ki
Merhaba sevgili bayanlar aranıza yeni katıldım
zayıflamak isteyip hemen hemen her diyeti deneyip sonunu getiremeyenlerdenim maalesefama bu sefer çok kararlıyım 10 kilo vermek istiyorum, bugün itibariyle 71.00 kilo ile bu yola çıktım bakalım :)) umarım istikrarlı bi şekilde devam edebilirim
1 haftadır kilom kımıldamıyor .. gram bile oynamıyor 2 kilo verdim toplam bu kadar çabuk durma dönemine girilir mi _? ne yapmam lazım acaba akşam 6 dan sonra tek lokma dahi yemiyorum halbuki .. moralim çok bozuldu bütün enerjim gitti kızlar ..
1 haftadır kilom kımıldamıyor .. gram bile oynamıyor 2 kilo verdim toplam bu kadar çabuk durma dönemine girilir mi _? ne yapmam lazım acaba akşam 6 dan sonra tek lokma dahi yemiyorum halbuki .. moralim çok bozuldu bütün enerjim gitti kızlar ..
bol su yeşil çay iç canm
pes etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?