70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya aklıma gelmio hiç su içmek keşke içebilsem peki sana da sorayım kilo çizelgesi nası yapıcam yapmak istiyorum soruyorum şu konu diyorlar yönlendiriyorlar orda da o msjı ara ki bulasın anlatır mısın

bende su içmeyi unutuyordum ama akıllı telefonlar sayesinde sorun çözüldübana su içmem gerektiğini hatırlatıyor.ne kadar su içtiğimi görüorum.sende alarmkurmayı deneyebilirsin

evet çok sinir bozucu
ben 2011 de kursa 550 lira devlete 260 lira birde kursa 50 lira benzin parası ödemiştim.ayrıca 40lirada sınav ücretiydi.devlet yeni ehliyet alanlardan vergi gibi birşey alıyor.2 yıldao kadar yükselmişmi hayret
bugünkü menüm
sabah:bir bardak su, az peynir,5 zeytin,maydonoz,1 dilim ekmek,3 fincan çay
ara:tek şekerli türk kahvesi,10beyaz leblebi
öğle:5 kaşık zeytinyağlı limonlu pırasa,3 kaşık yogurt,yarımdilimekmek
ara:1 elma,1 havuç,1 kupa yeşil çay
akşam:4kaşık bamya,2 kepçe tarhana çorbası,2 kaşık yogurt,1 kaşık makarna
bol su,15 dakka fitnes,30 dakak sabah yürüyüşü,45 dakka akşam yürüyüşü

Son düzenleme:
kaç kiloydun kaç kilo kaça düştün hedefin ne söyle sana yapıyım sende kendi profiline eklersin

Günaydın kızlarr,
Çok yorucu bir günden sonra buradayım, toplantımız yoğundu ama güzeldi. Şimdi çıkmam lazım, daha sonra okuyacaım sizi inşallah,
herkesin keyfi yerindedir umarım.

Son düzenleme:
birde aklıma gelmişken sorayım yeşil çayı hazır poşet çaylardanmı alıyorsunuz yoksa aktardanmı hangisi faydalı olur acaba.
Ben poşetlerden alıyorum, pratik oluyor, imkanın varsa aktardan da alabilirsin.

oh ne güzel bende öğle yemeğinde bol limonlupırasa yemiştim.gerçi sakarlığım yüzünden çay takımımın tabağını kırdım şu an nası içimacıyor anlatamam
Sana bişey olmasın canım.

25 yaşındayım.boyum 174 amakilom dengesiz dağılmış durumda.izmire gelin geldim eylül başında burası çok güzelde malesef kimsem yok bir süredir iş arıyorum bulamadımdada daha malesef
Yaşın gençmiş canım, B vitamini eksikliği unutkanlık yapar, istersen bir baktır.

Günaydin, güzel hafta sonlari olsun..
Ehliyet almak ne kadar pahaliymis..Ben 2006 da çiktim trafige, hiç hatirmiyorum... ama benzin parasi hiç vermedim..

Merhaba sevgili bayanlar aranıza yeni katıldım
zayıflamak isteyip hemen hemen her diyeti deneyip sonunu getiremeyenlerdenim maalesef ama bu sefer çok kararlıyım 10 kilo vermek istiyorum, bugün itibariyle 71.00 kilo ile bu yola çıktım bakalım :)) umarım istikrarlı bi şekilde devam edebilirim

Günaydin, güzel hafta sonlari olsun..
Ehliyet almak ne kadar pahaliymis..Ben 2006 da çiktim trafige, hiç hatirmiyorum... ama benzin parasi hiç vermedim..

bilmiyorumki bizden almışlardı.2 hafta uygulamalı ders görmüştük onun için.belkide ne koparsamkar diyodur dershaneler ondanda olabilir.bende ehliyet aldım ama trafiğe çıkmaya korkuyorum

ah canım ah popoşları göbişleri yapan benimgibi buraya koşuyor.hoşgeldin canım.

Günaydın kızlarr,
Çok yorucu bir günden sonra buradayım, toplantımız yoğundu ama güzeldi. Şimdi çıkmam lazım, daha sonra okuyacaım sizi inşallah,
herkesin keyfi yerindedir umarım.

günaydııınn toplantının güzel geçmesin sevindim.. resimleri bekliyoruz

1 haftadır kilom kımıldamıyor .. gram bile oynamıyor 2 kilo verdim toplam bu kadar çabuk durma dönemine girilir mi _? ne yapmam lazım acaba akşam 6 dan sonra tek lokma dahi yemiyorum halbuki .. moralim çok bozuldu bütün enerjim gitti kızlar ..

QUOTE=BenSuzi;29730520]canim belden dedi doktorlar en az 5 kilo ver rahatlarsin dediler

keten tohumu iyimi :26:nasil birseydin dur bi sorayim google amcaya :44:

olmamis bebegim [/QUOTE]
banada öle dedi doktor 5kilo vermem,yüzmem spor yapmam gerekiyomuş,:26:
hımm ben her akşam menumu yazcam sizin menuleri takip edip yorum yapcam ve pazartesileri tartilcam degil mi?Allahimm umarim zayiflarim,eski elbiselere girebilirim,yazin asabim bozulmadan denize girebilirim
ewet canm bide her pazartesi bildirim yapıyoruz ababaya ve buraya
yiyebilürsün
:öğlen tereyağlı iskender ve künefe yedim desem ne dersinizzz???
bende dün profiterol ve ekler yidim derim
İvana Sert her gün 3 lt limonlu su içiyormuş
oooo onlar neler neler yapıyolar ben onları yapsam
bide ender saraç pişmanlık çayı tarifi verdi aşırı öğün yiyenlerin kalori almaması için :)
iyiymiş bu ya
birde aklıma gelmişken sorayım yeşil çayı hazır poşet çaylardanmı alıyorsunuz yoksa aktardanmı hangisi faydalı olur acaba.
hazır poşet çay alıyorum ama istemeyerek aktardan alcambundan sonra
kızlar sınav haftamdı giremedim.artık düzenli gelebilcemde.bildirim hangi gün yapıorsunz kızlar biraz bilgi verseniz???
pazatesi cnm
başlangıç kilo:
hedef :
geçen hafta :
bu hafta :
giden veya gelen kilo:
şeklinde yazıp hem foruma hem ababaya özel mesaj olarak yolluyoruz canm
yeni karışık bi bitki çayına başladım kızlar.arkadaşımın annesi 6 kilo verdi 1 ayda onunla umarım bende verebilirim ya çok inanmıyorm bitki çaylarına ama yinede denemeye değer
neymiş o bizede yaz canm:26:
bir yazıda okumuştum aktardan bitkileri yaprak halinde almak daha iyiymiş.çünkü poşet çayları toz karışım oldugu için yaprak yerine saplarınıda kullanabiliyorlarmş
saplarıda faydalı değilmimiş,maydonozun saplarını zamanında çok yeditttirdiler ya
çok ilginç bilgiler varmış sende kız yazsana accık
oh ne güzel bende öğle yemeğinde bol limonlupırasa yemiştim.gerçi sakarlığım yüzünden çay takımımın tabağını kırdım şu an nası içimacıyor anlatamam
cana gelceğine mala gelsin şeker

merhaba kızlar ben iki sene önce giriyodum.5 kiloda zayıflamıştım.internet yoktu.şimdi tekrardan kilo vermek istiyorum.ben malatyadayım.26 aylık ikizlerim var.
hoşgeldin canm verdiğin o 5 kiloyu geri aldınmı merak ettim
latte lightmı kalorisi kaç acep ?
hoşgeldüüüüün

inş.canm hoşgeldin.senden burda çok var mesela ben
çok kaçamağim oluyo ama yinede burada dikkat ettiğim şeyleriçin kilom gidiyo

bol su yeşil çay iç canm
pes etme

benimde aynen öle nası başladıysam o ne + ne- aNLAMIŞ değilim bir terslik var bende bu ay ama hayırdır işallah.

günaydın kızlar dün misafirlikteydim.ablamdaydım .cıss yapalım diye tuturdu çok ısrar etti .
kızdım dedimki nie diyetimi bozdurmaya çalışıyosun zevk alıyosun demi
dioki
seni görünce aklıma yimek geliyo
öldürcem bu kadını yaaasonra ona uydum tabikide

o yüzden cısslı menümü yazayım
dünkü menüm

sabah
yeşil çay
soğan kürü
2bardak su

öğlen
yarım kase çorba
4çatal pilav+üstü döner
3kaşık ezme salata
yarım içli köfte
bir dilim ekmek
bir çatal peynir
2çatal yoğurt

ara
şekersiz türk kahvesi

ara
1 ekler pasta

akşam
1dilim ızgara palamut balık
2hamsi
salata

ara
2 profiterol
1 ekler pasta

sopayı veriyim ben beni kim dövcek
küçükken annemi kızdırdığimda bi kaçardım yakalayamazdı

sabah : aç karnına içmem gereken tiroit ilacım var bol suyla onu içtim yarım saat sonra 2yumurta , 3 zeytin , light peynir , 2 dilim tam buğday ekmeği , biraz kaşar :)

1 fincan türk kahvesi

bugun çok ama çok dikkat edicem akşam sadece yeşillik yiyip öylede yatıcam çok moralim bozuldu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…