70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla ben sporsuz zayıfladım. ama yürüyüş yapman iyidir. kilo verdikten sonra da sıkılaşmak için hareketler yaparsın.
dengeli bi şekilde beslenip, bol su içmeye gayret edersen rahat kilo verirsin

Çok teşekkür ederim canım
O zaman şimdilik diyet ve yürüyüş

kızlar diyetime karar verdim sanırım kilo verdiğim zmndaki diyetimle yola devam edicem gibi görünüyo :) ama busefer vazgeçmeden olucak inş.

sağol canım..

ben netten bikaç video indirdim ordan yapıyorum sana göndereyim o linkleri..

o zaman zumbaya mı ağırlık vereyim

günaydın genç güzel ve dal gibi kızlar
bu sabah komşunun kuranı vardı.mahallede mis gibi lokma döküyorlardı.adamlar var falan gidip alamazsın die kendimi avuttum.ama aklımhala onlarda biyerim şişecek :2:
bugun temizlik yapıcamyarın misafirlerim gelcek.misafirlerden kalanıdakomşulara dagıtmayı düşünüyorum evde kalırsa yiyebilirim

EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)
uzun süredir aklımıkurcalıyan herkesin menüsünde benimkindede olan birşey vardı.aklımda nerden kalmışsa kalmış protein ve karbonhidrat aynı menüde olduğunda biri yağ olarak depolanır diye.neyse onu araştırıken yukarıda paylaştığım şeyi buldum.karbonhidrat diyetiymiş.bir ayda 6-7kilo verdiriyomuş.bana uymayan bir diyet.çünkü ben et ürünlerini yemiyorum.belki sizin işinize yarar .

hoşgeldin diyen herkese hoşbuldum :) pazartesileri tartı günü sanırım ama ben başlayalı 2 gün olduğu için haftaya bildirim yapsam olmaz mı ?

yabancı dil sınavı canım.. benim ilerde uzmanlık sınavına girmem için bundan 50 almam gerekiyordu. bol bol salladım çıktım
ekimdeki sınava artık..
o zaman insallah tutar diyelim
sağol canım..

ben netten bikaç video indirdim ordan yapıyorum sana göndereyim o linkleri..

o zaman zumbaya mı ağırlık vereyim
cok sagol
canim bilemedimki simdi ben öyle duydum ama platesinde cok faydasi var

kolay gelsin

hoşgeldin diyen herkese hoşbuldum :) pazartesileri tartı günü sanırım ama ben başlayalı 2 gün olduğu için haftaya bildirim yapsam olmaz mı ?
canim sen pazartesi bildirim yap bu hafta liste alti olursun haftaya listede olursun insallah

Son düzenleme:
ARKADAŞLAAARR YARIN MALUM BİLDİRİM GÜNÜ
bildirimler bana yapılıyor

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:

şeklinde bildirimlerinizi yaparsanız sevinirim

aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da

başlangıç:
bu hafta:
hedef:

şeklinde bildirimlerini yapsınlar, bir sonraki hafta listemizde olurlar

mesaj atamıyorsanız sayfaya da yazabilirsiniz burdan da alabilirim..
sanırım unuttuğum bir şey kalmadı :44:
yarın süper bildirimler bekliyorum fıstıklar

o zaman insallah tutar diyelim

cok sagol
canim bilemedimki simdi ben öyle duydum ama platesinde cok faydasi var

kolay gelsin

canim sen pazartesi bildirim yap bu hafta liste alti olursun haftaya listede olursun insallah
sende sağol canım

tamam ben o zaman bi gün pilates bi gün zumba yapayım

selam kızlar
dün alıntı yapmıştım ama en son yazdığıma gideyim dedim göremedim tekrar
abababacım ehliyeti sormuşsun 300e anlaştık
75 lira kadar sınava girerken verilecek
540 civarıda kart alırkenmiş canım
başka ne yazmıştım unuttum
nasılsınız kızlar?

olabilir cnm bu ara az yedim ondandır
hosgeldın
kahvenin faydası oluuyomuyomuş denicem cnm saol

nasıl iyi olmayalım cnm yaz geldi kuş sesleri çocuk sesleri ...

sabah: bir dilim kepekli ekmek,iki çay kasıgı reçel,4 zeytin ,bir yemek kasıgı lor peynir,şekersiz çay

ara: yarım elma

öğle: bir kasık sebze yemeği,bir tane kırmızı biber dolması, yoğurt, bir kase sütlaç hiç kaçamak yapmamstım dedim metobalizma şaşırsın

ara: bir elma,yeşil çay

akşam : 4 kasık bakla yogurt tursu

ara:şekersiz türk kahvesi,yeşil çay,

benden de aynı olacak sanırım canım yani gram
çok teşekkür ederim canım insan mutlu oluyor ama çabasının boşa gitmediğini görünce

Son düzenleme:
evet kızlar bu hafta dilediğim gibi geçmedi

sabah:1 dilim kızarmış ekmek 2 yemek kaşığı kadar sucuklu yumurta 2 çatal peynir 1 bardan yarım yağlı şekersiz süt

ara:

öğlen:bol yeşillikli az bulgurlu kısır yani küçük bir tabaktan daha az bulgur diyelim bol marul kısırsız yapamıyorum ama az bulgurlu yapıyorum salata gibi oluyor zati

ara:şekersiz türk kahvesiz 2 kuru kayısı

akşam: form gevrek az yağlı sütle

ara:caffe latte 2 harnup (keçi boynuzu )100 kal geçmemiştir

2 lt su

selam kızlaarr bende yeniden yediklerime dikkat etmeye karar verdim sizlere katılabilir miyim ?? bu arada 1 aydır tartılmıyorum ama en son tartıldığımda 73 kilo idim

hoşgeldin cnmm :)

hoşbulduuuk :) o zaman günlük menümü yazayım bugün biraz kaçırdım. kahvaltı vakti kalkamıyorum ben ikinci öğretimim gece 4 te uyuyup 1 de uyanıyorum direk öğle yemeğiyle başlıyorum. bu konuda önerilerinize açığım ..

öğle:
1tabak salçalı makarna
yoğurt

ara: 5 adet çağla
4 küçük top dondurma

akşam : 1 pors. pırasa
1 tabak makarna 1 dilim denge kepek ekmeği

bu kahvaltı edememe durumu kötü oldu gerçi diyene bak bende öğlen yemeklerini zar zor listeye uygun yapabiliyorum bnde daha yeni başladığım için diyebilceğim bişey yok aslında bana normal bi liste gibi geldi öğlende akşamda makarna olmasaymış daha iyi olurmuş sanki cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…