70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba evet bende üzülerek bu gruba katıldım.sitemim tabiki gruba değil kilolara.77 kiloyum şuan diyetisyene başlayalı 3 ay oldu 85 den 77 ye inebildim ,ama yol daha çok uzun.biraz kaplumbağa hızyla gitsede umarım olur.daha başarılı olan arkadaşlardan yardıımmm yardıım

selam hatunlar
ben bu topiği şimdi gördüm

bende 78 kloyum ve zayıflamak istiyorum

neler yapıyorsunuz
yazın arkadaşlar
birbirimizi motive edelim
zayıflıyalım

kıyamam. Canım benim. Sevinsene.. ! 85 den 77 ne demek ! Bravo sana. 8 kg gitmiş.

git markete ve 8 litre tek tek paket süt al. koy üst üste. başarını göreceksin. Aynen devam ! turkbayragi

canım bugün 22:00 da girerim umarım müsait olursun şimdiden teşekkür ederim :dance:
Canım burada olcam 22:00 da. Msnin varsa özelden mail adresimi verdim.
Magrentacım eline sağlık, şu yeni işime alışayım zorlanırsan bende yardım ederim sana.
Kilo verenlere benide kattık 0,1 kg bir margarinin 3 te biri di mi 
8 tane süt örneğinden sonra düşündümde.
ben 79 um
65 e inmeyi hedefliyorum
sabah 1 dilim ekmek ile üçgen peynir yedim
öğlen dünden kalan haşlanmış makarnayı yedim aynen
lireancım az yemişin. Acıkmıyor musun? Kolaylıklar sanada.zemuszemus
selam bende 70 kiloyum ve 57-60 kiloya inmeyi istiyorum benıde aranıza alırmısınız neler yapıyorsunuz zayıflama ürünleri falan kullanıyormusunuz biraz bilgi verirmisiniz
selam hatunlar
ben bu topiği şimdi gördüm

bende 78 kloyum ve zayıflamak istiyorum

neler yapıyorsunuz
yazın arkadaşlar
birbirimizi motive edelim
zayıflıyalım
selam bende yeni gördüm
73 kilo ile aranıza katılıyorum yer açın
Hoşgeldiniz kızlar. Kolaylıklar dilerim. Hiç yılmayın. Birlikte zayıflıcaz. Ben bu topiğin çok faydasını gördüm hayatımda ilk kez diyet yapıyorum. Eğer burası olmasaydı kesin vazgeçerdim. Burayı düşününce motive oluyorum.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
kıyamam. Canım benim. Sevinsene.. ! 85 den 77 ne demek ! Bravo sana. 8 kg gitmiş.
git markete ve 8 litre tek tek paket süt al. koy üst üste. başarını göreceksin. Aynen devam ! turkbayragi
ReinedelAmour süper oldu bu tarif. Teşekkürler. Benim o 8 paket sütü mü vermem lazım yani. Güzel olur walla.
Bu arada senin çizelgende kilon yazmıyo. Merak ettim kaçsın?
Herkese güzel pazarlar şimdiden arkadaşlar. Hep söylediğim gibi evde daha fazla yiyesim geliyo. ışte oyalanıyo insan.

ellerine sağlık canım listemiz çok güzel olmuşa.s.

dün yediklerim
sabah............tost,haşlanmış yumurta,zeytin
ara................elma
öğle..............4ad. ızgara kanat,yarım s bardağı lıght kola
ara...............1 tane elmalı kurabiye
akşam..........(bişeyler hazırlamak zor geldi) peynirli tost
gece.............mandalina
1tanede orta şekerli türk kahvesi içtim....

bugün pek uğrayamadım malum c.tesi işler yoğun artık p.tesi görüşürüz........

merhaba arkadaşlarr.cuma günü kiloları bildiriyoruz anladım kadarıyla.kilolarımızı birine msj mı atıyoruz yoksa buraya mı yazıyoruz?bide şu çizelgeden ben hazırlayabilsemmmm::S:S:S

merhaba arkadaşlarr.cuma günü kiloları bildiriyoruz anladım kadarıyla.kilolarımızı birine msj mı atıyoruz yoksa buraya mı yazıyoruz?bide şu çizelgeden ben hazırlayabilsemmmm::S:S:S

canım cuma sabahı aç karnına tartılıyoruz ve buraya yazıyoruz. ben şahsen uyanır uyanmaz koşa koşa tartıya gidiyorum. işe gidincede yazıyorum. ilk hafta heyecandan evde bilg açıp yazmıştım. sabahın köründe. kaydirigubbakcemile

ya çizelgemi hazırladım ama uygun formatta değil diye kabul etmiyor

banada öyle demişti. daha basit karakterler seçip denedim denedim oldu. bide linkin doğru kısmını yapıştırdığından emin ol.
hihoyyyt

canım mail gönderdiğin adrese mail attım ben buradayım

Son düzenleme:

merhaba herkese bugün ne çok katılım olmuş böyle
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz tek tek hoşgeldiniz umarım burda beraber güzel bir destek oluşturup zayıflamaya devam edicez :)
kısaca açıklayım cuma günleri kilo bildiriminde bulunuyoruz sabah aç karnına tartılıp gün içinde buraya mesaj yazıyoruz kilomuzu hepsi bu :) sonra gelsin oklovalar kupalar tebrikler nazar değmesinler :)))))
bu arada grup 70-79 ama benim gibi ayrılamayanlar var şaşırmayın :) bağımlılık yapar
ben şimdi bugün bütün gün yediklerimi yazmıyorum herkes okloovayla koşturur valla az önce özsütten geldim anlayın siz artık :)))

bende bugün suçluyum ama niyeyse cumaya çok var rahatlığı oluyo haftasonları
bide eskiden hergün yiyodum haftada bi kez yemek sorun olmaz gibi geliyo. di mi arkadaşlar mafoldumben

bende 74 kiloyum akupunkturla zayıflıyorum nşallah sonuç alıcam

canım ellerine sağlık senide yordum çok teşekkür ediyorum evet istediğim gibi çok güzel olmuş opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…