canım ellerine sağlık senide yordum çok teşekkür ediyorum evet istediğim gibi çok güzel olmuş opuyorumnanaktan
bende 74 kiloyum akupunkturla zayıflıyorum nşallah sonuç alıcam
ben cumartesileri sevgilimle buluşuyorum gezerken hominide gırtlak götürüyuyoz malesef :)) yoksa başka bişey yok bu doğyukta dışarda yürüyemioz da nereye gisek yemek içmekbende bugün suçluyum ama niyeyse cumaya çok var rahatlığı oluyo haftasonları
bide eskiden hergün yiyodum haftada bi kez yemek sorun olmaz gibi geliyo. di mi arkadaşlar mafoldumben
canım ben bir yıldır dikkat etmeye çalışıyorum ama böyle çok sıkı bişi yapmıyorum kaçamak falan baya var malesef ilk bi kaç kilomu birden kesip biraz spor yapıp verdim tempolu yürüyüş :))) ,ile sonra veremedim lahana çorbası diyeti yaptım mayıs haziran gibi 3 kilo verdim gerçekten faydalı bişi ben kolay kilo veremem çünkü damak zevki var malesef zevkle yiyorum beğendiğim bişiyi tadıp bırakamıyorum kötü yane neyse en son biber hapı ile 5,5 k,ilo verdim 15 gün oldu biteli 1 kg geri aldım şimdilik callanetics die bi,şi yapıyorum plates gibi yeni başladım egzersiz bölümünde var :))) sporsuz olmaz vücudu şekle sokmak lazım 60 direnç noktam die düşünüom tekrar hap almak istemiom şuan sirkeli suya başladım ama sabahları içebiliom akşama unutuom :) ne çok yazdım yaa yardımı olabildim inşallah bu arada boyum 1.68 onuda belirteyimmagrentacım selam
sen 71 den 60 a ne kadar sürede indin canım.
hoşgeldin canım aman dikkat akapunktur bitince kilolar geri gelmesin genelde geri gelio etraftan gördüğüm kadarıyla mideni küçült porsiyonlarını ufalt hazır giderken ki bitince geri alma :)bende 74 kiloyum akupunkturla zayıflıyorum nşallah sonuç alıcam
slm kızlar ya bu çizelgeyi bende yapmak istiyorum
kılo çizelgesinin lıncıni bana yollarmısınınz buraya yazın size zahmet arkadaşlar
beraber
zayıflıyalım
bu arada sabah kaçırdım fazla yedim komşum kahvaltıya geldi malum birileri olunca kaçıyo
günaydın kızlar iyi haftalar hepimize :))))
haftasonu bol kaçmaklı geçmiş eee artık hafta içi menümüze hazırız sanırım :)
sabah 3 kuru kayısı bir bardak sirkelisuyumu içtim
az önce çavdar ekmekli beyaz peynirli tostumu yedim
öğlene bilmiyorum napcam ama bugün geçiştirmeyi düşünüorum haftasonu çok kaçınca bugün az kalori almak lazım bence :)
günaydın kızlar iyi haftalar hepimize :))))
haftasonu bol kaçmaklı geçmiş eee artık hafta içi menümüze hazırız sanırım :)
sabah 3 kuru kayısı bir bardak sirkelisuyumu içtim
az önce çavdar ekmekli beyaz peynirli tostumu yedim
öğlene bilmiyorum napcam ama bugün geçiştirmeyi düşünüorum haftasonu çok kaçınca bugün az kalori almak lazım bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?