- 7 Aralık 2011
- 11.175
- 7.229
- 448
Evet canım 10 gün aralıksız yapıyorsun, sonra 2 ama ben hiç 2 ye geçemedim, 1.level bile çok yorucu o yetiyor.buldum canım ve yaptım çok güzelmiş baya bi ter attım saol önerin için dewam edicem :) ama bişi sorucam level 1den başladım level 1i 10 gün yapıp 2ye mi geçicem ?
bugünkü menüm
sabah: 1 dilim kepek ekmek,1 kk peynir,1 domates,1 salatalık şekersiz yeşil çay
ara: 1 fincan nescafe 3 adet diet bissküvi
öğlen: 1 bardak çabuk çorba
ara: yok unutmuşum spor yaparken :)
akşam: 6 kaşık nohut yemeği,3 kaşık pilav,1 kase yoğurt çok az salata doyduğum için salata az oldu
9 gibi yeşilçay içerim su içmeye devam
yorum yapalım :)
Evet cuma canım, çoğunluk olarak cuma istiyoruz, pazar günü herkes bildirimde bulunamayabilir.arkadaslar kilo bildirimi şimdi kesin cuma mı ?
bence pazartesi iyiydi en azından hafta sonu kaçamagımızı kısıtlıyorduk.
pazar günü de olabilir..ama cuma olunca hafta sonu bırakıyor insan kendini
Bugün yemek düzenin epey bozulmuş ama mazeretin var, affediyorum bugünlükkızlar bugun eşimin izin günüydü.dolayısıyla kendimizi dışarı attık burayada gelemedim.hava çok güzeldi.millet konak meydanında askılı ve straplezle dolaşıyordu valla.tabi onları gözünce tsörtten çıkan göbişime bakıpiç geçirdim.yaza kadar bende askılı giyip salınacam oralarda fit fit işallahbugun dışarda olduğumiçin yemek konusundada pek dikkat edemedim
ssabah:1 bardak su,maydonoz,2kibrit kutusu kadar beyaz peynir,2 dilimekmek,yarım salatalık,8 tane kadar yeşil zeytin,3fincan çay
ara:türk kahvesi,1 kurabiye
öğle:bir simit yedim(buranın simidinipek beyenmiyorum ama yinede yedim.simit yemeği özledimevlendiğimden beri)
ara:yok
akşam:10tane patates kızartması,3kaşık bulgurpilavı,1 minik kase yoğurt
bugun birazcık boşladım ama 4 saat kadar yürüyüş yaptık sahil boyunca arada dinlenmelide olsa yinede hareket ettim.temiz hava bol bol güneş mis gibiydi ohhh
Bakmaaaaaaaa, yimeeeeeeeeşuan bir börek yiyesimwar sormayın..hamurişi tariflerine bakıyorum çünkü...:18::18::18::18::18::18::18::18:
O kalorileri düzenli bir şekilde alman gerekiyor canım, kahvaltını güzelce yapacaksın, aranı yapıcaksın, akşam da en geç 6-7 gibi bitireceksin, akşam 7'den sonra yediklerin yanına yağ olarak kalacaktır, çünkü, uyku ile metabolizma durur. Düzenli sabah-kizlar benim aklima bisey takildi sormak istedim size simdi gunluk aldigin kaloriyi asarsan zaten kilo aliorsun ama diyelimki cok az kalorie alipta aksamdan sonra biseyler atistirmaktami kilo aldirir o kalorie siniri icerisinde istedigimizi yiyebilirmiyiz ve istedigimiz saatte bunu anlamaya calisiyorum ama nette bulamadim bisey aranizda bilen varmi aceba :)
ara-
öğle
ara
akşam şekilde dağıt kalorilerini.
Sütlü tatlı hariç güzel canım.
:26::26::26::26::26:
sabah
2 küçük dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz peynir (parmak kadardı)
3 tane zeytin
1 salatalık
ara