günaydın ortiş inşallah almıyorumdursporu seviyorsan oldu bu iş lalecim
menünde güzel ben beğendim afiyet olmuştur
okumaklada sana bir nebze yardımcı olabilmişsek ne mutlu umarım daha iyi hedeflere ulaşırsın kısçe
geçmiş olsun annesi
üzülme emziriyorsun çabuk gider stres yapma kendine
akşamları hafif atlat
iyidir kuzum senden ne haber
ama herkesin ev düzeni malesef bir değil kuzum
çoğunluğumuz hafta sonu %98'miz misafiri oluyor misafirliğe gidiyor
e gelen gidenin yanında da saygısızlık oluyor yememek içmemek
kocişlerde evde oluyor
e biz onu yimem bunu yimem dersek
adamlar da bizden sıkılır
hem kendimizi hem evimizi çok kasmadan
ortasında durmak lazım
cuma iyidir şeker kanımca
ohhhh süper menü valla bu menüyle hoplaya zıplaya kilo verilir
fazla bile gelir rosem
çiko olmayaymış bide sütlü tatlın iyiymiş be kuzum
günaydın ballı kaymak yirim sini ekmeğime sürüp
öperim bi çok bugün saldırıya uğramışsın
bende öpem
selammmm
gene çıkardı sümüklüyü ıııııyyyyyyykkkkkkkkkkkk
selam ortişi kilo durumları nasıl almıyorsun değilmi
külahları değişiriz cuma günü ona göre
selam canım
waaaavvvvvvvvvvvvvv 28 beden hemideeeeeeeee
süpersin beybimmmm maşallahhhh
günaydın nsan ayının asil çiçeği
günaydın yavru nasılsın bugün hava kapalı sayılır
yarın tartı günü bilesin
Akşam sadece tarhana ile doyabildin mi, yanına yoğurt ve salata ekleseydin canım. Diğerleri güzel de.
sporu seviyorsan oldu bu iş lalecim
bayılırım canım ya fırsatım olsa sabah öğlen akşam yürürdüm heralde
menünde güzel ben beğendim afiyet olmuştur
teşekkür ederim beğenmene sevindimistiridye mantarı diye bişey buldum dün ilk defa yaptım protein deposuymuş yani tok tutuyor üstelik fazla kaloriside yok haberin olsun:)
günaydın nsan ayının asil çiçeği
vaaayyy çok teşekkür ederimben size ne desemki hiçde öyle afilli laflarda bilmemki
ölçüler cok ıyı maşallah yaww...kızlar bugun ölçülerimi aldım
göğüs 90
bel 67
göbek 85
basen 94
1 ay sonra spor yapıp yıne ölçülerimi alcam
canım tarhana çok doğurucu geliyor 1 tabak yicem inşallah doymazsam 1 dilim ekmek yerine 2 kaşık bulgurda yiyebilirim üzerine 1 kaşık yoğurtla
kızlar plates yaptık kızımlayarım saat kızım acıktı 45 dak yapamadık
ya ya hic sorma dilekBallıyla yarışıyormussunuz
insallahburası bayağı kalabalıklaşmış, baharla birlikte kilolar gidecek herkese başarılar:)
hosgeldin canim aramizamerhabalar herkese,
bende 79 kiloyum yeni bir topik ararken kendimi burda buldum daha önce başka bir topikteydim ama diyet topiğinden çok yeme topiğine dönüşmüştü ve motivasyonumu etkileyen şeylerden ötürü buraya katılmaya karar verdim ben bu zamana kadar 6 kilo kadar verdim boyum 1.65 sizler nasıl yapıyorsunuz mesela listeniz falan varmı kilo bildirimini ne zamanlar yapıyorsunuz gibi...biraz önce sayfalarınızı okudumda bayağı bi kalabalıksınız galiba ne güzel umarım herkes hedefine en kısa sürede ulaşır
esim sac ektirmeyi düsünüyor zaten bende gitmisken banada ektireyimvayyyy suzim süpersin sana saç çekmek iyi geliyor
sanırım tek tel kalınca sen tığ gibi kalıcan
olsun saç ektiririz bizde nihhahahahahaha
kıskanç kıskanç kıskançççç
yirim senii
işte böyle kndine gel seni böyle motiveli görmek
beni musmutlu ediyorrrrrr
vili viliiiiiiiiiiiiiiiii (anladın sen ısparta şivesi)komşumuzdan duymuştum
kuzummmm hoşgeldin karabatağım aslan karam yıvrımmmmmmmmmumahhhh
cuma liste anladın sen onu
severim seni
geçmiş olsun gözün aydın bebeğim
cuma olması aslında iyi olur
,hafta sonu yiyoz pazartesi şişko çıkınca moralimiz bozuluyor
bi baakıma mecburuz misafiri var
eşler evde olmuyor
hoşgeldin lale
biz diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenerek spor yaparak birbirimizi motive ederek
kilo veriyoruz
burdaki kısçelerin çoğu azimli kısçelerdir
çoğumuz eskiyiz.
cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz hem topiğe hemde ababa isimli arkadaşımızın özeline
akşamları menü paylaşıyoruz
iyi yada kötü yorumlarımızı yapıp hatalarımızı buluyoruz
yine yetişemedim
yok valla yemedim :)) o kadar özendim ama o pastalar patates salataları dokunmadım hiç... bugün de yurtta karışık kızartma felan var en sevdiklerim.. imtihan oluyorum resmen öğlen dokunmadım bile şimdi de sadece çorba içicem inşallah :26:
teşekkür ederim :) bundan sonra azaltayım biraz daha
hoşbulduk :) teşekkür ederim :)
öyle yapcam inşallah artık :)
çooook güzelmişş :)
bu arada kendimi tanıtayım öğrenciyim 20 yaşımı yeni bitirdim :) ankarada türkçe öğretmenliği okuyorum inşallah incecik çıtır olcam :)
kötü degil canim karbonhydrat yok sayilir güzel yanisabah salatalık domates 1 dilim peynir 2 zeytin
öğle 2 tane küçük kabak dilimleyip fırın poşetinde yağsız tuzsuz baharatlı yaptım yoğurtlayıp yedim.doymadım we 1 kase kadar tawuk wardı haşlanmış onu tawada yağsız çewirdim onuda yedim.
akşam napcamı bilmiyorum 2 tane armut yedim.yemesem olcak..acıktım..neyse2 kuru incir we 2 bardak su yeter bana çok kaçırdım öğlen:44::44::26:
biraz anlat bizede merak ettim79kiloyla başladım ben bu forumu okumaya şimdi 68 im hala muhabbetlerinizi kim ne yemiş diye okuyorum:)hımmm niye okuyosun sadece derseniz? ben ekgıdayla kilo veriyorum yani tek öğün normal yiyorum kimseyi etkilemek istemedim yanlış anlaşılma olmasınnn :) bu zor ama keyifli yolculukta farkında olmadan bana motivasyon oldu herbirinizin yazdıkları...umarım herkes istediği kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşır :) hoşçakalıııınn :)
annem olsa kizardin bana totosu acik ayaginda corabsiz gezersen üsütüp kivranirsin böyle diyesağol canım yattım da hiç geçmedi :26:
evet bana da fazla pahalı geldi
ama gittikçe de artıyor kaçarımız yok artık
amin tatlım
benimki de bu ay baya ağır geldi yoksa bu kadar etkilenmem ben ağrıdan da
sağol canım
sağol canım..
bende böyle düşündüm de pazartesi de istenince ne diyeceğimi de bilemedim :26:
öyle oluyor canim yedikce yiyesi geliyor insanin o yüzden salma kendini bak havalar isiniyor montlar atildi zayif olmak varken 5 dakikada yiyip yutumuz yiycekler bizi mutlu etmezselam kızlar kızım bugün aşı oldu onunla uğraştım alışveriş yapamadım dünden sarma filan vardı ondan yedim 2 günüm çok kötü nasıl toparlıcam bilmiyorum bir başlayınca da duramıyor insan çok mutsuzum
gecmis olsun canim geri geldigine sevindimslm kızlar ne alemdesiniz ben yokken çok kaynatmışsınız ya
nesli nerdesin özete ihtiyacım var
benm dün dişim ağrıyodu fenaydım gremedim
bide oğlum çiçek oldu
misafirde geldi ohh yani anladınız siz beni
biaz geç kaldım ama geldim
dün diyetisyene gittim fırça çekti
şimdi çok açım yemek yiyim yazcam size listeyi:26:
aksamla ögleni degistirseydin cok daha güzel olurdun canim hem nohut hem pilav olmamis sankim :26:buldum canım ve yaptım çok güzelmiş baya bi ter attım saol önerin için dewam edicem :) ama bişi sorucam level 1den başladım level 1i 10 gün yapıp 2ye mi geçicem ?
bugünkü menüm
sabah: 1 dilim kepek ekmek,1 kk peynir,1 domates,1 salatalık şekersiz yeşil çay
ara: 1 fincan nescafe 3 adet diet bissküvi
öğlen: 1 bardak çabuk çorba
ara: yok unutmuşum spor yaparken :)
akşam: 6 kaşık nohut yemeği,3 kaşık pilav,1 kase yoğurt çok az salata doyduğum için salata az oldu
9 gibi yeşilçay içerim su içmeye devam
yorum yapalım :)
güzel canim yarim kurabiyeden birsey olmaz devami gelmediyse :18:selamlar
bugün ki menum
sabah: bir bardak sıcak su
kahvaltı: bir dilim kepekli ekmek,domates salatalık,bir yemek kasıgı lor peynir,şekersiz çay,bir çay kasıgı reçel,3 zeytin
ara:bir ceviz,yarım elma
öğle: 4 yemek kasıgı sebze yemeği, yogurt,turşu
ara: yarım ev yapımı kurabiye:18: , yeşil çay
aksam: 3 yemek kasıgı kabak yemeği,cacık,turşu
ara:şekersiz türk kahvesi,yeşil çay yarım elma
canim pazar günü herkes giremiyor ki birde söyle düsünüyorum haftaici is güc ailenle dogru dürüst vakit geciremiyorsun haftasonu ister istemez kaciyor zaten pazartesi geri toparlarsan bidahaki cumaya kadar yine eksi cikabilirsin cabuk gelen cabuk gider benim fikrim canimarkadaslar kilo bildirimi şimdi kesin cuma mı ?
bence pazartesi iyiydi en azından hafta sonu kaçamagımızı kısıtlıyorduk.
pazar günü de olabilir..ama cuma olunca hafta sonu bırakıyor insan kendini
menü olmamis ama güzel bir gün gecirmissin olsun okadar bugün dikkat et amakızlar bugun eşimin izin günüydü.dolayısıyla kendimizi dışarı attık burayada gelemedim.hava çok güzeldi.millet konak meydanında askılı ve straplezle dolaşıyordu valla.tabi onları gözünce tsörtten çıkan göbişime bakıpiç geçirdim.yaza kadar bende askılı giyip salınacam oralarda fit fit işallahbugun dışarda olduğumiçin yemek konusundada pek dikkat edemedim
ssabah:1 bardak su,maydonoz,2kibrit kutusu kadar beyaz peynir,2 dilimekmek,yarım salatalık,8 tane kadar yeşil zeytin,3fincan çay
ara:türk kahvesi,1 kurabiye
öğle:bir simit yedim(buranın simidinipek beyenmiyorum ama yinede yedim.simit yemeği özledimevlendiğimden beri)
ara:yok
akşam:10tane patates kızartması,3kaşık bulgurpilavı,1 minik kase yoğurt
bugun birazcık boşladım ama 4 saat kadar yürüyüş yaptık sahil boyunca arada dinlenmelide olsa yinede hareket ettim.temiz hava bol bol güneş mis gibiydi ohhh
öglen az ama menü güzel canimkızlar iyi akşamlar 1 ay oldu yediklerime dikkat etmeye ve spor yapmaya başlayalı toplamda 4,5 kilo verdim şuan 73 kiloyum
bugün yedikerim ::
sabah : bi dilim kemek ekmeği, yumurta, peynir 5-6 zeytin çay (2 şekerli)
ara: 10 adet badem
öğlen :bi elmayla geçiştirdim
akşam :zeytinyağlı taze fasulye(4 y.kaşığı ) 4-5 kaşık pilav ve bi kase yoğurt
akşamda yürüyüş yaptım 45 dk
hadi bakalim canim güzel sonuclar alirsin insallahkızlar dün diyetisyene gittim oğluşumun amaliyatında ara vermiştim daha yeni gidebildim.
b vitaminim d vitaminim demir eksikliği magnesyum gb bazı değerlerim diplerdeymiş.....
ona göre verdi doktor listeyi bilginiz olsun
1-2 bardak ılık su
(09:00) KAHVALTI=şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta veya omlet veya menemen(1tatlı kaşığı zeytinyağı)
1dilim peynir
domates,salatalık biber (yağsız)
3-4 zeytin
2dilim ekmek(tam tahıl çavdar)
(11:30) ARA =1fincan yeşil çay+4kuru kayısı veya 1yemek kaşiği kuru üzüm
(13:30) ÖĞLEN =1kase çorba veya 2dilim ekmek
=6yemek kaşiği sebze yemeği ( susuz)
1kase yoğurt
(16:00) ARA =1galeta veya 1/2 paket diyet bisküvi
veya 3grissini +1dilim peynir+(domates salatalık )
(19:00) AKŞAM =1Kase çorba veya 2dilim ekmek
100 gr.(3köfte kadar) et /tavuk/balık
(21:00) = salata (1 tatlı kaşiği z.yağı) veya 2yemek kaşığı yoğurt
(22:30) =1tane meyve
YATMADAN ÖNCE 1BARDAK SÜT (YAĞSIZ)
bakma :18:yemeşuan bir börek yiyesimwar sormayın..hamurişi tariflerine bakıyorum çünkü...:18:
bende tatli haric cok güzel menü diyorum minem
:26:
ara
3ü 1 arada
öğlen
1 kase çorba
bulgurlu ıspanak kavurma
yoğurt
ara
1 türk kahvesi
1 parça çiko
ara
1 elma
akşam
yarım kase çorba
3 kaşık ıspanak+2 kaşık kıymalı menemen
yoğurt
ara
1 kup sütlü tatlı
ekmegin cene kismindanmisabah:ekmeğin çene kısmından azıcık kopardım yarısını kızım aldı1 zytn 1 kibrit kutusu peynir 2 ymk kaşığı sucuklu yumurta 1 büyük bardan az yağlı süt
ara : 1 kuru kayısı
öğlen :4 kşk bulgur pilavı 1 küçük tabak nohut 2 küçük kepçe kadr 2 kaşık yoğurt
ara :10 kuru üzüm
akşam : 1 tabak tarhana çorbası
ara:sade kahve 3 gün kurusu kayısı 2lt su 1 büyük kupa 5 i bir yerde ve form çayı 2sini aynı anda demliyorum
günaydin tatlimgünaydinlaaarrr
güzel birgün olsun insallahhhhh
yeni gelen kizlaar lütfen menülerinizi alt alta ve bosluk birakarak yazin
cooook rica ediciiim
örnek olarak bakiniz asagiya
günaydin fadimecimmBalkaymakım ve tüm kızçeler günaydınnn
Güzel bir gün olsun inşallah.
bilgim yok canim ama güzel hareket ediyorsuziiimmcaniimm
Bikini Fatburner Workout 2010 - Warm-Up mit Jennifer Hößler - YouTube
bu bacinin dvd sini almayi düsünüyorum hic bilgin varmi ne dersin
gerci eminde degilim ebru salinin pilates dvd sini aldim ve dogru düzgün yapmadim :26:
ama hicde begenmedim o dvd yi
acaba bu nasil bilemedim :44:
günaydin caniimm
gel buraya öpeceem Eki Görüntüle 682261
günaydin canimgünaydın kızlar güzel bir gün olsun
tartinin tepesine ciktim
ama ama ben artidayiimmm Eki Görüntüle 682283
regl yaklasiyoooo
suziii beni yenceeekkk Eki Görüntüle 682284
pilav haric güzel canim ama oda zaten sadece 2 kasikgünaydınnnn
dün burayada yazıcam diye çok iyi tuttum kendimi
sabah
1 dilim etimek ekmek,1 yumurta,yarım domates,maydonoz
ara
1 bardak yeşil çay
öğle
1 kase domates çorbası 2 galeta
ara:
1 kivi
akşam:
1 tabak yoğurtlu patates çorbası 2 kaşık pilav
günaydin insallah tatlimgünaydınlaaaarrr
güzel bir gün olsun inşaalllah
günaydin minemgünaydın kızlar
nasılsınız bugün?
günaydin canim günaydingünaydınlarrrrr, güzel izmirimin guzel havasından gunaydın :) bugun spor gunu.. hopp bır kı hopppp bır kıı..
günaydin canimGünaydınnnn
günaydin canimHerkese Günaydın:)
günaydin canimgünaydın canlarım nasılsınız ben reglı olcam karnım davul gibi ama hamılelıkten önce aldığım ve hiç giyemediğim bi kot vardı 28 beden onun içine girdim lcw pantolonu bedenlerı buyuk ama olsun 28 gıymek cok güzel hemde bol bıle oldu YAŞASIN zayıflıyorum dun gören 2 kişide sen zayıfladınmı belın ne kadar incelmiş dedi çok mutlu oldum yuppı
günaydin canimgünaydın diyen herkeslere kocamaaaann günaydınlar olsunkilo bildirimi cuma kesinmi kızlar en geç saat kaça kadar bilgilendirirseniz sevinirim...bide bişey sorucam bu dijital tartılar fazlamı tartıyor öyle bişeyler duydumda?
günaydin dilekcimGünaydın kızlar
aynen bende dün aksam ne zorluklar cektimben akşamları kurda dönüşüyorumöğlense hıc yemesem aklıma gelmıcek...
günaydin hasretcimgunaydın
ölçüler cok ıyı maşallah yaww...
sizin pilatesınızı yirim ben ama :) ben de ogluma pilates eşeği alcam yurumeye baslayınca..
slm kizlar
ay kendime inanamiyorumpazartesi 74.5 le baslarken bugün yine eksi gördüm bu benmiyim diyorum kendi kendime :111:
siz bana ne iyi geliyormussunuz canlarim benim
bacagimdaki agrilarda hakket hic yok gibi arada hafif ama yanma gitti cok sükür allah razi olsun canlarim benim
doktor bana en az 5 kilo ver derken nasil vereyim ugrasiyorum ya diyordum ama sizin desteklerinizle verebiliyormussum icim icime sigmiyor yarin 300-500 den fazla vermis olarak bildirim yapacagim insallahyazacakdim bugün ki kilomu ama vazgectim süpriz
öyle iste kizlar yolla devam :13: birlikte basaramiycamiz birsey yoktur hele biz kadiniz istesek yapariz
canım ben kızım 3 aylıkken yine denedim heves etmiştim kızım birşeyin farkında olmadığından izin vermiyordu şimdi anlıyor malzemeler renkli olunca bana vermiyorama duruyor artık oğluşunla plaste mi yapacaksınız sizde iyi oluyor valla :) biz normal sert olan at aldık senin dediğin daha güzelmiş
cok merak ettımm.. yarını ıple cekıyorum
sen nasıl benım güzel izmirimin gevreğine sımıt dersınşööle denıze karşı gevrek tulum peynırı ve ayran ya da çayyy ohhhhh... cok cısslı menu olmuş ama afıyet olsn...
benım menuye benzıo şekerr.. afıyet ola hıc ac kalmadan vercen kılo valla..
az kaldı sık dişini son 20 saatcok sagol canim benimay bugün kacirmayayim aksam senin gibi icime kurt giriyor ye de ye diyor :18: dün sirf istahim kapanmiyor diye saat 8 bucukda oglisle yattim
doğru diyon canım gevrek ben tekirdağ simitini özledim.bol susamlı sıcacık çıtır çıtır
az kaldı sık dişini son 20 saat
sizinki kalın yumuşak olanlardan mıtekirdağlı bir arkadaşım da buranın gevreğini beğenmediydi.. merak ettim nasıl kinee
20 saat cokhersey olabilir anlasak sunu 10 saatde düsürek
20 saatin içinde 8 saatlik uykunda var şekerim.. bir ara öğün yap sen de acıkma aman
az kaldı sık dişini son 20 saat
sizinki kalın yumuşak olanlardan mıtekirdağlı bir arkadaşım da buranın gevreğini beğenmediydi.. merak ettim nasıl kinee
bizimki birazcık daha ince üstü pekmezli ve bol susamlı die daha koyu renk içi yumuşacık görüntüsü bunun gibi.
http://img03.blogcu.com/images/y/m/k/ymksfs735/simidiye_1__1254647472.jpg
buranın simidini yutamıyorum.boğazıma takılıp hıçkırıktutuyor çok kuru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?