70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugun ölçülerimi aldım
göğüs 90
bel 67
göbek 85
basen 94
1 ay sonra spor yapıp yıne ölçülerimi alcam

günaydın ortiş inşallah almıyorumdur

Akşam sadece tarhana ile doyabildin mi, yanına yoğurt ve salata ekleseydin canım. Diğerleri güzel de.

canım tarhana çok doğurucu geliyor 1 tabak yicem inşallah doymazsam 1 dilim ekmek yerine 2 kaşık bulgurda yiyebilirim üzerine 1 kaşık yoğurtla

kızlar plates yaptık kızımla yarım saat kızım acıktı 45 dak yapamadık

Son düzenleme:

kızlar bugun ölçülerimi aldım
göğüs 90
bel 67
göbek 85
basen 94
1 ay sonra spor yapıp yıne ölçülerimi alcam
ölçüler cok ıyı maşallah yaww...

sizin pilatesınızı yirim ben ama :) ben de ogluma pilates eşeği alcam yurumeye baslayınca..

Ballıyla yarışıyormussunuz
ya ya hic sorma dilek balli beni öyle gaza getiriyor ki 2-3 gün icinde 1 kilo fazlasi gitti bile
burası bayağı kalabalıklaşmış, baharla birlikte kilolar gidecek herkese başarılar:)
insallah
hosgeldin canim aramiza
esim sac ektirmeyi düsünüyor zaten bende gitmisken banada ektireyim hahahay ayy neslim vili vilii de diyormus yirim seni canim benim

kötü degil canim karbonhydrat yok sayilir güzel yani
biraz anlat bizede merak ettim bugün bi yerde okudum yemekle diyetle ilgili nekadar cok sey bilir ögrenirsen okadar zayiflamaya yardimci oluyormus
annem olsa kizardin bana totosu acik ayaginda corabsiz gezersen üsütüp kivranirsin böyle diye tatlim sicak tut kendini ben bazen su su torpasini ayagima koyuyorum sirtima koyuyorum iyi geliyor
öyle oluyor canim yedikce yiyesi geliyor insanin o yüzden salma kendini bak havalar isiniyor montlar atildi zayif olmak varken 5 dakikada yiyip yutumuz yiycekler bizi mutlu etmez
gecmis olsun canim geri geldigine sevindim
aksamla ögleni degistirseydin cok daha güzel olurdun canim hem nohut hem pilav olmamis sankim :26:
güzel canim yarim kurabiyeden birsey olmaz devami gelmediyse :18:
arkadaslar kilo bildirimi şimdi kesin cuma mı ?

bence pazartesi iyiydi en azından hafta sonu kaçamagımızı kısıtlıyorduk.

pazar günü de olabilir..ama cuma olunca hafta sonu bırakıyor insan kendini
canim pazar günü herkes giremiyor ki birde söyle düsünüyorum haftaici is güc ailenle dogru dürüst vakit geciremiyorsun haftasonu ister istemez kaciyor zaten pazartesi geri toparlarsan bidahaki cumaya kadar yine eksi cikabilirsin cabuk gelen cabuk gider benim fikrim canim
menü olmamis ama güzel bir gün gecirmissin olsun okadar bugün dikkat et ama

öglen az ama menü güzel canim
hadi bakalim canim güzel sonuclar alirsin insallah
şuan bir börek yiyesimwar sormayın..hamurişi tariflerine bakıyorum çünkü...:18:
bakma :18:yeme

bende tatli haric cok güzel menü diyorum minem

ekmegin cene kismindanmi güzel menün canim
günaydinlaaarrr
güzel birgün olsun insallahhhhh

yeni gelen kizlaar lütfen menülerinizi alt alta ve bosluk birakarak yazin
cooook rica ediciiim
örnek olarak bakiniz asagiya
günaydin tatlim
Balkaymakım ve tüm kızçeler günaydınnn
Güzel bir gün olsun inşallah.
günaydin fadimecimm
bilgim yok canim ama güzel hareket ediyor da niye leslie jilian veya zumba internetden yapmiyorsun cesit cesit videolar var para verip alma yasik canim internetde varken :26: kiz balli bende sey almayi düsündüm su hulahuplar var yine ama cekiniyorumda cocuk gibi diye birde yapabilirmiyim yine bilmiyorum
günaydin caniimm
gel buraya öpeceem Eki Görüntüle 682261
benide öppp
günaydın kızlar güzel bir gün olsun
günaydin canim
tartinin tepesine ciktim

ama ama ben artidayiimmm Eki Görüntüle 682283

regl yaklasiyoooo

suziii beni yenceeekkk Eki Görüntüle 682284
geldi yine sümüklü ayy birsey diyeyimmi sana balli bugün yine eksi cikdim senin gazinla neslinin sac yolmalariyla eriyip gidiyorum
pilav haric güzel canim ama oda zaten sadece 2 kasik
günaydınlaaaarrr
güzel bir gün olsun inşaalllah
günaydin insallah tatlim
günaydın kızlar
nasılsınız bugün?
günaydin minem ben günden güne eritigim icin cok keyifliyim
günaydınlarrrrr, güzel izmirimin guzel havasından gunaydın :) bugun spor gunu.. hopp bır kı hopppp bır kıı..
günaydin canim günaydin
günaydin canim
Herkese Günaydın :)
günaydin canim
günaydin canim negüzel canim
günaydin canim
Günaydın kızlar
günaydin dilekcim
ben akşamları kurda dönüşüyorum öğlense hıc yemesem aklıma gelmıcek...
aynen bende dün aksam ne zorluklar cektim ama tuttum kendimi cis yemedim hic
günaydin hasretcim

slm kizlar

ay kendime inanamiyorum pazartesi 74.5 le baslarken bugün yine eksi gördüm bu benmiyim diyorum kendi kendime :111:
siz bana ne iyi geliyormussunuz canlarim benim
bacagimdaki agrilarda hakket hic yok gibi arada hafif ama yanma gitti cok sükür allah razi olsun canlarim benim
doktor bana en az 5 kilo ver derken nasil vereyim ugrasiyorum ya diyordum ama sizin desteklerinizle verebiliyormussum icim icime sigmiyor yarin 300-500 den fazla vermis olarak bildirim yapacagim insallah yazacakdim bugün ki kilomu ama vazgectim süpriz

öyle iste kizlar yolla devam :13: birlikte basaramiycamiz birsey yoktur hele biz kadiniz istesek yapariz

ölçüler cok ıyı maşallah yaww...

sizin pilatesınızı yirim ben ama :) ben de ogluma pilates eşeği alcam yurumeye baslayınca..

canım ben kızım 3 aylıkken yine denedim heves etmiştim kızım birşeyin farkında olmadığından izin vermiyordu şimdi anlıyor malzemeler renkli olunca bana vermiyor ama duruyor artık oğluşunla plaste mi yapacaksınız sizde iyi oluyor valla :) biz normal sert olan at aldık senin dediğin daha güzelmiş

Son düzenleme:

cok merak ettımm.. yarını ıple cekıyorum

o attan da istiyorum ben yaa....... her ay bir oyuncakla ödüllendiriyorum oğlumu.. onun en cok ılgı gosterdıgını almaya calısıyorum.. ama hepsınde de aklım kalıyor ve her defasında kızım olsa kesın batardık dıyorum... yaa bıldıgın mutfak setı var, vileda setı falan gözüm donuyor oyuncakcıda oğluma da tamirci seti alcam 2 yaşına gelınce

doğru diyon canım gevrek ben tekirdağ simitini özledim.bol susamlı sıcacık çıtır çıtır

cok sagol canim benim ay bugün kacirmayayim aksam senin gibi icime kurt giriyor ye de ye diyor :18: dün sirf istahim kapanmiyor diye saat 8 bucukda oglisle yattim
az kaldı sık dişini son 20 saat
doğru diyon canım gevrek ben tekirdağ simitini özledim.bol susamlı sıcacık çıtır çıtır

sizinki kalın yumuşak olanlardan mı tekirdağlı bir arkadaşım da buranın gevreğini beğenmediydi.. merak ettim nasıl kinee

20 saatin içinde 8 saatlik uykunda var şekerim.. bir ara öğün yap sen de acıkma aman

ha tamam ozaman uyku varsa problem yok elma yedim bile arada simdi ögleni bekliyorum
birsey diyeyimmi ben benim problemi biliyorum sanirsam 24 saat yemek düsünüyorum genc kizken bugün ne giysem makjayim yerindemi solariuma gitsemmi diye düsünürken yemek düsünmüyordun simdi yemek de yemek :111:

sevmedigin iyi olmus canim bak ne buldum

SİMİT DE KİLO ALDIRIR...

Pek çoklarının bir tane yedim, bu öğünü hafif atlattım diye tercih ettiği simit, sandığımız kadar masum değil. Bir simit yaklaşık 40 gr olmasına rağmen, 250 ile 300 kalori arası değişen enerji miktarına sahiptir. Bu yüksek enerji üzerindeki susamdan gelir, yağlı bir besin olan susam, simidin kalorisi artırır. 1 tane simit, yaklaşık olarak dört dilim ekmeğe eşdeğerdir. Bu nedenle simit tüketirken dikkat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…