- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
sevmedigin iyi olmus canimbak ne buldum
SİMİT DE KİLO ALDIRIR...
Pek çoklarının bir tane yedim, bu öğünü hafif atlattım diye tercih ettiği simit, sandığımız kadar masum değil. Bir simit yaklaşık 40 gr olmasına rağmen, 250 ile 300 kalori arası değişen enerji miktarına sahiptir. Bu yüksek enerji üzerindeki susamdan gelir, yağlı bir besin olan susam, simidin kalorisi artırır. 1 tane simit, yaklaşık olarak dört dilim ekmeğe eşdeğerdir. Bu nedenle simit tüketirken dikkat.
bizimki birazcık daha ince üstü pekmezli ve bol susamlı die daha koyu renk içi yumuşacık görüntüsü bunun gibi.
http://img03.blogcu.com/images/y/m/k/ymksfs735/simidiye_1__1254647472.jpg
buranın simidini yutamıyorum.boğazıma takılıp hıçkırıktutuyor çok kuru.
çok çabaladım doktora çiko vermedisen nasıl benım güzel izmirimin gevreğine sımıt dersınşööle denıze karşı gevrek tulum peynırı ve ayran ya da çayyy ohhhhh... cok cısslı menu olmuş ama afıyet olsn...
benım menuye benzıo şekerr.. afıyet ola hıc ac kalmadan vercen kılo valla..
istediğin saatte yiyemezsin die biliyorumkizlar benim aklima bisey takildi sormak istedim size simdi gunluk aldigin kaloriyi asarsan zaten kilo aliorsun ama diyelimki cok az kalorie alipta aksamdan sonra biseyler atistirmaktami kilo aldirir o kalorie siniri icerisinde istedigimizi yiyebilirmiyiz ve istedigimiz saatte bunu anlamaya calisiyorum ama nette bulamadim bisey aranizda bilen varmi aceba :)
sütlü tatlı kaç kaloriydi acep :44:
:26::26::26:
sabah
2 küçük dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz peynir (parmak kadardı)
3 tane zeytin
1 salatalık
ara
3ü 1 arada
öğlen
1 kase çorba
bulgurlu ıspanak kavurma
yoğurt
ara
1 türk kahvesi
1 parça çiko
ara
1 elma
akşam
yarım kase çorba
3 kaşık ıspanak+2 kaşık kıymalı menemen
yoğurt
ara
1 kup sütlü tatlı
bencede ya pzrtesi tartılsakgünaydın kızlar bence bu hafta yine pazartesi yapalım çok geç heberimiz oldu yarın tartılırsak çok bişey değişmeyebilir moralman 0 olurumkızlar tam gaz geri döndüm 2 kötü günün sonunda bekarken giydiğim pantolonumu çıkardım içine girmeye çalışıyorum tavsiye ederim motive oluyorsun dar bişeyin içine girememek çok sinir bozucu
kız nasıl doydun bu menüyle demicemsabah:ekmeğin çene kısmından azıcık kopardım yarısını kızım aldı1 zytn 1 kibrit kutusu peynir 2 ymk kaşığı sucuklu yumurta 1 büyük bardan az yağlı süt
ara : 1 kuru kayısı
öğlen :4 kşk bulgur pilavı 1 küçük tabak nohut 2 küçük kepçe kadr 2 kaşık yoğurt
ara :10 kuru üzüm
akşam : 1 tabak tarhana çorbası
ara:sade kahve 3 gün kurusu kayısı 2lt su 1 büyük kupa 5 i bir yerde ve form çayı 2sini aynı anda demliyorum
amiiiiiiinngünaydın kızlar güzel bir gün olsun
günaydınnnn
dün burayada yazıcam diye çok iyi tuttum kendimi
sabah
1 dilim etimek ekmek,1 yumurta,yarım domates,maydonoz
ara
1 bardak yeşil çay
öğle
1 kase domates çorbası 2 galeta
ara:
1 kivi
akşam:
1 tabak yoğurtlu patates çorbası 2 kaşık pilav
amiiiiiingünaydınlaaaarrr
güzel bir gün olsun inşaalllah
iyiyiz hatun sen nasılsıngünaydın kızlar
nasılsınız bugün?
spor yokgünaydınlarrrrr, güzel izmirimin guzel havasından gunaydın :) bugun spor gunu.. hopp bır kı hopppp bır kıı..
ewet canmkilo bildirimini yarınmı yapıyoruz??
günaydın canlarım nasılsınız ben reglı olcam karnım davul gibi ama hamılelıkten önce aldığım ve hiç giyemediğim bi kot vardı 28 beden onun içine girdim lcw pantolonu bedenlerı buyuk ama olsun 28 gıymek cok güzel hemde bol bıle oldu YAŞASIN zayıflıyorum dun gören 2 kişide sen zayıfladınmı belın ne kadar incelmiş dedi çok mutlu oldum yuppı
cuma günü canm gecede dahil sanırsamgünaydın diyen herkeslere kocamaaaann günaydınlar olsunkilo bildirimi cuma kesinmi kızlar en geç saat kaça kadar bilgilendirirseniz sevinirim...bide bişey sorucam bu dijital tartılar fazlamı tartıyor öyle bişeyler duydumda?
şekeri azaltmaya çalışıyorum canım daha önceden 3 taneydi şimdi 2 ye düşürdüm böle böle tamamen bırakıcam. açlık hissetmediğim günlerde elma yiyorum sadece açlık hissedersem salata domates biraz peynir ve bi dilim ekmek yiyorum öğlenleri :)
sporu seviyorsan oldu bu iş lalecim
menünde güzel ben beğendim afiyet olmuştur
okumaklada sana bir nebze yardımcı olabilmişsek ne mutlu umarım daha iyi hedeflere ulaşırsın kısçe
geçmiş olsun annesi
üzülme emziriyorsun çabuk gider stres yapma kendine
akşamları hafif atlat
iyidir kuzum senden ne haber
ama herkesin ev düzeni malesef bir değil kuzum
çoğunluğumuz hafta sonu %98'miz misafiri oluyor misafirliğe gidiyor
e gelen gidenin yanında da saygısızlık oluyor yememek içmemek
kocişlerde evde oluyor
e biz onu yimem bunu yimem dersek
adamlar da bizden sıkılır
hem kendimizi hem evimizi çok kasmadan
ortasında durmak lazım
cuma iyidir şeker kanımca
ohhhh süper menü valla bu menüyle hoplaya zıplaya kilo verilir
fazla bile gelir rosem
çiko olmayaymış bide sütlü tatlın iyiymiş be kuzum
günaydın ballı kaymak yirim sini ekmeğime sürüp
öperim bi çok bugün saldırıya uğramışsın
bende öpem
selammmm
gene çıkardı sümüklüyü ıııııyyyyyyykkkkkkkkkkkk
selam ortişi kilo durumları nasıl almıyorsun değilmi
külahları değişiriz cuma günü ona göre
selam canım
waaaavvvvvvvvvvvvvv 28 beden hemideeeeeeeee
süpersin beybimmmm maşallahhhh
günaydın nsan ayının asil çiçeği
günaydın yavru nasılsın bugün hava kapalı sayılır
yarın tartı günü bilesin
iyi fikirkızlar bugun ölçülerimi aldım
göğüs 90
bel 67
göbek 85
basen 94
1 ay sonra spor yapıp yıne ölçülerimi alcam
inşallah canmya ya hic sorma dilekballi beni öyle gaza getiriyor ki 2-3 gün icinde 1 kilo fazlasi gitti bile
insallah
hosgeldin canim aramiza
esim sac ektirmeyi düsünüyor zaten bende gitmisken banada ektireyimhahahay ayy neslim vili vilii de diyormus yirim seni canim benim
kötü degil canim karbonhydrat yok sayilir güzel yani
biraz anlat bizede merak ettimbugün bi yerde okudum yemekle diyetle ilgili nekadar cok sey bilir ögrenirsen okadar zayiflamaya yardimci oluyormus
annem olsa kizardin bana totosu acik ayaginda corabsiz gezersen üsütüp kivranirsin böyle diyetatlim sicak tut kendini ben bazen su su torpasini ayagima koyuyorum sirtima koyuyorum iyi geliyor
öyle oluyor canim yedikce yiyesi geliyor insanin o yüzden salma kendini bak havalar isiniyor montlar atildi zayif olmak varken 5 dakikada yiyip yutumuz yiycekler bizi mutlu etmez
gecmis olsun canim geri geldigine sevindim
aksamla ögleni degistirseydin cok daha güzel olurdun canim hem nohut hem pilav olmamis sankim :26:
güzel canim yarim kurabiyeden birsey olmaz devami gelmediyse :18:
canim pazar günü herkes giremiyor ki birde söyle düsünüyorum haftaici is güc ailenle dogru dürüst vakit geciremiyorsun haftasonu ister istemez kaciyor zaten pazartesi geri toparlarsan bidahaki cumaya kadar yine eksi cikabilirsin cabuk gelen cabuk gider benim fikrim canim
menü olmamis ama güzel bir gün gecirmissin olsun okadar bugün dikkat et ama
öglen az ama menü güzel canim
hadi bakalim canim güzel sonuclar alirsin insallah
bakma :18:yeme
bende tatli haric cok güzel menü diyorum minem
ekmegin cene kismindanmigüzel menün canim
günaydin tatlim
günaydin fadimecimm
bilgim yok canim ama güzel hareket ediyorda niye leslie jilian veya zumba internetden yapmiyorsun cesit cesit videolar var para verip alma yasik canim internetde varken :26: kiz balli bende sey almayi düsündüm su hulahuplar var yine ama cekiniyorumda cocuk gibi diye birde yapabilirmiyim yine bilmiyorum
benide öppp
günaydin canim
geldi yine sümüklü ayy birsey diyeyimmi sana balli bugün yine eksi cikdim senin gazinla neslinin sac yolmalariyla eriyip gidiyorum
pilav haric güzel canim ama oda zaten sadece 2 kasik
günaydin insallah tatlim
günaydin minemben günden güne eritigim icin cok keyifliyim
günaydin canim günaydin
günaydin canim
günaydin canim
günaydin canimnegüzel canim
günaydin canim
günaydin dilekcim
aynen bende dün aksam ne zorluklar cektimama tuttum kendimi cis yemedim hic
günaydin hasretcim
slm kizlar
ay kendime inanamiyorumpazartesi 74.5 le baslarken bugün yine eksi gördüm bu benmiyim diyorum kendi kendime :111:
siz bana ne iyi geliyormussunuz canlarim benim
bacagimdaki agrilarda hakket hic yok gibi arada hafif ama yanma gitti cok sükür allah razi olsun canlarim benim
doktor bana en az 5 kilo ver derken nasil vereyim ugrasiyorum ya diyordum ama sizin desteklerinizle verebiliyormussum icim icime sigmiyor yarin 300-500 den fazla vermis olarak bildirim yapacagim insallahyazacakdim bugün ki kilomu ama vazgectim süpriz
öyle iste kizlar yolla devam :13: birlikte basaramiycamiz birsey yoktur hele biz kadiniz istesek yapariz
tatlım ben sana vereyim tarifinibu arada yogurt mayalamayı iyi bilen var mı ???? dün yaptım cok cıvık olmuş yaa süt gıbı, yiyemem ki ben bunuu
tatlım ben sana vereyim tarifini
önce sütü kaynatıyoruz böyle kepçeyle havalandıra havalandıraki suyu azalsın kıvamlı bir yoğurdumuz olsun,ben çinko tencerem var oraya döküyorum güzel oluyo tabi bide çömlekte çok güzel olur yaparsan,böyle serçe parmağımz dayanana kadar soğutuyoruz bu sırada tabi tencere soğuduğu süreçte hiç yerinden kımıldatma,3-4 kaşık yoğurt sütün miktarına göre tencereye döküp alttan karıştırıyorum kaymağı bozmayaşekilde 4 saat bekletip fazla oynatmadan buzdolabına alıyorum 24 saat sonra tüketiyoz çokta güzel olur yoğurdum.
ben karıştırmamıştım bı de kapagını kapattım tencerenınyarın da senınkını denıım dur bı sen.. bakem nasıl olcak.. havalandırcam, parmağım dayanınca ocaktan alcam çömleğime dokcem yogurdu koyup alttan karıstırcam.. bu kadaarrr .. dgrumudur..
yook tatlım kaynarken karıştırıcan,havalandıracan yani kepçeye alıp alıp dökecen tencereye iyice kaynattıktan hemen sonra çömleğe alacan çömlekte soğutacan ağzı açık bi şekilde yerinde oynatmadan,orda mayalıycan yine yerinden hiç oynatmıycan, bazen ben akşam sekizde mayalıyom sabah alıyom buzdolabına ha bide mayaladıktan sonra ya battaniyeyle yada başka bişeyle üzerini ört.afiyet olsun
sporu seviyorsan oldu bu iş lalecim
menünde güzel ben beğendim afiyet olmuştur
okumaklada sana bir nebze yardımcı olabilmişsek ne mutlu umarım daha iyi hedeflere ulaşırsın kısçe
geçmiş olsun annesi
üzülme emziriyorsun çabuk gider stres yapma kendine
akşamları hafif atlat
iyidir kuzum senden ne haber
ama herkesin ev düzeni malesef bir değil kuzum
çoğunluğumuz hafta sonu %98'miz misafiri oluyor misafirliğe gidiyor
e gelen gidenin yanında da saygısızlık oluyor yememek içmemek
kocişlerde evde oluyor
e biz onu yimem bunu yimem dersek
adamlar da bizden sıkılır
hem kendimizi hem evimizi çok kasmadan
ortasında durmak lazım
cuma iyidir şeker kanımca
ohhhh süper menü valla bu menüyle hoplaya zıplaya kilo verilir
fazla bile gelir rosem
çiko olmayaymış bide sütlü tatlın iyiymiş be kuzum
günaydın ballı kaymak yirim sini ekmeğime sürüp
öperim bi çok bugün saldırıya uğramışsın
bende öpem
selammmm
gene çıkardı sümüklüyü ıııııyyyyyyykkkkkkkkkkkk
selam ortişi kilo durumları nasıl almıyorsun değilmi
külahları değişiriz cuma günü ona göre
selam canım
waaaavvvvvvvvvvvvvv 28 beden hemideeeeeeeee
süpersin beybimmmm maşallahhhh
günaydın nsan ayının asil çiçeği
günaydın yavru nasılsın bugün hava kapalı sayılır
yarın tartı günü bilesin
ya ya hic sorma dilekballi beni öyle gaza getiriyor ki 2-3 gün icinde 1 kilo fazlasi gitti bile
insallah
hosgeldin canim aramiza
esim sac ektirmeyi düsünüyor zaten bende gitmisken banada ektireyimhahahay ayy neslim vili vilii de diyormus yirim seni canim benim
kötü degil canim karbonhydrat yok sayilir güzel yani
biraz anlat bizede merak ettimbugün bi yerde okudum yemekle diyetle ilgili nekadar cok sey bilir ögrenirsen okadar zayiflamaya yardimci oluyormus
annem olsa kizardin bana totosu acik ayaginda corabsiz gezersen üsütüp kivranirsin böyle diyetatlim sicak tut kendini ben bazen su su torpasini ayagima koyuyorum sirtima koyuyorum iyi geliyor
öyle oluyor canim yedikce yiyesi geliyor insanin o yüzden salma kendini bak havalar isiniyor montlar atildi zayif olmak varken 5 dakikada yiyip yutumuz yiycekler bizi mutlu etmez
gecmis olsun canim geri geldigine sevindim
aksamla ögleni degistirseydin cok daha güzel olurdun canim hem nohut hem pilav olmamis sankim :26:
güzel canim yarim kurabiyeden birsey olmaz devami gelmediyse :18:
canim pazar günü herkes giremiyor ki birde söyle düsünüyorum haftaici is güc ailenle dogru dürüst vakit geciremiyorsun haftasonu ister istemez kaciyor zaten pazartesi geri toparlarsan bidahaki cumaya kadar yine eksi cikabilirsin cabuk gelen cabuk gider benim fikrim canim
menü olmamis ama güzel bir gün gecirmissin olsun okadar bugün dikkat et ama
öglen az ama menü güzel canim
hadi bakalim canim güzel sonuclar alirsin insallah
bakma :18:yeme
bende tatli haric cok güzel menü diyorum minem
ekmegin cene kismindanmigüzel menün canim
günaydin tatlim
günaydin fadimecimm
bilgim yok canim ama güzel hareket ediyorda niye leslie jilian veya zumba internetden yapmiyorsun cesit cesit videolar var para verip alma yasik canim internetde varken :26: kiz balli bende sey almayi düsündüm su hulahuplar var yine ama cekiniyorumda cocuk gibi diye birde yapabilirmiyim yine bilmiyorum
benide öppp
günaydin canim
geldi yine sümüklü ayy birsey diyeyimmi sana balli bugün yine eksi cikdim senin gazinla neslinin sac yolmalariyla eriyip gidiyorum
pilav haric güzel canim ama oda zaten sadece 2 kasik
günaydin insallah tatlim
günaydin minemben günden güne eritigim icin cok keyifliyim
günaydin canim günaydin
günaydin canim
günaydin canim
günaydin canimnegüzel canim
günaydin canim
günaydin dilekcim
aynen bende dün aksam ne zorluklar cektimama tuttum kendimi cis yemedim hic
günaydin hasretcim
doğru diyon canım gevrek ben tekirdağ simitini özledim.bol susamlı sıcacık çıtır çıtır
canim benim ya kiyamambiliyorum ama 7 aydır hiç yemedimne zmandır canım istiyodu.gevreğe saldırdım kandırsın diye ama oda boğazıma dizildi.40 yılda bir zaten:26::26::26:
yapımı bızımkı gıbıyımış bızım de pekmezlı.. fırından sabah 6da yıcenn offff.. çok özledım yaa, kahrolsun dıyetEki Görüntüle 682498
çok çabaladım doktora çiko vermedi
istediğin saatte yiyemezsin die biliyorum
öğümlerle ara öğün arası 2saat olmalı die biliyorum yemekten sonra suda içmiyorum ben45 dk sonra içiyorum
sütlü tatlı kaç kaloriydi acep :44:
güzel olmuş menün afiyet olsun
bencede ya pzrtesi tartılsak
boşuna denemiyim 42 giyiyodum şimdi 44 bazende 46 giyiyorum
kız nasıl doydun bu menüyle demicem
kendine gel canan burası zayıflamak isteyenlerin yeri
baştan alıyorum
çok başarılı bir menü yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
amiiiiiiinn
güzel menü olmuş kızlar çok iyisiniz bu hafta
amiiiiiin
iyiyiz hatun sen nasılsın
spor yok
no spor
günümüz var da bugün
ewet canm
cuma günü canm gecede dahil sanırsam
aynen bende çikoyla savaşıyorum
iyi fikir
inşallah canm
çok pis gaza geldim
ama gitceem yer komsular oyuzden fıss die kalıveiyom
yicek naptılar acep
işte benm gazımm buraya kadar
haklısın canım hafta sonu yoğun oluyor insan biraz daha cuma günü kaçamak yapmdan tartılırız bundan sonra
ya bu kizlar nereye kaciyorbugün cuma degilki cuma günü bildirim yapan kaciyor haftasonu geldi diye onu anladimda ama bugün tarti öncesi sekerler nereye kayboldunuz :26:
Vayy 1 den fazla kilolar verilmiş.
Ballıyla kapışmak size yaramıs
Darısı başıma suzim.
ay insallah fistik yagercekden o ye dedikce yiyesimde gelmiyor :111:
sen nasilsin dilek
bu arada yogurt mayalamayı iyi bilen var mı ???? dün yaptım cok cıvık olmuş yaa süt gıbı, yiyemem ki ben bunuu
perşembe pazarına gidince gezinirken mi alıyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?