70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biliyorum ama 7 aydır hiç yemedimne zmandır canım istiyodu.gevreğe saldırdım kandırsın diye ama oda boğazıma dizildi.40 yılda bir zaten:26::26::26:

çok çabaladım doktora çiko vermedi
istediğin saatte yiyemezsin die biliyorum
öğümlerle ara öğün arası 2saat olmalı die biliyorum yemekten sonra suda içmiyorum ben45 dk sonra içiyorum

sütlü tatlı kaç kaloriydi acep :44:
güzel olmuş menün afiyet olsun
bencede ya pzrtesi tartılsak
boşuna denemiyim 42 giyiyodum şimdi 44 bazende 46 giyiyorum
kız nasıl doydun bu menüyle demicem
kendine gel canan burası zayıflamak isteyenlerin yeri
baştan alıyorum
çok başarılı bir menü yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
günaydın kızlar güzel bir gün olsun
amiiiiiiinn
güzel menü olmuş kızlar çok iyisiniz bu hafta
günaydınlaaaarrr
güzel bir gün olsun inşaalllah
amiiiiiin
günaydın kızlar
nasılsınız bugün?
iyiyiz hatun sen nasılsın
günaydınlarrrrr, güzel izmirimin guzel havasından gunaydın :) bugun spor gunu.. hopp bır kı hopppp bır kıı..
spor yok
no spor
günümüz var da bugün
kilo bildirimini yarınmı yapıyoruz??
ewet canm

cuma günü canm gecede dahil sanırsam
aynen bende çikoyla savaşıyorum

kızlar bugun ölçülerimi aldım
göğüs 90
bel 67
göbek 85
basen 94
1 ay sonra spor yapıp yıne ölçülerimi alcam
iyi fikir
inşallah canm

çok pis gaza geldim
ama gitceem yer komsular oyuzden fıss die kalıveiyom
yicek naptılar acep
işte benm gazımm buraya kadar

bu arada yogurt mayalamayı iyi bilen var mı ???? dün yaptım cok cıvık olmuş yaa süt gıbı, yiyemem ki ben bunuu
tatlım ben sana vereyim tarifini
önce sütü kaynatıyoruz böyle kepçeyle havalandıra havalandıraki suyu azalsın kıvamlı bir yoğurdumuz olsun,ben çinko tencerem var oraya döküyorum güzel oluyo tabi bide çömlekte çok güzel olur yaparsan,böyle serçe parmağımz dayanana kadar soğutuyoruz bu sırada tabi tencere soğuduğu süreçte hiç yerinden kımıldatma,3-4 kaşık yoğurt sütün miktarına göre tencereye döküp alttan karıştırıyorum kaymağı bozmayaşekilde 4 saat bekletip fazla oynatmadan buzdolabına alıyorum 24 saat sonra tüketiyoz çokta güzel olur yoğurdum.

ben karıştırmamıştım bı de kapagını kapattım tencerenın yarın da senınkını denıım dur bı sen.. bakem nasıl olcak.. havalandırcam, parmağım dayanınca ocaktan alcam çömleğime dokcem yogurdu koyup alttan karıstırcam.. bu kadaarrr .. dgrumudur..

yook tatlım kaynarken karıştırıcan,havalandıracan yani kepçeye alıp alıp dökecen tencereye iyice kaynattıktan hemen sonra çömleğe alacan çömlekte soğutacan ağzı açık bi şekilde yerinde oynatmadan,orda mayalıycan yine yerinden hiç oynatmıycan, bazen ben akşam sekizde mayalıyom sabah alıyom buzdolabına ha bide mayaladıktan sonra ya battaniyeyle yada başka bişeyle üzerini ört.afiyet olsun

Son düzenleme:

valla super oldu bu.. bı de küçük battaniyeye sarayım canım yoğurdumu.. kolay geldi seninkii

çok kolay tatlım işin sırrı iyice kaynatıp,yerinden fazla oynatmıycan habide buzdolabında 1 gün bekletcen

tamam canım haklısın çoğunlukta cuma istiyor zaten artık cuma tartılırız

haklısın canım hafta sonu yoğun oluyor insan biraz daha cuma günü kaçamak yapmdan tartılırız bundan sonra

biliyorum ama 7 aydır hiç yemedimne zmandır canım istiyodu.gevreğe saldırdım kandırsın diye ama oda boğazıma dizildi.40 yılda bir zaten:26::26::26:
canim benim ya kiyamam benim oglanda dogru dürüst birsey yemez ama simiti cok sever babam veya esim haftasonlari giderler türkfirinindan alirlar birtane yer var bi güzel yapiyor ki hic sorma bende öyle bakarim onlarin yediklerine aslinda bitane o simit bana yetiyor baskada birsey istemem ama bir iki saat sonra hic birsey yememis gibi acikiyorsun yani ay nebileyim cok canin istiyorsa cuma bildirimden sonra eger güzel kilo verdiysen ödül olarak sabah kahvaltisinda ye canim ama oda güzel degilse hic yeme daha iyi
yapımı bızımkı gıbıyımış bızım de pekmezlı.. fırından sabah 6da yıcenn offff.. çok özledım yaa, kahrolsun dıyet Eki Görüntüle 682498

kiz bu ne bicim gaz komsuya gidip yemeye gidiyon gaza geldim diye
haklısın canım hafta sonu yoğun oluyor insan biraz daha cuma günü kaçamak yapmdan tartılırız bundan sonra

ya bu kizlar nereye kaciyor bugün cuma degilki cuma günü bildirim yapan kaciyor haftasonu geldi diye onu anladimda ama bugün tarti öncesi sekerler nereye kayboldunuz :26:

bettyboop senlen ben topikde basbasa kaldik söylemek istedigin birsey varsa söyle canim topikde kimse yokken söyle benden laf cikmaz

bu arada yogurt mayalamayı iyi bilen var mı ???? dün yaptım cok cıvık olmuş yaa süt gıbı, yiyemem ki ben bunuu

ben diyete başladığımdan beri mayalıyorum ev yoğurdu sevmesemde hazırdan daha faydalı diye mecburen yiyorum.sütü kaynat ( eğer kaynamamış açık süt aldıysan) bulabilirsen 2 yemek kaşığı kadar ev yogurdu bul.bulamazsanda en iyi bim yoğurduyla oluyo.serçe parmağın dayanıcak kadar sıcaklığa ulaştığında içine yoğurdu at bir 2 defa karıştır.sonra evde bez masa örtüsü ne bulursan sar.sıcak biyere koy ortalama 10 saat kadar bekletiyom ben hiç oynatmadan ve dokunmadan.daha sonra buz dolabına koy ordada biraz koyulaşıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…