70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence işi çizelgeni düzelterek başla mesafe çok uzak oldumu moral bozuluyor tecrübeyle sabittir :)))mesela önce 65 veya 60 yap sonra 55e düşür :)
magrentacım sen bu 11 kg kaç ayda verdin çok iyi gidiyorsun başarılar :dance::enbuyukkk:
canım nerdeyse bir yılda verdim kolay kilo veren bir yapım yok ama bir o kadar kolay alırım son 5,5 kilomu hapla verdim 1 kg geri aldım :)
şuan callanetics die bişi yapıom plates aerobik gibi vücudu şekillendiriomuş :)
sana tavsiyem lahana çorbası diyeti yapmayı dene baya bir verirsin bence hem sağlıklı hemde çok güzel kilo veriosun hemde geri almıosun
Sabah : Yarım kaŞarlı tost
Çay İÇtİm
afiyet olsun canım yarım derken ekmek mi o?
bide kaşarlı değil beyaz peynirli tost yap tam tahıllı ekmeğe hatta acaip tok tutuyor azıcık yiyosun
canım al bendende o kadar...haftasonu benimde doğumgünü ve gün lerle geçti....o kadar şey yedimki şimdi düşündükçe midem bulanıyo...karnımda çok şiş...bende bugünü hafif geçiricem
haftasonu bütün hafta içi yaptıklarımızın acısını çıkartıoz buna bir dur demek lazımmmm
Kızlar ben hasta oldum dİye hafta sonu Çok dİkkat edemedİm.Çİkolata falan yedİm.canım tatlı İstedİ durmadan
sirkeli su iç canım tatlı isteğini kesiyor olmadı ufak parça bitter çikolata ye hemen uzaklaş sonra ordan hehehe

hımmm aman dikkat canım sirkeli su iç tatlı krizi için :)

kızlar bende az yicem die öğle yemeği yerine bir bardak hazır çorba biraz çubuk kraker yedim ayrın evden getircem az kalorili yoğurtlu bi menü olur :)
bugün mandalin elma müsli ile devam ederim ara ara az kalorili yemiş olurum hemde az yemiş olurum die düşündüm :)

haklısın canım elma sirkesinin faydası olabilir

bir dilim ekmek ve üçgen peynir yedim sabah,
birazdan salata yiycem..
600 gram zayıflamışım 78.4 kg dım bu sabah
:)

güzel olmuş ama şu kolaları boşverin çıkarın bence tamamıyla hayatınızdan.ELMALI KURABİYE YERİNE 2 elma dahaiyi olurdu

bende geldim aranıza. geçen hafta çarşamba ibre 72 gösterdi . e başladım artık rejime.. tartılmıyorum da o günden beri,ama çatlıyorum meraktan.. banada çizelge yapsanıza kızlar bende gaza geleyim biraz..

slm kızlar
sabah kahvaltıda
3 dilim çavdar ekmeği
1 domates
5 zeytın
1 kibrit kutusundan büyük peynir
bol şekersiz çay içtim
öğlen eşimle yedim ve biraz kaçırdım
ama akşma az yemelıyım

bol su için kızlar kesinlikle çok faydalı o zaman çabuk klo veririz

bir dilim ekmek ve üçgen peynir yedim sabah,
birazdan salata yiycem..
600 gram zayıflamışım 78.4 kg dım bu sabah
:)
AN BE AN TAKİPTESİN YANİ :))))) BENDE SABAH AKŞAM TARTILIOM ALLAHTAN İŞYERİNDE YOK DELİRİRDİM HERALDE :)))
BENCE ÜÇGEN PEYNİRİ ÇIKAR BEYAZ PEYNİR AL AZ YAĞLI AZ TUZLU OLANINDAN :))) EKMEKTE TAM TAHILLI ÇAVDAR KEPEK DEĞİŞTİR SÜREKLİ AYNI KAHVALTIYI YAPMA MESELA AYNI SAATTE AYNI ŞEYLERİ YEME :))
MESELA BEN GEÇEN HAFTA KAHVALTIDA MÜSLİ YEDİM BU HAFTA TOST Yicem öyle planladım :)
aykos hedefimiz aynı umarım başarırız.sadece benimçizelgem yok

SEN KARAR VERMİŞİN CANIM NEDEN BAŞARAMIYASINKİ BENİMDE 1 YIL SÜRDÜ ÖYLE VEYAZ BÖYLE ŞUAN 10 KİLO FARK VAR :)

hoşgeldin aramıza önceki sayfalrı incelersen arkadaşlar eklemişti ya da diyet grupları bölümüne girdiğinde var çizelge die :) oraya bakarak yapabilirsin

merhaba güzel bir kahvaltı olmuş ama 3 dilim ekmek bence fazla bi de tam tahıllı ekmek dene 1 dilimde kalıyorsun çok doyurucu :)))) ama onun haricinde fazla deil sabah kahvaltısı için ii bence :)

bu arada bende az yicem die bugün
öğle yemeği yerinde çorba içmiştim bi bardak ondan 1,5 saat sonra 1 bardak cappucino az önce bir ase müsli yedim bundan sonra mandalin ve elma yerim inşallah evde çok kalorili yemek yoktur offf akşamda gezmeğe gidicezz off offf

ÖĞlen 6 kaŞık kuru fasulya ve 1 dİlİm kepeklİ ekmek yedİm.akŞama ne yesem bİlmİyrm

off çok sıkılıyrm bugün yaaaa.buarada burdaki arkadaşlar acai berry hap kullanmaya başladılar

baya bi zaman geçmiş canım bişiler atıştır yoksa akşama çok acıkırsın bol su iç birde :)))
bu hapta yeni denesinler bakalım nasıl durumlar sen izle bizede anlatırsın :)

selam arkadaşlar, ofpof
ben bugün neler yedim.
sabah kahvaltı ettim. (nesfit değil) hemde beyaz ekmekle ama eskiye göre az.
10 gibi gerekmediği halde kepekli tost yedim. yani aç değildim canım istedi sadece
1,5 ta 1 tabak salata, çok az barbunya, çok az da domates çorbası yedim.
akşamüstü bir tane müsli bar yedim. baya su, çay tükettim.
akşam çok sevdiğim bi hamurlu çorba var ondan yapmış annem üzgünüm ama 2 tabak yedim. bi de dolma.
şimdide elma yiyorum. çok yemişim be yaa. dur ben yarın toparlıyım kendimi.
akşamda biraz spor yapayım
paylaşımlarımız çok güzel. akşamları okuyabiliyorum ama devam kızlar ha gayret.kaydirigubbakcemile

iyi akşamlar herkese,
ben de bugun
kahvaltı:
haşlanmış yumurta iki dilim kaşarlı ekmek
ara:
bir mandalina
öğlen:
ton balıklı sandvic
ara:
bir ince dilim hazır kek
akşam:çorba ,patlıcan yemeği,salata
biraz öncede nar ve portakal sıkıp suyunu içtim birazdanda süt içip bugünü bitiricem inşş:)

selamlar arkadaşlarım ben bugun ne yediğimi sölemıycem az öz yedım ama.. bu hafta tartıldım 79 600 den 78 600 olmusum cok mutlu oldum bu hafta bı kılo verdım aslında bırazdaha hızlı verseydım ne ıyı olurdu:)

canım aynen dediğin gibi iki gün nesfit yiyorum iki gün ekmek peynir, üçgen peynir light zaten beyaz peynir-ekmek bana çok kuru geliyo. ekmekte çavdar kepek beyaz olarak değişiklik gösterebiliyo :)

neyse salatamı yedim öğlen, akşam dans ettim bol bol 2 saat kadar, sonrada gidip kahve içtim (kahve dediğim şekerli kremalı latte dayanamadım napiiiiiim
:icecream:

Son düzenleme:

canım evet yolum uzun ama hedefim büyük ben hedefime odaklandım şuanda yolumu düşünmüyorum 55 kg lık halimi düşündükçe bende daha farklı bir azim oluyor ve daha ii odaklanıyorum yoksa 65 düşünürsem yine kilolu olacağım diyorum yani buda benim bakış açım en güzeli sabretmek bende dün spora başladım evde bisiklete biniyorum umarım faydasını görürüm unutmadan beninm 15 aylık bebegim var emziriyorum lahana çorbasının zararı olumu ayyy seninde başını ağrıttım çok konuştum sanada kolay gelsin opuyorumnanaktan:dance:

aykos hedefimiz aynı umarım başarırız.sadece benimçizelgem yok

canım evet tek hedefimiz zayıflamak bunun içinde sabretmemiz gerekiyor çizelgeye gelince inan ben yapmadım ama yapabilirsen adresi vereyim tickerfactory.com umarım yaparsın ben biraz uğraştımda sana kolay gelsin a.s. zemuszemus

oooo sende dün bendenmişin bende yedimde yedim gündüz az yiyeyim die uğraştım başardım akşam gözüm döndü vallaa neyse napalım ayarlcaz artık :) herzaman iadeye sahip çıkamıyomkiiiiiiiiiiii klava:
önemli olan kilo vermen haftada bir kilo yeterli bence çok verirsen çok kolay geri alırsın yavaş olsun kalıcı olsun :) sürekli aynı kiloda kalmaktan iyidir yada bi alıp vermekten :)

ooooo hadi bakalım iyi gidion o zaman canım :) bende ayarlamaya çalışıom işte heryerde başka bişi yazıo sürekli ayı saatte aynı şeyleri yemeyin saat değiştirin yemek değiştirin offff gidip aldırcaz yağları kurtulcaz yeni vücudu korucaz o zaman hehehehdelikafaduldenhihoyyyt:1rolleyes::roflol:

hımm senin tercihin canım tabiki ben delirmiştim aşağı inmio die sonra hedefi yakınlaştırmaya karar verdim :) sonuca ulaşmak mükemmel oluo hehehe
bu arada 15 aylık ve senn hala emziriomusun? artık faydası oluyormuki emzirmenin çocuk içinçok uzun süre emzirme sonra bıraktırmak çok zor oluomuş :) diolar ben duyduyklarımı söylüom :))))
neyse sen sıkı diyet yapamazsınm buna lahana çorbasıda dahil berbat bi tadı var ufaklık memeyi kendi bırakır valla

günaydın kızlar hgerkese iyi sabahlar az kalorili bol iradeli hareketli günler
tostumu yedim çayımı içiom sabah sirkeli suyu abartmışım ıyyyyyyy berbat bi tadı vardı sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…