bence işi çizelgeni düzelterek başla mesafe çok uzak oldumu moral bozuluyor tecrübeyle sabittir :)))mesela önce 65 veya 60 yap sonra 55e düşür :)günaydın kızlar hepinize iyi haftalar cuma gününü düşünün yemeyin tartının ustune çıktıgımızda aynı kiloda görünmek istemiyorsak yemeyelim... bence artık haftasonunu unutalım yola devam edelim hiçbirşey bizi yıldırmasın... ben bu gazla gidersem 55 kiloya düşerim tabi nasıl olcak bilmiyorum...kaydirigubbakcemile2
canım nerdeyse bir yılda verdim kolay kilo veren bir yapım yok ama bir o kadar kolay alırım son 5,5 kilomu hapla verdim 1 kg geri aldım :)magrentacım sen bu 11 kg kaç ayda verdin çok iyi gidiyorsun başarılar :dance::enbuyukkk:
afiyet olsun canım yarım derken ekmek mi o?Sabah : Yarım kaŞarlı tost
Çay İÇtİm
haftasonu bütün hafta içi yaptıklarımızın acısını çıkartıoz buna bir dur demek lazımmmmcanım al bendende o kadar...haftasonu benimde doğumgünü ve gün lerle geçti....o kadar şey yedimki şimdi düşündükçe midem bulanıyo...karnımda çok şiş...bende bugünü hafif geçiricem
sirkeli su iç canım tatlı isteğini kesiyor olmadı ufak parça bitter çikolata ye hemen uzaklaş sonra ordan heheheKızlar ben hasta oldum dİye hafta sonu Çok dİkkat edemedİm.Çİkolata falan yedİm.canım tatlı İstedİ durmadan
selam kızlar zemuszemus
bol hareketli az kalorili bi hafta sizlerle olsun çıtırlarımkaydirigubbakcemile5
eeee malum benim haftasonumda baya bi kaçamaklı geçti deil yazıp sizlerle paylaşmak düşünmek bile istemiyorum üstüne bide regli oldum tatlı krizindeyim resmen durmadan sakız çiğniyorum :çok üzgünüm:
bence işi çizelgeni düzelterek başla mesafe çok uzak oldumu moral bozuluyor tecrübeyle sabittir :)))mesela önce 65 veya 60 yap sonra 55e düşür :)
canım nerdeyse bir yılda verdim kolay kilo veren bir yapım yok ama bir o kadar kolay alırım son 5,5 kilomu hapla verdim 1 kg geri aldım :)
şuan callanetics die bişi yapıom plates aerobik gibi vücudu şekillendiriomuş :)
sana tavsiyem lahana çorbası diyeti yapmayı dene baya bir verirsin bence hem sağlıklı hemde çok güzel kilo veriosun hemde geri almıosun
afiyet olsun canım yarım derken ekmek mi o?
bide kaşarlı değil beyaz peynirli tost yap tam tahıllı ekmeğe hatta acaip tok tutuyor azıcık yiyosun
haftasonu bütün hafta içi yaptıklarımızın acısını çıkartıoz buna bir dur demek lazımmmm
sirkeli su iç canım tatlı isteğini kesiyor olmadı ufak parça bitter çikolata ye hemen uzaklaş sonra ordan hehehe
hımmm aman dikkat canım sirkeli su iç tatlı krizi için :)
kızlar bende az yicem die öğle yemeği yerine bir bardak hazır çorba biraz çubuk kraker yedim ayrın evden getircem az kalorili yoğurtlu bi menü olur :)
bugün mandalin elma müsli ile devam ederim ara ara az kalorili yemiş olurum hemde az yemiş olurum die düşündüm :)
ellerine sağlık canım listemiz çok güzel olmuşa.s.
dün yediklerim
sabah............tost,haşlanmış yumurta,zeytin
ara................elma
öğle..............4ad. ızgara kanat,yarım s bardağı lıght kola
ara...............1 tane elmalı kurabiye
akşam..........(bişeyler hazırlamak zor geldi) peynirli tost
gece.............mandalina
1tanede orta şekerli türk kahvesi içtim....
bugün pek uğrayamadım malum c.tesi işler yoğun artık p.tesi görüşürüz........
AN BE AN TAKİPTESİN YANİ :))))) BENDE SABAH AKŞAM TARTILIOM ALLAHTAN İŞYERİNDE YOK DELİRİRDİM HERALDE :)))bir dilim ekmek ve üçgen peynir yedim sabah,
birazdan salata yiycem..
600 gram zayıflamışım 78.4 kg dım bu sabah
:)
aykos hedefimiz aynı umarım başarırız.sadece benimçizelgem yok
hoşgeldin aramıza önceki sayfalrı incelersen arkadaşlar eklemişti ya da diyet grupları bölümüne girdiğinde var çizelge die :) oraya bakarak yapabilirsinbende geldim aranıza. geçen hafta çarşamba ibre 72 gösterdi . e başladım artık rejime.. tartılmıyorum da o günden beri,ama çatlıyorum meraktan.. banada çizelge yapsanıza kızlar bende gaza geleyim biraz..
slm kızlar
sabah kahvaltıda
3 dilim çavdar ekmeği
1 domates
5 zeytın
1 kibrit kutusundan büyük peynir
bol şekersiz çay içtim
öğlen eşimle yedim ve biraz kaçırdım
ama akşma az yemelıyım
bol su için kızlar kesinlikle çok faydalı o zaman çabuk klo veririz
ÖĞlen 6 kaŞık kuru fasulya ve 1 dİlİm kepeklİ ekmek yedİm.akŞama ne yesem bİlmİyrm
off çok sıkılıyrm bugün yaaaa.buarada burdaki arkadaşlar acai berry hap kullanmaya başladılar
baya bi zaman geçmiş canım bişiler atıştır yoksa akşama çok acıkırsın bol su iç birde :)))
bu hapta yeni denesinler bakalım nasıl durumlar sen izle bizede anlatırsın :)
AN BE AN TAKıPTESıN YANı :))))) BENDE SABAH AKŞAM TARTILIOM ALLAHTAN ıŞYERıNDE YOK DELıRıRDıM HERALDE :)))
BENCE ÜÇGEN PEYNıRı ÇIKAR BEYAZ PEYNıR AL AZ YAĞLI AZ TUZLU OLANINDAN :))) EKMEKTE TAM TAHILLI ÇAVDAR KEPEK DEĞıŞTıR SÜREKLı AYNI KAHVALTIYI YAPMA MESELA AYNI SAATTE AYNI ŞEYLERı YEME :))
MESELA BEN GEÇEN HAFTA KAHVALTIDA MÜSLı YEDıM BU HAFTA TOST Yicem öyle planladım :)
bence işi çizelgeni düzelterek başla mesafe çok uzak oldumu moral bozuluyor tecrübeyle sabittir :)))mesela önce 65 veya 60 yap sonra 55e düşür :)
canım nerdeyse bir yılda verdim kolay kilo veren bir yapım yok ama bir o kadar kolay alırım son 5,5 kilomu hapla verdim 1 kg geri aldım :)
şuan callanetics die bişi yapıom plates aerobik gibi vücudu şekillendiriomuş :)
sana tavsiyem lahana çorbası diyeti yapmayı dene baya bir verirsin bence hem sağlıklı hemde çok güzel kilo veriosun hemde geri almıosun
afiyet olsun canım yarım derken ekmek mi o?
bide kaşarlı değil beyaz peynirli tost yap tam tahıllı ekmeğe hatta acaip tok tutuyor azıcık yiyosun
haftasonu bütün hafta içi yaptıklarımızın acısını çıkartıoz buna bir dur demek lazımmmm
sirkeli su iç canım tatlı isteğini kesiyor olmadı ufak parça bitter çikolata ye hemen uzaklaş sonra ordan hehehe
hımmm aman dikkat canım sirkeli su iç tatlı krizi için :)
kızlar bende az yicem die öğle yemeği yerine bir bardak hazır çorba biraz çubuk kraker yedim ayrın evden getircem az kalorili yoğurtlu bi menü olur :)
bugün mandalin elma müsli ile devam ederim ara ara az kalorili yemiş olurum hemde az yemiş olurum die düşündüm :)
aykos hedefimiz aynı umarım başarırız.sadece benimçizelgem yok
oooo sende dün bendenmişin bende yedimde yedim gündüz az yiyeyim die uğraştım başardım akşam gözüm döndü vallaa neyse napalım ayarlcaz artık :) herzaman iadeye sahip çıkamıyomkiiiiiiiiiiiiselam arkadaşlar, ofpof
ben bugün neler yedim.
sabah kahvaltı ettim. (nesfit değil) hemde beyaz ekmekle ama eskiye göre az.
10 gibi gerekmediği halde kepekli tost yedim. yani aç değildim canım istedi sadece
1,5 ta 1 tabak salata, çok az barbunya, çok az da domates çorbası yedim.
akşamüstü bir tane müsli bar yedim. baya su, çay tükettim.
akşam çok sevdiğim bi hamurlu çorba var ondan yapmış annem üzgünüm ama 2 tabak yedim. bi de dolma.
şimdide elma yiyorum. çok yemişim be yaa. dur ben yarın toparlıyım kendimi.
akşamda biraz spor yapayım
paylaşımlarımız çok güzel. akşamları okuyabiliyorum ama devam kızlar ha gayret.kaydirigubbakcemile
önemli olan kilo vermen haftada bir kilo yeterli bence çok verirsen çok kolay geri alırsın yavaş olsun kalıcı olsun :) sürekli aynı kiloda kalmaktan iyidir yada bi alıp vermekten :)selamlar arkadaşlarım ben bugun ne yediğimi sölemıycem az öz yedım ama.. bu hafta tartıldım 79 600 den 78 600 olmusum cok mutlu oldum bu hafta bı kılo verdım aslında bırazdaha hızlı verseydım ne ıyı olurdu:)
canım aynen dediğin gibi iki gün nesfit yiyorum iki gün ekmek peynir, üçgen peynir light zaten beyaz peynir-ekmek bana çok kuru geliyo. ekmekte çavdar kepek beyaz olarak değişiklik gösterebiliyo :)
neyse salatamı yedim öğlen, akşam dans ettim bol bol 2 saat kadar, sonrada gidip kahve içtim (kahve dediğim şekerli kremalı latte dayanamadım napiiiiiim
:icecream:
canım evet yolum uzun ama hedefim büyük ben hedefime odaklandım şuanda yolumu düşünmüyorum 55 kg lık halimi düşündükçe bende daha farklı bir azim oluyor ve daha ii odaklanıyorum yoksa 65 düşünürsem yine kilolu olacağım diyorum yani buda benim bakış açım en güzeli sabretmek bende dün spora başladım evde bisiklete biniyorum umarım faydasını görürüm unutmadan beninm 15 aylık bebegim var emziriyorum lahana çorbasının zararı olumu ayyy seninde başını ağrıttım çok konuştum sanada kolay gelsin opuyorumnanaktan:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?