- 14 Aralık 2011
- 309
- 4
- 118
aynısını 5 kg dambıllarla yaptım
Kızlar bu zayıflıycam stresinden midir bilmiyorum, yüzümü sivilce bastı.Geçmiyorda bir haftadır meretler. Göz gibi iri iri. Nazar mı değdiriyor çevremdekiler bilmiyorum, beni çekemeyen çok insan var daÖnerebileceğiniz bitkisel bir krem ya da herhangi birşey var mı? Kür, tonik vs.
ben de tolgayı alayım yapayım10 kilo çocuk.. olur herhalde..
ben de tolgayı alayım yapayım10 kilo çocuk.. olur herhalde..
sonuna kadar işemeden tartılmak yoookk
yaptı valla sağolsun
sen de gir artık bebeğim listeye :26:
insan ister istemez kendini kaptırıyor bak iyi oluyor
istersen liste işini geri vereym sana daha çok buraya gelmen gerekir??
yaa ben var yaaaa
ekmek arasina peynir koyuyorum bu peynir cok diye kesiyorum peyniri
vee kestigim peyniri agzima atiyorum
cook akilliyimdir yediklerime cook dikkat ederim
sonucta o peyniri ekmegimin arasina koymadim
kilo bıldırımımı duzeltmek ıstıyorum sayın seyırcıler, henuz wc'ye cıkabıldım.. hala şu bı yerımı sabah kalkar kalkmaz cıkmaya programlayamadım
Başlangıç: 92.2
Pazartesi: 71.5
Cuma: 70.9
Giden: 600 gramcık
Hedef: 65
gel yavrum yamacima
beraber dövünek
bende + 600
O kadar da yağ girsin vücuduma canım ya. Sodayı yüzüme mi sürücem tam olarak?soda iyi gelıyor dıye bılıyorum.. acaba tavukların budu mu yaglı geldı , gogus yemeğe calış peynırını yogurdunu da yagsız al bence..
asla mama vermedık canım, derse gıttıgımde bıle delı gıbı öğle aralarında yemek yemedım sağdım sutumu getırdım koşa koşamaşallah canım mama mı yiyor benim bebiş 9 aylık 9 kilo bişey yemiyor
sporsuz olmuyor canım, bak zayıflıyorum ama göbeğim hala jöle gıbı.. ne yersem yıyım hemen mıdem cıkıyornasıl işe yaramış tutulmuş gibi her tarafım spora gittiğimde bu kadar hissetmedim kaslarımı
inşallah, agzından bal damlıyorBoşuna zahmet vermiyim bebimm yaa gelicem her cuma bildirim yapıcam ama listede olmayıveriyim.
Böyle böylee kesin zayıflar erirsin kaymak sen
6 ya rakam kalmışşş
Tebrikler.
O kadar da yağ girsin vücuduma canım ya. Sodayı yüzüme mi sürücem tam olarak?
tabı, pamuk yardımıyla sür.. kurutur en azından.. suna dumankayanın vardır kesın bir kürü araştır google'da ıstersen, benım net yavaş çalışıo yoksa verırdım sana bı seyler..
sabah:yok kalkamadım sabaha kadar kızımı salladım
ara:
öğlen: 1 tabak tarhana 4 kaşık nohut 2 kaşık bulgur pilavı
ara:1 kupa yeşil çay 3 kayısı 1 sade kahve
akşam:?
ara:??????
gerçekten çok içli söyledin tombul topicdaşlar olarak hepimiz çok duygulandıkgünaydinlar efendim
müsade ederseniz güne bir sarki ile baslamak istiyorum
cok dertliyimde Eki Görüntüle 683699
tarti günü gelmiiiiiiisssss neyimeeeeeeeeee
anaaammm anamm siskoyaaaaaammm
yag baglamiiiis gööbeeegimeeeeeee
anaaaammm anaaaaamm siskoyaaaaaaamm
simiiitleriiim tasaar yandaaaaaannn
anaammm anaaammm siskoyaaaaaammm
toto pörtler arkadaaannn
anaaammmm anaaamm siskoyaaaammm
ayy cok icli söylediimm
oyy canım yaa senonları takma.hatta onların dediklerini düşündükçe daha çok motive ol,banada söylüyolardı,yok hamilemisin yok bilmem ne az ye kilo ver falan,tabii ben daha çok yiyodum,yedikçe kilo alıyodum,aldıkça daha çok yiyodum hıncımdan,ama herzaman söylüyom burası olmasa yine devam edemezdim,sende burdan ayrılma tüm topicdaşlarım Allah sizden razı olsunmerhaba kızlar akşamdan beri kötü şeyler geçiriyorum.bu sabah tartıdad değişiklik olmadığını görünce büsbütün morelimbozuldu.akşameşimin arkadaşlarına oturmaya gittik.tabiki ikramlardan yemediğimi görünce diyet yaptığımı anladılar.daha çok dalga geçtiler kilolarımla çok morelimbozuldu.kendimi 100lerce kilo bir kadın gibi hissettim.daha sonra eve gelip yattık 1 saat sonra eşimyataktan fırladı ayağını tutarak gece yarısı.yatakta çiyan nerden geldiyse.eşimin ayağını sokmuş.evimizde 2ci kat nerden girdi bilmiyorum.bu 3cü görüşümüz.yatağımıza kadar girince artık iyice psikolojim bozuldu.ne etkiliolur bilmiyorum.:2::2::2::2:evim yeni bina etrafıda bahçelilk yeşillik.cam zaten açmaya korkuyordum hepten durum vahimleşti.bu hafta listeye giricem sanırımbişey gitmedi ama yinede bildirim yapayım.
başlangıç:76,5
hedef:65
şimdiki:76
canım tebrik ederimilk bildirimimi yapıooreee
başlangıç kilo:81.2(pazartesi)
bugün:80.8
giden:400gr
hedef:68
dün doğum günümdü 1 dilimcik pasta yedim ama:26: hayırlı cumalar,bol motiveler...
hayır canım sakın yeme,vakit bulduğunca burda ol,geçecek bu günler inş.hepimiz hep beraber amaçlarımıza ulaşacağızişallah suzi kusura bakmayın çoklu alıntı yapıp cvp vermeyi beceremiyorumboş insanlar işte yok çok kilo almışsın yok şuna buna benzemişsin falan dediler.kendimikötü hissettim.bugun hep yiyesim var.çökmüş durumdayım yani.kendi eşleri dal sanki ağustozda sünnet düğünleri var onakadar kilo vereyim vercem ağazlarının payını
vazgeçmek yokBiraz geç oldu ama bende kilo bildirimi yapmak istiyorummm :)
başlangıç:80,5
salı: 77,4 ( yeni olduğum için o gün tartılmıştım..)
bugün:77,4
giden:0 koca bir sıfırrr..
hedef:65
Şu 75 i bir devirsem..
tebrik ederim çok güzel vermişsin inş. devamı gelirkilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum süpersiniz :)
kilo bildirimi
başlangıç:76
geçen hafta:75
bu hafta:74.5
giden:500
toplam giden:1.5
hedef:60
pek iyi sayılmaz ama idare eder boğazımı tutabilseydim daha iyi olurdu inş haftaya daha iyi olacak
bu hafta uyanınca 3 büyük bardak su,fadimenin yoğut kürü protein ağırlıklı beslendim canım,3 büyük kupa yeşilçay,1 form çayı 3-3.5 litre su gün bitimine kadar akşamları hafif geçirdim ha birde kefir içtim 2 gündebir canım isteyince başkada bişey yapmadıminşallah artık haftaya çıkarırım acısını
Muhtesem vallahii nasıl becerdin bu kadar vermeyiii
Spor varmı ?
NEler yedin ?
Ayy amma soru sordum yaaa
tekrar tebriklerkilo bıldırımımı duzeltmek ıstıyorum sayın seyırcıler, henuz wc'ye cıkabıldım.. hala şu bı yerımı sabah kalkar kalkmaz cıkmaya programlayamadım
Başlangıç: 92.2
Pazartesi: 71.5
Cuma: 70.9
Giden: 600 gramcık
Hedef: 65
evet bende öyle yapıyorum ama,bu hafta fazla olunca proteine yüklendim bende hiç olmazsa insanın morali yerine geliyor,yoksa fazla protein,yada tek yönlü beslenme vücutta dönülmez hasarlara neden olabilir,biz naapıcaz mevsiminde sebze meyve tüketicez paketlenmiş,işlenmiş gıdalardan uzak durucaz tam tahıla yönelice,şekeri bırakıcaz ve faydalı yağlar zeytinyağı ve pastörize edilmemiş tereyağı tüketicezdengelı beslenme onerılen tek şey.. karbonhıdrat da olacak proteın de.. doktorlar bosuna yırtınmıyor kepeklı urunler yıyın dıye.. dukan amcanın bence kafası yerınde degıl..
canım sana nazarmı değdi,yinede sakın bozmuyoruz moralimizi diyete devambaşlangıç:85
geçen hafta:76.8
bu hafta:77.4
giden/gelen:+ 600 grm
toplamda giden:7.600 grm
hedef:70
bilmemki şimdigülannecim beni kesin geçmişsindir bu hafta
ayy sen harikasın yaaayaa ben var yaaaa
ekmek arasina peynir koyuyorum bu peynir cok diye kesiyorum peyniri
vee kestigim peyniri agzima atiyorum
cook akilliyimdir yediklerime cook dikkat ederim
sonucta o peyniri ekmegimin arasina koymadim
buda çok zor yaahuu şınavv çekmek oyyybunu tavsiye edıyorumm: Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
bence sen birde karatay diyetini düşün derim o çok sağlıklıDukan diyetim bugün başladı. Sabah kahvaltıda hiç bir şey yemedim. Az önce bir tavuk budu yedim, akşam da bir adet tavuk budu yiyeceğim. Şu an bir bardak yeşil çay içiyorum, açlığım yatıştı iyiyim.Yarın sabah sabah kalkıp 1 saat yürüyüş yapacağım. Üşenmezsem inşallah
tolga bu işe bayılırdaben de tolgayı alayım yapayım10 kilo çocuk.. olur herhalde..
stres yapma canım bende ilk zamanlar çok stres yapıyodum,insan rahat olunca daha kolay gidiyo kilolar herşey kafada bitiyo yaniKızlar bu zayıflıycam stresinden midir bilmiyorum, yüzümü sivilce bastı.Geçmiyorda bir haftadır meretler. Göz gibi iri iri. Nazar mı değdiriyor çevremdekiler bilmiyorum, beni çekemeyen çok insan var daÖnerebileceğiniz bitkisel bir krem ya da herhangi birşey var mı? Kür, tonik vs.
bence sen birde karatay diyetini düşün derim o çok sağlıklı
stres yapma canım bende ilk zamanlar çok stres yapıyodum,insan rahat olunca daha kolay gidiyo kilolar herşey kafada bitiyo yani
balli gelmediben yinede bildirimimi yapayim
baslangic kilom: 77.1
gecen hafta:74.5
bu hafta:73.1
giden:1 kilo 400 grammbenim icin mucize gibi
toplam giden: 4 kilo
hedef: 55
insallah devami gelir :86:
tşk ederim canımcanım tebrik ederimdoğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
Zaten dukan diyeti tüm kilolarımı verecek süreyi benim için sağlamaz. Bir de karatay diyeti yaparım, onun için bana yardımcı olursun artık
Stres yapmadan olmuyor ki bebeğim, bir yandan iş yerimdeki densiz müşteriler diğer yandan okuduğum bölüm. Herşey iyi fakat Osmanlıca çok zorluyor beni. Arapça - farsça. Bıktım artık, bir an evvel mezun olmak istiyorum. İşin üstüne diyet yapınca böyle oluyor, ben açken çok sinirli oluyorum
işte karatay tam sana göre,forumda var karatay diyeti ile ilgili deneyimleriniz diye,mesele günde iki öğün beslenme ve ekmek ile tüm undan yapılma mamüller,işlenmiş paketli gıdalar yasak,tamamen doğal beslenme yani zorlu bi süreçten geçiyosun belliki,ben hiç dukan diyeti yapmadım aslında hayatımda ilk defa diyet yapıyorum,onca kilolu geçirdiğim yıldan sonra ama karatay bir beslenme biçimi, ve canan hocada vücudumuzu yağ yakmaya alıştırıyoruz bu beslenme tarzıyla diyor
Anladım canım. Ama dediğim gibi, önce bir dukan yapayım sonra karataya geçeceğim inşallah :)işte karatay tam sana göre,forumda var karatay diyeti ile ilgili deneyimleriniz diye,mesele günde iki öğün beslenme ve ekmek ile tüm undan yapılma mamüller,işlenmiş paketli gıdalar yasak,tamamen doğal beslenme yani zorlu bi süreçten geçiyosun belliki,ben hiç dukan diyeti yapmadım aslında hayatımda ilk defa diyet yapıyorum,onca kilolu geçirdiğim yıldan sonra ama karatay bir beslenme biçimi, ve canan hocada vücudumuzu yağ yakmaya alıştırıyoruz bu beslenme tarzıyla diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?