70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bu zayıflıycam stresinden midir bilmiyorum, yüzümü sivilce bastı.Geçmiyorda bir haftadır meretler. Göz gibi iri iri. Nazar mı değdiriyor çevremdekiler bilmiyorum, beni çekemeyen çok insan var da Önerebileceğiniz bitkisel bir krem ya da herhangi birşey var mı? Kür, tonik vs.

Son düzenleme:
aynısını 5 kg dambıllarla yaptım

soda iyi gelıyor dıye bılıyorum.. acaba tavukların budu mu yaglı geldı , gogus yemeğe calış peynırını yogurdunu da yagsız al bence..

Boşuna zahmet vermiyim bebimm yaa gelicem her cuma bildirim yapıcam ama listede olmayıveriyim.

yaa ben var yaaaa

ekmek arasina peynir koyuyorum bu peynir cok diye kesiyorum peyniri

vee kestigim peyniri agzima atiyorum

cook akilliyimdir yediklerime cook dikkat ederim

sonucta o peyniri ekmegimin arasina koymadim

Böyle böylee kesin zayıflar erirsin kaymak sen

6 ya rakam kalmışşş
Tebrikler.

maşallah canım mama mı yiyor benim bebiş 9 aylık 9 kilo bişey yemiyor
asla mama vermedık canım, derse gıttıgımde bıle delı gıbı öğle aralarında yemek yemedım sağdım sutumu getırdım koşa koşa o pis mamaları vermıyorum kesınlıkle.. ek gıdaya bıle geçemedım daha tembellıgımden, 20'sinde 6 aylık olcak tam o zaman başlıcam.. 5. ay kontrolunde 9.5 kıloydu, şimdi 10'u gecmıstır; ama 4.5 kılo doğdu benımkı zaten.. hep 2 kılo alarak ılerledık 3 ay.. ben dıyete baslayınca o da normale döndüü.. yoksa obez dedıydı doktoru oğluma o yuzden ben de bıraz dıyete başladım aslında
nasıl işe yaramış tutulmuş gibi her tarafım spora gittiğimde bu kadar hissetmedim kaslarımı
sporsuz olmuyor canım, bak zayıflıyorum ama göbeğim hala jöle gıbı.. ne yersem yıyım hemen mıdem cıkıyor

Boşuna zahmet vermiyim bebimm yaa gelicem her cuma bildirim yapıcam ama listede olmayıveriyim.

Böyle böylee kesin zayıflar erirsin kaymak sen

6 ya rakam kalmışşş
Tebrikler.
inşallah, agzından bal damlıyor

sabah:yok kalkamadım sabaha kadar kızımı salladım

ara:
öğlen: 1 tabak tarhana 4 kaşık nohut 2 kaşık bulgur pilavı

ara:1 kupa yeşil çay 3 kayısı 1 sade kahve

akşam:?
ara:??????

gerçekten çok içli söyledin tombul topicdaşlar olarak hepimiz çok duygulandık

oyy canım yaa senonları takma.hatta onların dediklerini düşündükçe daha çok motive ol,banada söylüyolardı,yok hamilemisin yok bilmem ne az ye kilo ver falan,tabii ben daha çok yiyodum,yedikçe kilo alıyodum,aldıkça daha çok yiyodum hıncımdan,ama herzaman söylüyom burası olmasa yine devam edemezdim,sende burdan ayrılma tüm topicdaşlarım Allah sizden razı olsun

ilk bildirimimi yapıooreee

başlangıç kilo:81.2(pazartesi)
bugün:80.8
giden:400gr
hedef:68

dün doğum günümdü 1 dilimcik pasta yedim ama:26: hayırlı cumalar,bol motiveler...
canım tebrik ederim doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce

hayır canım sakın yeme,vakit bulduğunca burda ol,geçecek bu günler inş.hepimiz hep beraber amaçlarımıza ulaşacağız
vazgeçmek yok

tebrik ederim çok güzel vermişsin inş. devamı gelir

inşallah artık haftaya çıkarırım acısını

Muhtesem vallahii nasıl becerdin bu kadar vermeyiii

Spor varmı ?

NEler yedin ?
Ayy amma soru sordum yaaa
bu hafta uyanınca 3 büyük bardak su,fadimenin yoğut kürü protein ağırlıklı beslendim canım,3 büyük kupa yeşilçay,1 form çayı 3-3.5 litre su gün bitimine kadar akşamları hafif geçirdim ha birde kefir içtim 2 gündebir canım isteyince başkada bişey yapmadım

tekrar tebrikleraaa 6 tılara ne kaldı fıstık haftaya görürsün inş.

dengelı beslenme onerılen tek şey.. karbonhıdrat da olacak proteın de.. doktorlar bosuna yırtınmıyor kepeklı urunler yıyın dıye.. dukan amcanın bence kafası yerınde degıl..
evet bende öyle yapıyorum ama,bu hafta fazla olunca proteine yüklendim bende hiç olmazsa insanın morali yerine geliyor,yoksa fazla protein,yada tek yönlü beslenme vücutta dönülmez hasarlara neden olabilir,biz naapıcaz mevsiminde sebze meyve tüketicez paketlenmiş,işlenmiş gıdalardan uzak durucaz tam tahıla yönelice,şekeri bırakıcaz ve faydalı yağlar zeytinyağı ve pastörize edilmemiş tereyağı tüketicez
başlangıç:85
geçen hafta:76.8
bu hafta:77.4
giden/gelen:+ 600 grm
toplamda giden:7.600 grm
hedef:70
canım sana nazarmı değdi,yinede sakın bozmuyoruz moralimizi diyete devam

gülannecim beni kesin geçmişsindir bu hafta
bilmemki şimdi

yaa ben var yaaaa

ekmek arasina peynir koyuyorum bu peynir cok diye kesiyorum peyniri

vee kestigim peyniri agzima atiyorum

cook akilliyimdir yediklerime cook dikkat ederim

sonucta o peyniri ekmegimin arasina koymadim
ayy sen harikasın yaaadoğru yapıyon doğru yapıyon

buda çok zor yaahuu şınavv çekmek oyyy

bence sen birde karatay diyetini düşün derim o çok sağlıklı

ben de tolgayı alayım yapayım 10 kilo çocuk.. olur herhalde..
tolga bu işe bayılırda seni düşünemiyom 10 kilo çocukla:111:

stres yapma canım bende ilk zamanlar çok stres yapıyodum,insan rahat olunca daha kolay gidiyo kilolar herşey kafada bitiyo yani

Son düzenleme:
bence sen birde karatay diyetini düşün derim o çok sağlıklı

stres yapma canım bende ilk zamanlar çok stres yapıyodum,insan rahat olunca daha kolay gidiyo kilolar herşey kafada bitiyo yani

Zaten dukan diyeti tüm kilolarımı verecek süreyi benim için sağlamaz. Bir de karatay diyeti yaparım, onun için bana yardımcı olursun artık
Stres yapmadan olmuyor ki bebeğim, bir yandan iş yerimdeki densiz müşteriler diğer yandan okuduğum bölüm. Herşey iyi fakat Osmanlıca çok zorluyor beni. Arapça - farsça. Bıktım artık, bir an evvel mezun olmak istiyorum. İşin üstüne diyet yapınca böyle oluyor, ben açken çok sinirli oluyorum

işte karatay tam sana göre,forumda var karatay diyeti ile ilgili deneyimleriniz diye,mesele günde iki öğün beslenme ve ekmek ile tüm undan yapılma mamüller,işlenmiş paketli gıdalar yasak,tamamen doğal beslenme yani zorlu bi süreçten geçiyosun belliki,ben hiç dukan diyeti yapmadım aslında hayatımda ilk defa diyet yapıyorum,onca kilolu geçirdiğim yıldan sonra ama karatay bir beslenme biçimi, ve canan hocada vücudumuzu yağ yakmaya alıştırıyoruz bu beslenme tarzıyla diyor

2 öğün müüüüü.... aç kalırızz kızz..

Anladım canım. Ama dediğim gibi, önce bir dukan yapayım sonra karataya geçeceğim inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…