ben birincide mecburen verdim mama amaikincde vermedim çok iyi yapmışın duygucum,maşallah kilosu normal,demek sütün yetiyor,yetmeseydi daha erken başlardın ek gıdaya,birde çocuğun yapısı neyse odur gerçekten benim büyük iştahlı maşallah ama küçük gına getiriyo bazenasla mama vermedık canım, derse gıttıgımde bıle delı gıbı öğle aralarında yemek yemedım sağdım sutumu getırdım koşa koşao pis mamaları vermıyorum kesınlıkle.. ek gıdaya bıle geçemedım daha tembellıgımden, 20'sinde 6 aylık olcak tam o zaman başlıcam.. 5. ay kontrolunde 9.5 kıloydu, şimdi 10'u gecmıstır; ama 4.5 kılo doğdu benımkı zaten.. hep 2 kılo alarak ılerledık 3 ay.. ben dıyete baslayınca o da normale döndüü.. yoksa obez dedıydı doktoru oğluma o yuzden ben de bıraz dıyete başladım aslında
sporsuz olmuyor canım, bak zayıflıyorum ama göbeğim hala jöle gıbı.. ne yersem yıyım hemen mıdem cıkıyor
inşallah, agzından bal damlıyor
teşekkür ederim canımtşk ederim canımbu haftanın 1.si gözüyle bakıyorlar sana
sorma sormaakıl küpü balkaymakk
hiç de çekemez
bu arada bildirimini doğru yapmışsın tatlım
gecmis olsun canim :26:Kızlar bu zayıflıycam stresinden midir bilmiyorum, yüzümü sivilce bastı.Geçmiyorda bir haftadır meretler. Göz gibi iri iri. Nazar mı değdiriyor çevremdekiler bilmiyorum, beni çekemeyen çok insan var daÖnerebileceğiniz bitkisel bir krem ya da herhangi birşey var mı? Kür, tonik vs.
Boşuna zahmet vermiyim bebimm yaa gelicem her cuma bildirim yapıcam ama listede olmayıveriyim.
Böyle böylee kesin zayıflar erirsin kaymak sen
6 ya rakam kalmışşş
Tebrikler.
birbirimizi dövek yavrumkim bizi dövmek ister
gerçekten çok içli söyledin tombul topicdaşlar olarak hepimiz çok duygulandık
oyy canım yaa senonları takma.hatta onların dediklerini düşündükçe daha çok motive ol,banada söylüyolardı,yok hamilemisin yok bilmem ne az ye kilo ver falan,tabii ben daha çok yiyodum,yedikçe kilo alıyodum,aldıkça daha çok yiyodum hıncımdan,ama herzaman söylüyom burası olmasa yine devam edemezdim,sende burdan ayrılma tüm topicdaşlarım Allah sizden razı olsun
canım tebrik ederimdoğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
hayır canım sakın yeme,vakit bulduğunca burda ol,geçecek bu günler inş.hepimiz hep beraber amaçlarımıza ulaşacağız
vazgeçmek yok
tebrik ederim çok güzel vermişsin inş. devamı gelir
bu hafta uyanınca 3 büyük bardak su,fadimenin yoğut kürü protein ağırlıklı beslendim canım,3 büyük kupa yeşilçay,1 form çayı 3-3.5 litre su gün bitimine kadar akşamları hafif geçirdim ha birde kefir içtim 2 gündebir canım isteyince başkada bişey yapmadım
tekrar tebrikleraaa 6 tılara ne kaldı fıstık haftaya görürsün inş.
evet bende öyle yapıyorum ama,bu hafta fazla olunca proteine yüklendim bende hiç olmazsa insanın morali yerine geliyor,yoksa fazla protein,yada tek yönlü beslenme vücutta dönülmez hasarlara neden olabilir,biz naapıcaz mevsiminde sebze meyve tüketicez paketlenmiş,işlenmiş gıdalardan uzak durucaz tam tahıla yönelice,şekeri bırakıcaz ve faydalı yağlar zeytinyağı ve pastörize edilmemiş tereyağı tüketicez
canım sana nazarmı değdi,yinede sakın bozmuyoruz moralimizi diyete devam
bilmemki şimdi
ayy sen harikasın yaaadoğru yapıyon doğru yapıyon
buda çok zor yaahuu şınavv çekmek oyyy
bence sen birde karatay diyetini düşün derim o çok sağlıklı
tolga bu işe bayılırdaseni düşünemiyom 10 kilo çocukla:111:
stres yapma canım bende ilk zamanlar çok stres yapıyodum,insan rahat olunca daha kolay gidiyo kilolar herşey kafada bitiyo yani
bu neeeeeegreen tea kit kat böle birşey gören var mı
canım canan hoca günde kısa aralı öğünlerle beslenmenin insülin direncini arttıracağını söylüyor ve iki öğün arasında uzun olan sürede leptin hormonu yani kısaca yağyakan hormonun salgılandığını söylüyor sabah kuvvetli bir kahvaltı tereyağlı pastırmalı omlet ekmek yerine bir çay bardağı ceviz bir avucun içi kadar penir bol zeytin tüketin diyor,öğlen çok acıkılırsa 2 incir 1 bardak süt veya ayran birde ceviz yiyin akşamıda 18 den önce hafif atlatın diyor günde 20 dakika bir yürüyüş yeterli diyor,insan vücudu yürümeye programlanmıştır koşarak eklemlerinizi zorlamayın bunlar aklımda kalanlar2 öğün müüüüü.... aç kalırızz kızz..
sen daha iyi bilirsin canımAnladım canım. Ama dediğim gibi, önce bir dukan yapayım sonra karataya geçeceğim inşallah :)
green tea kit kat böle birşey gören var mı
bu neeeeee
cikomu cikomuu
green tea kit kat böle birşey gören var mı
canım bende tersledim ama içimede yara gibioturdu işte.benim mahallem olduğu gibi yeni yerleşim.önceden tarlaymış buraları ondanda olabilir.pisliğe gelmiyomuş zaten.yuvaları bozulunca nemli ortamlara kapı eşiklerine falan yuva yapıyorlarmış.ilaçlansada bi an önce kurtulsak.apartmanda küçük bebekleri olan insanlar var:18:sık benım ümüğümükıymetını bıleyım
dogru aslında ılk zamanlar ben de 3-5 kılo verıodum.. sen dıkkat et bıraz karbonhıdrat da al bak aman haa, karbonhıdratı kepeklılerden al ama..
bence ıyı gıbı ama..
ben butun evı kayınvalıdeme temızlettıydım:
canım cok uzuldum, cok gecmıs olsun.. ızmırde ılk defa çiyan olan ev goruyorum bızım de bahcelı ama hıc boyle sorunumuz olmadı.. butun mahalle bahcelı bızım hem de.. gercı mahalle halkı 74ten berı burda oldugundan, bır bızım yenı bına cok temızdırler.. diş fırcalarıyla balkon temızlıo kırık hatun teyzelerım.. sen en kısa zamanda yonetıciye durumu ılet.. ılaclat beledıyeden ekıp anında gelırr... senınle dalga gecen gerzeklere gelınce, benım babam yapıyor bu durumu bana.. dıyetısyenımde az mı agladım hungur hungur.. hala babam o kadar kılo verdım dana der durur bana.. dıyetısyenım dedı kı sen de onun zayıf noktasını bulup söyle.. şöyle yapıyorsun hıc kılonla alakalı bır sey soylememısler gıbı yapacaksın.. mesela: yasemın: duygu cok mu kılolusun ne? Duygu: ınanmıyorum yasemın saçların ne kadar seyrelmışbabama boyle yaptım ben, baba daha da mı kelleştın ne dedım.. sus geldı adama hıc kafana takmaa sakın!!!!!!!!!! azımle ılerle kendı dıyet lıstenı kendın belırle.. istersen de buca tıp merkezınde dıyetısyene gıdebıılrsın..
kaymak cozuttusuzıyı gorunceee
afferrrınnn kızanımaa..
sen oyle dıosan
aynı gramı vermısız ne mutlu
3-5 harıka gıdıyoruz bence...
sen hamıle mısınnn?? o cok gguzelll.. ben de bı daha yapcam 29 yaşımdao acıları bı daha yaşamak ıstedım :2::2: allah kurtarsınn canımm
Ben dukan diyetine başlayıp 1 ay yaptıktan sonra regl den kesilmiştim doktora gittim ve doktorum naptın sen diye böğürdü..
Çünkü Prolaktin seviyem 120 küsürlere çıktı aşırı proteinle beslenmekten.. Bir arkadaşımı da böbrek ağrısından hastaneye yatırmışlardı.. Çok rahat ama çok tehlikeli bir diyet..
1,5 yıl oldu hala prolaktin tedavim bitmedi.. yapmaz olaydım..
Aman nolur dikkat edin..
O kadar da yağ girsin vücuduma canım ya. Sodayı yüzüme mi sürücem tam olarak?
ben gene çoklu yapcam diye karmakarışık bişey yapmışımgreen tea kit kat böle birşey gören var mı
eweeeet yeşil çay içemeyenlereama TR de var mı bimiyorum
Nihayetinde şeker var içinde, yemeyin kesinliklegreen tea kit kat böle birşey gören var mı
Benim halam canan karatay'ı dinlemiş, kafayı yemiş o kadın diyorcanım canan hoca günde kısa aralı öğünlerle beslenmenin insülin direncini arttıracağını söylüyor ve iki öğün arasında uzun olan sürede leptin hormonu yani kısaca yağyakan hormonun salgılandığını söylüyor sabah kuvvetli bir kahvaltı tereyağlı pastırmalı omlet ekmek yerine bir çay bardağı ceviz bir avucun içi kadar penir bol zeytin tüketin diyor,öğlen çok acıkılırsa 2 incir 1 bardak süt veya ayran birde ceviz yiyin akşamıda 18 den önce hafif atlatın diyor günde 20 dakika bir yürüyüş yeterli diyor,insan vücudu yürümeye programlanmıştır koşarak eklemlerinizi zorlamayın bunlar aklımda kalanlar
sen daha iyi bilirsin canım
En doğrusu. Bitter çikolata günde sadece 2 kare yemek kaydıyla kilo verilmesine katkı sağlıyormuş zaten.yok artık yaaa... resmen pıyasaya düştü yeşil çay, kadınları can damarlarından vuruyorlar, amma katkı maddesi vardır onda.. en iyisi :% 100 bitter demişti doktorum.. o yuzden ondan baska sey yemıyorum, dıyet urunler cok tehlıkelı..
hahaha benimde öyle oluyor bazenben gene çoklu yapcam diye karmakarışık bişey yapmışım
gecmis olsun canim :26:
Nihayetinde şeker var içinde, yemeyin kesinlikle
Benim halam canan karatay'ı dinlemiş, kafayı yemiş o kadın diyor
En doğrusu. Bitter çikolata günde sadece 2 kare yemek kaydıyla kilo verilmesine katkı sağlıyormuş zaten.
hahaha benimde öyle oluyor bazen
tesekkür ederim canim cok sagolsık benım ümüğümükıymetını bıleyım
dogru aslında ılk zamanlar ben de 3-5 kılo verıodum.. sen dıkkat et bıraz karbonhıdrat da al bak aman haa, karbonhıdratı kepeklılerden al ama..
bence ıyı gıbı ama..
ben butun evı kayınvalıdeme temızlettıydım:
canım cok uzuldum, cok gecmıs olsun.. ızmırde ılk defa çiyan olan ev goruyorum bızım de bahcelı ama hıc boyle sorunumuz olmadı.. butun mahalle bahcelı bızım hem de.. gercı mahalle halkı 74ten berı burda oldugundan, bır bızım yenı bına cok temızdırler.. diş fırcalarıyla balkon temızlıo kırık hatun teyzelerım.. sen en kısa zamanda yonetıciye durumu ılet.. ılaclat beledıyeden ekıp anında gelırr... senınle dalga gecen gerzeklere gelınce, benım babam yapıyor bu durumu bana.. dıyetısyenımde az mı agladım hungur hungur.. hala babam o kadar kılo verdım dana der durur bana.. dıyetısyenım dedı kı sen de onun zayıf noktasını bulup söyle.. şöyle yapıyorsun hıc kılonla alakalı bır sey soylememısler gıbı yapacaksın.. mesela: yasemın: duygu cok mu kılolusun ne? Duygu: ınanmıyorum yasemın saçların ne kadar seyrelmışbabama boyle yaptım ben, baba daha da mı kelleştın ne dedım.. sus geldı adama hıc kafana takmaa sakın!!!!!!!!!! azımle ılerle kendı dıyet lıstenı kendın belırle.. istersen de buca tıp merkezınde dıyetısyene gıdebıılrsın..
kaymak cozuttusuzıyı gorunceee
afferrrınnn kızanımaa..
sen oyle dıosan
aynı gramı vermısız ne mutlu
3-5 harıka gıdıyoruz bence...
sen hamıle mısınnn?? o cok gguzelll.. ben de bı daha yapcam 29 yaşımdao acıları bı daha yaşamak ıstedım :2::2: allah kurtarsınn canımm
kilo bıldırımımı duzeltmek ıstıyorum sayın seyırcıler, henuz wc'ye cıkabıldım.. hala şu bı yerımı sabah kalkar kalkmaz cıkmaya programlayamadım
Başlangıç: 92.2
Pazartesi: 71.5
Cuma: 70.9
Giden: 600 gramcık
Hedef: 65
sen beni ciddiye almadinmiöyle tabi canim bence sabit kalmak bile kötü degil
kaldiki sen -400 desin
71.4 düm suzim + 600 yanii
ya dün benim gicik kocam käsebrezel getirmiiss
ne zamndir yemiyorum :26:
bir baktim yutmusuumm
sinir ediyo bu adama beniii
sonrada karsimda mars yiyor
ay yeme öyle karsimda dediimm
ne yapsa begenirsin aldi getirdi bir tane önüme koyduu
bari bi isirik al diyo
ee tabiii
öyle iste suzim tutamiyom girtlagimi bu aralar
olsun canim haftaya insallahbaşlangıç:85
geçen hafta:76.8
bu hafta:77.4
giden/gelen:+ 600 grm
toplamda giden:7.600 grm
hedef:70
yaa ben var yaaaa
ekmek arasina peynir koyuyorum bu peynir cok diye kesiyorum peyniri
vee kestigim peyniri agzima atiyorum
cook akilliyimdir yediklerime cook dikkat ederim
sonucta o peyniri ekmegimin arasina koymadim
uyyy sagol tatlim ya
sonuna kadar işemeden tartılmak yoookk
yaptı valla sağolsun
sen de gir artık bebeğim listeye :26:
insan ister istemez kendini kaptırıyor bak iyi oluyor
istersen liste işini geri vereym sana daha çok buraya gelmen gerekir??
geldiiimm
öfff söylemicektim de birinciliği kaçırdığım için hevesim kaçtı
61.1 gördüm
yettim bebeğim döndüm
1,600 vermişim
61.1
bu harika kendimden çok sevindim resmen
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Süpersin suzimmm
Haftaya 72 oluncakk ona göreee..
2 kare yedıkten sonra durabilmek önemli..Nihayetinde şeker var içinde, yemeyin kesinlikle
Benim halam canan karatay'ı dinlemiş, kafayı yemiş o kadın diyor
En doğrusu. Bitter çikolata günde sadece 2 kare yemek kaydıyla kilo verilmesine katkı sağlıyormuş zaten.
hahaha benimde öyle oluyor bazen
valla ben dıyete ılk başladıgımda burdakıler de bılır sabah 6:30'da akşam 22:30'a kadar 9 öğünüm vardı; harıka kılolar verdım.. şimdi yıyemıyorum o kadar.. ancak 6 öğün yapabılıyorum, verıyorum da.. ama bu 2 öğün olan dıyetler benım fıkrımce korumaya yonelık gıbı duruyor..bana göre söylediği çoğu şey mantıklı,yıllardır 6 öğünlük diyetlisteleri kalıcı çözüm olamadı,bu çeşit bir besleme tarzı bana daha doğru geldi,vücududa dinlendirmek lazım organlırı habire sık ama azyiyin diyerek yormak çokmu doğru,doğruysa eğer bu verilen kilolar neden geri alınıyor misliyle,öncelikle beslenme tarzımızı değiştirmemiz lazım,diyet bitti hoop eski yeme alışkanlığına tabii kilo alınır
bulaşıklar makineye,çamaşırlar makineye,ev süpürmek makineyle,yemek ısıt pişir vs makineyle hayat makineyle tabi kilo veremeyiz bununda bir makinesi çıksa ya her sabah içinegirsek dünden aldığımızkilolar hooop diye gitse
bulaşıklar makineye,çamaşırlar makineye,ev süpürmek makineyle,yemek ısıt pişir vs makineyle hayat makineyle tabi kilo veremeyiz bununda bir makinesi çıksa ya her sabah içinegirsek dünden aldığımızkilolar hooop diye gitse
genetik bacım genetik... kardeşimle anam tığ gibi, ben camış gibi oluyorum hemen yersem.. halamlara çekmişim
Canım haklısın ama bende hipoglisemi başlangıcı var. Önlem almak lazım, o nedenle uzun süreli aç kalmaya yol açan diyetler bana göre değil. 3 saatte bir de olsa bir iki birşey yemem lazım. Zaten şeker düşüklüğü sonucunda fazla aç kalınca bana yaramıyor, şekerim düşüyor sinirli oluyorum. İnsanlara saldırıyorum, bağırıyorum. Acıktın mı sen deyip yiyecek bişeyler koyuyorlar önümebana göre söylediği çoğu şey mantıklı,yıllardır 6 öğünlük diyetlisteleri kalıcı çözüm olamadı,bu çeşit bir besleme tarzı bana daha doğru geldi,vücududa dinlendirmek lazım organlırı habire sık ama azyiyin diyerek yormak çokmu doğru,doğruysa eğer bu verilen kilolar neden geri alınıyor misliyle,öncelikle beslenme tarzımızı değiştirmemiz lazım,diyet bitti hoop eski yeme alışkanlığına tabii kilo alınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?