70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben birincide mecburen verdim mama amaikincde vermedim çok iyi yapmışın duygucum,maşallah kilosu normal,demek sütün yetiyor,yetmeseydi daha erken başlardın ek gıdaya,birde çocuğun yapısı neyse odur gerçekten benim büyük iştahlı maşallah ama küçük gına getiriyo bazen
tşk ederim canım bu haftanın 1.si gözüyle bakıyorlar sana
teşekkür ederim canım

akıl küpü balkaymakk
sorma sorma

hiç de çekemez
bu arada bildirimini doğru yapmışsın tatlım

gecmis olsun canim :26:

Boşuna zahmet vermiyim bebimm yaa gelicem her cuma bildirim yapıcam ama listede olmayıveriyim.

Böyle böylee kesin zayıflar erirsin kaymak sen

6 ya rakam kalmışşş
Tebrikler.
yavrum sana liste vereyim istersen

kim bizi dövmek ister
birbirimizi dövek yavrum

green tea kit kat böle birşey gören var mı
bu neeeeee
cikomu cikomuu

2 öğün müüüüü.... aç kalırızz kızz..
canım canan hoca günde kısa aralı öğünlerle beslenmenin insülin direncini arttıracağını söylüyor ve iki öğün arasında uzun olan sürede leptin hormonu yani kısaca yağyakan hormonun salgılandığını söylüyor sabah kuvvetli bir kahvaltı tereyağlı pastırmalı omlet ekmek yerine bir çay bardağı ceviz bir avucun içi kadar penir bol zeytin tüketin diyor,öğlen çok acıkılırsa 2 incir 1 bardak süt veya ayran birde ceviz yiyin akşamıda 18 den önce hafif atlatın diyor günde 20 dakika bir yürüyüş yeterli diyor,insan vücudu yürümeye programlanmıştır koşarak eklemlerinizi zorlamayın bunlar aklımda kalanlar

Anladım canım. Ama dediğim gibi, önce bir dukan yapayım sonra karataya geçeceğim inşallah :)
sen daha iyi bilirsin canım

yok artık yaaa... resmen pıyasaya düştü yeşil çay, kadınları can damarlarından vuruyorlar, amma katkı maddesi vardır onda.. en iyisi :% 100 bitter demişti doktorum.. o yuzden ondan baska sey yemıyorum, dıyet urunler cok tehlıkelı..

canım bende tersledim ama içimede yara gibioturdu işte.benim mahallem olduğu gibi yeni yerleşim.önceden tarlaymış buraları ondanda olabilir.pisliğe gelmiyomuş zaten.yuvaları bozulunca nemli ortamlara kapı eşiklerine falan yuva yapıyorlarmış.ilaçlansada bi an önce kurtulsak.apartmanda küçük bebekleri olan insanlar var:18:

bana gelmez dukan mukan et yemiyom ben

şişeyi açtığın gibi bekletmeden yüzüne sürcen.kükürtlü sabunla yıka birde bir süre.
neymiş ki o getirde yiyelim

O kadar da yağ girsin vücuduma canım ya. Sodayı yüzüme mi sürücem tam olarak?

ben gene çoklu yapcam diye karmakarışık bişey yapmışım

Nihayetinde şeker var içinde, yemeyin kesinlikle

Benim halam canan karatay'ı dinlemiş, kafayı yemiş o kadın diyor

En doğrusu. Bitter çikolata günde sadece 2 kare yemek kaydıyla kilo verilmesine katkı sağlıyormuş zaten.

ben gene çoklu yapcam diye karmakarışık bişey yapmışım
hahaha benimde öyle oluyor bazen

bana göre söylediği çoğu şey mantıklı,yıllardır 6 öğünlük diyetlisteleri kalıcı çözüm olamadı,bu çeşit bir besleme tarzı bana daha doğru geldi,vücududa dinlendirmek lazım organlırı habire sık ama azyiyin diyerek yormak çokmu doğru,doğruysa eğer bu verilen kilolar neden geri alınıyor misliyle,öncelikle beslenme tarzımızı değiştirmemiz lazım,diyet bitti hoop eski yeme alışkanlığına tabii kilo alınır

kusura bakmayin kizlar sekretär geldi oturdu kalkmak bilmedi

tesekkür ederim canim cok sagol kaymak beni görünce kalpi carpiyo aramizda platonik aask var söylemezi ayip

sen beni ciddiye almadinmi bende yemedim hep aklima sen geldin sen beni düsünmüyonmu
başlangıç:85
geçen hafta:76.8
bu hafta:77.4
giden/gelen:+ 600 grm
toplamda giden:7.600 grm
hedef:70
olsun canim haftaya insallah
yaa ben var yaaaa

ekmek arasina peynir koyuyorum bu peynir cok diye kesiyorum peyniri

vee kestigim peyniri agzima atiyorum

cook akilliyimdir yediklerime cook dikkat ederim

sonucta o peyniri ekmegimin arasina koymadim

uyyy sagol tatlim ya masallah betülüm sende cok güzel vermissin tatlim cok sevindim
Süpersin suzimmm
Haftaya 72 oluncakk ona göreee..
cok sagol dilegim ay insallah insallah

bulaşıklar makineye,çamaşırlar makineye,ev süpürmek makineyle,yemek ısıt pişir vs makineyle hayat makineyle tabi kilo veremeyiz bununda bir makinesi çıksa ya her sabah içinegirsek dünden aldığımız kilolar hooop diye gitse

2 kare yedıkten sonra durabilmek önemli..
valla ben dıyete ılk başladıgımda burdakıler de bılır sabah 6:30'da akşam 22:30'a kadar 9 öğünüm vardı; harıka kılolar verdım.. şimdi yıyemıyorum o kadar.. ancak 6 öğün yapabılıyorum, verıyorum da.. ama bu 2 öğün olan dıyetler benım fıkrımce korumaya yonelık gıbı duruyor..

ne güzel olurdu kıız ama kıtlık çıkardı kız sonra biz herşeyi yerdik

Son düzenleme:

genetik bacım genetik... kardeşimle anam tığ gibi, ben camış gibi oluyorum hemen yersem.. halamlara çekmişim

Canım haklısın ama bende hipoglisemi başlangıcı var. Önlem almak lazım, o nedenle uzun süreli aç kalmaya yol açan diyetler bana göre değil. 3 saatte bir de olsa bir iki birşey yemem lazım. Zaten şeker düşüklüğü sonucunda fazla aç kalınca bana yaramıyor, şekerim düşüyor sinirli oluyorum. İnsanlara saldırıyorum, bağırıyorum. Acıktın mı sen deyip yiyecek bişeyler koyuyorlar önüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…