70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

düsünüyomda suzim ama cikoyu görünce :26:

tabii doktor kontrolünde yapman lazım senin o zaman diyetini canım çok geçmiş olsun

genetik bacım genetik... kardeşimle anam tığ gibi, ben camış gibi oluyorum hemen yersem.. halamlara çekmişim
bizde hem babadan hem anadan yapılı insanlarız.kilomuzda hep alt tarafta bütünleşiyo.bütün yükü bacaklarım taşıyo.ağaç kütüğü gibi.elbide bulmaya zorlanıyorum üst beden zayıf alt beden yalelli mayalı hamur misali.hamilekalsam oturcak koltuk bulamıcam

tabii doktor kontrolünde yapman lazım senin o zaman diyetini canım çok geçmiş olsun
Doktorlardan nefret ediyorum. Bir ara demir seviyem 20 idi, kilo fazlam var diye demir yapıcı ilaç vermedi. Neymiş efendim kilo aldırırmış. Halbuki demir eksikliğinin yol açtığı kansızlık tam tersi kilo aldırıyor. Şekerim 2-3 ayda bir yaptırdığım testlerde daha da düşük çıkıyor hiç bir zaman önlem almadılar. Tavsiyelerde bulunmadılar. Diyetisyene sevkedip başka bir iş yapmadılar. Her koyun kendi bacağından asılır anlayışı. Ayıptır ya.

Genetik falan demeyin kızlar, yiyoruz anacım yiyoruz saklamayın Boğazımızı tutsak, böyle olmaz

Son düzenleme:

bizimki züürt tesellisi ses çıkartma

93 kıloyla doguma gıttım ben, yürüyemıodum bılee.. demem o kı her sey olup bıtıyor.. azmetmek onemlı

Üzüldüm canım Allah yardımcın olsun,kırmızı et ye vejeteryan değilsen eğer:26:

Halbuki kiloları alırken hiç didinmiyorduk değil mi? Ne güzeldi o günler

valla öyle.annem diyorki telefondA boşuna diyete girmekızım senin kilon yokki nolcak 5 kilo aldıysan.annem bundan önce 70 kilomdada,65 kilomdadad hep bunu söyledi.sonunda DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLDUM

valla öyle.annem diyorki telefondA boşuna diyete girmekızım senin kilon yokki nolcak 5 kilo aldıysan.annem bundan önce 70 kilomdada,65 kilomdadad hep bunu söyledi.sonunda DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLDUM

Anneler öyle. Benim annemde 70 kilo ol yeter sana aşağısına inme boyun 1.75 diyordu. Anne genç kızım ben 70 olur mu derim bende hep. Düşünsene;
-kaç kilosun?
- ııı şey 70..
-vuhh maşallah koçum

Son düzenleme:
sayfaların sonu gelmiyor maşallah kızlar size alıntı yapamıyorum iş yoğun vakit kısıtlı:126:
kilo veren arkadaşlar hepinizi tebrik ederim giden 100 gr bile olsa gitmiştir sonuçta
beni tebrik edenlere de teşekkür ederim:87::87: aynı dertten muzdarip bu kaa insan bir aaraya gelince kilo verme eziyeti eğlenceye dönüşüyor sayenizde hepiniz harikasınız

su icsek yariyo bacim biz nee edek

sen hamilelikden önce kac kiloydun canim ?
ozaman senin cizelgende direk hamilelik kilonmu var :44:
hicmi vermedin dogumdan sonra

ben o cızelgeyı duzelteyım, bööle yapıncaa hedeftekı kocama az kalıo da
dogumda cıktıgımda 78.8 olmuştum sonra emzırdıkca acıktım, acıktıkca alo paket servıse sardım burger falan.. 82.9 olmuştum 67-69 arasıydım hamıle kaldıgımda, 4ay kustugum ıcın almamıştım da 5. ayda patlama yaşadım

kızlar ben napıcam 1 haftadır acayip cozuttum:2:
pogaca yedım ,çikoatalı kek yedim,börek yedim hatta 4-5 dilim lavaş bile yedim..noolur yardım edin bana..işyerinde çok sıkıntılı günler geçiriyorum bu hafta diyet falan rezil oldu ya napıcam yardım ediiinnnn

he bendede 40 numara ayakkabı anam derdi gelinken damat tarafına ayakkabı aldırmayalım rezil olmayalım die.eltimsöz bohçamda südyen bedenimle dalga geçmişti.ki o zman 67 kiloydum.ama sırtım yine genişti.kendi fesatlıktan kurudu kaldı.ne çekti oda beni kıskanıcam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…