kusura bakmayin kizlar sekretär geldioturdu kalkmak bilmedi
tesekkür ederim canim cok sagolkaymak beni görünce kalpi carpiyo aramizda platonik aask var söylemezi ayip
sen beni ciddiye almadinmibende yemedim hep aklima sen geldin sen beni düsünmüyonmu
olsun canim haftaya insallah
uyyy sagol tatlim yamasallah betülüm sende cok güzel vermissin tatlim cok sevindim
cok sagol dilegim ay insallah insallah
Canım haklısın ama bende hipoglisemi başlangıcı var. Önlem almak lazım, o nedenle uzun süreli aç kalmaya yol açan diyetler bana göre değil. 3 saatte bir de olsa bir iki birşey yemem lazım. Zaten şeker düşüklüğü sonucunda fazla aç kalınca bana yaramıyor, şekerim düşüyor sinirli oluyorum. İnsanlara saldırıyorum, bağırıyorum. Acıktın mı sen deyip yiyecek bişeyler koyuyorlar önüme
bizde hem babadan hem anadan yapılı insanlarız.kilomuzda hep alt tarafta bütünleşiyo.bütün yükü bacaklarım taşıyo.ağaç kütüğü gibi.elbide bulmaya zorlanıyorum üst beden zayıf alt beden yalelli mayalı hamur misali.hamilekalsam oturcak koltuk bulamıcamgenetik bacım genetik... kardeşimle anam tığ gibi, ben camış gibi oluyorum hemen yersem.. halamlara çekmişim
Zayıflamak icin mi
Doktorlardan nefret ediyorum. Bir ara demir seviyem 20 idi, kilo fazlam var diye demir yapıcı ilaç vermedi. Neymiş efendim kilo aldırırmış. Halbuki demir eksikliğinin yol açtığı kansızlık tam tersi kilo aldırıyor. Şekerim 2-3 ayda bir yaptırdığım testlerde daha da düşük çıkıyor hiç bir zaman önlem almadılar. Tavsiyelerde bulunmadılar. Diyetisyene sevkedip başka bir iş yapmadılar. Her koyun kendi bacağından asılır anlayışı. Ayıptır ya.tabii doktor kontrolünde yapman lazım senin o zaman diyetini canım çok geçmiş olsun
bizde hem babadan hem anadan yapılı insanlarız.kilomuzda hep alt tarafta bütünleşiyo.bütün yükü bacaklarım taşıyo.ağaç kütüğü gibi.elbide bulmaya zorlanıyorum üst beden zayıf alt beden yalelli mayalı hamur misali.hamilekalsam oturcak koltuk bulamıcam
Doktorlardan nefret ediyorum. Bir ara demir seviyem 20 idi, kilo fazlam var diye demir yapıcı ilaç vermedi. Neymiş efendim kilo aldırırmış. Halbuki demir eksikliğinin yol açtığı kansızlık tam tersi kilo aldırıyor. Şekerim 2-3 ayda bir yaptırdığım testlerde daha da düşük çıkıyor hiç bir zaman önlem almadılar. Tavsiyelerde bulunmadılar. Diyetisyene sevkedip başka bir iş yapmadılar. Her koyun kendi bacağından asılır anlayışı. Ayıptır ya.
Genetik falan demeyin kızlar, yiyoruz anacım yiyoruz saklamayınBoğazımızı tutsak, böyle olmaz
bizde hem babadan hem anadan yapılı insanlarız.kilomuzda hep alt tarafta bütünleşiyo.bütün yükü bacaklarım taşıyo.ağaç kütüğü gibi.elbide bulmaya zorlanıyorum üst beden zayıf alt beden yalelli mayalı hamur misali.hamilekalsam oturcak koltuk bulamıcam
Doktorlardan nefret ediyorum. Bir ara demir seviyem 20 idi, kilo fazlam var diye demir yapıcı ilaç vermedi. Neymiş efendim kilo aldırırmış. Halbuki demir eksikliğinin yol açtığı kansızlık tam tersi kilo aldırıyor. Şekerim 2-3 ayda bir yaptırdığım testlerde daha da düşük çıkıyor hiç bir zaman önlem almadılar. Tavsiyelerde bulunmadılar. Diyetisyene sevkedip başka bir iş yapmadılar. Her koyun kendi bacağından asılır anlayışı. Ayıptır ya.
Genetik falan demeyin kızlar, yiyoruz anacım yiyoruz saklamayınBoğazımızı tutsak, böyle olmaz
Üzüldüm canım Allah yardımcın olsun,kırmızı et ye vejeteryan değilsen eğer:26:
Halbuki kiloları alırken hiç didinmiyorduk değil mi?Ne güzeldi o günler
su icsek yariyo bacim biz nee edekbizimki züürt tesellisi ses çıkartma
93 kıloyla doguma gıttım ben, yürüyemıodum bılee.. demem o kı her sey olup bıtıyor.. azmetmek onemlı
valla öyle.annem diyorki telefondA boşuna diyete girmekızım senin kilon yokki nolcak 5 kilo aldıysan.annem bundan önce 70 kilomdada,65 kilomdadad hep bunu söyledi.sonunda DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLDUM
su icsek yariyo bacim biz nee edek
sen hamilelikden önce kac kiloydun canim ?
ozaman senin cizelgende direk hamilelik kilonmu var :44:
hicmi vermedin dogumdan sonra
Anneler öyle. Benim annemde 70 kilo ol yeter sana aşağısına inme boyun 1.75 diyordu. Anne genç kızım ben 70 olur mu derim bende hep. Düşünsene;
-kaç kilosun?
- ııı şey 70..
-vuhh maşallah koçum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?