70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim 41 gebeyken eşimin terlıgıyle işe gıttımm

benim 41 gebeyken eşimin terlıgıyle işe gıttımm

canım ara öğünde 3 kayısı 1 bardak azyağlı sütle şekersiz neskafe ve yarım ceviz fazlamı olmuş :26:bende doktora eşimin spor ayakkabısı ile gitmiştim çok utandım ayağım son ay çok şişti 39 -40 kendimi yanlız hissediyordum bu konuda demekki yanlız benim sorunum değilmiş 2 ay önce eteğimin arkası kapanmıyordu bugün kapandı

Son düzenleme:
Bir gün fire verip ipin ucunu kaçırdıysan, ertesi gün çok dikkat ediceksin. Kural bu. Onu uygulayamazsan kilo alırsın. Tıpkı benim gibi Bende o sebeple almıştım.

hahahha Canım çok şekersin sen ya. Kıskananlar çatlasın boşver.
Benim de göğüs kafesim geniş ama fazla memiş yok bende. Yağ barındırmıyor benim vücut orda, sevinsem mi üzülsem mi?

kızlar kusura bakmayın hep eski kıyafetlerime girmekle mutlu oluyorum başınızı şişiriyorum ama çünki burada alışveriş yapacak yer yok eski kıyafetlerime girmeye çalışıyorum

sevin en azından yağsız biyerimiz var he boşverdim zati en son bayramda gördüm ondan beride daha konuşmuyom sadece karşıdan birbirimizin evlerini görüyoz.duygu sen bilirsin orda güzel saç kesen kuaför varmı bildiğin.imaj katayım azcık kendime.bu siteye ondan girmiştim zaten burayı bulunca kiloda vereyim dedim geçerken (az var ya sankim)

kızlar kusura bakmayın hep eski kıyafetlerime girmekle mutlu oluyorum başınızı şişiriyorum ama çünki burada alışveriş yapacak yer yok eski kıyafetlerime girmeye çalışıyorum

Ne güzel bişey işte, Allah bize de nasip etse de biz de senin başını şişirsek

ogunun cok yerınde canım benım.. saat 3te ben de 4 kayısı 2 cevız yıyorum normalde, bugun gec kahvaltı yaptıgım ıcın ancak oglen yemegı yıyebildim.. ekmek yemedım ama.. yarın da dıyetısyende kontrol günüm, bıraz öğün azaltalım dıcem, bakalım ne dıcek.. sonucta bebek ek gıdaya gececek cok emmese de olur herhalde.. benım de 3 hedef kıyafetım vardı.. bırıncısı cok sevdıgım ıspanyol paça pantolonum ona gırdım, 2.si ılk evlendıgımde eşimin aldığı bayramlık etegım ona da gırdım, şimdii 36 beden kalem etegım var yenı hedefım o amaa 65 olmam sart onun ıcın.. cunku 69 oldugumda etegı patlatmıştım hamıleyken

Ne güzel bişey işte, Allah bize de nasip etse de biz de senin başını şişirsek

senin kilon normal canım keşke bende senin kilona insem benim en güzel olduğum kilom 62 di oda 3 yıl önce internetten sipariş verdiğim zaman istediğim gibi olmuyor bende eskilere girmeye çalışıyorum

Son düzenleme:

ne güzel ya benimde beyaz ispanyol paça pant var.bende ona girsem keske.birde kalem etekle pantolon giymeye çok özeniyorum

senin kilon normal canım keşke bende senin kilona insem benim en güzel olduğum kilom 62 di oda 3 yıl önce internetten sipariş verdiğim zaman istediğim gibi olmuyor bende eskilere girmeye çalışıyorum

Normal görünüyor ordan ama sen beni bir görsen hayatım... Yuvarlak hatlıyım ben, kemiklerimde iri. Bu kilo da balina gibi duruyorum. 50 kilo olsam anca çıtı pıtı kız olma imkanım olur mübarek, ama o da imkansız. Zaten o kadar da olmak istemem

Son düzenleme:
senın boy kaç ki canımcım, kemıklerın mı iri yoksam benım gıbı..
olamaz.
az önce bişey sordum sana cvp vermedin bana bide üstüne pant giycen iyice kötü olcam

ne sormuştun ki, oğluşumla ugrasırken de kaynamış olabblır pardonn

senın boy kaç ki canımcım, kemıklerın mı iri yoksam benım gıbı..

ne sormuştun ki, oğluşumla ugrasırken de kaynamış olabblır pardonn

kuaför sormuştum.uzun süredir arıyorumda kime gitsem bilemiyorum izmiri bilmediğim için.gelinken gittiğimdede ağzım yandı.saçım ıkestirecem kocama güzel gözükeyim hem çok uzadı dökülüyor

kuaför sormuştum.uzun süredir arıyorumda kime gitsem bilemiyorum izmiri bilmediğim için.gelinken gittiğimdede ağzım yandı.saçım ıkestirecem kocama güzel gözükeyim hem çok uzadı dökülüyor

bak yaaa eşim de aramış bana dıyor kı bırı sna kuafor soruyor ne dıosun be, aradım aldım randevu bugun dıyorum, kadınlar kulubunde soruyorlar dıyor.. dalga gectı sandım ben de, onun telefonunda da acık da bu topık hey allahım yaa.. canım bugun gıtcem ben mesela guzelyalıda zafer kuafore gıdıyorum, bebeklıgımden berı ona gıdıyorum yanı.. ama sac ıcın ona gıdıyorum, başka şeyler için ruya ablam var bucada ona gıdıyorum.. anladın sen

canım bence azaltmayı teklif etme çünki ek besine geçsen bile en fazla 2 çay bardağı verebiliyorsun hızlı geçiş yapma hazmı zor oluyor ben kızıma yavaş geçiş yapmama ragmen aşırı kabızlığı gaz oldu

şimdik nazar değdirmeyım de bızımkınde de gaz yok, babsı gıbı rahat atıyor gazını eşim duymasın ama gordugum butun kız bebeklerın de cok gazı oluyor cok sasırıyorum, hep korkutmuşlardı benı erkeklerın gazı olur dıye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…