he bendede 40 numara ayakkabı anam derdi gelinken damat tarafına ayakkabı aldırmayalım rezil olmayalım die.eltimsöz bohçamda südyen bedenimle dalga geçmişti.ki o zman 67 kiloydum.ama sırtım yine genişti.kendi fesatlıktan kurudu kaldı.ne çekti oda beni kıskanıcam diye.
benim 41gebeyken eşimin terlıgıyle işe gıttımm
benim 41gebeyken eşimin terlıgıyle işe gıttımm
Bir gün fire verip ipin ucunu kaçırdıysan, ertesi gün çok dikkat ediceksin. Kural bu. Onu uygulayamazsan kilo alırsın. Tıpkı benim gibikızlar ben napıcam 1 haftadır acayip cozuttum:2:
pogaca yedım ,çikoatalı kek yedim,börek yedim hatta 4-5 dilim lavaş bile yedim..noolur yardım edin bana..işyerinde çok sıkıntılı günler geçiriyorum bu hafta diyet falan rezil oldu ya napıcam yardım ediiinnnn
he bendede 40 numara ayakkabı anam derdi gelinken damat tarafına ayakkabı aldırmayalım rezil olmayalım die.eltimsöz bohçamda südyen bedenimle dalga geçmişti.ki o zman 67 kiloydum.ama sırtım yine genişti.kendi fesatlıktan kurudu kaldı.ne çekti oda beni kıskanıcam diye.
Bir gün fire verip ipin ucunu kaçırdıysan, ertesi gün çok dikkat ediceksin. Kural bu. Onu uygulayamazsan kilo alırsın. Tıpkı benim gibiBende o sebeple almıştım.
hahahhaCanım çok şekersin sen ya. Kıskananlar çatlasın boşver.
Benim de göğüs kafesim geniş ama fazla memiş yok bende. Yağ barındırmıyor benim vücut orda, sevinsem mi üzülsem mi?
kızlar kusura bakmayın hep eski kıyafetlerime girmekle mutlu oluyorum başınızı şişiriyorum amaçünki burada alışveriş yapacak yer yok eski kıyafetlerime girmeye çalışıyorum
canım ara öğünde 3 kayısı 1 bardak azyağlı sütle şekersiz neskafe ve yarım ceviz fazlamı olmuş :26:bende doktora eşimin spor ayakkabısı ile gitmiştim çok utandım ayağım son ay çok şişti39 -40 kendimi yanlız hissediyordum bu konuda demekki yanlız benim sorunum değilmiş 2 ay önce eteğimin arkası kapanmıyordu bugün kapandı
kızlar kusura bakmayın hep eski kıyafetlerime girmekle mutlu oluyorum başınızı şişiriyorum amaçünki burada alışveriş yapacak yer yok eski kıyafetlerime girmeye çalışıyorum
Ne güzel bişey işte, Allah bize de nasip etse de biz de senin başını şişirsek
ogunun cok yerınde canım benım.. saat 3te ben de 4 kayısı 2 cevız yıyorum normalde, bugun gec kahvaltı yaptıgım ıcın ancak oglen yemegı yıyebildim.. ekmek yemedım ama.. yarın da dıyetısyende kontrol günüm, bıraz öğün azaltalım dıcem, bakalım ne dıcek.. sonucta bebek ek gıdaya gececek cok emmese de olur herhalde.. benım de 3 hedef kıyafetım vardı.. bırıncısı cok sevdıgım ıspanyol paça pantolonum ona gırdım, 2.si ılk evlendıgımde eşimin aldığı bayramlık etegım ona da gırdım, şimdii 36 beden kalem etegım var yenı hedefım o amaa 65 olmam sart onun ıcın.. cunku 69 oldugumda etegı patlatmıştım hamıleyken
ne güzel ya benimde beyaz ispanyol paça pant var.bende ona girsem keske.birde kalem etekle pantolon giymeye çok özeniyorum
senin kilon normal canım keşke bende senin kilona insem benim en güzel olduğum kilom 62 di oda 3 yıl önce internetten sipariş verdiğim zaman istediğim gibi olmuyor bende eskilere girmeye çalışıyorum
bugun gıyersem foto cekılıp gondereyım buraya pantolonumlann, sen de hırs yaparsın belkımm
senın boy kaç ki canımcım, kemıklerın mı iri yoksam benım gıbı..Normal görünüyor ordan ama sen beni bir görsen hayatım... Yuvarlak hatlıyım ben, kemiklerimde iri. Bu kilo da balina gibi duruyorum. 50 kilo olsam anca çıtı pıtı kız olma imkanım olur mübarek, ama o da imkansız. Zaten o kadar da olmak istemem
olamaz.
az önce bişey sordum sana cvp vermedin bana bide üstüne pant giycen iyice kötü olcam
senın boy kaç ki canımcım, kemıklerın mı iri yoksam benım gıbı..
ne sormuştun ki, oğluşumla ugrasırken de kaynamış olabblır pardonn
senın boy kaç ki canımcım, kemıklerın mı iri yoksam benım gıbı..
kuaför sormuştum.uzun süredir arıyorumda kime gitsem bilemiyorum izmiri bilmediğim için.gelinken gittiğimdede ağzım yandı.saçım ıkestirecem kocama güzel gözükeyimhem çok uzadı dökülüyor
ogunun cok yerınde canım benım.. saat 3te ben de 4 kayısı 2 cevız yıyorum normalde, bugun gec kahvaltı yaptıgım ıcın ancak oglen yemegı yıyebildim.. ekmek yemedım ama.. yarın da dıyetısyende kontrol günüm, bıraz öğün azaltalım dıcem, bakalım ne dıcek.. sonucta bebek ek gıdaya gececek cok emmese de olur herhalde.. benım de 3 hedef kıyafetım vardı.. bırıncısı cok sevdıgım ıspanyol paça pantolonum ona gırdım, 2.si ılk evlendıgımde eşimin aldığı bayramlık etegım ona da gırdım, şimdii 36 beden kalem etegım var yenı hedefım o amaa 65 olmam sart onun ıcın.. cunku 69 oldugumda etegı patlatmıştım hamıleyken
canım bence azaltmayı teklif etme çünki ek besine geçsen bile en fazla 2 çay bardağı verebiliyorsun hızlı geçiş yapma hazmı zor oluyor ben kızıma yavaş geçiş yapmama ragmen aşırı kabızlığı gaz oldu
Benim boy 1.75 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?