Weight Loss - Diet Ticker
kızlar böyle yaptım ama olmuyor
Arkadaşlar herkese selamlar. Bir kaç gündür yazamadım iş yoğunluğundan :bbo: nasılsınız?herkes iyidir umarım. yerimseniben Ben diyete başlayalı bugün itibariyle tam 1 ay oldu. 4 kg. verdim, az yiyerek ve de hiç spor yapamadan. Daha fazla vermek isterdim ama olsun az sayılmaz buna da şükür :teselli: Ya benim bu aralar kilo vermem durdu maalesef :uhm: sanrım sporla biraz desteklemem gerekiyor, hala bir kondüsyon aleti alamadım eve, koşu bandı alıcam, kafaya koydum.Verdiğim 4 kiloyu geri alacağımdan korkuyorum, inşallah almam... :Saruboceq: Daha vereceğim 19 kilo var alırsam 23 kiloya eski kiloma dönerim, aman inş. öyle birşey olmaz...
slm bence koşu bandına gerek yok ben aldım salonda yatıo valla pc karşısında bişiler yap derim :)
leslie ile walk at home meslea bir saat nasıl geçio anlamıosun ama koşu bandında işkence gibi
Canım leslie yürüyüşünü duydum ama hiç bilgim yok nasıl bir tarz canım? Çok merak ediyorum, biraz detay anlatabilir misin? Ya nasıl bir yürüyüştür bu? Olduğun yerde sürekli tempolu ve değişik sitillerde yürümek gibi mi? kaydirigubbakcemile3 Biraz anlatırsan sevinirim canım, şimdiden teşekkürler a.s.
güzel olmuş ama şu kolaları boşverin çıkarın bence tamamıyla hayatınızdan.ELMALI KURABİYE YERİNE 2 elma dahaiyi olurdu
slm bence koşu bandına gerek yok ben aldım salonda yatıo valla pc karşısında bişiler yap derim :)
leslie ile walk at home meslea bir saat nasıl geçio anlamıosun ama koşu bandında işkence gibi
oooo sende dün bendenmişin bende yedimde yedim gündüz az yiyeyim die uğraştım başardım akşam gözüm döndü vallaa neyse napalım ayarlcaz artık :) herzaman iadeye sahip çıkamıyomkiiiiiiiiiiiiklava:
önemli olan kilo vermen haftada bir kilo yeterli bence çok verirsen çok kolay geri alırsın yavaş olsun kalıcı olsun :) sürekli aynı kiloda kalmaktan iyidir yada bi alıp vermekten :)
ooooo hadi bakalım iyi gidion o zaman canım :) bende ayarlamaya çalışıom işte heryerde başka bişi yazıo sürekli ayı saatte aynı şeyleri yemeyin saat değiştirin yemek değiştirin offff gidip aldırcaz yağları kurtulcaz yeni vücudu korucaz o zaman hehehehdelikafaduldenhihoyyyt:1rolleyes::roflol:
hımm senin tercihin canım tabiki ben delirmiştim aşağı inmio die sonra hedefi yakınlaştırmaya karar verdim :) sonuca ulaşmak mükemmel oluo hehehe
bu arada 15 aylık ve senn hala emziriomusun? artık faydası oluyormuki emzirmenin çocuk içinçok uzun süre emzirme sonra bıraktırmak çok zor oluomuş :) diolar ben duyduyklarımı söylüom :))))
neyse sen sıkı diyet yapamazsınm buna lahana çorbasıda dahil berbat bi tadı var ufaklık memeyi kendi bırakır valla
günaydın kızlar hgerkese iyi sabahlar az kalorili bol iradeli hareketli günler
tostumu yedim çayımı içiom sabah sirkeli suyu abartmışım ıyyyyyyy berbat bi tadı vardı sabah sabah
hoşgeldin canımmmm nasılsı görüşmeyeli :) kiloları azaltmöışsın valla :) tebrik ederim :)selam kızlar nihayet geldim internette sorun oluyodu giremedim kaç haftalar geçmişi okumam uzu sürer ama okucam en son 2 hafta önce yazmıştım sanırım özledim sizleri kızlar yazarım artık 75 kilo oldum yine
üstünde vakit geçmio ya 30 dk nasıl yürücem die yapmadığım şey kalmıodu çok sıkıcı ıyy heheh:hulya:koşu bandı olayında sana katılıyorum canım hem insanın bacaklarını inanılmaz uyuşturuyo düz yolda zor yürüyosun indikten sonra.........kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bence 2 yıl fazla canım bu sefer memeye çok düşüolar hem bırakması ozr oluyor hemde normal yemek az yiyorlar 2 taraflı eziyet oluyo o yaştan sonra faydalı olmaz gibime gelio ne bilim :)))magrentacım evet haklısın kızımı bıraktırmak istiyorum ama ebeler sürekli 24 ay emzir diyorlardı ama ben en azından 18 ay olsun diye düşünüyordum amann emsin nasıl olsa bu günler birdaha gelmeyecek :ecrin_bebek: neyse ben lahanayı biraz daha erteleyim kendi çabalarımla bişeyler yapayım ayrıca çizelge olayında senin dediğinde güzel ...kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar
diyet modundan uzaklaşanlardan biride benim....akşama kadar herşey gayet güzel gidiyo ama evde bozuluyo maalesef...eve erken gidiyorum eee gecelerde uzun ister istemez yatana kadar abur cubur götürüyorum valla...buna bi dur demem lazım ama nasıl
bu arada kıymetçim tekrar hoşgeldin...seni merak etmiştim...umarım herşey yolundadır
günaydın kızlar
diyet modundan uzaklaşanlardan biride benim....akşama kadar herşey gayet güzel gidiyo ama evde bozuluyo maalesef...eve erken gidiyorum eee gecelerde uzun ister istemez yatana kadar abur cubur götürüyorum valla...buna bi dur demem lazım ama nasıl
bu arada kıymetçim tekrar hoşgeldin...seni merak etmiştim...umarım herşey yolundadır
canım ya al seni vur bana ikimizinde maşallahı var yaaa offf napcaz akşamları bi çözümm bulmak lazım of:uhm:laelaelaelaelae:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?