70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar ben şu çizelgeyi yapamadım

yapıyorum yapıştırıyorum site kabul etmiyor formata uygun değil çıkıyorbana

yardım edin lütfen helppppppppp

Weight Loss - Diet Ticker
kızlar böyle yaptım ama olmuyor

bendede olmuştu o durum, mesajında nokta virgül filan var ise web adresindede oluyor dolayısı ile o adres yanlış oluyor. mesaj kısmından noktalama işaretlerini çıkar, kilonu buçuklu yazma tam rakam yaz

ne yediğime geleyim
yine üçgen peynir ve kepekli ekmek ikilisi :)
ve yine birazdan salata yiyeceğim

Arkadaşlar herkese selamlar. Bir kaç gündür yazamadım iş yoğunluğundan :bbo: nasılsınız?herkes iyidir umarım. yerimseniben Ben diyete başlayalı bugün itibariyle tam 1 ay oldu. 4 kg. verdim, az yiyerek ve de hiç spor yapamadan. Daha fazla vermek isterdim ama olsun az sayılmaz buna da şükür :teselli: Ya benim bu aralar kilo vermem durdu maalesef :uhm: sanrım sporla biraz desteklemem gerekiyor, hala bir kondüsyon aleti alamadım eve, koşu bandı alıcam, kafaya koydum.Verdiğim 4 kiloyu geri alacağımdan korkuyorum, inşallah almam... :Saruboceq: Daha vereceğim 19 kilo var alırsam 23 kiloya eski kiloma dönerim, aman inş. öyle birşey olmaz...

slm bence koşu bandına gerek yok ben aldım salonda yatıo valla pc karşısında bişiler yap derim :)
leslie ile walk at home meslea bir saat nasıl geçio anlamıosun ama koşu bandında işkence gibi

slm bence koşu bandına gerek yok ben aldım salonda yatıo valla pc karşısında bişiler yap derim :)
leslie ile walk at home meslea bir saat nasıl geçio anlamıosun ama koşu bandında işkence gibi

Canım leslie yürüyüşünü duydum ama hiç bilgim yok nasıl bir tarz canım? Çok merak ediyorum, biraz detay anlatabilir misin? Ya nasıl bir yürüyüştür bu? Olduğun yerde sürekli tempolu ve değişik sitillerde yürümek gibi mi? kaydirigubbakcemile3 Biraz anlatırsan sevinirim canım, şimdiden teşekkürler a.s.

canım ben bir iki video buldum netten indirdim 1 saat kadar sürüo olduğun yerde pc karşısında yapıosun baya eğlenceli bişi spor bölümünde olucak lesli ile walk at home diye orda buldum sonra idnirdim yaptım bi kere baya terletio ve zaman akıo geçio :))))
şuan callanetics die bişi yapıom görsel paylaşımda var o da bakalım işe yarıcakmı o vücut şekillendirmek için :)

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/287031-walk-at-home-evde-y252r252y252351-yap-sa287l305kl305-zay305fla-incel.html
canım bu walk at home'un olduğu link :)

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html
bu da callanetics'in olduğu bi kurcala bakalım :)

Son düzenleme:
selam kızlar nihayet geldim internette sorun oluyodu giremedim kaç haftalar geçmişi okumam uzu sürer ama okucam en son 2 hafta önce yazmıştım sanırım özledim sizleri kızlar yazarım artık 75 kilo oldum yine

eveet salata yemeyi planlıyodum ama farklı şeyler yedim, yoğurtlu 3 çeşit mezeden 1er kaşık, iki ayrı zeytinyağlı, 1 adet mercimekli köfte 3 tanede z.yağlı sarma yedim.. gittiğimiz yerde açık büfe çay saati varmış da..

1 saat sonrada 2 mandalina yarım muz yarım kivi yedim..

akşamada çorbaaa

güzel olmuş ama şu kolaları boşverin çıkarın bence tamamıyla hayatınızdan.ELMALI KURABİYE YERİNE 2 elma dahaiyi olurdu

ahh canım o koladan vazgeçsem zaten olay bitecekte yarım yarım elveda demeliyim artık kurabiyeye gelince eşim istediği için yapmıştım olsun arada bi kaçamak lazım ama demi bu arada çok lezzetlilerdi:)))

koşu bandı olayında sana katılıyorum canım hem insanın bacaklarını inanılmaz uyuşturuyo düz yolda zor yürüyosun indikten sonra.........kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

dünkü menüm.........

sabah....................1yumurtadan az yağlı lorlu omlet,1,5dilim kepek ekmeği,birkaç zeytin
ara........................mandalina
öğlen.....................1dilim kepek ekmeği,beyaz peynir,biber,yeşillik
ara........................soda içtim
akşam..................1kepçe mantı,bol yoğurt ve nane ile
gece.....................yarım muz,yarım elma

magrentacım evet haklısın kızımı bıraktırmak istiyorum ama ebeler sürekli 24 ay emzir diyorlardı ama ben en azından 18 ay olsun diye düşünüyordum amann emsin nasıl olsa bu günler birdaha gelmeyecek :ecrin_bebek: neyse ben lahanayı biraz daha erteleyim kendi çabalarımla bişeyler yapayım ayrıca çizelge olayında senin dediğinde güzel ...kaydirigubbakcemile2

selam kızlar nihayet geldim internette sorun oluyodu giremedim kaç haftalar geçmişi okumam uzu sürer ama okucam en son 2 hafta önce yazmıştım sanırım özledim sizleri kızlar yazarım artık 75 kilo oldum yine
hoşgeldin canımmmm nasılsı görüşmeyeli :) kiloları azaltmöışsın valla :) tebrik ederim :)
üstünde vakit geçmio ya 30 dk nasıl yürücem die yapmadığım şey kalmıodu çok sıkıcı ıyy heheh:hulya:
bence 2 yıl fazla canım bu sefer memeye çok düşüolar hem bırakması ozr oluyor hemde normal yemek az yiyorlar 2 taraflı eziyet oluyo o yaştan sonra faydalı olmaz gibime gelio ne bilim :)))

günaydın kızlar iyi sabahlar bu aralar diyetle pek aram yok pzt gününe kötü başlarsan sonraki günler homini gırtlak götürürsün tabeee nasıl kurtulcam bu durumdan yaww

sabah tostumu yedim çayımı içiom şimdi :)

günaydın kızlar

diyet modundan uzaklaşanlardan biride benim....akşama kadar herşey gayet güzel gidiyo ama evde bozuluyo maalesef...eve erken gidiyorum eee gecelerde uzun ister istemez yatana kadar abur cubur götürüyorum valla...buna bi dur demem lazım ama nasıl

bu arada kıymetçim tekrar hoşgeldin...seni merak etmiştim...umarım herşey yolundadır

canım ya al seni vur bana ikimizinde maşallahı var yaaa offf napcaz akşamları bi çözümm bulmak lazım of:uhm:laelaelaelaelae:umursamaz:

canım ya al seni vur bana ikimizinde maşallahı var yaaa offf napcaz akşamları bi çözümm bulmak lazım of:uhm:laelaelaelaelae:umursamaz:

benide vurun kızlar size benide ne de olsa siz akşamlaı kaçamak yapıyormuşsunuz ben gün içinde pek bi fark yok aramızda hele bu günlerde reglidenmidir nedir hiç doymuyorum ya ben kızlar :sinifsinif::sinifsinif:

dünkü menüm

sabah-----------zeytin,peynir,haşlanmış yumurta,yeşillik,bir kaşık bal,1,5dilim çavdar ekmeği
öğle-------------1tane simit,şeftali suyu
akşam---------1kepçe barbunya(z.yağlı),1kaşık makarna,biraz turşu,1 dilim ekmek
gece-----------1avuç fındık

dün SGK'da işlerim vardı maalesef ara öğün yapamadım öğleyide geçiştirdim zaten turşuya gelince cokacimcoook annem yeni kurmuş inanılmaz lezzetliydi

Selamlaarrr ben geldim aslında gelmeye yüzüm yoktu biraz zorlayınca bi bakim dedim :) ben ne yazıkki hala ağvadayım ve rejimden eser kalmadı burda tartımda yok kilomu pazartesi aksam ölçebilmiştim 70.7 geldim demekki kilo almıyorum ama veremiyorumda cok yürüyorum ama cokta yiyorum kikiki :)sanırım bayrama kadar ağvadayım bayramda tatlılarla gecer anca bayramdan sonra tekrar baslayabilicem sanırım üff ya bütün evdekileri lahana corbasınamı ikna etsem ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…