bende geçen seneden hatırlıyorum seni
evet geri dönüşş yaptık verdiklerimizin yarısını aldık
sen dukan değilde sağlıklı beslenmeyi uygulasaydın yine kilo verirdin
yani bence dukanın başarısı değil bu
hangi diyet olursa olsun istikrarlı olmak lazım
biz o istikrarı koruyamıyoruz
hem ne için yaşıyoruzkiiii
bence katı diyetlere hiç gerek yok bizde insanız hem öyle aşırı kilomuzda yok
ben halimden memnunum onun içinde dukan mukan uğraşmıyorum
yedim
bende öyleyim valla
yalnız değilsin anormal hiç değilsin
aslında buraya sohbete geliyoruz
çok fazlamız yok
1 aylık işimiz var ama uğraşırsak tabiii
zayıflamayı istiyoruz tabiki
ama yine söylüyorum dukan yerine sağlılı beslenmeye tam tamına uyan kişide geri almaz kilolarını
biz uymadık ondan aldık, korumayı beceremedik
günaydın kızlar, canlar, ciğerler
günaydın
neden üzgünsün anlamadım
ne güzel bir kilo gitmiş neden üzüldün ki
selam arkadaşlar...
öncelikle zayıflama yolunda allah hepimize kolaylık versin...ben yeni geldim aranıza..geçmiş sayfaları okumaya calıstım ama cok fazlabenide aranıza alırsanız cok sevinirim...
sanırım haftalık yarışma yapıyorsunuz ne güzel..gaza gelmek cok faydalın oluyor...bende 24 gün önce başladım akupunktur ile birlikte diyet yapıyorum...24 günde 7 kilo verdim..hedefimde 10 kilo daha var..şimdilik böyle...
kilom gitti mutluyumda.bildirim günü kaçtı
Gunaydin cnm.. afiyet olsun.. gevrek yarasin.. yarisi 2 dilim ekmek yapar.. onemli olan hepsinu yememek.. haa oldu da yedin o zaman aksam da dahil hic ekmek yemeyeceksin olup bitecek.. bir gevrek 4 ekmek cunku..
kaç klosun canım.yağtığın diyeti paylaşssana
aslında kaçamaklarımızı saymazsak bizden pekte farkı yok gibimerhaba :)
ben doğum yapalı 1 yıl oldu.diyete başladığımda 82,7 idim.su an 75 kiloyum..listeme gelince akupunktur ile birlikte yapıyorum.en azından tatlı krizlerinden kurtardı beni ve iştahımı azalttı.o yüzden görenler listeyi cok ağır olduğunu söylüyorlar ama beni zorlamıyor şimdilik iğnelerin etkisi sanırım..
sabah:
sekersiz cay,bi parça peynir,5 adet zeytin istenildiği kadar domates salatalık,1 ince dilim kepekli ekmek
öğlen:
1 tabak sebze yemeği yada 1 kase yoğurt yanında yarım paket etiform yada altınbaşak bisküvilerden ve istenildiği kadar yeşil salata.bazen öğlenleri 3 köfte büyüklüğünde et,tavuk var yani 100 gr kadar..
akşam:
yine öğlene cok benzer sebze yemeği ve hafta da 2 gün et,tavuk sınırsız yeşil salata.
gün içinde 3 tane elma yeme hakkım var.eğer elma yemek istemiyorsam değişim meyveleri var.ama ben genelde elma yiyorum..gün içinde de en az 2 lt su..
aslında kaçamaklarımızı saymazsak bizden pekte farkı yok gibibirde araların yok spor yapıyormusun
selam arkadaşlar...
öncelikle zayıflama yolunda allah hepimize kolaylık versin...ben yeni geldim aranıza..geçmiş sayfaları okumaya calıstım ama cok fazlabenide aranıza alırsanız cok sevinirim...
sanırım haftalık yarışma yapıyorsunuz ne güzel..gaza gelmek cok faydalın oluyor...bende 24 gün önce başladım akupunktur ile birlikte diyet yapıyorum...24 günde 7 kilo verdim..hedefimde 10 kilo daha var..şimdilik böyle...
merhaba :)
ben doğum yapalı 1 yıl oldu.diyete başladığımda 82,7 idim.su an 75 kiloyum..listeme gelince akupunktur ile birlikte yapıyorum.en azından tatlı krizlerinden kurtardı beni ve iştahımı azalttı.o yüzden görenler listeyi cok ağır olduğunu söylüyorlar ama beni zorlamıyor şimdilik iğnelerin etkisi sanırım..
sabah:
sekersiz cay,bi parça peynir,5 adet zeytin istenildiği kadar domates salatalık,1 ince dilim kepekli ekmek
öğlen:
1 tabak sebze yemeği yada 1 kase yoğurt yanında yarım paket etiform yada altınbaşak bisküvilerden ve istenildiği kadar yeşil salata.bazen öğlenleri 3 köfte büyüklüğünde et,tavuk var yani 100 gr kadar..
akşam:
yine öğlene cok benzer sebze yemeği ve hafta da 2 gün et,tavuk sınırsız yeşil salata.
gün içinde 3 tane elma yeme hakkım var.eğer elma yemek istemiyorsam değişim meyveleri var.ama ben genelde elma yiyorum..gün içinde de en az 2 lt su..
güzel vermişssin cnm.bende ilk 10 kilomu nasıl verdiğimi anlamdım bile çok hızlı gidiyo ama son verdiğim 6 kilo beni çok yıprattı.son 7 kilom kaldı.şuanki hedefim 70.ama 70 olunca hedefimi düşürürüm heralde.çünkü çok çok zayıf olmak istiyorum 59 hayal gbeliyo şuan bana.o yüzden 70 yazdm gözüm korkmasın die
güzel vermişssin cnm.bende ilk 10 kilomu nasıl verdiğimi anlamdım bile çok hızlı gidiyo ama son verdiğim 6 kilo beni çok yıprattı.son 7 kilom kaldı.şuanki hedefim 70.ama 70 olunca hedefimi düşürürüm heralde.çünkü çok çok zayıf olmak istiyorum 59 hayal gbeliyo şuan bana.o yüzden 70 yazdm gözüm korkmasın die
bide ben anlamadan gitse o kilolar güneşli bir sabaha uyansam toz pembe ve aynaya baktığımda çırpı gibi,sopa gibi,kargı misali süzülerek tartıya gitsem birde baksam 15 kilo vermişim
bide ben anlamadan gitse o kilolar güneşli bir sabaha uyansam toz pembe ve aynaya baktığımda çırpı gibi,sopa gibi,kargı misali süzülerek tartıya gitsem birde baksam 15 kilo vermişim
çok kilolu değiliz asla bozma moralini.sen 2 çocuk dünyaya getirmişssin bnm daha çocugum bile yok.önümüzde aşılmayak 40 50 kilolar yok cnm ne insanlar var.bence sabredersek hiç bişey olmayak değil.kilo vermek hem çok kolay bişey hemde o kadar zor bişeyki.boğazını tutunca gideceğini bildiğin halde tutamıyo işte insan nefsi
benmi 2 çocuk doğurmuşum.ne ara yapmışım ben 7 aydır evlilikde vay bedemek evlendikten sonra aldığım okilolar bebeklerdenmiş.
cnm seni nzo sandım bian.sende çocuk var mı bilmiyimmm :)çok kilolu değiliz asla bozma moralini.sen 2 çocuk dünyaya getirmişssin bnm daha çocugum bile yok.önümüzde aşılmayak 40 50 kilolar yok cnm ne insanlar var.bence sabredersek hiç bişey olmayak değil.kilo vermek hem çok kolay bişey hemde o kadar zor bişeyki.boğazını tutunca gideceğini bildiğin halde tutamıyo işte insan nefsi
cnm dier arkadaş yazıyodu ya dikkat etmemişm isme o sandım hahaha sendedemi çocuk yok bnm gibi.ewlimisin?hay allah ya çok güldüm.karıştırdın sen galba beni ama yinede kiloların bebekten olması güzel bi hayal sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?