70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar
sabah çok az müsli ,
ara ögün 1 elma
öğlen sebze yemegi
ara ögün üzüm
akşamada çok az çorba 1 dilim ekmek bol salata yerim
kendimle savaşıyorum :bbo: kafamçokkarıştı

mrb kızlar
dün yediklerimi yazayım bende buyrunnnnnnnnn

sabah..........1 küçük simit
öğle............salata ve beyaz peynir (az yağlı az tuzlu)1 dlim ekmek
akşam.........haşlanmış karnıbahar yoğurtlu ve salata 1 dilim ekmek

yatmadan önce 1 mandalina gün içinde de yaseminli yeşil çay ve form çayı içtim şekersiz.bu sabah baskülde de 61.8 gördüm bakalım cuma günü durum ne olcak merakla bekliorum
yiyerek olmuyor arkadaşlar tutcaz boğazıı hedefimizden vazgeçmicez yaza kadar gitsin kilolar.hedefim çocuklar olmadan önce çok sevdiğim bir elbisem vardı onun için girmek.onun içine sığmış halimi göstercem size :lepi: hedef belirleyin mutlakaa vereliniortak

Selam kızlar e bende yazayım neler yediğimi bari kaydirigubbakcemile3 Sabah 1 simit ve şekersiz 1 bardak çay. Öğleye kadar bir kupa yeşil çay, 2 adet kuru pasta maalesef (eğitimdeydim de orada yedim :kedi: ) Öğle yemeğinde 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 2-3 yemek kaşığı azıcık salça soslu makarna. Öğle 1 den bu vakite kadar da 1 fincan adaçayı ve 1 fincan yeşil çay, 1 adet elma yedim. Maalesef sirkeli suyumu bu aralar sabah içemiyorum. Akşam yemekten önce biraz büyükçe bir kupa suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi katıp içiyorum. Sabahları aksatıyorum ama napayım? Vakit olmuyor ki sabahları içmeye...

Kilo çizelgem maalesef olmuyor çok denedim, kiloyu küsuratlı yazmadım tam rakamlar kullandım, noktalama işaretleride kullanmadım ama bir türlü olmadı. Tıcker daki son aşamada ki yazan html uzantılı linki kopyala yapıyorum, kullanıcı panalimdeki kilo, doğum, evlilik takip kısmına kopyala yapıştır yapıyorum ama bir türlü olmuyor. Hata "formata uygun değil" gibi bir mesaj çıkıyor ya. Yardımcı olacak biri var mı arkadaşlar. Bilen arkadaşlar, biraz detaylı anlatırsanız, nasıl yaptınız çizelgelerinizi?

merhaba canım sadece bu kadar olan kısmı kopyala yapıştır :)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wrxc4zK/weight.png

iyi geceler magrentacım biraz geç oldu ama liste için teşekkürler ellerine sağlıkk Şeniz
bişi diil canım ne demek :)))
uff akşam benimki yemeğe çıkardı beni tıka basa yedim demin tartıldım yine 79 kiloyum
ohhhh o sevgililer zaten kendileri gibi sanıolar bizi off offff benim cmrt günlerimde tıka basa geöçio sevgiliyle geçirilen zaman = kilo alma hehehe

Günaydın kızlar iyi sabahlar herkese :))))
haftaya kötü başlayınca hergün kötü gidiomuş anladım dünde bizde misaif vardı kek börek çörek akşamda arkadaşıma gittim gözleme yedim bi tane bu hafta bütün oklavalar bana :)

Selam magrenta çizelge yardımın için çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan bu sabah yarım simit 1 ad. lıght üçgen peynir yedim, şekersiz çayımı içtim. A sabah ilk işim elma sirkeli suyumu içtim üzerine de 1 bardak sade ılık suyumu içtim. 1 ad. ada çayı içtim 12:30 da da yemeğe ineceğim. Yemekten öncede 3-4 bardak su içerim az yemek için önlem :)) Yemekte ne var bilmiyorum şansıma ne çıkarsa kaydirigubbakcemile3

slm kızlar bugün fazladan 2 tane biküvi yedim şimdide vicdan azabı çekiyorum neden yedim diye ama ne yapayım hemde en çok sevdiğim bisküvidendi içi çikolatalı gel beni ye der gibi duruyordu bende dayanamayıp yedim...klava: Çok üzgünüm çoook

Aman canım sende ne olacak 2 tanecik bisküviden kaydirigubbakcemile3 o kadarcıktan bişeycik olmaz, 10-15 dk. yürürsen fazladan o da gider canım... :1rolleyes:

Bu kadarda abartmak yersiz bence, geniş zamana yay vereceğin kiloyu canım. 23 kilo nedir ki? Ayda 3-4 kilo versen 6 ayda tamamdır kaydirigubbakcemile5 yaza girmeden incecik olursun... zemuszemus

selam kızlar dün bende biraz kaçırdım bugünümüde idare eder derecede iyi geçirmeye çalıştım kendimce ne yapacağımı bilemiyorum kiloda veremedim bu hafta yani tartılmadım ama öle hissediyorum bayramdan önce 1-2 günlük şok yapmalıyım da nasıl???önerebileceğiniz bişey varmı bana lahana çorbası hariç çok zor geliyor içemiyorum onu ama zayıflamakta istiyorum

ooooooffffffffffff

canım çok feci şekilde bitter çikulata istiyor biri beni durdursunnnnnnnnn...................................

kızlar ben spor yapamıyorum ya önerisi olan var mııı evde bissürü spor aleti var onlar bana ben onlara bakıorum :1ninca: yürüyüşe hergün çıkamam bebiş var kafamçokkarıştı bahanemde çok yaww

ay iyi gitmiyo
sabah gayet güzel bir dilim ekmeğim ile peynirimi yedim, öğlen çorba içtim bi kase, akşam ızgara balık yedim 1 porsiyon ekmeksiz filan. ancak akşamdan sonra arkadaşın doğum günü bahanesi ile ince bi dilim pasta ve kuruyemiş yedim

Herkese günaydın. Haftalık kilo bildiriminin ilki benden olsun yine, geleneği bozmayayım kaydirigubbakcemile3 Aman bu hafta felaketti inanmıyorum, iştahım acayip açıldı, ne oldu bana anlamadım çevremdekilerin nazarı deydi büyük ihtimalle mafoldumben kilo vermem neredeyse tamamen durmuş durumda maalesef. Geçen hafta 69.1 dim. Bu hafta maalesef 69. 100 gr. nedir ki? mafoldumben ınş. haftaya daha fazla kilo verebilirim :Saruboceq:

Son düzenleme:

canım evet haklısın ama zararlı birşey yediğim zaman sanki diyeti bozmuş gibi oluyorum neyse yola devam ... kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar sabah uyanır uyanmaz tartıya koştum :Saruboceq: ve 600 gr vermişim geçen hafta 78.300 geliyordum bugün ise 77.700 geliyorum neden böyle oldu anlamadım kafamçokkarıştı bu hafta çok kaçırdım galiba en azından 1 kg olmalıydı neyse önümüzdeki hafta telafi etmeliyim... vereliniortak

Tebrikler 600gr. süper ya alkisalkisalkis valla bravo. Mevsimin kış olduğunu da hesaba katarsak, metobolizma yavaşlıyor. Buna rağmen süper kilo vermişsin canım kaydirigubbakcemile2 Darısı başımıza inşallah :Saruboceq:

Kızlar ben geldim. 2 hafta bildirim yapamadım kusuruma bakmayın hasta yattım evde de internet olmayınca giremedim. bu hafta 1.3 k.g vermişim ee hastalıktan hiç bişey yiemedim. şuanki külom 75.1 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…