merhaba canım sadece bu kadar olan kısmı kopyala yapıştır :)Kilo çizelgem maalesef olmuyor çok denedim, kiloyu küsuratlı yazmadım tam rakamlar kullandım, noktalama işaretleride kullanmadım ama bir türlü olmadı. Tıcker daki son aşamada ki yazan html uzantılı linki kopyala yapıyorum, kullanıcı panalimdeki kilo, doğum, evlilik takip kısmına kopyala yapıştır yapıyorum ama bir türlü olmuyor. Hata "formata uygun değil" gibi bir mesaj çıkıyor ya. Yardımcı olacak biri var mı arkadaşlar. Bilen arkadaşlar, biraz detaylı anlatırsanız, nasıl yaptınız çizelgelerinizi?
uff akşam benimki yemeğe çıkardı beni tıka basa yedim demin tartıldım yine 79 kiloyum
bişi diil canım ne demek :)))iyi geceler magrentacımbiraz geç oldu ama liste için teşekkürler ellerine sağlıkk Şeniz
ohhhh o sevgililer zaten kendileri gibi sanıolar bizi off offff benim cmrt günlerimde tıka basa geöçio sevgiliyle geçirilen zaman = kilo alma heheheuff akşam benimki yemeğe çıkardı beni tıka basa yedim demin tartıldım yine 79 kiloyum
slm kızlar bugün fazladan 2 tane biküvi yedim şimdide vicdan azabı çekiyorum neden yedim diye ama ne yapayım hemde en çok sevdiğim bisküvidendi içi çikolatalı gel beni ye der gibi duruyordu bende dayanamayıp yedim...klava: Çok üzgünüm çoook
Aman canım sende ne olacak 2 tanecik bisküviden kaydirigubbakcemile3 o kadarcıktan bişeycik olmaz, 10-15 dk. yürürsen fazladan o da gider canım... :1rolleyes:
Bu kadarda abartmak yersiz bence, geniş zamana yay vereceğin kiloyu canım. 23 kilo nedir ki? Ayda 3-4 kilo versen 6 ayda tamamdır kaydirigubbakcemile5 yaza girmeden incecik olursun... zemuszemus
günaydın kızlar sabah uyanır uyanmaz tartıya koştum :Saruboceq: ve 600 gr vermişim geçen hafta 78.300 geliyordum bugün ise 77.700 geliyorum neden böyle oldu anlamadım kafamçokkarıştı bu hafta çok kaçırdım galiba en azından 1 kg olmalıydı neyse önümüzdeki hafta telafi etmeliyim... vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?