- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
Dukan diyeti et diyeti olduğu için
1 aydan fazla yapıldığı ve sürekli tekrarlandığı takdirde
vücuda lif girmediğinden
bu şekilde yapılan bir beslenme metodunda
bağırsaklara yapışıp tahrip ettiğini dahiliye doktoru iç hastalıkları profu
doktorum programında açıkladı
zayıflatmasına zayıflatıyo oda aynısını söyledi
ama sonrası gelen kilo ve hastalıklar
sence çokmu doğru hastaolmak pahasına bu diyeti uygulamak
sen bilirsin uygulamak isteyen buyursun ama benim
ve benim gibi düşünen arkadaşlarımın buna niyeti yok
sağlık herşeyden önce gelir
benmi 2 çocuk doğurmuşum.ne ara yapmışım ben 7 aydır evlilikde vay bedemek evlendikten sonra aldığım okilolar bebeklerdenmiş.
bende geçen seneden hatırlıyorum seni
evet geri dönüşş yaptık verdiklerimizin yarısını aldık
sen dukan değilde sağlıklı beslenmeyi uygulasaydın yine kilo verirdin
yani bence dukanın başarısı değil bu
hangi diyet olursa olsun istikrarlı olmak lazım
biz o istikrarı koruyamıyoruz
hem ne için yaşıyoruzkiiii
bence katı diyetlere hiç gerek yok bizde insanız hem öyle aşırı kilomuzda yok
ben halimden memnunum onun içinde dukan mukan uğraşmıyorum
zayıflamayı istiyoruz tabiki
ama yine söylüyorum dukan yerine sağlılı beslenmeye tam tamına uyan kişide geri almaz kilolarını
biz uymadık ondan aldık, korumayı
Canım cevabından senin de dukan diyeti hakkında hiçbir şey bilmediğini anladım sadece gülüyorum o kadar :)
Ben size iyilik yapmak istiyorum ama siz sanki kötülük yapıyormuşum gibi sert cevaplar veriyorsunuz bakış açınızı biraz değiştirmeniz lazım
Sizin seçiminiz birşey diyemem
Allah kolaylık versin
cnm dier arkadaş yazıyodu ya dikkat etmemişm isme o sandım hahaha sendedemi çocuk yok bnm gibi.ewlimisin?
benmi 2 çocuk doğurmuşum.ne ara yapmışım ben 7 aydır evlilikde vay bedemek evlendikten sonra aldığım okilolar bebeklerdenmiş.
3 bitecek haziranda cnm çocuk yok bizdede istemiyorum 2 yıl dahaevet canım 7 ay oldu evleneli kendiliğinden olmazsa daha çocuk düşünmüyorum.allah şimdililk çok isteyenlere nasip etsin.sendemi yeni evlisdin
cnm bnm bi arkadaşımn annesi bi çayla 10 kilo verdi kadın bende aldm başladım ama korkuyorum bi yandanda bağırsak tembelliği yacak die.günde 3 kere çünkü.bugün içmedim kafam atııpeki arkadaşlar aranızda şu metabolizmayı hızlandırğı söylenen çaylardan içen varmı? var ise ne mesela :) gerçekten bu diyet aşamasında yardımı oluyormudur acaba o çayların..
cnm bnm bi arkadaşımn annesi bi çayla 10 kilo verdi kadın bende aldm başladım ama korkuyorum bi yandanda bağırsak tembelliği yacak die.günde 3 kere çünkü.bugün içmedim kafam atıı
3 bitecek haziranda cnm çocuk yok bizdede istemiyorum 2 yıl daha
oh oh ne güzel.ya ben bu üst komşumu napsam bilemedim.bir akıl verin bana.oda yeni evli yaşıda benden büyük bekarken yanlızda yaşamış ama 1 gram akıl yokcam içlerindeki merkerlere su döküyor.kendininki temizleniyor.pis su benim camlara akıyor.sabah körü süpürge çalışıyor parkeleri söker gibi süpürüyor.en sinir olduğumda mutfak balkonundan çamaşır sarkıtıyor.mahallede kimse sarkıtmıyor bi o sarkıtıyor çarşaflarını.mutfak karanlık oluyor.2 günde bir çarşaf yıkıyor.ben onun çarşafları karşımdakahvaltı yapıyorum her sabah.çok muhabbetimiz yok bir iki kere gidiş geliş yaptık.yaz gelio ben masamı mutfağa alır orda yer içerim dedim.ama anlamadı sanırım.daha napayımbilemedim bi türlü bana bir akıl verin.bıktım karşımda çarşaf görmekten
Sibel Can - Kader Bağladı Bizi (Meşk) - 2012 ***Official*** - YouTube grubumuza gelsin.kilolu olmamız kader bağladı bizi
bende bu sabah laranın şarkısına taktım.kilolar katmer katmer,kiloları zorla ver ver,
http://www.youtube.com/watch?v=enLLkBJFyjU:124::124::124::124::124:
canım sen kiracısın oda ew sahibisiyse ondan rahattır.bnm eski oturduğum yerde ki üstümde öyleydi ne çektim.lojmana taşındm sonra.şuan giriş katta oturuyorum böylede kimin attığı belli değil bilinçli olmak lazm biraz ama özele göre daha iyi allahtan balkonlar gömme
yok oda kiracı benim gibin aynı.ama rahatlığının sebebini anlayamadım bir türlü sanki kendi evi
Ben de 6 ay once dogum yaptim hosgeldin.. 3 ay once basladim diyetisyenimle diyete.. cok iyi gidiyoruz. . Darisu basina akli basinda bir menun var masallahmerhaba :)
ben doğum yapalı 1 yıl oldu.diyete başladığımda 82,7 idim.su an 75 kiloyum..listeme gelince akupunktur ile birlikte yapıyorum.en azından tatlı krizlerinden kurtardı beni ve iştahımı azalttı.o yüzden görenler listeyi cok ağır olduğunu söylüyorlar ama beni zorlamıyor şimdilik iğnelerin etkisi sanırım..
sabah:
sekersiz cay,bi parça peynir,5 adet zeytin istenildiği kadar domates salatalık,1 ince dilim kepekli ekmek
öğlen:
1 tabak sebze yemeği yada 1 kase yoğurt yanında yarım paket etiform yada altınbaşak bisküvilerden ve istenildiği kadar yeşil salata.bazen öğlenleri 3 köfte büyüklüğünde et,tavuk var yani 100 gr kadar..
akşam:
yine öğlene cok benzer sebze yemeği ve hafta da 2 gün et,tavuk sınırsız yeşil salata.
gün içinde 3 tane elma yeme hakkım var.eğer elma yemek istemiyorsam değişim meyveleri var.ama ben genelde elma yiyorum..gün içinde de en az 2 lt su..
59... 59 olsam daha da bi sey istemem..güzel vermişssin cnm.bende ilk 10 kilomu nasıl verdiğimi anlamdım bile çok hızlı gidiyo ama son verdiğim 6 kilo beni çok yıprattı.son 7 kilom kaldı.şuanki hedefim 70.ama 70 olunca hedefimi düşürürüm heralde.çünkü çok çok zayıf olmak istiyorum 59 hayal gbeliyo şuan bana.o yüzden 70 yazdm gözüm korkmasın die
Artik metabolizma yavasliyor sanirum ben de bazen 2 bazen 400 gram verebiliominşallah hedefinize en kısa zamanda,sizi yıpratmadan ulaşırsınız..hepimiz ulaşırız..:)evet ilk kilolar daha kolay gidiyor gibi sanırım kilo artıkça gitmesi başlarda daha kolay.gecen haftaya kadar 2 kilo gidiyordu bende ama bu hafta 1 gitmişsanırım bende 65 i gördükten sonra( inşallah) biraz daha vermek isterim.aklım halen yemekte kendime kilo alma payı çıkıyorum bide utanmadan :)
bende geçen seneden hatırlıyorum seni
evet geri dönüşş yaptık verdiklerimizin yarısını aldık
sen dukan değilde sağlıklı beslenmeyi uygulasaydın yine kilo verirdin
yani bence dukanın başarısı değil bu
hangi diyet olursa olsun istikrarlı olmak lazım
biz o istikrarı koruyamıyoruz
hem ne için yaşıyoruzkiiii
bence katı diyetlere hiç gerek yok bizde insanız hem öyle aşırı kilomuzda yok
ben halimden memnunum onun içinde dukan mukan uğraşmıyorum
zayıflamayı istiyoruz tabiki
ama yine söylüyorum dukan yerine sağlılı beslenmeye tam tamına uyan kişide geri almaz kilolarını
biz uymadık ondan aldık, korumayı
Canım cevabından senin de dukan diyeti hakkında hiçbir şey bilmediğini anladım sadece gülüyorum o kadar :)
Ben size iyilik yapmak istiyorum ama siz sanki kötülük yapıyormuşum gibi sert cevaplar veriyorsunuz bakış açınızı biraz değiştirmeniz lazım
Sizin seçiminiz birşey diyemem
Allah kolaylık versin
Dukandan para mi aliosunuz illa da dukan da dukan.. biz yapmioz sen vermissin aferin.. bi de ne diye propaganda yapiosun.. bizim senin kadar kilomuz yok ki.. sadece takilioruz burda..
Cnm emziriosa ucme emzirmiosan 9luyu oneririmpeki arkadaşlar aranızda şu metabolizmayı hızlandırğı söylenen çaylardan içen varmı? var ise ne mesela :) gerçekten bu diyet aşamasında yardımı oluyormudur acaba o çayların..
oh oh ne güzel.ya ben bu üst komşumu napsam bilemedim.bir akıl verin bana.oda yeni evli yaşıda benden büyük bekarken yanlızda yaşamış ama 1 gram akıl yokcam içlerindeki merkerlere su döküyor.kendininki temizleniyor.pis su benim camlara akıyor.sabah körü süpürge çalışıyor parkeleri söker gibi süpürüyor.en sinir olduğumda mutfak balkonundan çamaşır sarkıtıyor.mahallede kimse sarkıtmıyor bi o sarkıtıyor çarşaflarını.mutfak karanlık oluyor.2 günde bir çarşaf yıkıyor.ben onun çarşafları karşımdakahvaltı yapıyorum her sabah.çok muhabbetimiz yok bir iki kere gidiş geliş yaptık.yaz gelio ben masamı mutfağa alır orda yer içerim dedim.ama anlamadı sanırım.daha napayımbilemedim bi türlü bana bir akıl verin.bıktım karşımda çarşaf görmekten
Nedir senin izmirden cektigin..
kavga varsa gelelimhangi şehirdesin cnm
izmirdeyim.en sonunda kaynananmın yaptığı gibi yapıcam.o eskiden komşusuna öle yapmış halısını kendi balkonuna çekip kesmiş vermiş eline
Ben de 6 ay once dogum yaptim hosgeldin.. 3 ay once basladim diyetisyenimle diyete.. cok iyi gidiyoruz. . Darisu basina akli basinda bir menun var masallah
59... 59 olsam daha da bi sey istemem..
Artik metabolizma yavasliyor sanirum ben de bazen 2 bazen 400 gram verebiliom
valla öle ama burayı daha çok seviyorum.yukarkide izmirli değil adanadan gelin gelmiş.o yüzden izmirden çekiyorum denemez oda 4aylık evli ama evlenmeden önce kursa gitseymiş iyimişDukandan para mi aliosunuz illa da dukan da dukan.. biz yapmioz sen vermissin aferin.. bi de ne diye propaganda yapiosun.. bizim senin kadar kilomuz yok ki.. sadece takilioruz burda..
Cnm emziriosa ucme emzirmiosan 9luyu oneririm
Nedir senin izmirden cektigin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?