70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Neskuikcim o sana akıl veren doktorun da dukan diyetini araştırmadan kitabını okumadan kulaktan dolma birşeyler söylemiş son kez söylüyorum çoğu kişi dukan diyetini tanımıyor sürekli et yeniyor hiç lif alınmıyor gibi şeyler tamamen yanlış ben ve benim gibi dukan diyeti yapan herkes çok sağlıklı araştırmadan ordan burdan duyulan söylentilerle konuşmak yanlış isteyen birazcık araştırmayla öyle olmadığını öğrenir siz bilirsiniz ben size sadece iyilik yapmak istemiştim demek istediğimi anlayanlar belki biraz araştırma yapar daha fazla ısrar etmeyeceğim size kolay gelsin[/QUOTE]
araştırsamda et yiyemediğimiçin bu diyet bana gelmez kilolu olmaya mahküm kaldım ben o yüzdendukan kitabını yutsam belkim faydası olur.ama size yaramış maşallah ne güzel

benmi 2 çocuk doğurmuşum.ne ara yapmışım ben 7 aydır evlilikde vay bedemek evlendikten sonra aldığım okilolar bebeklerdenmiş.

evet canım 7 ay oldu evleneli kendiliğinden olmazsa daha çocuk düşünmüyorum.allah şimdililk çok isteyenlere nasip etsin.sendemi yeni evlisdin
3 bitecek haziranda cnm çocuk yok bizdede istemiyorum 2 yıl daha

peki arkadaşlar aranızda şu metabolizmayı hızlandırğı söylenen çaylardan içen varmı? var ise ne mesela :) gerçekten bu diyet aşamasında yardımı oluyormudur acaba o çayların..

peki arkadaşlar aranızda şu metabolizmayı hızlandırğı söylenen çaylardan içen varmı? var ise ne mesela :) gerçekten bu diyet aşamasında yardımı oluyormudur acaba o çayların..
cnm bnm bi arkadaşımn annesi bi çayla 10 kilo verdi kadın bende aldm başladım ama korkuyorum bi yandanda bağırsak tembelliği yacak die.günde 3 kere çünkü.bugün içmedim kafam atıı

cnm bnm bi arkadaşımn annesi bi çayla 10 kilo verdi kadın bende aldm başladım ama korkuyorum bi yandanda bağırsak tembelliği yacak die.günde 3 kere çünkü.bugün içmedim kafam atıı

oo süpermiş 10 kilo...hatta az önce bu sitenin reklamında vardı yukarda 9 lu karışım cay diye...araştırmak lazım galiba..

3 bitecek haziranda cnm çocuk yok bizdede istemiyorum 2 yıl daha

oh oh ne güzel.ya ben bu üst komşumu napsam bilemedim.bir akıl verin bana.oda yeni evli yaşıda benden büyük bekarken yanlızda yaşamış ama 1 gram akıl yokcam içlerindeki merkerlere su döküyor.kendininki temizleniyor.pis su benim camlara akıyor.sabah körü süpürge çalışıyor parkeleri söker gibi süpürüyor.en sinir olduğumda mutfak balkonundan çamaşır sarkıtıyor.mahallede kimse sarkıtmıyor bi o sarkıtıyor çarşaflarını.mutfak karanlık oluyor.2 günde bir çarşaf yıkıyor.ben onun çarşafları karşımdakahvaltı yapıyorum her sabah.çok muhabbetimiz yok bir iki kere gidiş geliş yaptık.yaz gelio ben masamı mutfağa alır orda yer içerim dedim.ama anlamadı sanırım.daha napayımbilemedim bi türlü bana bir akıl verin.bıktım karşımda çarşaf görmekten

canım sen kiracısın oda ew sahibisiyse ondan rahattır.bnm eski oturduğum yerde ki üstümde öyleydi ne çektim.lojmana taşındm sonra.şuan giriş katta oturuyorum böylede kimin attığı belli değil bilinçli olmak lazm biraz ama özele göre daha iyi allahtan balkonlar gömme

yok oda kiracı benim gibin aynı.ama rahatlığının sebebini anlayamadım bir türlü sanki kendi evi

bugün ödem attırıcı suyumu içiyorummm çok lezzetli: mutlaka deneyin 1 parça zencefil kökü yarım limon 2 nane yaprağı bi sürahide akşam kadar içiyom

Ben de 6 ay once dogum yaptim hosgeldin.. 3 ay once basladim diyetisyenimle diyete.. cok iyi gidiyoruz. . Darisu basina akli basinda bir menun var masallah
59... 59 olsam daha da bi sey istemem..
Artik metabolizma yavasliyor sanirum ben de bazen 2 bazen 400 gram verebiliom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…