70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman kızlar boşverin o amcayı biz birazda makara yapıyoruz burda vakit geçirmeyi seviyoruz.gereksiz yere stres olupta tatlıya saldırmayalım

slm kizlar
listeyi gördüm eline saglik betülüm ilk 3 e girmissim ama öküz gibi yiyorum ya morelim bozuluyor daha tartiya cikmadim ama verdigimi geri aldimmi cok korkuyorum
neslicim sana da cok tesekkür ederim tatlim destegin icin mine de bildirimde bulunmus sIkma canim insallah bu hafta verirsi sende
dün birsürü alinti yaptin arkadasim pat diye gelince kapatmak sorunda kaldim simdide bi bes dakika bakayim dedim kusura bakmayin kizlar
ballikaymak hasta olmus cok gecmis olsn sümüklü böcegim senin allergien varya acaba ondanmi böyle oldun cicim ya :26:
sonracima hasret memlekete gidecekdin insallah güle güle gider gelir güzel tatli günler geciriyor allah daaima mutlu etsin seni tatlim
dilek cok sagol canim eskilerden bahsettip bizede bilgi verdin masallah hamis olan var (nafim)cocugu olan var(silverpowder) ger-düsdende hamilelik bekliyoruz
arzununda bebisi büyümüsdür tugba artik gelmiyor aslidanda haber yok birde topigin kaynanasi vardin minikkelebegi vardin biz unutmadik onlari bence onlarda bizi unutmamisdir bence
ay daha yazacakdim unuttum yarisini :44: üsendim vallah kizlar gecmise bidaha gitmeye
ha fadimecimede birsey diyecekdim unuttum ksuura bakma canimcim

öyle iste kizlar benim sacimi basimi yolun yarin iyiki ise basliyorum düzene sokmam lazim geri ama haftasonu misafir gelen giden ister istemez kaciyor insallah cabuk alinan cabuk gider öptüm bi cok

ben geri kactim sekerler yarin düzgüncene bi gecmise gider okuyamadiklarima bakarim oglani yikiyacam yemek hazirliycam derken haftasonuda bitmis oluyor öptüm cok

balli napiyon kiz asagida bak haftaya da liste sonu olma anam sen nebicim rakipsin senin sacini basini yollarim öptüm ballim kaymagim

ne amcasi canim amca mi geldi topige

suzim varya koptum gülmekden ne amcası
amcalar bastı topiği
yirim seni

he dukan amcanın yeğeni geldi.bize fırça atıp gitti

duphalacı doktor vermıstı cnm ama karın gurultusundan başka bısı yapmadı lavmanı nasıl yapacam

onun işe yaraması gerekiyordu aslında :26:
canım bi hafta çok uzun süre.. o zaman lavman al eczaneden.
onun bi şişesi var makattan içeriye sıvı veriyorsun sonra kısa sürede çıkıyorsun tuvalete
eczacıya sorarsın yine o anlatır
bi an önce yap derim o da işe yaramazsa hastaneye git :26:

benimde listede olmam lazımdı ama yaaaaaaaa pazartesiyi bekliyorm bende heyecanla of

üzgünüm canım perşembeden haber vermiştim ama görmedin sanırım.

canım ya yeme nolur bak ne güzel kilo verdin geri alma şimdi onları
bi kaç hafta daha eksilerde ol bak o zaman daha da rahatlıcaksın
hem kilo verdiğini görünce hırs da yaparsın daha çok verirsin :26:

dukan diyeti muhabbeti dönmüş..
ben de bir şeyler yazmak istedim
aslında hiç uygun bulmuyorum aşırı sıkı ya da tek tip diyetleri
genel olarak diyete karşıyım gerçi ben
sağlıklı beslenince illa ki gidiyor kilolar
her şeyden yemek lazım miktarını abartmadan
ben 10 kilodan fazla verdim ve bunu yaparken kızlar da bilir
gözlememi de yedim tatlımı da yedim..
yedim yani tutmadım kendimi
çünkü biz bi ömür diyet yapmayacağız ki
illa ki bu durum bitecek ve biz yine normal hayata geçeceğiz
o zaman zorluk çekmek istemiyorsak şimdiden her şeyden yemek lazım
az az..
bol su içmek, spor yapmak..
bunların hepsi diyet mantığında değil ki sağlıklı yaşamak için olması gerekenler
yani hayatımıza yerleştirmemiz gereken alışkanlıklar bunlar
diyet değil
hiçbir şeye takılmayın arkadaşlar
emin olun bi şekilde gidiyor bu kilolar dikkatli olduğunuz sürece
bi yerden kaçamak yaptıysanız onu bi sonraki öğünde dengelemeyi bilmek gerek
bunlara dikkat ettikten sonra illa ki gidiyor..
ve verdiğiniz kiloyu en az 2 yıl korumak gerektiğini söylemişti hocamız
vücudun artık normal kilo olarak onu kabullenmesi için.
böyle işte çok uzun yazdım sanırım..
düşüncelerimi yazmak istedim sadece..
öpüldünüz canlarım

selam arkadaşlar. bende 78kiloyum.ve 70 in altına düşersem şu iri yarı görünümümden kurtulacağım. bir diyet listeniz var mı? teşekkürler.

ben hiç bir diyeti uygulamadım kendime göre ayarladım uzak durmam gerekenleri bu sayfadaki arkadaslar sayesinde öğrendim ve menümü ayarladım

6 haftada 6 kilo verdim. bana görede böylesi iyi..
boylesı en ıysı aynen..
ıyıydıı bu guldum..
ne balık etı.. nerde balık mı gelmiş pazara.. ben fotolarını gordugum kımseyı balık etlı gormedım şahsen..

selam arkadaşlar. bende 78kiloyum.ve 70 in altına düşersem şu iri yarı görünümümden kurtulacağım. bir diyet listeniz var mı? teşekkürler.

diyet lıstemız yok canım, her gun burdan yedıklerımızı yayınlıyoruz.. kaçamak yapmamaya ozen gosterıp 3 ana 3 ara öğün olarak beslenıyoruz.. bol salatalrımız yeşilliklerimiz var..

,

olammaaaazzzzz duymasdım bennnnnnnnnnn nolcam ben şimdi yaaaaa
neyse canim bu cuma yaparsin atik bildirimini :26:

toparlarsin canimm

[/QUOTE] hosgeldin caniim
süpersiiiiiinn
O bana akıl veren doktor değil Türkiye'ye akıl veren; ayrıca iç hastalıkları dalında
prof olmuş. Yani pes doktordan da iyi biliyorsunya sana diyecek birşey bulamadım
ayrıca banane senin dukan diyetinden ya
nasıl besleniyorsan beslen ister et ye ister ot ye umurumda da değil yani
yardımcı olmak istemiştik sadece asıl sen sert tavırlar sergiledin ve bu tavrıda hakettin
sanırım çok sinirli et yedin sinirlerin yıpranmış
bence insanlarla uslubunu daha uygun ve yerinde kullan
senin için yararlı bilgileri okumadan araştırmadan kimseyi yargılama
ayrıca sağlıklı beslenerek kilo verdik ve geride sadece 3 kilo aldık eskilerden
sebzeyle beslenenlerden dikkat etseydik belki onuda almazdık.

canım çok tebrik ederim umarım sağlıkla istediğin hedefine varırsın[/QUOTE]

6 haftada 6 kilo verdim. bana görede böylesi iyi..[/QUOTE] cokk sagol canimm
yarin ilac kullanmaya basliycam

[/QUOTE] anaaammmm bu ne cene kiizz
nasilda unutmuyon bunlar böyle :44:
sorma suzim hattaladiiimmm
evet canim o da yaklasiyor öyle korkuyorum ki :18:yine uykusuz geceler benimi bekliyor diye :26:
insallah bu sen öyle olmaz
bana bakk kizzzzzzzzz sen ne yutuyon yineeeeeee
iyiki kilo verdin haa

ne amcasi canim amca mi geldi topige
eveeett amca geldiii seni götürmeyee
balli napiyon kiz asagida bak haftaya da liste sonu olma anam sen nebicim rakipsin senin sacini basini yollarim öptüm ballim kaymagim
sorma canim isi gücü bitirdim tam oturdun laptop basina kahvemide alayim keyif yapayim dedim hem dinleneyim yarin is günü zirrrrrrr
kapiii misafir geldii saat 10 a kadarda oturdu ben bu arada böyle ama sürekli :2::2:

delüüü

Abbowwwwww! Neler olmuş burda amaniiiin! Bu ne şiddet bu celal!
Çok kötü ağzımın payını vermişsiniz valla! :18:
Bu kadar agresifleşmeye ne gerek var canlarım?
Sadece şunu söyleyip noktayı koyuyorum :
Eğer herkes Dukan diyeti yapıp kilo ve sağlık problemlerinden kurtulursa o dahiliye profesörleri de diyetisyenler de büyük miktarda müşteri ve para kaybedecekler... Diyeti bu kadar kötülemelerinin en büyük nedeni bu, bu biiiir!
İkincisi dukan diyeti ne sağlıksız, ne katı, ne de tatsız... Öyle olsaydı zaten ben yapmazdım, yapamazdım bu diyeti...o kadar canıma susamadım...
Üçüncüsü ise ben de önceleri bu diyetin sağlıksız ve katı bir diyet olduğunu sanıyordum tv de duyduklarımdan o yüzden sizi suçlamıyorum, ta ki etrafımda bu diyeti yapmış çok mutlu, çok sağlıklı ve çok fit arkadaşlarımı görene kadar... Merak etmeyin bu diyeti yapan herkes aylık kontrollerini yaptırıyor ve önceleri şeker, tansiyon ya da başka herhangi bir rahatsızlığı varsa yok olduğunu görüyor...
İstediğim sadece eskiden paylaşım yapmış olduğum sizlere de bu diyeti tanıtmak ve yardımcı olmaktı... Çünkü ben en az 10 yıldır kilo problemi yaşıyordum ve bu problem hayatımın tam ortasına oturmuştu, çok mutsuzdum, herşeyi denedim, tonlarca para harcadım değişik zayıflama yöntemlerine ama nafile... Psikolojik yeme bozukluğum vardı, Dukan diyeti sayesinde o bile sona erdi... Şimdi acıktığım zaman yiyorum, doyunca duruyorum... Sadece Dukanda başarıyı yakaladım ve şimdi çok ama çok mutluyum... O yüzden gayet saf ve temiz duygularla istiyorum ki herkes dukan yapsın, herkes benim gibi mutlu olsun!
Önceden de dediğim gibi sizin seçiminiz... Anladım ki siz öyle mutlusunuz, ben de böyle!
Dukan diyeti paylaşımlarında öğrendiğim birşey var ki stres kilo vermeye engel oluyormuş... O yüzden sıkmayın canınızı bir daha sizi rahatsız etmeyeceğim...
Haydi kalın sağlıcakla!
Nokta!

Bararse uzatmak istemiyorum lakin burda insanları saf salak yerine koyuyorsun
hepimiz cahiliz değilmi okumamış evde oturup tvdeki günceleri takip eden
saf salak insanlarız. Bak güzelim içimizde doktorumuz var öğretmenimiz var muhasebecimiz var
işletmecimiz var vs. vs. kimse bilinçsiz birşeyler yapmak istemez
sen ne diyeti yapmak istiyorsan yap, ama sağlıklı diyerek onca bilirkişileri ekarde edemezsin
adam dalında iç hastaıklarında uzman olmuş işi gücü dukanı karalamaktı başkada işi yok
neden karalasın onun işi hasta bakmak bundan prim kazancak olsa umrunda bile olmaz
ona hasta çıksın diye bakar. At gözlüğünden bakma etrafa onca insanın beynini yıkama burda
sağlıklı diye. sen devam et dukan amcanla keyifli kilo vermelere
biz böyle çok iyiyiz

bu amca meslekten men edilmemişmiydi?
ben öyle hatırlıyorum :26:
kesinlikle
zaten kararlı olan eski yeme düzenine dönmeyen kilo almaz
ama biz ne yaptık döndük eskisi gibi yemeye başladık geldi kilolar
korumayı beceremedik ama arkadaş anlayamıyor
canım yaa bak nasılda mutlu olmuştun cuma günü
emeklerin boşa gitmesin lütfen
yedinde ne oldu şimdi
koca bir sıfır
hatta ne sıfır yağ olarak döndü sana
aynen katılıyorum bende sana
o 2 korumayı başaramazsak hangi diyeti uygularsak uygulayalım geliyor kilolar
ne balık etı.. nerde balık mı gelmiş pazara.. ben fotolarını gordugum kımseyı balık etlı gormedım şahsen..
bana balık etlisin diyorlar :26: değilmiyim sence
güle güleeeeee
Günaydın cancağızlarımmm
inşallah bol eksili sağlıkla kilo veririz bu hafta

günaydın canım
kimse gelmemiş bugün [/COLOR]

Günaydın kızlarrr,
Maşallah kaynamış yine topik Dukan da Dukan diye, nedir bu ısrar anlayamadım açıkçası?? Tavsiye edersin de onca laf söylenmiş, kimse istemiyoruz demiş hala gelmiş ısrar ediyo, enteresan. Neyse arkadaşlar en güzeli herşeyden azar azar yiyerek kilo vermek ve de sporla desteklemek, çok katı diyetlerin hepsi palavra. Ben de Aralık 2011- den bu yana burdayım toplamda 10 kg. verdim sadece 2 kg.geri aldım, istesem de onu da veririm, biz buraya muhabbet etmeye geliyoruz, birkere seviyorum arkadaş bu topiği, neyse nitekim canımızı sıkmaya gerek yok arkadaşlar boşverelim onu bunu.
Nasılız bakalım, nasıl geçti hafta sonunuz abur-cuburu kaçıran var mı??
Ben epey kaçırdım ama cumartesi de pazar da parktaki aletlerde sporumu da yaptım, yediğim içtiğimi telafi etmişimdir diye düşünüyorum.
Umarım herkescikler iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…