- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
aman kızlar boşverin o amcayı biz birazda makara yapıyoruz burda vakit geçirmeyi seviyoruz.gereksiz yere stres olupta tatlıya saldırmayalım
ne amcasi canimamca mi geldi topige
ne amcasi canimamca mi geldi topige
suzim varya koptum gülmekden ne amcasıslm kizlar
listeyi gördüm eline saglik betülümilk 3 e girmissim ama öküz gibi yiyorum ya morelim bozuluyor daha tartiya cikmadim ama verdigimi geri aldimmi cok korkuyorum
neslicim sana da cok tesekkür ederim tatlim destegin icin mine de bildirimde bulunmus sIkma canim insallah bu hafta verirsi sende
dün birsürü alinti yaptin arkadasim pat diye gelince kapatmak sorunda kaldim simdide bi bes dakika bakayim dedim kusura bakmayin kizlar
ballikaymak hasta olmus cok gecmis olsn sümüklü böcegimsenin allergien varya acaba ondanmi böyle oldun cicim ya :26:
sonracima hasret memlekete gidecekdin insallah güle güle gider gelir güzel tatli günler geciriyor allah daaima mutlu etsin seni tatlim
dilek cok sagol canim eskilerden bahsettip bizede bilgi verdinmasallah hamis olan var (nafim)cocugu olan var(silverpowder) ger-düsdende hamilelik bekliyoruz
arzununda bebisi büyümüsdürtugba artik gelmiyor aslidanda haber yok birde topigin kaynanasi vardin minikkelebegi vardin biz unutmadik onlari bence onlarda bizi unutmamisdir bence
ay daha yazacakdim unuttum yarisini :44: üsendim vallah kizlar gecmise bidaha gitmeye
ha fadimecimede birsey diyecekdim unuttum ksuura bakma canimcim
öyle iste kizlar benim sacimi basimi yolun yarin iyiki ise basliyorum düzene sokmam lazim geri ama haftasonu misafir gelen giden ister istemez kaciyor insallah cabuk alinan cabuk gider öptüm bi cok
he dukan amcanın yeğeni geldi.bize fırça atıp gitti
duphalacı doktor vermıstı cnm ama karın gurultusundan başka bısı yapmadı lavmanı nasıl yapacam
benimde listede olmam lazımdı ama yaaaaaaaapazartesiyi bekliyorm bende heyecanla of
slm kizlar
listeyi gördüm eline saglik betülümilk 3 e girmissim ama öküz gibi yiyorum ya morelim bozuluyor daha tartiya cikmadim ama verdigimi geri aldimmi cok korkuyorum
neslicim sana da cok tesekkür ederim tatlim destegin icin mine de bildirimde bulunmus sIkma canim insallah bu hafta verirsi sende
dün birsürü alinti yaptin arkadasim pat diye gelince kapatmak sorunda kaldim simdide bi bes dakika bakayim dedim kusura bakmayin kizlar
ballikaymak hasta olmus cok gecmis olsn sümüklü böcegimsenin allergien varya acaba ondanmi böyle oldun cicim ya :26:
sonracima hasret memlekete gidecekdin insallah güle güle gider gelir güzel tatli günler geciriyor allah daaima mutlu etsin seni tatlim
dilek cok sagol canim eskilerden bahsettip bizede bilgi verdinmasallah hamis olan var (nafim)cocugu olan var(silverpowder) ger-düsdende hamilelik bekliyoruz
arzununda bebisi büyümüsdürtugba artik gelmiyor aslidanda haber yok birde topigin kaynanasi vardin minikkelebegi vardin biz unutmadik onlari bence onlarda bizi unutmamisdir bence
ay daha yazacakdim unuttum yarisini :44: üsendim vallah kizlar gecmise bidaha gitmeye
öyle iste kizlar benim sacimi basimi yolun yarin iyiki ise basliyorum düzene sokmam lazim geri ama haftasonu misafir gelen giden ister istemez kaciyor insallah cabuk alinan cabuk gider öptüm bi cok
boylesı en ıysı aynen..ben hiç bir diyeti uygulamadım kendime göre ayarladım uzak durmam gerekenleri bu sayfadaki arkadaslar sayesinde öğrendim ve menümü ayarladım
6 haftada 6 kilo verdim. bana görede böylesi iyi..
ıyıydıı bu guldum..he dukan amcanın yeğeni geldi.bize fırça atıp gitti
ne balık etı.. nerde balık mı gelmiş pazara.. ben fotolarını gordugum kımseyı balık etlı gormedım şahsen..
biz senin bu tavrına gülüyoruz farkında değilsin
bize ne muamelesi yaptığının farkındamısın?
en baştaki tavrın hoş değildi
listeye bakmışta eskiler varmışta hala çabalıyorlarmışta
senin gibi tatsız tuzsuz şeyler yemiyoruz sen yulafmı yiyorsun ne yiyorsan ye hiçte ilgilenmiyorum
dukan mukan umurumdada değil
ben istediğim herşeyi yiyorum
çokta kilom yok zaten öyle olmasaydı geçen seneki gibi olurdum
sende bıark bakalım nasıl geri alıyorsun
bütün diyetlerde bu böyledir korumayı beceremezsen gelir kilolar
sen bizi anlamak istemiyorsun sanırım ama senin bu tavrınada şaşırdım
hayır paramı alıyorsun anlamadım
iyilik için gelen bu şekilde davranmaz çünkü
yani bizi ne sandıysa
yardımcı olmaya gelmişmiş
tamam kiloluyuz balık etliyiz ama onun yardımınada muhtaç değiliz
sinir oldum yaaa tavrına
doktora bile laf ediyor tabi doktor yanlış bilir nerden bilsin doktor
reklam karşılığı yulaf kepeği sponsoru mu buldun kendine diye merak ettim doğrusu... tolgadyg çok haklı bende görmedim... seneye almazsın ya sonrası? tamam onu da geçtim bu tavır nedir? gruptakiler dukancı olsa o grubun paylaşımında olurlar,tavsiyeye gel tabi ki herkes çok yardımcı... grupta farklı beslendiğim için paylaşımda bulunmasam da onların yazışmalarını düzenli okuyan biri olarak yapma rica ediyorum kimseyi kasmaya gerek yok...
buna da guldum
selam arkadaşlar. bende 78kiloyum.ve 70 in altına düşersem şu iri yarı görünümümden kurtulacağım. bir diyet listeniz var mı? teşekkürler.
neyse canim bu cuma yaparsin atik bildirimini :26:,
olammaaaazzzzz duymasdım bennnnnnnnnnnnolcam ben şimdi yaaaaa
toparlarsin canimm
bende geçen seneden hatırlıyorum seni
evet geri dönüşş yaptık verdiklerimizin yarısını aldık
sen dukan değilde sağlıklı beslenmeyi uygulasaydın yine kilo verirdin
yani bence dukanın başarısı değil bu
hangi diyet olursa olsun istikrarlı olmak lazım
biz o istikrarı koruyamıyoruz
hem ne için yaşıyoruzkiiii
bence katı diyetlere hiç gerek yok bizde insanız hem öyle aşırı kilomuzda yok
ben halimden memnunum onun içinde dukan mukan uğraşmıyorum
yedim
bende öyleyim valla
yalnız değilsin anormal hiç değilsin
aslında buraya sohbete geliyoruz
çok fazlamız yok
1 aylık işimiz var ama uğraşırsak tabiii
zayıflamayı istiyoruz tabiki
ama yine söylüyorum dukan yerine sağlılı beslenmeye tam tamına uyan kişide geri almaz kilolarını
biz uymadık ondan aldık, korumayı beceremedik
günaydın kızlar, canlar, ciğerler
günaydın
neden üzgünsün anlamadım
[/QUOTE] hosgeldin caniimselam arkadaşlar...
öncelikle zayıflama yolunda allah hepimize kolaylık versin...ben yeni geldim aranıza..geçmiş sayfaları okumaya calıstım ama cok fazlabenide aranıza alırsanız cok sevinirim...
sanırım haftalık yarışma yapıyorsunuz ne güzel..gaza gelmek cok faydalın oluyor...bende 24 gün önce başladım akupunktur ile birlikte diyet yapıyorum...24 günde 7 kilo verdim..hedefimde 10 kilo daha var..şimdilik böyle...
süpersiiiiiinnslm kizlaar herkeze iyi pazarlar dun tarti burnumun dibindeydi ve ben dayanamdim 22 nisani bekleyemedim veeee tartildim 13 martan buyana tam 7 kilo vermisim 76 iken suan 69kiloyum ve artik her hafta tartilacam tekrar 1 ay once nasil basladiysam 1 ay daha slklcam disimi yani ilk haftam gibi biraz kistliycam yine herseyi cunku benim kilo verme biyerde duruyo degistirmessem yediklerimi yani tekrarlamam gerekio kendimi
O bana akıl veren doktor değil Türkiye'ye akıl veren; ayrıca iç hastalıkları dalındacanım benim dikkat et doktora bi görün istersen
grip deyip geçme tatlım ayakta atlatma
antibiyotik vercek mutlaka
selam canım burası yağışlı ve soğuk kapandık gene eve pefff
Neskuikcim o sana akıl veren doktorun da dukan diyetini araştırmadan kitabını okumadan kulaktan dolma birşeyler söylemiş son kez söylüyorum çoğu kişi dukan diyetini tanımıyor sürekli et yeniyor hiç lif alınmıyor gibi şeyler tamamen yanlış ben ve benim gibi dukan diyeti yapan herkes çok sağlıklı araştırmadan ordan burdan duyulan söylentilerle konuşmak yanlış isteyen birazcık araştırmayla öyle olmadığını öğrenir siz bilirsiniz ben size sadece iyilik yapmak istemiştim demek istediğimi anlayanlar belki biraz araştırma yapar daha fazla ısrar etmeyeceğim size kolay gelsin
[/QUOTE] anaaammmm bu ne cene kiizzslm kizlar
eveeett amca geldiii seni götürmeyeene amcasi canimamca mi geldi topige
sorma canim isi gücü bitirdim tam oturdun laptop basina kahvemide alayim keyif yapayim dedim hem dinleneyim yarin is günü zirrrrrrrballi napiyon kiz asagidabak haftaya da liste sonu olma anam sen nebicim rakipsin senin sacini basini yollarim öptüm ballim kaymagim
delüüühe dukan amcanın yeğeni geldi.bize fırça atıp gitti
selam arkadaşlar. bende 78kiloyum.ve 70 in altına düşersem şu iri yarı görünümümden kurtulacağım. bir diyet listeniz var mı? teşekkürler.
Bararse uzatmak istemiyorum lakin burda insanları saf salak yerine koyuyorsunAbbowwwwww! Neler olmuş burda amaniiiin! Bu ne şiddet bu celal!
Çok kötü ağzımın payını vermişsiniz valla! :18:
Bu kadar agresifleşmeye ne gerek var canlarım?
Sadece şunu söyleyip noktayı koyuyorum :
Eğer herkes Dukan diyeti yapıp kilo ve sağlık problemlerinden kurtulursa o dahiliye profesörleri de diyetisyenler de büyük miktarda müşteri ve para kaybedecekler...Diyeti bu kadar kötülemelerinin en büyük nedeni bu, bu biiiir!
İkincisi dukan diyeti ne sağlıksız, ne katı, ne de tatsız... Öyle olsaydı zaten ben yapmazdım, yapamazdım bu diyeti...o kadar canıma susamadım...
Üçüncüsü ise ben de önceleri bu diyetin sağlıksız ve katı bir diyet olduğunu sanıyordum tv de duyduklarımdan o yüzden sizi suçlamıyorum, ta ki etrafımda bu diyeti yapmış çok mutlu, çok sağlıklı ve çok fit arkadaşlarımı görene kadar... Merak etmeyin bu diyeti yapan herkes aylık kontrollerini yaptırıyor ve önceleri şeker, tansiyon ya da başka herhangi bir rahatsızlığı varsa yok olduğunu görüyor...
İstediğim sadece eskiden paylaşım yapmış olduğum sizlere de bu diyeti tanıtmak ve yardımcı olmaktı... Çünkü ben en az 10 yıldır kilo problemi yaşıyordum ve bu problem hayatımın tam ortasına oturmuştu, çok mutsuzdum, herşeyi denedim, tonlarca para harcadım değişik zayıflama yöntemlerine ama nafile... Psikolojik yeme bozukluğum vardı, Dukan diyeti sayesinde o bile sona erdi... Şimdi acıktığım zaman yiyorum, doyunca duruyorum... Sadece Dukanda başarıyı yakaladım ve şimdi çok ama çok mutluyum...O yüzden gayet saf ve temiz duygularla istiyorum ki herkes dukan yapsın, herkes benim gibi mutlu olsun!
Önceden de dediğim gibi sizin seçiminiz... Anladım ki siz öyle mutlusunuz, ben de böyle!
Dukan diyeti paylaşımlarında öğrendiğim birşey var ki stres kilo vermeye engel oluyormuş... O yüzden sıkmayın canınızı bir daha sizi rahatsız etmeyeceğim...
Haydi kalın sağlıcakla!
Nokta!
bu amca meslekten men edilmemişmiydi?
kesinliklevee bisey daha eklemek istiorum kilo korumaya gelince zaten herseyi yerli yerinde belirli miktarda yedigin zaman kalorileri asmadigin surece kilo geri gelmezz geri alanlarda kendini slklp slklp sonrada sali verendiir bu bendede boyle 4 kilo verip 8 kilo aldigim olmustur bende suan kendimi cikolata cipsi hergun yerine hafta 1 ayda 1 kez yemegi sart ettim zaten hergun yenilecek seyler deyilmis bunu ogrendim
canım yaa bak nasılda mutlu olmuştun cuma günüslm kizlar
aynen katılıyorum bende sanadukan diyeti muhabbeti dönmüş..
ben de bir şeyler yazmak istedim
aslında hiç uygun bulmuyorum aşırı sıkı ya da tek tip diyetleri
genel olarak diyete karşıyım gerçi ben
sağlıklı beslenince illa ki gidiyor kilolar
her şeyden yemek lazım miktarını abartmadan
ben 10 kilodan fazla verdim ve bunu yaparken kızlar da bilir
gözlememi de yedim tatlımı da yedim..
yedim yani tutmadım kendimi
çünkü biz bi ömür diyet yapmayacağız ki
illa ki bu durum bitecek ve biz yine normal hayata geçeceğiz
o zaman zorluk çekmek istemiyorsak şimdiden her şeyden yemek lazım
az az..
bol su içmek, spor yapmak..
bunların hepsi diyet mantığında değil ki sağlıklı yaşamak için olması gerekenler
yani hayatımıza yerleştirmemiz gereken alışkanlıklar bunlar
diyet değil
hiçbir şeye takılmayın arkadaşlar
emin olun bi şekilde gidiyor bu kilolar dikkatli olduğunuz sürece
bi yerden kaçamak yaptıysanız onu bi sonraki öğünde dengelemeyi bilmek gerek
bunlara dikkat ettikten sonra illa ki gidiyor..
ve verdiğiniz kiloyu en az 2 yıl korumak gerektiğini söylemişti hocamız
vücudun artık normal kilo olarak onu kabullenmesi için.
böyle işte çok uzun yazdım sanırım..
düşüncelerimi yazmak istedim sadece..
öpüldünüz canlarım
bana balık etlisin diyorlar :26: değilmiyim sencene balık etı.. nerde balık mı gelmiş pazara.. ben fotolarını gordugum kımseyı balık etlı gormedım şahsen..
güle güleeeeeeAbbowwwwww! Neler olmuş burda amaniiiin! Bu ne şiddet bu celal!
Çok kötü ağzımın payını vermişsiniz valla! :18:
Bu kadar agresifleşmeye ne gerek var canlarım?
Sadece şunu söyleyip noktayı koyuyorum :
Eğer herkes Dukan diyeti yapıp kilo ve sağlık problemlerinden kurtulursa o dahiliye profesörleri de diyetisyenler de büyük miktarda müşteri ve para kaybedecekler...Diyeti bu kadar kötülemelerinin en büyük nedeni bu, bu biiiir!
İkincisi dukan diyeti ne sağlıksız, ne katı, ne de tatsız... Öyle olsaydı zaten ben yapmazdım, yapamazdım bu diyeti...o kadar canıma susamadım...
Üçüncüsü ise ben de önceleri bu diyetin sağlıksız ve katı bir diyet olduğunu sanıyordum tv de duyduklarımdan o yüzden sizi suçlamıyorum, ta ki etrafımda bu diyeti yapmış çok mutlu, çok sağlıklı ve çok fit arkadaşlarımı görene kadar... Merak etmeyin bu diyeti yapan herkes aylık kontrollerini yaptırıyor ve önceleri şeker, tansiyon ya da başka herhangi bir rahatsızlığı varsa yok olduğunu görüyor...
İstediğim sadece eskiden paylaşım yapmış olduğum sizlere de bu diyeti tanıtmak ve yardımcı olmaktı... Çünkü ben en az 10 yıldır kilo problemi yaşıyordum ve bu problem hayatımın tam ortasına oturmuştu, çok mutsuzdum, herşeyi denedim, tonlarca para harcadım değişik zayıflama yöntemlerine ama nafile... Psikolojik yeme bozukluğum vardı, Dukan diyeti sayesinde o bile sona erdi... Şimdi acıktığım zaman yiyorum, doyunca duruyorum... Sadece Dukanda başarıyı yakaladım ve şimdi çok ama çok mutluyum...O yüzden gayet saf ve temiz duygularla istiyorum ki herkes dukan yapsın, herkes benim gibi mutlu olsun!
Önceden de dediğim gibi sizin seçiminiz... Anladım ki siz öyle mutlusunuz, ben de böyle!
Dukan diyeti paylaşımlarında öğrendiğim birşey var ki stres kilo vermeye engel oluyormuş... O yüzden sıkmayın canınızı bir daha sizi rahatsız etmeyeceğim...
Haydi kalın sağlıcakla!
Nokta!
Günaydın cancağızlarımmm
inşallah bol eksili sağlıkla kilo veririz bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?