bılmıyorumkı cnm içiyodum karnım gur gur edıyo ama bişey olmuyodu olmadı lavman denıyım bıraz daha şişersem patlıcam zaten hem reglı olamıom hem wcye cıkamıom hamılemıyım yoksaonun işe yaraması gerekiyordu aslında :26:
canım bi hafta çok uzun süre.. o zaman lavman al eczaneden.
onun bi şişesi var makattan içeriye sıvı veriyorsun sonra kısa sürede çıkıyorsun tuvalete
eczacıya sorarsın yine o anlatır
bi an önce yap derim o da işe yaramazsa hastaneye git :26:
üzgünüm canım perşembeden haber vermiştim ama görmedin sanırım.
canım ya yeme nolur bak ne güzel kilo verdin geri alma şimdi onları
bi kaç hafta daha eksilerde ol bak o zaman daha da rahatlıcaksın
hem kilo verdiğini görünce hırs da yaparsın daha çok verirsin :26:
sanada gunaydın tatlımGünaydın cancağızlarımmm
inşallah bol eksili sağlıkla kilo veririz bu hafta
gunaydın cnmgünaydınnn
gunaydın ben ıı sengünaydın kızlar
nabersiniz?
gunaydın cnmGünaydın kızlarrr,
Maşallah kaynamış yine topik Dukan da Dukan diye, nedir bu ısrar anlayamadım açıkçası?? Tavsiye edersin de onca laf söylenmiş, kimse istemiyoruz demiş hala gelmiş ısrar ediyo, enteresan. Neyse arkadaşlar en güzeli herşeyden azar azar yiyerek kilo vermek ve de sporla desteklemek, çok katı diyetlerin hepsi palavra. Ben de Aralık 2011- den bu yana burdayım toplamda 10 kg. verdim sadece 2 kg.geri aldım, istesem de onu da veririm, biz buraya muhabbet etmeye geliyoruz, birkere seviyorum arkadaş bu topiği, neyse nitekim canımızı sıkmaya gerek yok arkadaşlar boşverelim onu bunu.
Nasılız bakalım, nasıl geçti hafta sonunuz abur-cuburu kaçıran var mı??
Ben epey kaçırdım ama cumartesi de pazar da parktaki aletlerde sporumu da yaptım, yediğim içtiğimi telafi etmişimdir diye düşünüyorum.
Umarım herkescikler iyidir.
[
günaydınlaaarrr
güzel bir hafta olsun inş.
nasılsınız,hafta sonunuz nasıl geçti
benimki csslı geçtiama yine burdayız,durmak yok diyete devam
Her zaman olmamak kaydıyla sinemaki de içebilirsin, aç karnına ılık su içseydinya, sıcağa yakın ılık su.gunaydın kızlar yakında balon olup uçuucam hem wcye cıkamıom hemde reglım 1 hafta gecıktı patlıcam yakında
gulanne tebrik ederizz canım...Nasıl yaptın tüyoo versenee
Betülcüm eline sağlık.
gülanne tebrikleerr
abababa (ay her yazdigimda düsünüyorum kactane ba vard diye) ellerine saglik caniimm
Ellerine sağlık canım, gülanne ve tüm kilo verenlere de tebriklerrrr, darısı alanların başına.
En azından 87 değilsin ama, bir de o taraftan bak bakalım
Sıkma canını, şu işler düzene girsin bir tekrar halledersin sen, kolay değil ev düz, çeyiz düz, bir sürü olay yaşadın, düğün stresi, sonra hepsi yoluna girer, sağlıcakla git gel bakalım. Hayırlı yolculuklar.
gunaydın kızlar yakında balon olup uçuucam hem wcye cıkamıom hemde reglım 1 hafta gecıktı patlıcam yakında
Her zaman olmamak kaydıyla sinemaki de içebilirsin, aç karnına ılık su içseydinya, sıcağa yakın ılık su.
günaydın canım çook geçmiş olsun,fadimenin dediği gibi sinameki içibilirsan,vzellikle sabah açkarnına bol su iç,ballı limonlu,posalı şeyler ye
Her zaman olmamak kaydıyla sinemaki de içebilirsin, aç karnına ılık su içseydinya, sıcağa yakın ılık su.
günaydiiiiiiinnnGünaydın cancağızlarımmm
günaydiiiiiiinn canimgünaydın kızlar
nabersiniz?
günaydiinngünaydınnn
günaydiiinnGünaydın kızlarrr,
Maşallah kaynamış yine topik Dukan da Dukan diye, nedir bu ısrar anlayamadım açıkçası?? Tavsiye edersin de onca laf söylenmiş, kimse istemiyoruz demiş hala gelmiş ısrar ediyo, enteresan. Neyse arkadaşlar en güzeli herşeyden azar azar yiyerek kilo vermek ve de sporla desteklemek, çok katı diyetlerin hepsi palavra. Ben de Aralık 2011- den bu yana burdayım toplamda 10 kg. verdim sadece 2 kg.geri aldım, istesem de onu da veririm, biz buraya muhabbet etmeye geliyoruz, birkere seviyorum arkadaş bu topiği, neyse nitekim canımızı sıkmaya gerek yok arkadaşlar boşverelim onu bunu.
Ben epey kaçırdım ama cumartesi de pazar da parktaki aletlerde sporumu da yaptım, yediğim içtiğimi telafi etmişimdir diye düşünüyorum.
günaydiinn[
günaydınlaaarrr
günaydiingunaydın kızlar yakında balon olup uçuucam hem wcye cıkamıom hemde reglım 1 hafta gecıktı patlıcam yakında
Bildirim günü Cuma günü oldu canım, cumaya kadar dikkat edersen, eksili bir bildirim yapabilirsin.Günaydın forumun guzelleri, bugün bildirim günü dimi? Gerçi benim pek bıldıresim yok because geçen haftayla hıc bi fark yok geçen hafta 70.1 bugün 70.1
Maalesef aktarda bulabilirsin sadece.sagol cnm bnm gecer ınş sınamekını denemdım sade sınamekını nerden bulabılırım bızım burda aktar yok
Geçmiş olsun canım, iyileşmedin mi hala?? Evet yazın iyi oluyor, her taraf park dolu.günaydiiiiiiinnninsallaahh canim
günaydiiiiiiinn canim
benim durum bu :2:
günaydiinn
günaydiiinn
bacim benim durum bu :2:
Türkiyede parktaki alet olayi süperr ya
günaydiinn
:2::2:
günaydiincanim en iyisi form cayi ic
form çaylarının içinde sinameki var canım günde 2 fincanı geçmemek kaydıyla içebilirsin,ama bence sen doktora görün galiba 1 haftadır çıkmamışın wc yesagol cnm bnm gecer ınş sınamekını denemdım sade sınamekını nerden bulabılırım bızım burda aktar yok
günaydınlar,çoook geçmiş olun ballım,kendine dikkat et canım doktora gittinmi,çok geçmiş olsun:26:günaydiiiiiiinnninsallaahh canim
günaydiiiiiiinn canim
günaydiinn
günaydiiinn
günaydiinn
içtım cnmda sadece karın gurultusu yapıyogünaydiiiiiiinnninsallaahh canim
günaydiiiiiiinn canim
günaydiinn
günaydiiinn
günaydiinn
ben en ıısı bı doktora gıdıım cnmBildirim günü Cuma günü oldu canım, cumaya kadar dikkat edersen, eksili bir bildirim yapabilirsin.
Maalesef aktarda bulabilirsin sadece.
gunaydın cnmgünaydiiiiinnn :2::2:
güzel bir hafta olsun insallahhh
form çaylarının içinde sinameki var canım günde 2 fincanı geçmemek kaydıyla içebilirsin,ama bence sen doktora görün galiba 1 haftadır çıkmamışın wc ye
günaydınlar,çoook geçmiş olun ballım,kendine dikkat et canım doktora gittinmi,çok geçmiş olsun:26:
içtım cnmda sadece karın gurultusu yapıyo
ben en ıısı bı doktora gıdıım cnm
gunaydın cnm
1 haftayı geçtı cnm ucucam yakında
simdide dukkan amcanin yigeni mi ciktihe dukan amcanın yeğeni geldi.bize fırça atıp gitti
ay napim amca geldi diyince handelevent merak ettimsuzim varya koptum gülmekden ne amcası
amcalar bastı topiği
yirim seni
onun işe yaraması gerekiyordu aslında :26:
canım bi hafta çok uzun süre.. o zaman lavman al eczaneden.
onun bi şişesi var makattan içeriye sıvı veriyorsun sonra kısa sürede çıkıyorsun tuvalete
eczacıya sorarsın yine o anlatır
bi an önce yap derim o da işe yaramazsa hastaneye git :26:
üzgünüm canım perşembeden haber vermiştim ama görmedin sanırım.
canım ya yeme nolur bak ne güzel kilo verdin geri alma şimdi onları
bi kaç hafta daha eksilerde ol bak o zaman daha da rahatlıcaksın
hem kilo verdiğini görünce hırs da yaparsın daha çok verirsin :26:
hosgeldin canimselam arkadaşlar. bende 78kiloyum.ve 70 in altına düşersem şu iri yarı görünümümden kurtulacağım. bir diyet listeniz var mı? teşekkürler.
neyse canim bu cuma yaparsin atik bildirimini :26:
toparlarsin canimm
hosgeldin caniim
süpersiiiiiinn
O bana akıl veren doktor değil Türkiye'ye akıl veren; ayrıca iç hastalıkları dalında
prof olmuş. Yani pes doktordan da iyi biliyorsunya sana diyecek birşey bulamadım
ayrıca banane senin dukan diyetinden ya
nasıl besleniyorsan beslen ister et ye ister ot ye umurumda da değil yani
yardımcı olmak istemiştik sadece asıl sen sert tavırlar sergiledin ve bu tavrıda hakettin
sanırım çok sinirli et yedin sinirlerin yıpranmış
bence insanlarla uslubunu daha uygun ve yerinde kullan
senin için yararlı bilgileri okumadan araştırmadan kimseyi yargılama
ayrıca sağlıklı beslenerek kilo verdik ve geride sadece 3 kilo aldık eskilerden
sebzeyle beslenenlerden dikkat etseydik belki onuda almazdık.
canım çok tebrik ederim umarım sağlıkla istediğin hedefine varırsın
6 haftada 6 kilo verdim. bana görede böylesi iyi.. cokk sagol canimm
yarin ilac kullanmaya basliycam
anaaammmm bu ne cene kiizz
nasilda unutmuyon bunlar böyle :44:
sorma suzim hattaladiiimmm
evet canim o da yaklasiyor öyle korkuyorum ki :18:yine uykusuz geceler benimi bekliyor diye :26:
insallah bu sen öyle olmaz
bana bakk kizzzzzzzzz sen ne yutuyon yineeeeeee
iyiki kilo verdin haa
eveeett amca geldiii seni götürmeyee
sorma canim isi gücü bitirdim tam oturdun laptop basina kahvemide alayim keyif yapayim dedim hem dinleneyim yarin is günü zirrrrrrr
kapiiimisafir geldii saat 10 a kadarda oturdu ben bu arada böyle ama sürekli :2::2:
delüüü
ben seni hatirliyorumm dikkat etsen saglikli beslenerekde kilo verebilirdin liste birinci olmusdun sonrada yiyince herseyden kilo alman normal ama sen zaten cabuk kilo verme yöntemleri ariyordun tutabildiysen ne mutlu sana dukkan i sen bilmesin belki burda sudem vardin karapisi vardin onlarda dukkan yapti birakinca fazlasiyla geri almislardin bende isarkadasi senin gibi israr etti diye yaptim 2 hafta tuttum haftada 2 kilo kadar kilo verdim ama birakinca 2 misli geri aldim meyve sebze yasakdin ömür boyu dukkanla yasamak istiyorsan eyvallah sana mutluluklar ama sizinki böyle benimki daha iyi diye birsey yok bildiyim birseyi bana güzel süsleyip övsende ise yaramazAbbowwwwww! Neler olmuş burda amaniiiin! Bu ne şiddet bu celal!
Çok kötü ağzımın payını vermişsiniz valla! :18:
Bu kadar agresifleşmeye ne gerek var canlarım?
Sadece şunu söyleyip noktayı koyuyorum :
Eğer herkes Dukan diyeti yapıp kilo ve sağlık problemlerinden kurtulursa o dahiliye profesörleri de diyetisyenler de büyük miktarda müşteri ve para kaybedecekler...Diyeti bu kadar kötülemelerinin en büyük nedeni bu, bu biiiir!
İkincisi dukan diyeti ne sağlıksız, ne katı, ne de tatsız... Öyle olsaydı zaten ben yapmazdım, yapamazdım bu diyeti...o kadar canıma susamadım...
Üçüncüsü ise ben de önceleri bu diyetin sağlıksız ve katı bir diyet olduğunu sanıyordum tv de duyduklarımdan o yüzden sizi suçlamıyorum, ta ki etrafımda bu diyeti yapmış çok mutlu, çok sağlıklı ve çok fit arkadaşlarımı görene kadar... Merak etmeyin bu diyeti yapan herkes aylık kontrollerini yaptırıyor ve önceleri şeker, tansiyon ya da başka herhangi bir rahatsızlığı varsa yok olduğunu görüyor...
İstediğim sadece eskiden paylaşım yapmış olduğum sizlere de bu diyeti tanıtmak ve yardımcı olmaktı... Çünkü ben en az 10 yıldır kilo problemi yaşıyordum ve bu problem hayatımın tam ortasına oturmuştu, çok mutsuzdum, herşeyi denedim, tonlarca para harcadım değişik zayıflama yöntemlerine ama nafile... Psikolojik yeme bozukluğum vardı, Dukan diyeti sayesinde o bile sona erdi... Şimdi acıktığım zaman yiyorum, doyunca duruyorum... Sadece Dukanda başarıyı yakaladım ve şimdi çok ama çok mutluyum...O yüzden gayet saf ve temiz duygularla istiyorum ki herkes dukan yapsın, herkes benim gibi mutlu olsun!
Önceden de dediğim gibi sizin seçiminiz... Anladım ki siz öyle mutlusunuz, ben de böyle!
Dukan diyeti paylaşımlarında öğrendiğim birşey var ki stres kilo vermeye engel oluyormuş... O yüzden sıkmayın canınızı bir daha sizi rahatsız etmeyeceğim...
Haydi kalın sağlıcakla!
Nokta!
günaydin neslim insallah sagol tatlimGünaydın cancağızlarımmm
günaydin minem
bu amca meslekten men edilmemişmiydi?
ben öyle hatırlıyorum :26:
kesinlikle
zaten kararlı olan eski yeme düzenine dönmeyen kilo almaz
ama biz ne yaptık döndük eskisi gibi yemeye başladık geldi kilolar
korumayı beceremedik ama arkadaş anlayamıyor
canım yaa bak nasılda mutlu olmuştun cuma günü
emeklerin boşa gitmesin lütfen
yedinde ne oldu şimdi
koca bir sıfır
hatta ne sıfır yağ olarak döndü sana
aynen katılıyorum bende sana
o 2 korumayı başaramazsak hangi diyeti uygularsak uygulayalım geliyor kilolar
bana balık etlisin diyorlar :26: değilmiyim sence
güle güleeeeee
günaydın canım
kimse gelmemiş bugün
ben dukkan amcayla küs oldugumdan yedim ictim ohhhgünaydın kızlar
nabersiniz?
günaydin canimgünaydınnn
günaydin fadimecimGünaydın kızlarrr,
günaydin canimgünaydınlaaarrr
kuru erik kuru kaysi ye canim ac karnina olmadi doktora git bencede :26:gunaydın kızlar yakında balon olup uçuucam hem wcye cıkamıom hemde reglım 1 hafta gecıktı patlıcam yakında
günaydin kediyekafatutanfareGünaydın forumun guzelleri, bugün bildirim günü dimi? Gerçi benim pek bıldıresim yok because geçen haftayla hıc bi fark yok geçen hafta 70.1 bugün 70.1
günaydin ballimgünaydiiiiinnn :2::2:
güzel bir hafta olsun insallahhh
denedim onu neslim ama ben cigneyip yutamadim cok acimsi geldi hem migdemde eksime yaptim :26:naber kızlar
az evel melek ablanın programında
turgay başyayla çıktı türküccü varya o
bu çörek otundan bahsetti sabahları 1 çay kaşığı yemekden 1 saat önce
içip arkasından ılık bir bardak suyla her zaman bu şekilde tüketiyormuş
zayıflamaya yardımcı ve her derde deva zaten biliyorsunuz
yağını bulamazsanız tohumunu 1 yemek kaşığı yaklaşık 200 adete tekabül ediyor
bunuda günde kaç öğün yiyorsanız bölüp yaklaşık 70 adet(3 öğünde)
çiyneyebilirsiniz. Kendize önce ilk başlangıç için nir ölçü şekli ayarlayın
dada sonradan ölçmek ve saymak zorunda kalmayın
ben denicem kızlar
sonuçda çörek otu şifa peygamber efendimizde tüketiyormuş
acaba nasıl tüketiyordu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?