70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[
günaydınlaaarrr
güzel bir hafta olsun inş.
nasılsınız,hafta sonunuz nasıl geçti
benimki csslı geçtiama yine burdayız,durmak yok diyete devam

Son düzenleme:
günaydınlaaarrr

bılmıyorumkı cnm içiyodum karnım gur gur edıyo ama bişey olmuyodu olmadı lavman denıyım bıraz daha şişersem patlıcam zaten hem reglı olamıom hem wcye cıkamıom hamılemıyım yoksa
Günaydın cancağızlarımmm
inşallah bol eksili sağlıkla kilo veririz bu hafta
sanada gunaydın tatlım
gunaydın cnm
günaydın kızlar
nabersiniz?
gunaydın ben ıı sen
gunaydın cnm
[
günaydınlaaarrr

gunaydın cnm benımıde cıslı gectı delırmıs gıbı yedım bugun tekrar basladım bakalım sporuda artırdım

gunaydın kızlar yakında balon olup uçuucam hem wcye cıkamıom hemde reglım 1 hafta gecıktı patlıcam yakında

gulanne tebrik ederizz canım... Nasıl yaptın tüyoo versenee
Betülcüm eline sağlık.

gülanne tebrikleerr

abababa (ay her yazdigimda düsünüyorum kactane ba vard diye ) ellerine saglik caniimm

çookk teşekkür ederim canlarım,iki aydan sonra liste başı olmak güzeldi,umarım bu hafta 1 verebilirim

gunaydın kızlar yakında balon olup uçuucam hem wcye cıkamıom hemde reglım 1 hafta gecıktı patlıcam yakında

günaydın canım çook geçmiş olsun,fadimenin dediği gibi sinameki içibilirsan,vzellikle sabah açkarnına bol su iç,ballı limonlu,posalı şeyler ye

günaydın canım çook geçmiş olsun,fadimenin dediği gibi sinameki içibilirsan,vzellikle sabah açkarnına bol su iç,ballı limonlu,posalı şeyler ye

Her zaman olmamak kaydıyla sinemaki de içebilirsin, aç karnına ılık su içseydinya, sıcağa yakın ılık su.

sagol cnm bnm gecer ınş sınamekını denemdım sade sınamekını nerden bulabılırım bızım burda aktar yok

Günaydın cancağızlarımmm
günaydiiiiiiinnn insallaahh canim

günaydın kızlar
nabersiniz?
günaydiiiiiiinn canim
benim durum bu :2:

günaydiinn
günaydiiinn
bacim benim durum bu :2:
Türkiyede parktaki alet olayi süperr ya

[
günaydınlaaarrr
günaydiinn
:2::2:

günaydiin canim en iyisi form cayi ic

Günaydın forumun guzelleri, bugün bildirim günü dimi? Gerçi benim pek bıldıresim yok because geçen haftayla hıc bi fark yok geçen hafta 70.1 bugün 70.1
Bildirim günü Cuma günü oldu canım, cumaya kadar dikkat edersen, eksili bir bildirim yapabilirsin.
sagol cnm bnm gecer ınş sınamekını denemdım sade sınamekını nerden bulabılırım bızım burda aktar yok
Maalesef aktarda bulabilirsin sadece.

Geçmiş olsun canım, iyileşmedin mi hala?? Evet yazın iyi oluyor, her taraf park dolu.
Sana da günaydın bu arada.

form çaylarının içinde sinameki var canım günde 2 fincanı geçmemek kaydıyla içebilirsin,ama bence sen doktora görün galiba 1 haftadır çıkmamışın wc ye

günaydınlar,çoook geçmiş olun ballım,kendine dikkat et canım doktora gittinmi,çok geçmiş olsun:26:

içtım cnmda sadece karın gurultusu yapıyo
Bildirim günü Cuma günü oldu canım, cumaya kadar dikkat edersen, eksili bir bildirim yapabilirsin.

Maalesef aktarda bulabilirsin sadece.
ben en ıısı bı doktora gıdıım cnm
günaydiiiiinnn :2::2:

güzel bir hafta olsun insallahhh

gunaydın cnm

1 haftayı geçtı cnm ucucam yakında

naber kızlar
az evel melek ablanın programında
turgay başyayla çıktı türküccü varya o
bu çörek otundan bahsetti sabahları 1 çay kaşığı yemekden 1 saat önce
içip arkasından ılık bir bardak suyla her zaman bu şekilde tüketiyormuş
zayıflamaya yardımcı ve her derde deva zaten biliyorsunuz
yağını bulamazsanız tohumunu 1 yemek kaşığı yaklaşık 200 adete tekabül ediyor
bunuda günde kaç öğün yiyorsanız bölüp yaklaşık 70 adet(3 öğünde)
çiyneyebilirsiniz. Kendize önce ilk başlangıç için nir ölçü şekli ayarlayın
dada sonradan ölçmek ve saymak zorunda kalmayın
ben denicem kızlar
sonuçda çörek otu şifa peygamber efendimizde tüketiyormuş
acaba nasıl tüketiyordu:44:

he dukan amcanın yeğeni geldi.bize fırça atıp gitti
simdide dukkan amcanin yigeni mi cikti
suzim varya koptum gülmekden ne amcası
amcalar bastı topiği
yirim seni

ay napim amca geldi diyince handelevent merak ettim
kilo verdigimi görünce simardim betülüm rahatlama geldi sanki cok kilo verdimde arti 1 kiloyum :26: ama cabuk gider insallah bugünden ihtibaren yine dikkat edecegim tatlim:26:
selam arkadaşlar. bende 78kiloyum.ve 70 in altına düşersem şu iri yarı görünümümden kurtulacağım. bir diyet listeniz var mı? teşekkürler.
hosgeldin canim yok canim biz liste falan yapmiyoruz kasmadan saglikli beslenerek veriyoruz kilolarimizi
insallah canim dikkat et kendine ne bulduysam yuttum :26: gitmem o amca kim oluyormusda beni götürmeye geliyormus canim ya hastaykende misafir cekilmiyor hic
ben seni hatirliyorumm dikkat etsen saglikli beslenerekde kilo verebilirdin liste birinci olmusdun sonrada yiyince herseyden kilo alman normal ama sen zaten cabuk kilo verme yöntemleri ariyordun tutabildiysen ne mutlu sana dukkan i sen bilmesin belki burda sudem vardin karapisi vardin onlarda dukkan yapti birakinca fazlasiyla geri almislardin bende isarkadasi senin gibi israr etti diye yaptim 2 hafta tuttum haftada 2 kilo kadar kilo verdim ama birakinca 2 misli geri aldim meyve sebze yasakdin ömür boyu dukkanla yasamak istiyorsan eyvallah sana mutluluklar ama sizinki böyle benimki daha iyi diye birsey yok bildiyim birseyi bana güzel süsleyip övsende ise yaramaz
Günaydın cancağızlarımmm
günaydin neslim insallah sagol tatlim
günaydin minem
günaydın kızlar
nabersiniz?
ben dukkan amcayla küs oldugumdan yedim ictim ohhh ama bugün yolla devam minem
günaydin canim
günaydin fadimecim arkadasim geldi cumartesi aksam gezdik eglendik cocuklarlan güzel gecti bugünden ihtibaren toparliycam geri
günaydınlaaarrr
günaydin canim :13:
kuru erik kuru kaysi ye canim ac karnina olmadi doktora git bencede :26:
Günaydın forumun guzelleri, bugün bildirim günü dimi? Gerçi benim pek bıldıresim yok because geçen haftayla hıc bi fark yok geçen hafta 70.1 bugün 70.1
günaydin kediyekafatutanfare bildirim yine eskisi gibi cuma günü oldum canim

günaydiiiiinnn :2::2:

güzel bir hafta olsun insallahhh

günaydin ballim

Son düzenleme:
denedim onu neslim ama ben cigneyip yutamadim cok acimsi geldi hem migdemde eksime yaptim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…