Sen komısyon alıosun kesınAbbowwwwww! Neler olmuş burda amaniiiin! Bu ne şiddet bu celal!
Çok kötü ağzımın payını vermişsiniz valla! :18:
Bu kadar agresifleşmeye ne gerek var canlarım?
Sadece şunu söyleyip noktayı koyuyorum :
Eğer herkes Dukan diyeti yapıp kilo ve sağlık problemlerinden kurtulursa o dahiliye profesörleri de diyetisyenler de büyük miktarda müşteri ve para kaybedecekler...Diyeti bu kadar kötülemelerinin en büyük nedeni bu, bu biiiir!
İkincisi dukan diyeti ne sağlıksız, ne katı, ne de tatsız... Öyle olsaydı zaten ben yapmazdım, yapamazdım bu diyeti...o kadar canıma susamadım...
Üçüncüsü ise ben de önceleri bu diyetin sağlıksız ve katı bir diyet olduğunu sanıyordum tv de duyduklarımdan o yüzden sizi suçlamıyorum, ta ki etrafımda bu diyeti yapmış çok mutlu, çok sağlıklı ve çok fit arkadaşlarımı görene kadar... Merak etmeyin bu diyeti yapan herkes aylık kontrollerini yaptırıyor ve önceleri şeker, tansiyon ya da başka herhangi bir rahatsızlığı varsa yok olduğunu görüyor...
İstediğim sadece eskiden paylaşım yapmış olduğum sizlere de bu diyeti tanıtmak ve yardımcı olmaktı... Çünkü ben en az 10 yıldır kilo problemi yaşıyordum ve bu problem hayatımın tam ortasına oturmuştu, çok mutsuzdum, herşeyi denedim, tonlarca para harcadım değişik zayıflama yöntemlerine ama nafile... Psikolojik yeme bozukluğum vardı, Dukan diyeti sayesinde o bile sona erdi... Şimdi acıktığım zaman yiyorum, doyunca duruyorum... Sadece Dukanda başarıyı yakaladım ve şimdi çok ama çok mutluyum...O yüzden gayet saf ve temiz duygularla istiyorum ki herkes dukan yapsın, herkes benim gibi mutlu olsun!
Önceden de dediğim gibi sizin seçiminiz... Anladım ki siz öyle mutlusunuz, ben de böyle!
Dukan diyeti paylaşımlarında öğrendiğim birşey var ki stres kilo vermeye engel oluyormuş... O yüzden sıkmayın canınızı bir daha sizi rahatsız etmeyeceğim...
Haydi kalın sağlıcakla!
Nokta!
Günaydın cancağızlarımmm
inşallah bol eksili sağlıkla kilo veririz bu hafta
günaydın kızlar
nabersiniz?
Günaydınlar guzellerr..günaydınnn
Günaydın kızlarrr,
Maşallah kaynamış yine topik Dukan da Dukan diye, nedir bu ısrar anlayamadım açıkçası?? Tavsiye edersin de onca laf söylenmiş, kimse istemiyoruz demiş hala gelmiş ısrar ediyo, enteresan. Neyse arkadaşlar en güzeli herşeyden azar azar yiyerek kilo vermek ve de sporla desteklemek, çok katı diyetlerin hepsi palavra. Ben de Aralık 2011- den bu yana burdayım toplamda 10 kg. verdim sadece 2 kg.geri aldım, istesem de onu da veririm, biz buraya muhabbet etmeye geliyoruz, birkere seviyorum arkadaş bu topiği, neyse nitekim canımızı sıkmaya gerek yok arkadaşlar boşverelim onu bunu.
Nasılız bakalım, nasıl geçti hafta sonunuz abur-cuburu kaçıran var mı??
Ben epey kaçırdım ama cumartesi de pazar da parktaki aletlerde sporumu da yaptım, yediğim içtiğimi telafi etmişimdir diye düşünüyorum.
Umarım herkescikler iyidir.
hatun taktı bacım dukanı ılla yaptıracak, acıdı üzüldü bıze falan
ayıptır soylemesı cıss mıss yok..önümde pızza kofte kumpir yendı dönüp bakmadım salata sıparısımı verdım.. kendı elleırmle mıllete kofte ekmek yaptım agzıma sokmadı.. az once kıymalı pişi yedıler elımı surmedım... azarı işitince doktordan iyi oldu sanırım..[
günaydınlaaarrr
güzel bir hafta olsun inş.
nasılsınız,hafta sonunuz nasıl geçti
benimki csslı geçtiama yine burdayız,durmak yok diyete devam
gunaydınlarr..gunaydın kızlar yakında balon olup uçuucam hem wcye cıkamıom hemde reglım 1 hafta gecıktı patlıcam yakında
Günaydın forumun guzelleri, bugün bildirim günü dimi? Gerçi benim pek bıldıresim yok because geçen haftayla hıc bi fark yok geçen hafta 70.1 bugün 70.1
günaydiiiiinnn :2::2:
güzel bir hafta olsun insallahhh
Gunaydınnn bacılarr..