- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
İnşallah vercem kiloları kuzum
Sorma yaİnşallah canım, zayıflıycaz. Yavaşta olsa :) Dukan amcanın yeğeni derken? Tam anlayamadım orayı
erkekler hep böle ya söyle akşama tencereyi dolu getirsinde sanada yemek derdiolmasınülkerin mavi yesil diyet ürünleri var suzim Türkiyede cook güzel
ama burda yoookk
sorma canim yaa sok oldum ama sabah sabah
ayy bayildim sanadacanım geçmişi okudunmu bilmiyorumda.bayanın biri geldi dukanda dukan diye ısrar edip yerlere yatıp çocuklar gibitepindi tutturdu.bende ona dukan amcanın yeğeni ismini taktım.kimse istemediği halde o dukan dukan dedide hep
zorla cis edirecek sanakizlar ay birsey daha geldi aklima
simdi bir aksam asagida borumu patlamis ne bizim sular kesildiii
neyse 1 2 wc ye girdik icme suyu ile
ee siseden su döküyorum wc temiz olmuyor
ay dedim olmiyacak böyle karsi binaya gidicem yarin sabah 1 2 kova su alicam :26:
neyse yattik sabah saat 6 benim kocis tepemde
balkaymaaakkk balkaymaakkk
ben uyku sersemi hiiiiiiii
kalk ise dedi
ben anlamadim tabi yine hiiiiiiiii diyorum
gözümü yarim actim adam bir kova suyla tepemde
ben böyle oldum
nee diyom
kalk ise diyor
ben önce akllli akilli kalkdim
uyku sersemi gittim wc ye
sonra birden kendime geldim gittim yanina
ay ne diyon sen ya diyoom
bodrumdaki cesmeden gittim kovayla su aldim borularda kalan su geldi
ben isedim sende ise de su dökelim diyo adam yaa
ay ben bi basladimm :99::99:
sabah sabah ne diyon sen yaa dikelmisin tepeme bi kova suyla
sabahin 6 sinda kaldiriyon beni ise diye yaaa :99:
ayrica ben senin seyinin üstüne sey etmemm :99:
yap sen ne yapiyosan beni rahat birak
oda basladi
tabi hata bende seni düsünende kabahat
kötülükmü yaptim ben simdi
hazir dedim su bulmusken sende sey et
bende
ayy sagol cok düsüncelisin sabahin 6 sinda beni wc ye kaldiriyorsun
belki benim yok insan bu saatte uyandilirmi
nasil uyucam ben simdi diye nasil kiziyorum ama
ayy bayildim sanadacocuklar gibi tepinir tabii yiyen nede olsa
zorla cis edirecek sanahaha kirmasaydin yazik
Orası öyle, erkek arkadaşım da öyle diyor hep ama ben sabırsızım ya. Şu sabırsızlığım başıma bela zaten:26:insallah canim olacakama bir günde almadik bu kilolari bir günde gitsin sabretmemiz lazim
Bende dukan amcanın teyzesi olayım o zaman. Taktım mı takıyorum işte sizi dinleseydim keşke. 4 günüm boşuna gitti ya, aç kalmadım evet ama 4 gündür et yiye yiye etten soğudumcanım geçmişi okudunmu bilmiyorumda.bayanın biri geldi dukanda dukan diye ısrar edip yerlere yatıp çocuklar gibitepindi tutturdu.bende ona dukan amcanın yeğeni ismini taktım.kimse istemediği halde o dukan dukan dedide hep
aman napıyım makara yapmayınca zaman geçmiyo acıkıyorum sonra kocagün evde yanlızımbana gelin bugun oturmaya
şimdide bizimgibin ot ye..Orası öyle, erkek arkadaşım da öyle diyor hep ama ben sabırsızım ya. Şu sabırsızlığım başıma bela zaten:26:
Bende dukan amcanın teyzesi olayım o zaman. Taktım mı takıyorum işte sizi dinleseydim keşke. 4 günüm boşuna gitti ya, aç kalmadım evet ama 4 gündür et yiye yiye etten soğudum
kiyamam canimgelelim ne yaptin yemekde ne var
siz gelin ben kısır,börek,poça,pasta yapıverririm hemen.annem hazır köy yufkasıda getirmiş.hemen bi gözlemede yanına oh.sonra bu topiğe almazlar bizi bidaha
bende öyle istiyordum neler yaptimOrası öyle, erkek arkadaşım da öyle diyor hep ama ben sabırsızım ya. Şu sabırsızlığım başıma bela zaten:26:
Bende dukan amcanın teyzesi olayım o zaman. Taktım mı takıyorum işte sizi dinleseydim keşke. 4 günüm boşuna gitti ya, aç kalmadım evet ama 4 gündür et yiye yiye etten soğudum
şimdide bizimgibin ot ye..
kiyamam canimgelelim ne yaptin yemekde ne var
siz gelin ben kısır,börek,poça,pasta yapıverririm hemen.annem hazır köy yufkasıda getirmiş.hemen bi gözlemede yanına oh.sonra bu topiğe almazlar bizi bidaha
yok sagol tatlimsende yeme onlarda olan yag vucutumuza yapisip kaliyor ispanak tavuk desen gelirdim dermissim
Farketmez ben otu da severimşimdide bizimgibin ot ye..
bende öyle istiyordum neler yaptimac kaldim hollywood dukkan ananas diyeti lahana corbasi bile ictim :120:
en iyisi böyle canimgecenlerde bi manken reportaj verdi bütün hafta saglikli besleniyormus yedigine ictigine dikkat ediyormus ama diyor haftada 1 kere oda pazar oluyor bende canim ne isterse yiyorum ama ertesi günü yine dikkat ediyorum diyordun bizde öyle yapiyoruz kacamaklarimizda oluyor ama onu geri telafi edeceksin devam edersen tabii ki alirsin
ıspanak tamamda benim evde et pişmiyor kocamkendi yapıpyiyor ben yemiyorum die
Farketmez ben otu da severim
Düzenli beslencem bebeğim inşallah. Bana destek olun yalnız, yoksa sıkarım ümüklerinizi
Aman Rabbim karsilastirsasim suzimmyok yeme fasli bittiamin canim iyiki olayin üstüne gelmedim ballim hele birde türk oldugunu bildiyimde ben duramazdim seyirci kalamazdim herhalde cantamda bibergasi tasiyorum korkudan
evet suzim hic birsey yokburdada dogru dürüst birsey bulunmuyorform bisküviler falan varmis oda yok haha ballim ya bi sorsaydin tencere fasulyeyi napcan diye
insallah canim olacakama bir günde almadik bu kilolari bir günde gitsin sabretmemiz lazim
sorma bacimerkekler hep böle ya söyle akşama tencereyi dolu getirsinde sanada yemek derdiolmasın
sorma suzim sabahin 6 sinda birdeayy bayildim sanadacocuklar gibi tepinir tabii yiyen nede olsa
zorla cis edirecek sanahaha kirmasaydin yazik
ay ne iyi olurduaman napıyım makara yapmayınca zaman geçmiyo acıkıyorum sonra kocagün evde yanlızımbana gelin bugun oturmaya
aklin fikrin yemekde demiikiyamam canimgelelim ne yaptin yemekde ne var
amin canimAman Rabbim karsilastirsasim suzimm
evet suzim hic birsey yokaradim dedimki sana bir tencere fasulye yetmez pirasayida alsaydin
oda ciddi birsey diyom zannediyo
bozuldutamam geri getiririm diyo :26:
bir tencere degilmisyarim tencere
aman ye dedim küsme hemen
sorma bacim
sorma suzim sabahin 6 sinda birde
ay küstü birde bana yapmadim diye
ay ne iyi olurdu
son zamanlarda habire arkadas eliyorum :26:
ödleri patliyor milletin evine misafir gelicek diye
bende bunu son zamanda cok hisseder oldum
ve eliyorum artik dogru dürüst insan yok görüsecek
aklin fikrin yemekde demii
evet sevmiyorum eti balık yiyorum et olarak tek.he sen yemiyordun dimisebze agirlikli besleniyorsun ozaman dimi canim :26: ballik da mi yemiyorsun :26:
evet bazen öle oluyor.bende herkezle arkadaş olamam.samimi gelmeyenleri sevmiyorum.ondan burnu büyük derler hepAman Rabbim karsilastirsasim suzimm
evet suzim hic birsey yokaradim dedimki sana bir tencere fasulye yetmez pirasayida alsaydin
oda ciddi birsey diyom zannediyo
bozuldutamam geri getiririm diyo :26:
bir tencere degilmisyarim tencere
aman ye dedim küsme hemen
sorma bacim
sorma suzim sabahin 6 sinda birde
ay küstü birde bana yapmadim diye
ay ne iyi olurdu
son zamanlarda habire arkadas eliyorum :26:
ödleri patliyor milletin evine misafir gelicek diye
bende bunu son zamanda cok hisseder oldum
ve eliyorum artik dogru dürüst insan yok görüsecek
aklin fikrin yemekde demii
imdaaat ümümü sIkan var ben ve kizlar sana hep destek oluruz canim
sacini basini yolariz merak etme sen
amin canimhaha sende az degilsin a pirasayida göndereyim demissin seninkide hemen aliniyor bi cis etmedin diye
gecen fadimenin ekledigi resimi gördüm yesil cayli kitkatanam cince yaziyordun herhalde üstünde olsada yesek :125: yesil cayli ya zarari olmaz ki :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?