70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben birazdan molaya cikiyorum sekerler evden köfte salata getirdim afferim bana birde elma aldim iki tane ara niyetine
bugün kendi kendime afferim deyip duruyorum
afferim tabi sanaa

evet sevmiyorum eti balık yiyorum et olarak tek.

evet bazen öle oluyor.bende herkezle arkadaş olamam.samimi gelmeyenleri sevmiyorum.ondan burnu büyük derler hep

banada ayni seyi söylerler
hatta sonradan taniyan ben seni öyle sanmistim der
benimde cok az arkadasim vardir zaten onlarida eleyince birse kalmadi
son amanlarda cok canimi skdilar

evet sevmiyorum eti balık yiyorum et olarak tek.

evet bazen öle oluyor.bende herkezle arkadaş olamam.samimi gelmeyenleri sevmiyorum.ondan burnu büyük derler hep
anladim canim ballik da olur yap yiyelim
illa sac yoluncak baska care yok benim kinide yoldular sac kalmadi esim ektirmeye gidince bende takilcam pesine :101:
sen aksam topluca menünü yaz bakalim bi canim tamami ama söyle yaz
sabah:
ara:
öglen:
ara:
aksam:
yani alt altda yaz ki karisik olmasin

sabah: bir yumurta, bir ya da 2 dilim ekmek, yeşillik, peynir, zeytin, domates ve çay
ara: iş yerimde olduğum için ne bulsam yiyorum hatta sürekli markete gidip çikolata bisküvi alıyorum onları da yiyorum :26:
öğlen:fast food tarzı. ne bulsam yiyorum, dozunu da kaçırıyorum
ara: ne bulsam yiyorum
akşam: yine iş sebebiyle dışarda yiyorum, bazen evde yiyebiliyorum. yine dozu kaçırıyorum. Benim 200 kilo olmamam mucize
Ve finali yapçam, sonra pişman oluyorum, akşam yatmadan önce müshil içiyorum ertesi güne aynı kiloyla uyanıyorum. Yoksa alıcam 70 kilo olcam yani başka çarem yok 69'da kalmak için. En kötüsü de bazen, müshile bırakmıyorum işi. Anlarsınız ya :26: Kendimi kusturuyorum Ama bulimia hastası değilim merak etmeyin. Bana da kızmayın itiraf ettim işte, ben daha küçüğüm hem 22'yim yaaa

afferim tabi sanaa

banada ayni seyi söylerler
hatta sonradan taniyan ben seni öyle sanmistim der
benimde cok az arkadasim vardir zaten onlarida eleyince birse kalmadi
son amanlarda cok canimi skdilar
aman boşver takma bile demekki sana iyi gelmeyen değmicek insanlarmış ben öle diyorum.

dur buzlukta balık var sen gel çıkartırımhemen yanınada bisalata oh.tüp bitti söyledik hala gelmedi.akşam fasülyeyi fırında az önce kahvemide mikrodalgada pişirmek zorunda kaldım fenada olmadı hani

hasta değilsin ama allah korusun olabilirsin böle yaparsan.sakın öle yöntemlerle uğraşma.bende avm de çalışırken hep burger yerdim.ilk olarak 1 taneyi zor bitirirken sonra baktımki 1 tane bile yetmiyor.et yemiyorum ama burgerin kokusu olmadığından mideye indiriyodum.yanına soğan halkası,patates kızartması vs kolayı sevmediğim için içmezdimo yönden şanslıyım.amametebolizmayı acayip bozuyor.sende benim gibi mağazacılık yapıyorsan onları yemen kaçınılmaz.çünkü dışarda et kadar sebze yemeyede kokuyor insan iyice yıkamayanlar var.yanına alsan yemeye uygun ortambulamıyorsun.neymiş o diye başına dikilen çok.işinçok zor valla seni anlıyorum.

Benim işim bilgisayar üzerine. O yüzden boş zamanımda hobim forumlara girmek (ahanda böyle) ve yemek yemek Napayım başka yapacağım birşey yok, canım sıkılıyor. Öyle olunca da ağzım durmuyor

Benim işim bilgisayar üzerine. O yüzden boş zamanımda hobim forumlara girmek (ahanda böyle) ve yemek yemek Napayım başka yapacağım birşey yok, canım sıkılıyor. Öyle olunca da ağzım durmuyor

o zaman diyet diebeynine yerleştirme sağlıklı besleniyorum de.böle devam edcersen her yerin topak topak yağ olur.zaten at eti varmış onlarda bakkalada tembihle sana bişey satmasın

onu hiç denemedim ama hp aklımda
tahin yoktu evde yoksa yapmayı düşünüyordum

çok güzel oluyor denemlisin
yok bacim ya :2:
inanki böyle hapsurma yok komsular duyoyordur kesin :26:
sümügü hiic sorma resmen su damliyor burnumdan :2:
herseyi birak birde gözüm sisti kizardi oda akiyo
baya bi üsütmüsüm galiba :26:
çok geçmiş olsun senin alerjike benziyor eşimde aynı oluyor çünkü bahar aylarında ..
çok sinir bozucu konuşuyor bide ters tepki verdiniz diyor hey allahım ya ne insanlar var
O bana akıl veren doktor değil Türkiye'ye akıl veren; ayrıca iç hastalıkları dalında
prof olmuş. Yani pes doktordan da iyi biliyorsunya sana diyecek birşey bulamadım
ayrıca banane senin dukan diyetinden ya
nasıl besleniyorsan beslen ister et ye ister ot ye umurumda da değil yani
yardımcı olmak istemiştik sadece asıl sen sert tavırlar sergiledin ve bu tavrıda hakettin
sanırım çok sinirli et yedin sinirlerin yıpranmış
bence insanlarla uslubunu daha uygun ve yerinde kullan
senin için yararlı bilgileri okumadan araştırmadan kimseyi yargılama
ayrıca sağlıklı beslenerek kilo verdik ve geride sadece 3 kilo aldık eskilerden
sebzeyle beslenenlerden dikkat etseydik belki onuda almazdık.

canım çok tebrik ederim umarım sağlıkla istediğin hedefine varırsın[/QUOTE]

katılıyorum bu hareketi yapmak istedim bi an o kızçeye

o zaman diyet diebeynine yerleştirme sağlıklı besleniyorum de.böle devam edcersen her yerin topak topak yağ olur.zaten at eti varmış onlarda bakkalada tembihle sana bişey satmasın

Bana da zaten at gibi kızsın maşallah diyorlar. Anacım çokta şişman değilim, 1.75 boyum var 69 kiloyum. Bir de bana büyük gösteriyorsun 30 küsür yaşında falan diyorlar. Özellikle çevredeki kadınlar, halbuki yaşım 22 sinir oluyorum.

ay aynı bende 24 yaşımdayım ama şimdiye kadar at gibikızsın yok yapılısın diyorlar.eltim bile istemegecesi katır gibikız demiştibende 174 boyundayım.keske 69 olsam o zman zayıf duruyorum.bence kiilon iyi.büyük gösterme durumu bendede hep vardı.20yaşındayken 25 derlerdi.fotolarımabaktınmı bilmiyorumama o kadrad büyük göstermiyorumdur heralde:18::18::18::18:

Yok bebeğim fotolarına bakmadım. Bir de ben yuvarlak hatlıyım, ondan 69'da iri duruyorum. Mesela belim incedir ama kalçalarım geniş, belim mesela bu kilo fazlalığıma rağmen 68 cm. Ama kalçam 103 Göğsüm 83. Göğüslerim büyük değil, göğüs kafesim geniştir ama. Aşağıya doğru genişliyorum ben işte, armut diyorlar galiba benim gibilere Ya bu yaşlarda 20 ile 25 arası yüz hatları oturuyor. Sonra genetiğe bağlı olarak 30-35 yaşımıza bile gelsek 25 göstercez. İnsanlarda bunu biliyo, yüz hatlarının bu yaşlarda oturduğunu. Gıcıklığına yapıyorlar. Sende güzel bir kızsın eminim, bu lafları işittiğine göre çekemiyorlar. Kıskananlar çatlasın inşallah

kızlar bişey sorcam aktardan 9 lu çay aldım l-karnitin ilavelimiymiş neymiş
sabah öğle akşam 30 dk yemeklerden önce içiliomuş bi faydası olurmu sizce?

ne övdük kendimizi pehhhaynı benimde öle omuzlarım sırtım geniş memiş yok kalça desen çok yurt dışında millet meşhur oluyo bi bizim insanımız takık çiroza aslında türkkadınlarının çoğu balık etlidir.ama alışmışız çekemezliğe ya illa bişey dicez

Canım ben aktarlardan neler neler aldım. Adamlar sayemde zengin oldu yani. Ama aldıklarım hep kıyıda durdu, ya bir kez içtim ya da iki. Ama duyduğuma göre yağ yaktırıp iştah kesiyormuş. Çoğu kişi etkili olduğunu söylüyor. Bence bir dene.
Aynen. Jennifer lopez, kim kardishan kalçalarını severler ama bize gelince basenlerin geniş kalçaların geniş. Kim'de hamile ya. 65 kiloydum hamilelğim boyunca 75'e çıktım demiş. Haberlerde okudum. Hadi ordan sırf kıçı 65 kilo o karının. Nereye 65? Bir de yalan söylemiyorlar mı sinir oluyorum
Neyse zayıflıycaz yevrum, bu yaz o bikinilerin içinde manken gibi olcaz o kadarrrrr

aynen öle valla.yurt dışınamı taşınak.hadise bile balık etliydi ne güzel kadını bombaladılar resmen zayıfla die.

insan ancak bu kadar düsüncesiz olur
biliyorsunuz hastayim kizlar
cumartesi yinede temizlik yaptim yemegide kocis disardan getirdi
pazar biraz daha kendimi iyi gibi hissedince kalkdim ortaligi toparladim
durmam zaten durdugum yerde :26:
3 cesit yemek yaptim ama yoruldum
neyse dedim skayim disimi otururum birazdan biter
kocis gidecek kizimda bir yere gidecek
bende alirim kahvemi kizlarla yazisirim yemegimde hazir aksama kadar dinlenirim
tamm ben oturdum zirr kapi
kayin validemin arkadasi
ama ben öyle berbatimki ses gitmis hapsuruyorum öksürüyorum burun bi yandan göz biryandan akiyor
birde gözlerim cayir cayir yaniyor acamiyorum bile
birde bana diyorki oo sen cok hastasin
kocisde evde yokmu
saat 3 bucuk varmiydi yokmuydu bilmiyorum
kadin saat 10 a kadar oturdu
kocis geldi kiz geldi yemek sofra
yok böyle bir düsüncesizlik ya
neyse dedim bozma kalbini balkaymak kadinin cani skiliyo gidecek yeri yok
ama ne oldu olan bana oldu
sabah iyidim az önce süpürge yapayim dedim basim nasil dönüyor :26:
o halde yaptim yine süpürgemi :26:
neyse ise gitmek icin hazirlanicam baktim kötülesiyorm :26:aradim gelemicem dedim
gecen carsambada randevum vardi gidememistim :26:
insallah problem olmaz :26:
dün dinlenseydim böyle olmazdi iste
bir icimi dökeyim dedim kizlar öyle iste sinir oldum
ya yarinda böyle olursam :26:
mecbur gidicem artik
bukadar düsüncesizlik olmaz ama

ay evet halini bile bile yüzüne bön bön bakıp ay sende bölesin ama diyipte hala oturanlar yokmu bide herşey üst üste gelir

denedim onu neslim ama ben cigneyip yutamadim cok acimsi geldi hem migdemde eksime yaptim :26:

evet canım acı ya boğazımı acıttı
ama alışırım sanırım
biraz deniyeceğim inşallah

cumaya bizi şok edicen canım

idare edicem biraz fadimecim

okadarda iğrenç ötesi değil be tatlım
sadece çok acı:18:

Tünaydın kızlar
Bugün dukan diyetini bırakmaya karar verdim. Gram kilo veremedim çünkü, 69 kiloda kalakaldım neden böyle anlamıyorum bir insan 4 günlük diyetle 100 gram bile mi vermez yahu?
sen bana moralimi bozma cimcime diyen kristincikdin değilmi
sen ablalarının sözünü dinlemezsen işte böle kilo veremezsin
kuzucum biz bu topikde yıllandık artık ne kilo verdirir
ne aldırır şokunu mokunu dukanını lahanasını elmasını patatesini herşeyini biliyoz
çünkü ilk başlarken bizde bunları yaptık
ama daha çok kilo aldırıyor bu tip diyetlerr
yasak koyulduğu için diğer yiyeceklere daha çok saldırıyon
sen gel yamacımızasağlıkla beslen burdaki kısçelerin menülerini takip et
neler yeniyor içiliyor sporda yap bak nasıl gidiyor kilocuklar

Allah ailesine bağışlasın suzim

sende saol canım

adamcağız iyilik etmiş kötü kadın müzeyyen cırmalamış adamı
etseydinya cisini ballım hzır kovalı gelmiş adamcağız

haşlanmış balıkda yidin ıyyykkkkk
olsun yolun bşında döndünya kuzum korkma gider kilocukların
zaten 69 fazla bişeyin yok
1.75 boysa idealin 65 olması lazım
4 kilo için kendini dukan amcanın kollarına bıraktınnnnn

suzim soğan suyu bile içtik ama sana içirememiştik

ben birazdan molaya cikiyorum sekerler evden köfte salata getirdim afferim bana birde elma aldim iki tane ara niyetine
bugün kendi kendime afferim deyip duruyorum
süpersin bu haftada güzel gidecek kilolar inşallah senden
sakın bizi hayal kırıklığına uğratma suzim
kilo vere vere daha çok hırslanacaksın bak gör
hele bi 69 gör ozaman ipin ucunu hiç bırakmıcaksın

hiç bilmiyorum canım
bitki çaylarından pek anlamıyoruım:26:

ne kadar yanlis yaptigin dicem ama sen galiba dinlemiyeceksin
hemde günah bence
öylede canim ben yinede üzülüyorum iste :26:

sagol canimm

canim bilemedim ki :26:

ay evet halini bile bile yüzüne bön bön bakıp ay sende bölesin ama diyipte hala oturanlar yokmu bide herşey üst üste gelir
düsüncesizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…