küstü zaten yapmadim diyee
evet canım acı ya boğazımı acıttı
ama alışırım sanırım
biraz deniyeceğim inşallah
cumaya bizi şok edicen canım
idare edicem biraz fadimecim
okadarda iğrenç ötesi değil be tatlım
sadece çok acı:18:
sen bana moralimi bozma cimcime diyen kristincikdin değilmi
sen ablalarının sözünü dinlemezsen işte böle kilo veremezsin
kuzucum biz bu topikde yıllandık artık ne kilo verdirir
ne aldırır şokunu mokunu dukanını lahanasını elmasını patatesini herşeyini biliyoz
çünkü ilk başlarken bizde bunları yaptık
ama daha çok kilo aldırıyor bu tip diyetlerr
yasak koyulduğu için diğer yiyeceklere daha çok saldırıyon
sen gel yamacımızasağlıkla beslen burdaki kısçelerin menülerini takip et
neler yeniyor içiliyor sporda yap bak nasıl gidiyor kilocuklar
Allah ailesine bağışlasın suzim
sende saol canım
adamcağız iyilik etmiş kötü kadın müzeyyen cırmalamış adamı
etseydinya cisini ballım hzır kovalı gelmiş adamcağız
haşlanmış balıkda yidin ıyyykkkkk
olsun yolun bşında döndünya kuzum korkma gider kilocukların
zaten 69 fazla bişeyin yok
1.75 boysa idealin 65 olması lazım
4 kilo için kendini dukan amcanın kollarına bıraktınnnnn
suzim soğan suyu bile içtik ama sana içirememiştik
süpersin bu haftada güzel gidecek kilolar inşallah senden
sakın bizi hayal kırıklığına uğratma suzim
kilo vere vere daha çok hırslanacaksın bak gör
hele bi 69 gör ozaman ipin ucunu hiç bırakmıcaksın
hiç bilmiyorum canım
bitki çaylarından pek anlamıyoruım:26:
demin mola ya cikarken yazdim alintilarim gitti kkya giremedim cisi ormandaki isirganlara baglamisdim ama unuttum simdiaz degilimdir suzim ben
gecen o cis olayinda aksamina arkadas geldi
sabah kalkmakdan bahsediyoz
ben bu sabah 6 da kalkdim daha dogrusu sagolsun kocam cise kaldirdi dedim
arkadas söyyle bna bakiyo
kocisde önce böyle oldu
sonrada kipkirmizi
bende hic tavrimi bozmadan
oda olmasa ne yapardim ben diyorum
anlattim arkadasa koptuuu
kizzz kit katmi dediinn
susu suziii susss
sev beni kedi gibi oksala beni ballimafferim tabi sanaa
banada ayni seyi söylerler
hatta sonradan taniyan ben seni öyle sanmistim der
benimde cok az arkadasim vardir zaten onlarida eleyince birse kalmadi
son amanlarda cok canimi skdilar
tabii böyle olmaz tatlimsabah: bir yumurta, bir ya da 2 dilim ekmek, yeşillik, peynir, zeytin, domates ve çay
ara: iş yerimde olduğum için ne bulsam yiyorum hatta sürekli markete gidip çikolata bisküvi alıyorum onları da yiyorum :26:
öğlen:fast food tarzı. ne bulsam yiyorum, dozunu da kaçırıyorum
ara: ne bulsam yiyorum
akşam: yine iş sebebiyle dışarda yiyorum, bazen evde yiyebiliyorum. yine dozu kaçırıyorum. Benim 200 kilo olmamam mucize
Ve finali yapçam, sonra pişman oluyorum, akşam yatmadan önce müshil içiyorum ertesi güne aynı kiloyla uyanıyorum. Yoksa alıcam 70 kilo olcam yani başka çarem yok 69'da kalmak için. En kötüsü de bazen, müshile bırakmıyorum işi. Anlarsınız ya :26: Kendimi kusturuyorumAma bulimia hastası değilim merak etmeyin. Bana da kızmayın itiraf ettim işte, ben daha küçüğüm hem 22'yim yaaa
ohhh yiyelim canimaman boşver takma bile demekki sana iyi gelmeyen değmicek insanlarmış ben öle diyorum.
dur buzlukta balık var sen gel çıkartırımhemen yanınada bisalata oh.tüp bitti söyledik hala gelmedi.akşam fasülyeyi fırında az önce kahvemide mikrodalgada pişirmek zorunda kaldım fenada olmadı hani
l-carnitin cok iyi diyorlar zayiflamaya yardim ediyormus fitness salonuna giderken ordaki iceceklerdede vardin l-carnitinkızlar bişey sorcam aktardan 9 lu çay aldım l-karnitin ilavelimiymiş neymiş
sabah öğle akşam 30 dk yemeklerden önce içiliomuş bi faydası olurmu sizce?
ne aldırır şokunu mokunu dukanını lahanasını elmasını patatesini herşeyini biliyoz
Oyyy ağzım durmuyor ki ablacığım, ha bire birşeyler yemek istiyorumHamile kadınlar gibi aşeriyorum sorun o. Benim iştahımı kesecek birşeyler lazım. Bitki mitki, bulamadım da öyle birşey. Kurtarın beni bu kilolardan allasen
tabii böyle olmaz tatlimdaha gencsin deniyorsun bende bi ara yapiyordum yedikden sonra pisman olup cikariyordum ama bu bi cözüm degil ki evden getiremiyormussun is yerine yemek tatlim :26: cikolata bisküviye de son vereceksin ara olarak 10 tane badem 10 findik din herhalde :44: veya 1 avuc beyaz leblebi ye canim meyve de yiyebilirsin üzümde dikkat ama birde muz da cok canin sIkIlIyorsa kez bir salatalik ye dur nerdeyse kalorisi hic yok müsilde kulanma sürekli metoyu bozuyorsun
yavas yavas düzelt cis da yersen hergün buraya menünü yaz düzeltelim tatlim oldumu
Dene dene, yararlı geldiyse söyle bende içeyim. Aldım eve duruyor. Ev ot dolu. Annem çöpe atıyordeneyim ozaman ben bi bu hafta sonucu söylerim
Olur ablacımm, bundan sonra düzenli beslencem. Yarın başlıyorum. Ne yersem ne içersem yazcam buraya. Bundan sonra müshildir kusmaktır yokkk, sözzzz. Çikolata haftada bi tane olsa? O da bitter hani
ay çikolata hep olsun,pasta hep olsun olsunda olsun
hic sevmem öyle anlayissiz insanlari ama birseyde diyemiyoruz isteinsan ancak bu kadar düsüncesiz olur
biliyorsunuz hastayim kizlar
cumartesi yinede temizlik yaptim yemegide kocis disardan getirdi
pazar biraz daha kendimi iyi gibi hissedince kalkdim ortaligi toparladim
durmam zaten durdugum yerde :26:
3 cesit yemek yaptim ama yoruldum
neyse dedim skayim disimi otururum birazdan biter
kocis gidecek kizimda bir yere gidecek
bende alirim kahvemi kizlarla yazisirim yemegimde hazir aksama kadar dinlenirim
tamm ben oturdum zirr kapi
kayin validemin arkadasi
ama ben öyle berbatimki ses gitmis hapsuruyorum öksürüyorum burun bi yandan göz biryandan akiyor
birde gözlerim cayir cayir yaniyor acamiyorum bile
birde bana diyorki oo sen cok hastasin
kocisde evde yokmu
saat 3 bucuk varmiydi yokmuydu bilmiyorum
kadin saat 10 a kadar oturdu
kocis geldi kiz geldi yemek sofra
yok böyle bir düsüncesizlik ya
neyse dedim bozma kalbini balkaymak kadinin cani skiliyo gidecek yeri yok
ama ne oldu olan bana oldu
sabah iyidim az önce süpürge yapayim dedim basim nasil dönüyor :26:
o halde yaptim yine süpürgemi :26:
neyse ise gitmek icin hazirlanicam baktim kötülesiyorm :26:aradim gelemicem dedim
gecen carsambada randevum vardi gidememistim :26:
insallah problem olmaz :26:
dün dinlenseydim böyle olmazdi iste
bir icimi dökeyim dedim kizlar öyle iste sinir oldum
ya yarinda böyle olursam :26:
mecbur gidicem artik
bukadar düsüncesizlik olmaz ama
bende iste reflü diyorlar herhalde ondan yapti diye biraktim neslim insallah sen faydasini görürsün tatlim benim
evet canım acı ya boğazımı acıttı
ama alışırım sanırım
biraz deniyeceğim inşallah
cumaya bizi şok edicen canım
idare edicem biraz fadimecim
okadarda iğrenç ötesi değil be tatlım
sadece çok acı:18:
Allah ailesine bağışlasın suzim
sende saol canım
adamcağız iyilik etmiş kötü kadın müzeyyen cırmalamış adamı
etseydinya cisini ballım hzır kovalı gelmiş adamcağız
suzim soğan suyu bile içtik ama sana içirememiştik
süpersin bu haftada güzel gidecek kilolar inşallah senden
sakın bizi hayal kırıklığına uğratma suzim
kilo vere vere daha çok hırslanacaksın bak gör
hele bi 69 gör ozaman ipin ucunu hiç bırakmıcaksın
hiç bilmiyorum canım
bitki çaylarından pek anlamıyoruım:26:
:2: :2: :2:
:111::111:
:105:
hadi bakalim canimdeneyim ozaman ben bi bu hafta sonucu söylerim
Olur ablacımm, bundan sonra düzenli beslencem. Yarın başlıyorum. Ne yersem ne içersem yazcam buraya. Bundan sonra müshildir kusmaktır yokkk, sözzzz. Çikolata haftada bi tane olsa? O da bitter hani
ayy hos oldum ablacim deyincehosumada gitmedi degil kardesimden baskasi abla demiyordun bana
ha söyle afferim benim kizima
bak gecen hafta ben 1 kilo 400 verdim ya 2 gün sabah ac karnina bi kare cikolata yedim bitter degildin normalindenhem circir etti beni ac karnina sok verdim vucuta hemide kilo vermis oldum ama abartmadim gercekden sadece 1 kare attip agzimda erittim onu
canin cok cekerse birseyi sabah ye meto daha hizli oluyor diger ögünlerden sabah yersen gün boyu onu yakarsin
ay resimlerini gördüm.ne kadar güzel bir bayansın sen öyle bende hayalimde hep böyle orta yaşlı tombul sevimli kıvırcık saçlı sarışın
kadın falan sanmıştım.
Bende öyle yapayım ablacığımayy hos oldum ablacim deyincehosumada gitmedi degil kardesimden baskasi abla demiyordun bana
ha söyle afferim benim kizima
bak gecen hafta ben 1 kilo 400 verdim ya 2 gün sabah ac karnina bi kare cikolata yedim bitter degildin normalindenhem circir etti beni ac karnina sok verdim vucuta hemide kilo vermis oldum ama abartmadim gercekden sadece 1 kare attip agzimda erittim onu
canin cok cekerse birseyi sabah ye meto daha hizli oluyor diger ögünlerden sabah yersen gün boyu onu yakarsin
hayalindeki kadina halen gülüyorumay resimlerini gördüm.ne kadar güzel bir bayansın sen öyle bende hayalimde hep böyle orta yaşlı tombul sevimli kıvırcık saçlı sarışın
kadın falan sanmıştım.
sen bana ablacim dedikce egriyip bitiyorumBende öyle yapayım ablacığım
Gelinliğin içinde bir meleğe benziyorsun valla. Kaymak gibi bir cildin, güzel ve sempatik bir yüzün var. Gayet kibar vücudun. Eşinle de çok yakışıyorsun. Allah sizi ayırmasın inşallah, daima mutlu olunay resimlerini gördüm.ne kadar güzel bir bayansın sen öyle bende hayalimde hep böyle orta yaşlı tombul sevimli kıvırcık saçlı sarışın
kadın falan sanmıştım.
Bende sizin söylemenizle bir bakayım dedim fotoğraflara, vesikalık fotonda yüzüne bir baktım da yüzü madonnanın gençliği gibi valla. Taş gibisin ablamMaşallah. Bacaktır, basendir, kalçadır, göğüs ve kol kısımlarıdır tamemen kibar ve güzel sadece göbek ve bel bölgende yağ var senin. Bol bol yoğurt yersen yakarsın ordaki yağları. Bak benim bu şişko halimle belim 68 cm çünkü her öğün bir kase yoğurt yerim. Sabah bile yiyorum valla Şimdi birazdan Handenin fotolara bakcam
Valla yazıcam ablacım, söz verdimhayalindeki kadina halen gülüyorumama bende simdi gördüm senin resimleri ben güzelsem masallah sen benden cok daha hos ve cok güzel bir bayansin tatlim
sen bana ablacim dedikce egriyip bitiyorumyap bebegim ama söz verdin yazacaksin burda ne yersen yaz tamami seker
cünkü ilk baslarda yeme düzenini oturtman lazim yazmayinca insan kacamak yapmaya daha da meilli oluyor
hayalindeki kadina halen gülüyorumama bende simdi gördüm senin resimleri ben güzelsem masallah sen benden cok daha hos ve cok güzel bir bayansin tatlim
sen bana ablacim dedikce egriyip bitiyorumyap bebegim ama söz verdin yazacaksin burda ne yersen yaz tamami seker
cünkü ilk baslarda yeme düzenini oturtman lazim yazmayinca insan kacamak yapmaya daha da meilli oluyor
Gelinliğin içinde bir meleğe benziyorsun valla. Kaymak gibi bir cildin, güzel ve sempatik bir yüzün var. Gayet kibar vücudun. Eşinle de çok yakışıyorsun. Allah sizi ayırmasın inşallah, daima mutlu olun
hepinize teşekkür ederim.valla öle bi teyze hayal etmiştim.güzel bi bayan görünce hayallerimyıkıldı.yoğurt bende sevmiyordumamamecburen şimdi evde yogurt mayalayıp yiyorum.madonna ha ay yirim sagol tatlim evlenip cocukda olunca göbek bagladik canim eskiden gencliyimde göbek falan yoktun ah gencligim ah 24 saat müzik dinler mezdeke oynar göbek atardim ben kilo aldigimda direk göbege ve bel e geldi yaglar ne igrenc yogurtu seviyorum aslinda da üsenmessem iste ama dikkat edecem tatlim yogurt yiycem artik mutlaka sagol
senin foto varmi diye baktim ama göremedim seker :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?