70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

küstü zaten yapmadim diyee

demin mola ya cikarken yazdim alintilarim gitti kkya giremedim cisi ormandaki isirganlara baglamisdim ama unuttum simdi
afferim tabi sanaa

banada ayni seyi söylerler
hatta sonradan taniyan ben seni öyle sanmistim der
benimde cok az arkadasim vardir zaten onlarida eleyince birse kalmadi
son amanlarda cok canimi skdilar
sev beni kedi gibi oksala beni ballim
tabii böyle olmaz tatlim daha gencsin deniyorsun bende bi ara yapiyordum yedikden sonra pisman olup cikariyordum ama bu bi cözüm degil ki evden getiremiyormussun is yerine yemek tatlim :26: cikolata bisküviye de son vereceksin ara olarak 10 tane badem 10 findik din herhalde :44: veya 1 avuc beyaz leblebi ye canim meyve de yiyebilirsin üzümde dikkat ama birde muz da cok canin sIkIlIyorsa kez bir salatalik ye dur nerdeyse kalorisi hic yok müsilde kulanma sürekli metoyu bozuyorsun
yavas yavas düzelt cis da yersen hergün buraya menünü yaz düzeltelim tatlim oldumu
ohhh yiyelim canim üstünede kahve misss

kızlar bişey sorcam aktardan 9 lu çay aldım l-karnitin ilavelimiymiş neymiş
sabah öğle akşam 30 dk yemeklerden önce içiliomuş bi faydası olurmu sizce?
l-carnitin cok iyi diyorlar zayiflamaya yardim ediyormus fitness salonuna giderken ordaki iceceklerdede vardin l-carnitin

Oyyy ağzım durmuyor ki ablacığım, ha bire birşeyler yemek istiyorum Hamile kadınlar gibi aşeriyorum sorun o. Benim iştahımı kesecek birşeyler lazım. Bitki mitki, bulamadım da öyle birşey. Kurtarın beni bu kilolardan allasen
Aynen, 4 kilo için bıraktım, çıkmazdayım Ne yiyorsanız onu yiycem bundan sonra, birinizin peşine takılcam

Olur ablacımm, bundan sonra düzenli beslencem. Yarın başlıyorum. Ne yersem ne içersem yazcam buraya. Bundan sonra müshildir kusmaktır yokkk, sözzzz. Çikolata haftada bi tane olsa? O da bitter hani

hic sevmem öyle anlayissiz insanlari ama birseyde diyemiyoruz iste hasta olan insan yattip dinlenmesi lazim bunu bilmiyormu sanki
bende iste reflü diyorlar herhalde ondan yapti diye biraktim neslim insallah sen faydasini görürsün tatlim benim
insallah amin canim yazik ya halen icimden atamadim adama olanlari cok etkileniyorum ben neslim aklimdan cikmiyor ondan sonra
fotolari halen arsivde dur eklim hatirliyalim haha seker bile katmisdim icine
:2: :2: :2:

:111::111:

:105:

deneyim ozaman ben bi bu hafta sonucu söylerim
hadi bakalim canim

Olur ablacımm, bundan sonra düzenli beslencem. Yarın başlıyorum. Ne yersem ne içersem yazcam buraya. Bundan sonra müshildir kusmaktır yokkk, sözzzz. Çikolata haftada bi tane olsa? O da bitter hani

ayy hos oldum ablacim deyince hosumada gitmedi degil kardesimden baskasi abla demiyordun bana
ha söyle afferim benim kizima
bak gecen hafta ben 1 kilo 400 verdim ya 2 gün sabah ac karnina bi kare cikolata yedim bitter degildin normalinden hem circir etti beni ac karnina sok verdim vucuta hemide kilo vermis oldum ama abartmadim gercekden sadece 1 kare attip agzimda erittim onu
canin cok cekerse birseyi sabah ye meto daha hizli oluyor diger ögünlerden sabah yersen gün boyu onu yakarsin

ay resimlerini gördüm.ne kadar güzel bir bayansın sen öyle bende hayalimde hep böyle orta yaşlı tombul sevimli kıvırcık saçlı sarışın
kadın falan sanmıştım.

Bende öyle yapayım ablacığım

Bende sizin söylemenizle bir bakayım dedim fotoğraflara, vesikalık fotonda yüzüne bir baktım da yüzü madonnanın gençliği gibi valla. Taş gibisin ablam Maşallah. Bacaktır, basendir, kalçadır, göğüs ve kol kısımlarıdır tamemen kibar ve güzel sadece göbek ve bel bölgende yağ var senin. Bol bol yoğurt yersen yakarsın ordaki yağları. Bak benim bu şişko halimle belim 68 cm çünkü her öğün bir kase yoğurt yerim. Sabah bile yiyorum valla Şimdi birazdan Handenin fotolara bakcam

ay resimlerini gördüm.ne kadar güzel bir bayansın sen öyle bende hayalimde hep böyle orta yaşlı tombul sevimli kıvırcık saçlı sarışın
kadın falan sanmıştım.
hayalindeki kadina halen gülüyorum ama bende simdi gördüm senin resimleri ben güzelsem masallah sen benden cok daha hos ve cok güzel bir bayansin tatlim
Bende öyle yapayım ablacığım
sen bana ablacim dedikce egriyip bitiyorum yap bebegim ama söz verdin yazacaksin burda ne yersen yaz tamami seker
cünkü ilk baslarda yeme düzenini oturtman lazim yazmayinca insan kacamak yapmaya daha da meilli oluyor

kadın falan sanmıştım.
Gelinliğin içinde bir meleğe benziyorsun valla. Kaymak gibi bir cildin, güzel ve sempatik bir yüzün var. Gayet kibar vücudun. Eşinle de çok yakışıyorsun. Allah sizi ayırmasın inşallah, daima mutlu olun

madonna ha ay yirim sagol tatlim evlenip cocukda olunca göbek bagladik canim eskiden gencliyimde göbek falan yoktun ah gencligim ah 24 saat müzik dinler mezdeke oynar göbek atardim ben kilo aldigimda direk göbege ve bel e geldi yaglar ne igrenc yogurtu seviyorum aslinda da üsenmessem iste ama dikkat edecem tatlim yogurt yiycem artik mutlaka sagol
senin foto varmi diye baktim ama göremedim seker :26:

Valla yazıcam ablacım, söz verdim

Gelinliğin içinde bir meleğe benziyorsun valla. Kaymak gibi bir cildin, güzel ve sempatik bir yüzün var. Gayet kibar vücudun. Eşinle de çok yakışıyorsun. Allah sizi ayırmasın inşallah, daima mutlu olun

hepinize teşekkür ederim.valla öle bi teyze hayal etmiştim.güzel bi bayan görünce hayallerimyıkıldı.yoğurt bende sevmiyordumamamecburen şimdi evde yogurt mayalayıp yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…