70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla yazıcam ablacım, söz verdim
tamam seker
hepinize teşekkür ederim.valla öle bi teyze hayal etmiştim.güzel bi bayan görünce hayallerimyıkıldı.yoğurt bende sevmiyordumamamecburen şimdi evde yogurt mayalayıp yiyorum.
alemsin ya size takilmazsam biraz daha yersem olurum zaten hayallerindeki tombul teyze haha
bacaklarımda ağrıyo falan diyince yapıştırdımetiketi dedim bu kadın kesin böyle
off allahim cok güldüm bugün boyum yok canim boy 160 var yada yok bacaklarim ince ama hepsi bel gögüs ve karnima odaklanmis e onlarda agir gelince birde isyerinde otura otura belimden kilomdan bacaklarima vurmus yasli tombil teyzeler gibi

Yoğurdu ihmal etme, yağsız yoğurt yenirse daha iyi diyorlar ama onlarda doğal olmuyor. Ev yoğurdu en iyisi. Bende bir ara resim eklerim ablacım da napıcaksınız benim gibi çirkini

kizlar haberiniz ola yarin gelemeyebilirim yarin izinliyim annem ameliyat olcak kist varmis onu alcaklar sabahdan hastaneye gidecegiz aksam insallah geri cikaracaklar ufak bi ameliyat ama korkuyor yaninda duracagim bende

Yoğurdu ihmal etme, yağsız yoğurt yenirse daha iyi diyorlar ama onlarda doğal olmuyor. Ev yoğurdu en iyisi. Bende bir ara resim eklerim ablacım da napıcaksınız benim gibi çirkini

ev yogurtu iyide canim kim yapacak iste ihmal etmiycem sagol seker cirkin kiz veya kadin yoktur canim hem bence sen cirkin degilsin eklersen biz diyelim cirkinmisin degilmisin diye bende begenmiyorum ki aslinda kendimi hele fotocenik hic degilim o yüzden fotograf cekinmesinden nefret ederim genelde kacarim hep

kizlar haberiniz ola yarin gelemeyebilirim yarin izinliyim annem ameliyat olcak kist varmis onu alcaklar sabahdan hastaneye gidecegiz aksam insallah geri cikaracaklar ufak bi ameliyat ama korkuyor yaninda duracagim bende

aa geçmiş olsun git güzelce ilgilen sen raporluyken biz yerine veririz kilo.alla şifasını versin

Her akşam menü bekliyoruz canım
iyi yada kötü menülerini paylaş
ve birde o kusma olayını bırak çok zararı var zorla kusmanın
bilmiyorum ama çok kötü sonuçlar doğuruyormuş şimdi seni korkutmak istemem
bir doktorumuz var topikde o sana daha iyi bilgi verir

evet ya suzim bide şeker eklemiştin içine ıyyyykkkkkkkkkkkkkk

Valla yazıcam ablacım, söz verdim
eferim kısçem yola getircez seni saçını başını çeke

canım tekrardan geçmiş olsun inşallah Allah şifa versin anneciğine
benim içinde anneni öp ve kıymetini bil

sekerli oldugu halde icememisdim sana söz verdim diye bi bardak icmisdim offf
cok sagol tatlim allah razi olsun sen böyle deyince icim hep cIs ediyor neslim allahim annenin mekannini cennet eylesin tatlim

Çok geçmiş olsun ablacığım. Benim annemde kisti vardı aldırdı, basit bir işlem. Yine de bir gece hastahanede kalacak. Annen hangi şehirde? Bir de adı ne? Şifa enerjisi göndereceğim izninle. Yalnız, Nilay'dan gelen şifa enerjisini kabul ediyorum diye niyet etsin. Ameliyattan sonra hatırlatırsın ona.
Bende kaçarım da kıçım büyük diye kaçarım genelde, yoksa foto çekilmek güzel Ev yoğurduna gelince yap 3-4 litreden bir tencere eşinle size 1 hafta yeter ablacığım hazır yoğurt yeme.Bir sürü kimyasal var içinde. Ya da mandıradan al, onlar doğal en azından

Doğru diyorsun ablam, kusmayacağım bu sözü de sana veriyorummmm Ayrıca her öğün menülerimi paylaşıcam atıştırmalıklarda dahil. Yarın başlıyorum inşallah

cok sagol bebegim ama ben yurtdisindayim türkiyede degilim malesef annemin adi ayse tatlim
burda yokki canim :26:mandiranin ne oldugunu bile bilmiyorum

selamm

nasılsınız ?

bizde misafirler vardı ve ben kısırları kekleri yedim

bugünlerde noluyor bana:18::18:

cok sagol bebegim ama ben yurtdisindayim türkiyede degilim malesef annemin adi ayse tatlim

Farketmez ablacığım enerji her yere ulaşır. Yalnızca yaşadığı yeri bilmek işimizi kolaylaştırır. Yurt dışında hangi şehir? Demek oralarda mandıra yok? Canım yurdum, hiç bir yere değişmem O zaman hazır yoğurda talim. Olsun ablacım, o da iyidir. Sen ye yeter ki

kız bizede zayıflama enerjisi gönder

mandıra süt ürünlerinin üretildiği satışı yapıldığı yer.yurt dışında yaşamak zor ya alıştığın şeyleri bulamayabiliyorsun baksana

bugün ki menüm

Sabah: bir bardak sıcak su

Kahvaltı:
Bir dilim kepekli ekmek
Bir yk lor peynir
Domates salatalık
Bir çay kasıgı reçel
Bir zeytin şekersiz çay

Ara: yarım elma,10 tane beyaz leblebi

Öğle:
Bir tabak kısır

Ara: bir dilim kek

Akşam:
sadece salata yemeği düşünüyorum

Ara: şekersiz türk kahvesi, yeşil çay

Ek: 3 litre su, yarım saat zumba

selamm

nasılsınız ?

selam canim ne güzel menülerin vardin canim ya nazar da koymusdum senin menülere salma kendini almasi kolay oluyor canim dikkat et :18:
avusturya viyana canim iiyi mi oluyor enerci gelince :26: cok sagol bebegim türkiyem gibisi yok gercekden tamam tatlim bende burdakilerden yiyeyim napim

Tünaydın kızlar
Bugün dukan diyetini bırakmaya karar verdim. Gram kilo veremedim çünkü, 69 kiloda kalakaldım neden böyle anlamıyorum bir insan 4 günlük diyetle 100 gram bile mi vermez yahu?
en dogrusu.. eltim de yapmış dukan, bır haftada 4 kılo vermiş ama sonrasıyokk......
belli ki fasulyen guzel olmuş, adam da alıp kaçmışş..
Bu sabah bir dilim ekmek, iki parça peynir, biraz domates, 2 yeşil biber azıcık yoğurt (çok sevdiğimden her öğün yiyorum )ve bir bardak yeşil çay içtim. Nasıl sence? :26:
aferın kızımaa, ne guzel yemiş..
fıkramısınız yaaaa :dddd
ben birazdan molaya cikiyorum sekerler evden köfte salata getirdim afferim bana birde elma aldim iki tane ara niyetine
bugün kendi kendime afferim deyip duruyorum
aferın sanaaaa
acaba obsesıf bır reaksıyon mu bu yaptıgın.. en kısa zamanda duzeltmeye calış kendını.. cıkolata yerıne dıyet cıkolatalı urunler var onlarıyesenn??? evde işe gotursen ya da fast food bıle yesen burger kıngde lıght menuler var.. sen bıraz da kendını kandırıyor gıbısın canım.. bunu bır düşün.. her seyın alternatıfı mumkun ben de calışıom cnku.. cantam bı o kdr agır oluyor ama vazgecmıom..
selamm

nasılsınız ?

nazarım degdıııı

kız bizede zayıflama enerjisi gönder

mandıra süt ürünlerinin üretildiği satışı yapıldığı yer.yurt dışında yaşamak zor ya alıştığın şeyleri bulamayabiliyorsun baksana
sagol canim ya burdada vardir belki viyana disinda ama kimbilir nerde :26: ya hic sorma birde yurtdisinda domuz yememege de dikkat etmek sorundasin cok zor canim ya
aksami öyle kapatirsan bolcana zumba yaparsan arti olarak dönmez bence kacamagin canim

sagol canim

kizlar ben ufak ufak kaciyorum öptüm cok kendinise iyi bakin cislardan uzak durun mesaim bitmek üzere :80:

Sabah 8:30 (pazar olmasına ragmen) 1 kk peynır, yarım krep, 4 zeytın, domates salatalık ve yeşil bıber 4 tane

ara 10:30 1 elma 3 badem

oğlen 12:30 evde bır sey yoktu bu nedenle et nıyetıne 2 haslanmış yumurta 2 kk peynır, bol yeşillik yogurt

ara 15:00 elma ve badem

ara 16:00 pıknıkteydık ondan cok acıktım herhalde temız hava carptı.. 1 paket dıet cubuk kraker ayran

akşam 19:00 peynırlı zeytınlı salata ayran 2 kaşık közlenmiş patates

ara 21:00 1 avuc kuru dut (süt yaparmış)

dukkanı böyle kapattık.. fast food restoranda salata yedıgım ıcın kendımı kutlarım.

3.5 ltre su..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…