- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
tamam sekerValla yazıcam ablacım, söz verdim
hepinize teşekkür ederim.valla öle bi teyze hayal etmiştim.güzel bi bayan görünce hayallerimyıkıldı.yoğurt bende sevmiyordumamamecburen şimdi evde yogurt mayalayıp yiyorum.
off allahim cok güldüm bugünbacaklarımda ağrıyo falan diyince yapıştırdımetiketi dedim bu kadın kesin böyle
madonna ha ay yirim sagol tatlim evlenip cocukda olunca göbek bagladik canim eskiden gencliyimde göbek falan yoktun ah gencligim ah 24 saat müzik dinler mezdeke oynar göbek atardim ben kilo aldigimda direk göbege ve bel e geldi yaglar ne igrenc yogurtu seviyorum aslinda da üsenmessem iste ama dikkat edecem tatlim yogurt yiycem artik mutlaka sagol
senin foto varmi diye baktim ama göremedim seker :26:
Yoğurdu ihmal etme, yağsız yoğurt yenirse daha iyi diyorlar ama onlarda doğal olmuyor. Ev yoğurdu en iyisi. Bende bir ara resim eklerim ablacım da napıcaksınız benim gibi çirkini
kizlar haberiniz ola yarin gelemeyebilirim yarin izinliyim annem ameliyat olcak kist varmis onu alcaklar sabahdan hastaneye gidecegiz aksam insallah geri cikaracaklar ufak bi ameliyat ama korkuyor yaninda duracagim bende
Her akşam menü bekliyoruz canımOyyy ağzım durmuyor ki ablacığım, ha bire birşeyler yemek istiyorumHamile kadınlar gibi aşeriyorum sorun o. Benim iştahımı kesecek birşeyler lazım. Bitki mitki, bulamadım da öyle birşey. Kurtarın beni bu kilolardan allasen
Aynen, 4 kilo için bıraktım, çıkmazdayımNe yiyorsanız onu yiycem bundan sonra, birinizin peşine takılcam
evet ya suzim bide şeker eklemiştin içine ıyyyykkkkkkkkkkkkkkhic sevmem öyle anlayissiz insanlari ama birseyde diyemiyoruz istehasta olan insan yattip dinlenmesi lazim bunu bilmiyormu sanki
bende iste reflü diyorlar herhalde ondan yapti diye biraktim neslim insallah sen faydasini görürsün tatlim benim
insallah amin canim yazik ya halen icimden atamadim adama olanlari cok etkileniyorum ben neslim aklimdan cikmiyor ondan sonra
fotolari halen arsivde dur eklim hatirliyalimEki Görüntüle 686150 Eki Görüntüle 686151 haha seker bile katmisdim icine
hadi bakalim canim
eferim kısçem yola getircez seni saçını başını çekeValla yazıcam ablacım, söz verdim
canım tekrardan geçmiş olsun inşallah Allah şifa versin anneciğinekizlar haberiniz ola yarin gelemeyebilirim yarin izinliyim annem ameliyat olcak kist varmis onu alcaklar sabahdan hastaneye gidecegiz aksam insallah geri cikaracaklar ufak bi ameliyat ama korkuyor yaninda duracagim bende
aa geçmiş olsun git güzelce ilgilen sen raporluyken biz yerine veririz kilo.alla şifasını versin
sekerli oldugu halde icememisdimHer akşam menü bekliyoruz canım
iyi yada kötü menülerini paylaş
ve birde o kusma olayını bırak çok zararı var zorla kusmanın
bilmiyorum ama çok kötü sonuçlar doğuruyormuş şimdi seni korkutmak istemem
bir doktorumuz var topikde o sana daha iyi bilgi verir
evet ya suzim bide şeker eklemiştin içine ıyyyykkkkkkkkkkkkkk
eferim kısçem yola getircez seni saçını başını çeke
canım tekrardan geçmiş olsun inşallah Allah şifa versin anneciğine
benim içinde anneni öp ve kıymetini bil
Çok geçmiş olsun ablacığım. Benim annemde kisti vardı aldırdı, basit bir işlem. Yine de bir gece hastahanede kalacak. Annen hangi şehirde? Bir de adı ne? Şifa enerjisi göndereceğim izninle. Yalnız, Nilay'dan gelen şifa enerjisini kabul ediyorum diye niyet etsin. Ameliyattan sonra hatırlatırsın ona.kizlar haberiniz ola yarin gelemeyebilirim yarin izinliyim annem ameliyat olcak kist varmis onu alcaklar sabahdan hastaneye gidecegiz aksam insallah geri cikaracaklar ufak bi ameliyat ama korkuyor yaninda duracagim bende
Bende kaçarım da kıçım büyük diye kaçarım genelde, yoksa foto çekilmek güzelev yogurtu iyide canim kim yapacak isteihmal etmiycem sagol seker cirkin kiz veya kadin yoktur canim hem bence sen cirkin degilsin eklersen biz diyelim cirkinmisin degilmisin diye bende begenmiyorum ki aslinda kendimi hele fotocenik hic degilim o yüzden fotograf cekinmesinden nefret ederim genelde kacarim hep
Her akşam menü bekliyoruz canım
iyi yada kötü menülerini paylaş
ve birde o kusma olayını bırak çok zararı var zorla kusmanın
bilmiyorum ama çok kötü sonuçlar doğuruyormuş şimdi seni korkutmak istemem
bir doktorumuz var topikde o sana daha iyi bilgi verir
cok sagol bebegim ama ben yurtdisindayim türkiyede degilim malesefÇok geçmiş olsun ablacığım. Benim annemde kisti vardı aldırdı, basit bir işlem. Yine de bir gece hastahanede kalacak. Annen hangi şehirde? Bir de adı ne? Şifa enerjisi göndereceğim izninle. Yalnız, Nilay'dan gelen şifa enerjisini kabul ediyorum diye niyet etsin. Ameliyattan sonra hatırlatırsın ona.
Bende kaçarım da kıçım büyük diye kaçarım genelde, yoksa foto çekilmek güzelEv yoğurduna gelince yap 3-4 litreden bir tencere eşinle size 1 hafta yeter ablacığım hazır yoğurt yeme.Bir sürü kimyasal var içinde. Ya da mandıradan al, onlar doğal en azından
Doğru diyorsun ablam, kusmayacağım bu sözü de sana veriyorummmmAyrıca her öğün menülerimi paylaşıcam atıştırmalıklarda dahil. Yarın başlıyorum inşallah
cok sagol bebegim ama ben yurtdisindayim türkiyede degilim malesefannemin adi ayse tatlim
burda yokki canim :26:mandiranin ne oldugunu bile bilmiyorum
kizlar haberiniz ola yarin gelemeyebilirim yarin izinliyim annem ameliyat olcak kist varmis onu alcaklar sabahdan hastaneye gidecegiz aksam insallah geri cikaracaklar ufak bi ameliyat ama korkuyor yaninda duracagim bende
kız bizede zayıflama enerjisi gönderÇok geçmiş olsun ablacığım. Benim annemde kisti vardı aldırdı, basit bir işlem. Yine de bir gece hastahanede kalacak. Annen hangi şehirde? Bir de adı ne? Şifa enerjisi göndereceğim izninle. Yalnız, Nilay'dan gelen şifa enerjisini kabul ediyorum diye niyet etsin. Ameliyattan sonra hatırlatırsın ona.
Bende kaçarım da kıçım büyük diye kaçarım genelde, yoksa foto çekilmek güzelEv yoğurduna gelince yap 3-4 litreden bir tencere eşinle size 1 hafta yeter ablacığım hazır yoğurt yeme.Bir sürü kimyasal var içinde. Ya da mandıradan al, onlar doğal en azından
Doğru diyorsun ablam, kusmayacağım bu sözü de sana veriyorummmmAyrıca her öğün menülerimi paylaşıcam atıştırmalıklarda dahil. Yarın başlıyorum inşallah
cok sagol bebegim ama ben yurtdisindayim türkiyede degilim malesefannemin adi ayse tatlim
burda yokki canim :26:mandiranin ne oldugunu bile bilmiyorum
selam canimselamm
nasılsınız ?
bizde misafirler vardı ve ben kısırları kekleri yedim
bugünlerde noluyor bana:18::18:
avusturya viyana canim iiyi mi oluyor enerci gelince :26: cok sagol bebegimFarketmez ablacığım enerji her yere ulaşır. Yalnızca yaşadığı yeri bilmek işimizi kolaylaştırır. Yurt dışında hangi şehir? Demek oralarda mandıra yok? Canım yurdum, hiç bir yere değişmemO zaman hazır yoğurda talim. Olsun ablacım, o da iyidir. Sen ye yeter ki
en dogrusu.. eltim de yapmış dukan, bır haftada 4 kılo vermiş ama sonrasıyokk......Tünaydın kızlar
Bugün dukan diyetini bırakmaya karar verdim. Gram kilo veremedim çünkü, 69 kiloda kalakaldım neden böyle anlamıyorum bir insan 4 günlük diyetle 100 gram bile mi vermez yahu?
belli ki fasulyen guzel olmuş, adam da alıp kaçmışş..offfffffff süper bir hava var süperrrrrrrrrrrrr
kizimi biraktim geldim ordan banka ordan alisveris
Türk bakkalina ugradim yine maviyesil ürünleri getirmemislerr
bakmadigim market kalmadi ricada ettim hepsinden ama 1 yil oldu yooook
neyse kizlar dün 3 cesit sebze yemegi yaptim kalsinda 1 2 gün idare eder beni dedim
dün hepsinden biraz yendi
neyse kocis ise yemek götürüyor sabah dedimki ben yaticam ispanak var orada onu götürürsün
tamam dedi
sabah bi kalkdimadam bir tencere taze fasulyeyi almis gitmis
ne yapicak 1 tencere fasulyeyi merak ediyorum
en iyisi yarin kendim koyayim yine yemegini
yoksa pirasamida götürcek
ayy isircam onu gelsiiin sapsal kocam benim
aferın kızımaa, ne guzel yemiş..Bu sabah bir dilim ekmek, iki parça peynir, biraz domates, 2 yeşil biber azıcık yoğurt (çok sevdiğimden her öğün yiyorum )ve bir bardak yeşil çay içtim. Nasıl sence? :26:
fıkramısınız yaaaa :ddddkizlar ay birsey daha geldi aklima
simdi bir aksam asagida borumu patlamis ne bizim sular kesildiii
neyse 1 2 wc ye girdik icme suyu ile
ee siseden su döküyorum wc temiz olmuyor
ay dedim olmiyacak böyle karsi binaya gidicem yarin sabah 1 2 kova su alicam :26:
neyse yattik sabah saat 6 benim kocis tepemde
balkaymaaakkk balkaymaakkk
ben uyku sersemi hiiiiiiii
kalk ise dedi
ben anlamadim tabi yine hiiiiiiiii diyorum
gözümü yarim actim adam bir kova suyla tepemde
ben böyle oldum
nee diyom
kalk ise diyor
ben önce akllli akilli kalkdim
uyku sersemi gittim wc ye
sonra birden kendime geldim gittim yanina
ay ne diyon sen ya diyoom
bodrumdaki cesmeden gittim kovayla su aldim borularda kalan su geldi
ben isedim sende ise de su dökelim diyo adam yaa
ay ben bi basladimm :99::99:
sabah sabah ne diyon sen yaa dikelmisin tepeme bi kova suyla
sabahin 6 sinda kaldiriyon beni ise diye yaaa :99:
ayrica ben senin seyinin üstüne sey etmemm :99:
yap sen ne yapiyosan beni rahat birak
oda basladi
tabi hata bende seni düsünende kabahat
kötülükmü yaptim ben simdi
hazir dedim su bulmusken sende sey et
bende
ayy sagol cok düsüncelisin sabahin 6 sinda beni wc ye kaldiriyorsun
belki benim yok insan bu saatte uyandilirmi
nasil uyucam ben simdi diye nasil kiziyorum ama
aferın sanaaaaben birazdan molaya cikiyorum sekerlerevden köfte salata getirdim afferim bana birde elma aldim iki tane ara niyetine
bugün kendi kendime afferim deyip duruyorum
acaba obsesıf bır reaksıyon mu bu yaptıgın.. en kısa zamanda duzeltmeye calış kendını.. cıkolata yerıne dıyet cıkolatalı urunler var onlarıyesenn??? evde işe gotursen ya da fast food bıle yesen burger kıngde lıght menuler var.. sen bıraz da kendını kandırıyor gıbısın canım.. bunu bır düşün.. her seyın alternatıfı mumkun ben de calışıom cnku.. cantam bı o kdr agır oluyor ama vazgecmıom..sabah: bir yumurta, bir ya da 2 dilim ekmek, yeşillik, peynir, zeytin, domates ve çay
ara: iş yerimde olduğum için ne bulsam yiyorum hatta sürekli markete gidip çikolata bisküvi alıyorum onları da yiyorum :26:
öğlen:fast food tarzı. ne bulsam yiyorum, dozunu da kaçırıyorum
ara: ne bulsam yiyorum
akşam: yine iş sebebiyle dışarda yiyorum, bazen evde yiyebiliyorum. yine dozu kaçırıyorum. Benim 200 kilo olmamam mucize
Ve finali yapçam, sonra pişman oluyorum, akşam yatmadan önce müshil içiyorum ertesi güne aynı kiloyla uyanıyorum. Yoksa alıcam 70 kilo olcam yani başka çarem yok 69'da kalmak için. En kötüsü de bazen, müshile bırakmıyorum işi. Anlarsınız ya :26: Kendimi kusturuyorumAma bulimia hastası değilim merak etmeyin. Bana da kızmayın itiraf ettim işte, ben daha küçüğüm hem 22'yim yaaa
selamm
nasılsınız ?
bizde misafirler vardı ve ben kısırları kekleri yedim
bugünlerde noluyor bana:18::18:
sagol canim ya burdada vardir belki viyana disinda ama kimbilir nerde :26: ya hic sorma birde yurtdisinda domuz yememege de dikkat etmek sorundasin cok zor canim yakız bizede zayıflama enerjisi gönder
mandıra süt ürünlerinin üretildiği satışı yapıldığı yer.yurt dışında yaşamak zor ya alıştığın şeyleri bulamayabiliyorsun baksana
aksami öyle kapatirsan bolcana zumba yaparsan arti olarak dönmez bence kacamagin canimbugün ki menüm
Sabah: bir bardak sıcak su
Kahvaltı:
Bir dilim kepekli ekmek
Bir yk lor peynir
Domates salatalık
Bir çay kasıgı reçel
Bir zeytin şekersiz çay
Ara: yarım elma,10 tane beyaz leblebi
Öğle:
Bir tabak kısır
Ara: bir dilim kek
Akşam:
sadece salata yemeği düşünüyorum
Ara: şekersiz türk kahvesi, yeşil çay
Ek: 3 litre su, yarım saat zumba
sagol canimen dogrusu.. eltim de yapmış dukan, bır haftada 4 kılo vermiş ama sonrasıyokk......
belli ki fasulyen guzel olmuş, adam da alıp kaçmışş..
aferın kızımaa, ne guzel yemiş..
fıkramısınız yaaaa :dddd
aferın sanaaaa
acaba obsesıf bır reaksıyon mu bu yaptıgın.. en kısa zamanda duzeltmeye calış kendını.. cıkolata yerıne dıyet cıkolatalı urunler var onlarıyesenn??? evde işe gotursen ya da fast food bıle yesen burger kıngde lıght menuler var.. sen bıraz da kendını kandırıyor gıbısın canım.. bunu bır düşün.. her seyın alternatıfı mumkun ben de calışıom cnku.. cantam bı o kdr agır oluyor ama vazgecmıom..
nazarım degdıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?