günaydın kızlarr mirmirmirmir
kilo veren ve kilosunu koruyan herkesii tebrik ediyorum alkisalkisalkis alanlarda
üzülmesinler haftaya verirler umarım :hulya:
kilom 61.9 500 gr vermişim :kedi:
Bravoooo tebrik ederim sizi alkisalkisalkis
tşk ederim canımcım gell öpimm Şeniz
Tebrikler 600gr. süper ya alkisalkisalkis valla bravo. Mevsimin kış olduğunu da hesaba katarsak, metobolizma yavaşlıyor. Buna rağmen süper kilo vermişsin canım kaydirigubbakcemile2 Darısı başımıza inşallah :Saruboceq:
bişey değil canım işine yaradıysa sevindim :))))))Selam magrenta çizelge yardımın için çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan bu sabah yarım simit 1 ad. lıght üçgen peynir yedim, şekersiz çayımı içtim. A sabah ilk işim elma sirkeli suyumu içtim üzerine de 1 bardak sade ılık suyumu içtim. 1 ad. ada çayı içtim 12:30 da da yemeğe ineceğim. Yemekten öncede 3-4 bardak su içerim az yemek için önlem :)) Yemekte ne var bilmiyorum şansıma ne çıkarsa kaydirigubbakcemile3
of of offff sporu bende yapamıom eğlenceli bişi olması lazım ki yapabilielim çok zaman harcamamak lazım birde kışın daha zor işimiz allah yardımcımız olsun kendimize zaman ayırmamız lazım bu ara zor bayram temizliği falan derken ama bayramdan sonra herkesin bişler yapması lazım metabolizma yavaşlıo kış moduna girdi spor yapmak lazımkızlar ben spor yapamıyorum ya önerisi olan var mıııevde bissürü spor aleti var onlar bana ben onlara bakıorum :1ninca: yürüyüşe hergün çıkamam bebiş var kafamçokkarıştı bahanemde çok yaww
sadece senin mi kimsenin gitmio yiyomda yiyom 2 haftadır verdiklerimi geri alcam teker tekeray iyi gitmiyo
sabah gayet güzel bir dilim ekmeğim ile peynirimi yedim, öğlen çorba içtim bi kase, akşam ızgara balık yedim 1 porsiyon ekmeksiz filan. ancak akşamdan sonra arkadaşın doğum günü bahanesi ile ince bi dilim pasta ve kuruyemiş yedim
offf kış geldi metabolizma yavaşladı iştah açıldı napsakda azaltsak acabaaaaa?Herkese günaydın. Haftalık kilo bildiriminin ilki benden olsun yine, geleneği bozmayayım kaydirigubbakcemile3 Aman bu hafta felaketti inanmıyorum, iştahım acayip açıldı, ne oldu bana anlamadım çevremdekilerin nazarı deydi büyük ihtimalle mafoldumben kilo vermem neredeyse tamamen durmuş durumda maalesef. Geçen hafta 69.1 dim. Bu hafta maalesef 69. 100 gr. nedir ki? mafoldumben İnş. haftaya daha fazla kilo verebilirim :Saruboceq:
ohhhh valla 100 gr bile olsa vermeye razıyım almak veya aynı kiloda kalmaktan iyidirgünaydın kızlar sabah uyanır uyanmaz tartıya koştum :Saruboceq: ve 600 gr vermişim geçen hafta 78.300 geliyordum bugün ise 77.700 geliyorum neden böyle oldu anlamadım kafamçokkarıştı bu hafta çok kaçırdım galiba en azından 1 kg olmalıydı neyse önümüzdeki hafta telafi etmeliyim... vereliniortak
geçmiş olsun canım şimdi bişeyin yoktur inşallah :)♥gözyaşı♥;10176065 .!.:Kızlar ben geldim. 2 hafta bildirim yapamadım kusuruma bakmayın hasta yattım evde de internet olmayınca giremedim. bu hafta 1.3 k.g vermişim ee hastalıktan hiç bişey yiemedim. şuanki külom 75.1 :)
ohhh ne güzel herkes biraz vermiş darısı başımagünaydın kızlarr mirmirmirmir
kilo veren ve kilosunu koruyan herkesii tebrik ediyorum alkisalkisalkis alanlarda
üzülmesinler haftaya verirler umarım :hulya:
kilom 61.9 500 gr vermişim :kedi:
umutsuzlığa kapılma canım bende 71den 61e düştüm ama bir yılda ve destek kuvvetle kilo verebilosan az da olsa bu kilolar gider ama benim gibi inatçıysa kiloların of of off o zaman zorlanıo insan yaakaydirigubbakcemile3 Saol canım, oldukça yol kat etmişsin kilo verme konusunda maaşallah, ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu canım? Neler yaptın spor ya da yardımcı zayıflama ürünü vs. kullandın mı? Benim yolum çooookk uzun daha başındayım :sinifsinif: nasıl vereceksem bu kadar kiloyu? mafoldumben bazen umutsuzluğa kapılıyorum, sonra çevremde irademe güvenemeyen insanları görünce hırs yapıp tekrar kaptırıyorum kendimi kaydirigubbakcemile3 iyi ki bu tarz insanlar var da beni tetikliyorlar kilo vermem konusunda :roflol:
offffffffffffffffff giden gram olmadığında eskiden almadığıma seviniyordum ama bu kadar çaba gösteripte yerimde saymak çıldırtıyor beni kızlarmafoldumben
akannehir iiiiiimmmmmddddddaaaaaaattttttttttttakannehir
bunada şükür canım tam anlamıyla dircenç gösteriyor kilon bunu kırman lazım artık :)
evet ama nasıl acilen bi şok lazım bana ama lahana çorbası içemiyorum ne yapmalıyım senceklava: klava: klava:
valla canım bi araştırmak lazım ben günlük şok yapmadım hiç az kalorili bi sıvı diyeti yapabilirsin belki çorba falan ama önce bakmak lazım ne yapılcağına yada pirinç diyeti yapıolar adet zamanı o olabilir 2 gün yapılıo
kızlar haydi bildirimler nerdeeeeeeeee
valla canım bi araştırmak lazım ben günlük şok yapmadım hiç az kalorili bi sıvı diyeti yapabilirsin belki çorba falan ama önce bakmak lazım ne yapılcağına yada pirinç diyeti yapıolar adet zamanı o olabilir 2 gün yapılıo
kızlar haydi bildirimler nerdeeeeeeeee
12 mayıs 2009 tam diyete başlama tarihim.bir anda oldu ne olduysa aman kilo yakışıo, zaten yeni doğum yaptım derken bi baktım burda deniz sezonu açılıo bende bikini bakıordum kendime ve bir bikini denedim...heryerden fırladı moralim çok bozuldu çünkü eşim böyle güzelsin rahat ol falan diordu:mymeka: ama o anda aynadaki halimi görünce o bikiniyle kendimi :1shok: düşününce ciddi ciddi o gün beynim kabul etti.irademe sahip olacağım vereceğim dedim.troid problemimde var bu arada...destek olarak ilaç kullanmam yasak yani...kaydirigubbakcemile3 Saol canım, oldukça yol kat etmişsin kilo verme konusunda maaşallah, ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu canım? Neler yaptın spor ya da yardımcı zayıflama ürünü vs. kullandın mı? Benim yolum çooookk uzun daha başındayım :sinifsinif: nasıl vereceksem bu kadar kiloyu? mafoldumben bazen umutsuzluğa kapılıyorum, sonra çevremde irademe güvenemeyen insanları görünce hırs yapıp tekrar kaptırıyorum kendimi kaydirigubbakcemile3 iyi ki bu tarz insanlar var da beni tetikliyorlar kilo vermem konusunda :roflol:
12 mayıs 2009 tam diyete başlama tarihim.bir anda oldu ne olduysa aman kilo yakışıo, zaten yeni doğum yaptım derken bi baktım burda deniz sezonu açılıo bende bikini bakıordum kendime ve bir bikini denedim...heryerden fırladı moralim çok bozuldu çünkü eşim böyle güzelsin rahat ol falan diordu:mymeka: ama o anda aynadaki halimi görünce o bikiniyle kendimi :1shok: düşününce ciddi ciddi o gün beynim kabul etti.irademe sahip olacağım vereceğim dedim.troid problemimde var bu arada...destek olarak ilaç kullanmam yasak yani...
12 mayıs günü başladım yediklerimi yazmaya hergün sabah az karnıma hormon ilacımı alıyorum ardından sirkeli ballı suyumu içiordum.sonra yağsız tost yağsız peynirle.öğlen salatalık domates.hergün yarım ananas.ananasın yağ yakıcı etkisi var kesinlikle tavsiye ederim.konserve olmayacak ama.zaten az yerdim yediklerimi iyice azalttım tam 2 ay sonra temmuzun 12 sinde ben 11 kilo vermiştim.gögüslerim bile küçüldü toparlandı :kedi: spor yaptığımı söyleyemem.evde koşu bandımda 15-20 dak.yürüordum.kollarım için kürek çekiordum.onlarda işe yaradı sanırım.
birde lahana çorbası yapmıştım diyetime başladığım günlerde.o kadar kötüydüki o çorba bunu yiceme hiçbişe yemem daha iyi demiştim kaydirigubbakcemile3 gerçekten öylede yaptım kaydirigubbakcemile3
işin zor yanı verdikten sonra kiloyu korumak.memlekete gittim miss gibiii anne yemekleri falan ne kadar ısrar ederse etsin annem çok az yiyordum tadımlıkk :çok üzgünüm: sonra tatile gittik herşey dahil malesefistediğim gibi yedim içtim sonra evime geldim artık normal yeme düzenime devam ediordum.baktım kilomu koruyorum o sıkı diyetimi yapmayı bıraktım.tost nesfit yeşillik kepekli ekmek haşlanmış sebze yada et yanında hiçbişey olmadan önceden yediklerim bunlardı.yemeklerimde çok az yağ kullanıyordum bazen hiç.yeme düzenim böyleydi yani.
işte 3 hafta önce yine başladım diyete bu sefer ilkinde olduğu kadar sıkı diyet yapmıyorum.yine sabah yağsız tostumu yiyorum bazen nesfit ,, akşam haşlanmış sebze yada et arada kaçamak yapıyorum.ilkinde hiç kaçamak yapmadım çok sıkı yapıyordum çünkü.
irade çok önemli arkadaşım ondan ötee bişe yok.çok zayıf olmayı istemem.belki tuaf gelebilir ama kilolu halimi daha çok beğeniyordum :kedi: ama kilo verebildiğimi görmekte mutlu ediyor beni yapabiliyorum bunu.irademe sahibim diyebiliyorum.kayınvalidem 100 küsür kilo benim kilo verdiğimi görünce o da başladı diyete sirkeli suya ama her dışarı çıktığımızda dondurmasız yapamam ben deyip dondurmaları götürdü masummuşş dondurma ekmeksiz yağsız yemek olmazmışşlmaz: ee şimdi nolduu ben yemedim irademe sahip çıktım o da aynı kaldı zemuszemus yiyerek olmuyor çünküü
kendimi anlatırken ben yemiyorum ama yinede kilo alıyorum demiyorum ..hormonlarımda problem var ondan kilo veremiyorum da demiyorumlmaz:
isteyince az yeyince boğazı tutunca veriliyor işte ötesi berisi yokk :lepi: sirkeli suda mucize değil,ananasta ne bilim işte çaylarda.sadece beynimize kabul ettircez isticez zayıflamayı gerçekten :lepi: sonra gitsin kilolar kaydirigubbakcemile5
off amma uzun yazmışıımm :kedi:
of of offf sen o yoğunlukta götürüosun sanırım aman dikkat canım :))))slm kızlar...bayram öncesi anormal yoğunuz...umarım herkes iyidir
benim kilomu yazmaya pek yüzüm yok maalesef...keşke bende yerimde saysaydım
maalesef 72,700 geçen hafta 71,900 dü 800 gr artım var...çok çok üzgünüm
kilo veren herkesi tebrik ediyorum...yerinde sayanlarda üzülmesin..kiloyu korumak vermekten çok daha zor...benim gibi kilo alanda varsa umarım haftaya telefi edicez...şimdilik hoşçakalın kızlar
valla bir fikrim yok canımm kkyı dolaş biraz bişiler çıkar :)bende onu düşünüyorum ama normal suyla deil tavuk suyuyla yapsam olmazmı????
bide adetim yeni bitti yapsam faydası olurmu sence???
valla sadece adet döneminde yapılıo die biliorum kkyı dolaş pirinç lapası diye sanırım :) öyle bir başlığı olucak ben yapmadım hiç :)magrentacığım bu pirinç diyeti regl dönemlerinde mi yapılıyor nasıl acaba bir bilginiz varmı :uhm:
süper anlatmışsın canım tebrik ederim valla süpersin12 mayıs 2009 tam diyete başlama tarihim.bir anda oldu ne olduysa aman kilo yakışıo, zaten yeni doğum yaptım derken bi baktım burda deniz sezonu açılıo bende bikini bakıordum kendime ve bir bikini denedim...heryerden fırladı moralim çok bozuldu çünkü eşim böyle güzelsin rahat ol falan diordu:mymeka: ama o anda aynadaki halimi görünce o bikiniyle kendimi :1shok: düşününce ciddi ciddi o gün beynim kabul etti.irademe sahip olacağım vereceğim dedim.troid problemimde var bu arada...destek olarak ilaç kullanmam yasak yani...
12 mayıs günü başladım yediklerimi yazmaya hergün sabah az karnıma hormon ilacımı alıyorum ardından sirkeli ballı suyumu içiordum.sonra yağsız tost yağsız peynirle.öğlen salatalık domates.hergün yarım ananas.ananasın yağ yakıcı etkisi var kesinlikle tavsiye ederim.konserve olmayacak ama.zaten az yerdim yediklerimi iyice azalttım tam 2 ay sonra temmuzun 12 sinde ben 11 kilo vermiştim.gögüslerim bile küçüldü toparlandı :kedi: spor yaptığımı söyleyemem.evde koşu bandımda 15-20 dak.yürüordum.kollarım için kürek çekiordum.onlarda işe yaradı sanırım.
birde lahana çorbası yapmıştım diyetime başladığım günlerde.o kadar kötüydüki o çorba bunu yiceme hiçbişe yemem daha iyi demiştim kaydirigubbakcemile3 gerçekten öylede yaptım kaydirigubbakcemile3
işin zor yanı verdikten sonra kiloyu korumak.memlekete gittim miss gibiii anne yemekleri falan ne kadar ısrar ederse etsin annem çok az yiyordum tadımlıkk :çok üzgünüm: sonra tatile gittik herşey dahil malesefistediğim gibi yedim içtim sonra evime geldim artık normal yeme düzenime devam ediordum.baktım kilomu koruyorum o sıkı diyetimi yapmayı bıraktım.tost nesfit yeşillik kepekli ekmek haşlanmış sebze yada et yanında hiçbişey olmadan önceden yediklerim bunlardı.yemeklerimde çok az yağ kullanıyordum bazen hiç.yeme düzenim böyleydi yani.
işte 3 hafta önce yine başladım diyete bu sefer ilkinde olduğu kadar sıkı diyet yapmıyorum.yine sabah yağsız tostumu yiyorum bazen nesfit ,, akşam haşlanmış sebze yada et arada kaçamak yapıyorum.ilkinde hiç kaçamak yapmadım çok sıkı yapıyordum çünkü.
irade çok önemli arkadaşım ondan ötee bişe yok.çok zayıf olmayı istemem.belki tuaf gelebilir ama kilolu halimi daha çok beğeniyordum :kedi: ama kilo verebildiğimi görmekte mutlu ediyor beni yapabiliyorum bunu.irademe sahibim diyebiliyorum.kayınvalidem 100 küsür kilo benim kilo verdiğimi görünce o da başladı diyete sirkeli suya ama her dışarı çıktığımızda dondurmasız yapamam ben deyip dondurmaları götürdü masummuşş dondurma ekmeksiz yağsız yemek olmazmışşlmaz: ee şimdi nolduu ben yemedim irademe sahip çıktım o da aynı kaldı zemuszemus yiyerek olmuyor çünküü
kendimi anlatırken ben yemiyorum ama yinede kilo alıyorum demiyorum ..hormonlarımda problem var ondan kilo veremiyorum da demiyorumlmaz:
isteyince az yeyince boğazı tutunca veriliyor işte ötesi berisi yokk :lepi: sirkeli suda mucize değil,ananasta ne bilim işte çaylarda.sadece beynimize kabul ettircez isticez zayıflamayı gerçekten :lepi: sonra gitsin kilolar kaydirigubbakcemile5
off amma uzun yazmışıımm :kedi:
akşam ve 2 yumurta mı? canım eve gelince gözün dönüo galiba benim gibi dikkat et biraz kendine gel bakemmmmm :))) yoksa gelir oklovaaa :)arkadaşlar benim iyi gitmiyo destek yapın biraz
sabah kepekli ekmeğimle peynirimi yedim birer dilim
öğlen az soslu sezar salata
akşam mercimek çorbası, 2 haşlanmış yumurta, bizimkilerin sucuklu yumurtalarının sucuklarından çaldım birde bir dilim ekmekle : (((((((((((((((
demin de süt bir bardak
bidaha olmasınnn77.9 olmuşumm dün yazamadım üzgünümm.(
bu arada çizelgemi yine kabul etmedi sonu png li olan kısmı alyıorum yine olmyuorama olsun 1.1 kg gitmişşşşş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?