70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canlarrrrr

ne gördün kız ne gördünnnn 6 lı rakam göedün sanırım aferim sana

günaydin sekerler
dün annem ameliyat oldu cok sükür iyi onuda atlattik gecmise gitmedim dün bütün gün sizi zaten telefondan okudum sekerler
neslim oglisine cok gecmis olsun tatlim insallah cabuk atlatirsiniz cocuk hasta olunca cok daha kötü oluyoruz
betülüm bu hafta kendimden umutsuzum tatlim :26: sinavin varmis herhalde bebegim sen yaparsin basarirsin istesen inglizcede sonuclar geldimi
antalya izmir konussulmus birde dim cayimiydin alanyada oranin resimlerini gördüm ben oraya gittim cok güzelll gercekden cok harika cok begenmisdim
bende dün kosusturmakdan ne diyetime uyabildim nede dogru dürüst su icebildim bakalim bu hafta vasat gececek herhalde :18:

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ...Bende grubunuza girmek istiyorum,tek başıma çok motivasyonsuzum...
hoşgeldın cnm gel beraber motıve olalım
güzel cnm afıyet olsun
o içli köfteler fazla olmuş sankı cnm bıraz karışık geldı bana
Günaydın kızlar
Hepiciğimize güzel bir gün olur insaallah.
Azcık geçmişe bakıp kahvaltı yapayım.
günaydın tatlım
Günaydın kızlarrrr
Güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum, cumaya 2 gecemiz kaldı ona göre, herkescikler dikkat etsin bakalım, bu hafta birincimiz kim olacak acaba????
günaydın cnm bende bu hafta bı halt olmaz cok cozuttum
süper cnm cok begendım
Günaydııınnnn
Kahvaltımı yaptım resimli menü paylaşımı
Eki Görüntüle 687691
günaydın cnm afıyet olsun
maşallah cnm darısı bıze

günaydın cnm annenede cok gecmıs olsun tatlım

günaydın kızlar 2 gundur dana gıbı yemenın ardından bugun tekrardan dönüş yapıyorum bu sefer başarmam lazım hazırana kadar 63 olmam lazım
ya kızlar bıde ben zayıflayınca ılk yuzum kuçuluyo yuzumun küçülmemesi için yapacam şeyler varmı mesela yuzum yerıne göbekten gıtse ne güzel olur

kızlaar nerdesınız gızlı gızlı takıp edıyosunuz
1 uye gurbet
10 zıyaretcı

yanında yogurt yoktu bide bir kaseydi

Kiz ne is yapion sen butik falansa hemen soyle..
Yok hayatım benim işim teknoloji. Alanımda bilgisayar

canım menün güzel lakin ara yapmaya çalış meton çalışsın
sabahki 8 zeytini en fazla 5 geçmemeye çalış şimdilik
kilon normale inince yiyebilirsin tabi
kilo koruma dönemlerinde
Bugün 5 tane yedim bebeğim. Ama domatesin üzerine 1 kaşık zeytinyağı döktüm söğüş yaptım ohhh. Sabah yedim bişey olmaz, öğle ve akşam az yiyeceğim söz

menün güzel cnm afıyet olsun

menün güzel cnm
Sağol Tatlımmmm
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ...Bende grubunuza girmek istiyorum,tek başıma çok motivasyonsuzum...
Aynen, tek başına olmuyor. İyi ki geldin canım, hoşgeldin

Günaydııınnnn
Kahvaltımı yaptım resimli menü paylaşımı
Eki Görüntüle 687691
Ne güzel hazırlamışsın kız, yemeye kıyamam ben onu

Günaydın canım ve hepinize birden kompleeeee günaydın kızlarrrrr, çıtır hanımlarrrrr. Mutlu günler hepimize. Sizi seviyorummm

Kuzumm geçmiş olsunn.. Annene acil şifalarr.. O kısmı kaçırmışım neyi vardı ki annenın.
Bide balkaymak seni bu hafta yicek.

sagol canim benim günaydin

geçmiş olsun canım
kızlaar nerdesınız gızlı gızlı takıp edıyosunuz
1 uye gurbet
10 zıyaretcı

canımcım site 2 dk sürmeden dışarı atıyo tekrardan üye girişi yapmam gerekiyo bazen farkında olmuyorum bile sizdede ölemi?

günaydin canim
günaydin kdrcim ben verdim oyumu arkadasina hadi güzel sonuclar alir insallah
Kuzumm geçmiş olsunn.. Annene acil şifalarr.. O kısmı kaçırmışım neyi vardı ki annenın.
Bide balkaymak seni bu hafta yicek.
sagol dilegim kist vardin onu aldilar canim ya ama cok sükür doktor aldik hepsini ve kötüye benzemiyordun dedi sonuclari 4 haftaya kadar kadindoktoruna iledecekmis.
bencede fistik bu hafta bende korkuyorum ballidan :18:intikami kötü olacak gibi :83:

saol canım, sorayım ben de.. ıcmeyeyım o zaman kadar..

yenıden dıkkat edersın canım dıyetıne, onemlı olan saglık..
yanında yogurt yoktu bide bir kaseydi

hep kısır yıne kısır sevıyorsun anlasılan.. 6 kaşık ye ama bır dahakı seferde.. gunaydın bu arada..

gunaydınlarrr cıcım..

pööföföff... 12'de çıkıp işe gitcem.. 3 saatlik sınav ıcın gorev yazmışlar ınsafsızlar başım da agrıyorrr

günaydın arkadaşlar başlangıç kilom 72.5 bugün hollywood diyetine başlıyorum cappy nin şeker ilavesiz meyve suyunu aldım benimle beraber başlayacak varsa beraber başlayalım umarım en kısa zamanda veririm 65 olana kadar ara vermek yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…