aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- gördüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmm
hemde regl öncesiiiiiiiiiiiiiiiii :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
ay cideen coook sevindim :124::124::124::124::124::124::124:
suziiiiiiii Eki Görüntüle 687699
nerdesiiinn
cok pis geliyorum bu hafta ona göreee
hoşgeldın cnm gel beraber motıve olalımMerhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ...Bende grubunuza girmek istiyorum,tek başıma çok motivasyonsuzum...
güzel cnm afıyet olsunselam kızlar misafirlerim vardı giremiyorum 2 gündür herkes iyidir inşallah
sabah:1 kase mısır gevreği yarım yağlı süt
öğlen:1 tabak mercimek çorbası marul salatası
ara:2 tane mincik kurabiye 2 şekersiz çay 100 cal geçmemiştir
akşam:tavuk ızgara derisiz 4 kaşık çorba bol salata 1 bardak ayran
ara :1 kuru incir 1 bardak şekersiz çay
bol bol suönceki günlere göre düzenliyorum sanırım
o içli köfteler fazla olmuş sankı cnm bıraz karışık geldı banakizlaar
menümü paylasayim ben karar veremedim iyimi kötümü:44:
uyaninca :
sekersiz sütlü süzme kahve
kahvalti:
1 tane domates,
salatalik,maydanoz,
ve peynirle yapilmis salata
ara:
1 tane icli köfte
öglen:
1 tane icli köfte
2 3 kasik mantar kavurma
yogurt
1 catal kiymali makarna
ara:
1 elma ,20 tane beyaz leblebi
ara:
500ml.ayran
aksam:
2 lokma ekmek,
1 catal mantar kavurma
2 yaprak yesillik
1 tane yumusak seker
1 kasik sekerli ,sütlü kahve
aciktim ve bir ara daha (saat 21)
1 tane domates ,2 tane grissini
icli köfteleri yedim diye toparlarken iyice karistimi ne :26:
günaydın tatlımGünaydın kızlar
Hepiciğimize güzel bir gün olur insaallah.
Azcık geçmişe bakıp kahvaltı yapayım.
günaydın cnm bende bu hafta bı halt olmaz cok cozuttumGünaydın kızlarrrr
Güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum, cumaya 2 gecemiz kaldı ona göre, herkescikler dikkat etsin bakalım, bu hafta birincimiz kim olacak acaba????
süper cnm cok begendımGünaydın kızlar, menum bellı o yuzden paylaşıyorum hemen..
Sabah 8:30 Yarımşar demet maydonoz tereotu dereotu, 1 dılım peynır, 1 haslanmış yumurta, 5 zeytın, 1 dılım ekmek
Ara 10:30 1 elma 1 cevız
Öğlen 13:00 6 kaşık taze fasulye, bolcana yeşil salata ve 2 kaşık yogurt, 1 dılım ekmek
Ara 15:00 bır avuc dut kurusu
Ara 17:00 Form cay ve dıyet bıskuvı
Akşam 18:30 Zeytınyaglı pırasa yemegı, salata, 2 kaşık yogurt
Ara 21:00 1 Elma
3 Lıtre su ve 1 saat yuruyus..
günaydın cnm afıyet olsun
maşallah cnm darısı bızeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- gördüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmm
hemde regl öncesiiiiiiiiiiiiiiiii :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
ay cideen coook sevindim :124::124::124::124::124::124::124:
günaydin sekerler
dün annem ameliyat oldu cok sükür iyi onuda atlattik gecmise gitmedim dün bütün gün sizi zaten telefondan okudum sekerler
neslim oglisine cok gecmis olsun tatlim insallah cabuk atlatirsiniz cocuk hasta olunca cok daha kötü oluyoruz
betülüm bu hafta kendimden umutsuzum tatlim :26: sinavin varmis herhalde bebegim sen yaparsin basarirsin isteseninglizcede sonuclar geldimi
antalya izmir konussulmus birde dim cayimiydin alanyada oranin resimlerini gördüm ben oraya gittim cok güzelll gercekden cok harika cok begenmisdim
bende dün kosusturmakdan ne diyetime uyabildim nede dogru dürüst su icebildim bakalim bu hafta vasat gececek herhalde :18:
kısır kovalasın senı demicem cunku bulgur cok da zararlı degıl.. umarım 6 kaşıktır ve yanında yogurt vardır.
canım sen emzırıosun, karbonhıdratı kısmışsın bıraz az geldı bana da.. oglen de yogurdun yok.. mısafır eragmen ıyı dayanmışsın ama bravo..
Yok hayatım benim işim teknoloji. Alanımda bilgisayarKiz ne is yapion sen butik falansa hemen soyle..
Bugün 5 tane yedim bebeğim. Ama domatesin üzerine 1 kaşık zeytinyağı döktüm söğüş yaptım ohhh. Sabah yedim bişey olmaz, öğle ve akşam az yiyeceğim sözcanım menün güzel lakin ara yapmaya çalış meton çalışsın
sabahki 8 zeytini en fazla 5 geçmemeye çalış şimdilik
kilon normale inince yiyebilirsin tabi
kilo koruma dönemlerinde
Sağol Tatlımmmmmenün güzel cnm afıyet olsun
menün güzel cnm
Aynen, tek başına olmuyor. İyi ki geldin canım, hoşgeldinMerhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ...Bende grubunuza girmek istiyorum,tek başıma çok motivasyonsuzum...
Ne güzel hazırlamışsın kız, yemeye kıyamam ben onu
Günaydın canım ve hepinize birden kompleeeee günaydın kızlarrrrr, çıtır hanımlarrrrr. Mutlu günler hepimize. Sizi seviyorummmgünaydınn
Kuzumm geçmiş olsunn.. Annene acil şifalarr.. O kısmı kaçırmışım neyi vardı ki annenın.günaydin sekerler
dün annem ameliyat oldu cok sükür iyi onuda atlattik gecmise gitmedim dün bütün gün sizi zaten telefondan okudum sekerler
neslim oglisine cok gecmis olsun tatlim insallah cabuk atlatirsiniz cocuk hasta olunca cok daha kötü oluyoruz
betülüm bu hafta kendimden umutsuzum tatlim :26: sinavin varmis herhalde bebegim sen yaparsin basarirsin isteseninglizcede sonuclar geldimi
antalya izmir konussulmus birde dim cayimiydin alanyada oranin resimlerini gördüm ben oraya gittim cok güzelll gercekden cok harika cok begenmisdim
bende dün kosusturmakdan ne diyetime uyabildim nede dogru dürüst su icebildim bakalim bu hafta vasat gececek herhalde :18:
sagol canim benim günaydinhoşgeldın cnm gel beraber motıve olalım
güzel cnm afıyet olsun
o içli köfteler fazla olmuş sankı cnm bıraz karışık geldı bana
günaydın tatlım
günaydın cnm bende bu hafta bı halt olmaz cok cozuttum
süper cnm cok begendım
günaydın cnm afıyet olsun
maşallah cnm darısı bıze
günaydın cnm annenede cok gecmıs olsun tatlım
geçmiş olsun canımgünaydin sekerler
kızlaar nerdesınız gızlı gızlı takıp edıyosunuz
1 uye gurbet
10 zıyaretcı
günaydin canimgünaydınn
günaydin kdrcimkızlarr eski günlerimizin hatrına sizden oy istiyorum..
sevgli arkdaşım için hemde benim oturduğum yerden kendisini ordanda tanıyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html
AMA yemeğin adı ...PORTAKALLI PIRASA VE ŞEHRİYELİ TAVUK SALATASI
sagol dilegimKuzumm geçmiş olsunn.. Annene acil şifalarr.. O kısmı kaçırmışım neyi vardı ki annenın.
Bide balkaymak seni bu hafta yicek.
geçmiş olsun canım
canımcım site 2 dk sürmeden dışarı atıyo tekrardan üye girişi yapmam gerekiyo bazen farkında olmuyorum bile sizdede ölemi?
saol canım, sorayım ben de.. ıcmeyeyım o zaman kadar..canim bebekde var dogru her ihtimale karsi icme istersen :26:
sinameki var diye tavsiye edilmiyor ben cok arastirdim aama kesin birsey bulamadim :26:
geneldede cok kilo veren olmus
ama dogusun form cayi onda kiraz sapi...... felan filan var
sen sorsan bi diyetisyenine
yenıden dıkkat edersın canım dıyetıne, onemlı olan saglık..günaydin sekerler
yanında yogurt yoktubide bir kaseydi
hep kısır yıne kısırgünaydınn
Yok hayatım benim işim teknoloji. Alanımda bilgisayar
Bugün 5 tane yedim bebeğim. Ama domatesin üzerine 1 kaşık zeytinyağı döktüm söğüş yaptım ohhh. Sabah yedim bişey olmaz, öğle ve akşam az yiyeceğim söz
Sağol Tatlımmmm
Aynen, tek başına olmuyor. İyi ki geldin canım, hoşgeldin
Ne güzel hazırlamışsın kız, yemeye kıyamam ben onu
Günaydın canım ve hepinize birden kompleeeee günaydın kızlarrrrr, çıtır hanımlarrrrr. Mutlu günler hepimize. Sizi seviyorummm
Yağlarını kaldır da bir bak istersen
Güzel canım, sebze günün ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?