magrentacığım bu pirinç diyeti regl dönemlerinde mi yapılıyor nasıl acaba bir bilginiz varmı :uhm:
12 mayıs 2009 tam diyete başlama tarihim.bir anda oldu ne olduysa aman kilo yakışıo, zaten yeni doğum yaptım derken bi baktım burda deniz sezonu açılıo bende bikini bakıordum kendime ve bir bikini denedim...heryerden fırladı moralim çok bozuldu çünkü eşim böyle güzelsin rahat ol falan diordu:mymeka: ama o anda aynadaki halimi görünce o bikiniyle kendimi :1shok: düşününce ciddi ciddi o gün beynim kabul etti.irademe sahip olacağım vereceğim dedim.troid problemimde var bu arada...destek olarak ilaç kullanmam yasak yani...
12 mayıs günü başladım yediklerimi yazmaya hergün sabah az karnıma hormon ilacımı alıyorum ardından sirkeli ballı suyumu içiordum.sonra yağsız tost yağsız peynirle.öğlen salatalık domates.hergün yarım ananas.ananasın yağ yakıcı etkisi var kesinlikle tavsiye ederim.konserve olmayacak ama.zaten az yerdim yediklerimi iyice azalttım tam 2 ay sonra temmuzun 12 sinde ben 11 kilo vermiştim.gögüslerim bile küçüldü toparlandı :kedi: spor yaptığımı söyleyemem.evde koşu bandımda 15-20 dak.yürüordum.kollarım için kürek çekiordum.onlarda işe yaradı sanırım.
birde lahana çorbası yapmıştım diyetime başladığım günlerde.o kadar kötüydüki o çorba bunu yiceme hiçbişe yemem daha iyi demiştim kaydirigubbakcemile3 gerçekten öylede yaptım kaydirigubbakcemile3
işin zor yanı verdikten sonra kiloyu korumak.memlekete gittim miss gibiii anne yemekleri falan ne kadar ısrar ederse etsin annem çok az yiyordum tadımlıkk :çok üzgünüm: sonra tatile gittik herşey dahil malesefistediğim gibi yedim içtim sonra evime geldim artık normal yeme düzenime devam ediordum.baktım kilomu koruyorum o sıkı diyetimi yapmayı bıraktım.tost nesfit yeşillik kepekli ekmek haşlanmış sebze yada et yanında hiçbişey olmadan önceden yediklerim bunlardı.yemeklerimde çok az yağ kullanıyordum bazen hiç.yeme düzenim böyleydi yani.
işte 3 hafta önce yine başladım diyete bu sefer ilkinde olduğu kadar sıkı diyet yapmıyorum.yine sabah yağsız tostumu yiyorum bazen nesfit ,, akşam haşlanmış sebze yada et arada kaçamak yapıyorum.ilkinde hiç kaçamak yapmadım çok sıkı yapıyordum çünkü.
irade çok önemli arkadaşım ondan ötee bişe yok.çok zayıf olmayı istemem.belki tuaf gelebilir ama kilolu halimi daha çok beğeniyordum :kedi: ama kilo verebildiğimi görmekte mutlu ediyor beni yapabiliyorum bunu.irademe sahibim diyebiliyorum.kayınvalidem 100 küsür kilo benim kilo verdiğimi görünce o da başladı diyete sirkeli suya ama her dışarı çıktığımızda dondurmasız yapamam ben deyip dondurmaları götürdü masummuşş dondurma ekmeksiz yağsız yemek olmazmışşlmaz: ee şimdi nolduu ben yemedim irademe sahip çıktım o da aynı kaldı zemuszemus yiyerek olmuyor çünküü
kendimi anlatırken ben yemiyorum ama yinede kilo alıyorum demiyorum ..hormonlarımda problem var ondan kilo veremiyorum da demiyorumlmaz:
isteyince az yeyince boğazı tutunca veriliyor işte ötesi berisi yokk :lepi: sirkeli suda mucize değil,ananasta ne bilim işte çaylarda.sadece beynimize kabul ettircez isticez zayıflamayı gerçekten :lepi: sonra gitsin kilolar kaydirigubbakcemile5
off amma uzun yazmışıımm :kedi:
20 KASIM 2009 TARİHLİ AK-KARA LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....
OFPOF....................79………....77.9………….-1.1:hooray:
AYKOS...................79.3……....77.7…………..-0.6:teytey:
MERAN07...............62.4………...61.9…………..-0.5:teytey:
SAYDİN78..............69.1........69…………........-0.1:teytey:
KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLAR (AYNI KİLOYA DEMİRLEYEN :dilcikar:)
SHEWALL................70.7klava:
SEDAOZER..............65.5klava:
BAYRAV35................65klava:
MAGRENTA...............61klava:
ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KİLO ALAN ARKADAŞLARIMIZ
KIYMET_AY..............74……………..75…........+1klava: klava: klava:
KİRAZ_Z................71.9…………...72.7……….+0.8klava: klava:
ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ
LİREAN...............................79 a.s.
MONSER………………...…..77a.s.
GULAN06…………….……….78a.s.
PAPATYA_77……….….......73a.s.
SEVGİ0535………….……….74a.s.
OBA_ÇİĞDEM…………...…72a.s.
GÖZYAŞI………………..…..75.1a.s.
BİLDİRİMDE BULUNMAYANLAR
PINARNAZ...................80:tomato:
DENİZK.....................73:tomato:
CHEROKY....................75:tomato:
KEYFİM......................71:tomato:
BURSEFA....................66:tomato:
DİLEKRUZGAR..............73.2:tomato:
HAYAL_AGA.................70.7:tomato:
KRONİK_UNUTKAN........79.4:tomato:
MOONSOON................78.6:tomato:
CANSUD......................70:tomato:
SULTANA06..................75:tomato:
GULEYSA.....................???:uhm:
AYÇANİSA………….…70:tomato:
CELEN35.....................72.4:tomato:
EGER EKSİK BİRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN KIZLAR YENİ BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...
Marankinin detoksu ile ilgili düşünceleriniz neler
:gitme:Weight Loss - Diet Ticker
kızlar böyle yaptım ama olmuyor
ARKADAŞLAR DENİYORUM OLMUYO
BENİM İÇİN YAPARMISINIZ TAKVİMİMİ
EĞER MÜMKÜNSE
canım gülancım ağlama özelime
başlangıç kilonu
hedef kilonu
şu andaki kilonu
diyete başlama tarihini
boyunu yaz göder ben yardımcı olayımzemuszemus
20 KASIM 2009 TARİHLİ AK-KARA LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....
OFPOF....................79………....77.9………….-1.1:hooray:
AYKOS...................79.3……....77.7…………..-0.6:teytey:
MERAN07...............62.4………...61.9…………..-0.5:teytey:
SAYDİN78..............69.1........69…………........-0.1:teytey:
KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLAR (AYNI KİLOYA DEMİRLEYEN :dilcikar:)
SHEWALL................70.7klava:
SEDAOZER..............65.5klava:
BAYRAV35................65klava:
MAGRENTA...............61klava:
ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KİLO ALAN ARKADAŞLARIMIZ
KIYMET_AY..............74……………..75…........+1klava: klava: klava:
KİRAZ_Z................71.9…………...72.7……….+0.8klava: klava:
ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ
LİREAN...............................79 a.s.
MONSER………………...…..77a.s.
GULAN06…………….……….78a.s.
PAPATYA_77……….….......73a.s.
SEVGİ0535………….……….74a.s.
OBA_ÇİĞDEM…………...…72a.s.
GÖZYAŞI………………..…..75.1a.s.
BİLDİRİMDE BULUNMAYANLAR
PINARNAZ...................80:tomato:
DENİZK.....................73:tomato:
CHEROKY....................75:tomato:
KEYFİM......................71:tomato:
BURSEFA....................66:tomato:
DİLEKRUZGAR..............73.2:tomato:
HAYAL_AGA.................70.7:tomato:
KRONİK_UNUTKAN........79.4:tomato:
MOONSOON................78.6:tomato:
CANSUD......................70:tomato:
SULTANA06..................75:tomato:
GULEYSA.....................???:uhm:
AYÇANİSA………….…70:tomato:
CELEN35.....................72.4:tomato:
EGER EKSİK BİRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN KIZLAR YENİ BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...
regli döneminde daha etkili oluyormuş bildiğim kadarıyla canım
ne güzel anlatmışsın önce beynimizi hafifletmemiz lazım ama yapamıyoruz bende bugün alışverişe çıkacağım dünden beri mideme kıramplar giriyo hiçbişey yakışmayacak diye ooofffff ooofffff
ellerine sağlık canım pirinç lapasını araştıracağım bugün iyice p.tesi bişeyler denemem lazım malum bayrama kadar azıcık gitmesi lazım bu kiloların
adaşım sende olmasan bizim halimiz harap yoksa biz günlrce çizelge diye sayıklarız artık :dance: opuyorumnanaktan
Günaydınn en şişmanınız olarak birinci olmuşum:)ama hala şişmanlıktada birim galibaben yine çizelgemi hazırlıyorum tam tarif edilen yeri kopyalıyorum ama yine kabul etmiyorr
tabiki her zaman yardıma hazırım kaydirigubbakcemile5
günaydın ofpofcum. neresinde sıkınt var çizelgenin. kilonu mu değiştiremedin?
herkese günaydın arkadaşlar
yarın sınavım var bide, yeni bebeğimiz geliyo ablam hamile. bugün heyecandan ne yiceğime dikkat etmeyebilirim ona göre şimdiden söliyimdekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?