70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burasıda 2 gündür resmen uçuyo fırtınadan komşunun donları bizimbahçeye uçmuş akşam mavi mavi camlar kapılar zangır zangır boşver üzülme herşey kısmet ne okuyodun sen

don mu hahahha kız güldürdün beni burda don yokda sisden gözükmüyo :) hemşirelik okuyorm cnm son snf

sabah:2 kk peynir 1 salatalık yarım yağlı süt eşime tost yaptım ama ben yemedim diyet değildi çünkü
ara:2.5 kuru incir

öğlen:3 küçük kepçe şehriye çorbası kızımla yedim yarım kase yoğurt küçük bir porsiyon yumurtalı yeşil fasulye

ara:cafe latte ama 1 fıncana konulanı 2 ye böldüm 1 elma 5i 1 yerde çay

akşam:1 tabak çorba bol salata

ara:3 kuru incir 3 kuru kayısı sade kahve 2 lt su akşam arasında fazla olan varsa söylermisiniz çıkartırım

Suziiiii geçmiş olsun annene, sonuçları da tertemiz gelir inşallah.
Şok diet yapacak olan arkadaş az ye az, şoklar sonra seni de şoka sokar bak unutma bunu, 1 haftada 2 kg. verirsin, ertesi hafta 3 kg. alırsın, kanma sen onlara, gel bizi takip et, pişman olmazsın

pööföföff... 12'de çıkıp işe gitcem.. 3 saatlik sınav ıcın gorev yazmışlar ınsafsızlar başım da agrıyorrr
kolay gelsin canim hava degisikligindende olabilir canim kafa agrin :26:
sebze gununu perşembe yapcam.. cuma dıyetısyen kontrolu var cunku.. onun ıcın de alısverıs lazım.. zahmetlı aslında bu dıyet ıslerı, mutfakta her sey olması lazım..
hemde cok zahmetli bencede sürekli alisveris halindesin kendine göre
selam canim hosgeldin yasin genc herhalde dikkat et canim birakdigin an fazlasiyla geri aliyorsun ama yapmak istiyorsan sanada tecrübe olur kendin anlarsin zaten

evet ama ben uzun süreli diyetler yapamıyorum 1 hafta deniycem bakalım nolacak ? :))
1 hafta sonra nolcak canim yeme düzenin degisince yine alacaksin ama dedigim gibi sende ögreneceksin
bence gayet güzel canim menün begendim
olur öyle sorun degil canim tesekkür ederim annem cok sükür cabuk toparladi kendini
cok sagol canim
hayirlisi olsun canim bi kapi kapanir digeri acilir sIkma canini
burasıda 2 gündür resmen uçuyo fırtınadan komşunun donları bizimbahçeye uçmuş akşam mavi mavi camlar kapılar zangır zangır boşver üzülme herşey kısmet ne okuyodun sen
ayy alemsin ya kirmizi degilmiydin donlar hahayy
don mu hahahha kız güldürdün beni burda don yokda sisden gözükmüyo :) hemşirelik okuyorm cnm son snf
sis olmazsa kimbilir sizdede neler ucuyordur da görmüyorsun

çok geçmiş olsun canım

bence güzel canim fazla gibi gelmedi ama kizlar neder bilemem :26:

ay alintim cikmamis

Fadimecim canim arkadasim sagol insallah sonuclarda da birsey cikmazda rahat bi oh cekeriz

dün bende gittim doktora kadindoktoruna dedim reglim düzensiz cokda agri cekiyorum hamile desen o na bile kalamiyorum dedim okadar doktor degistirdim simdiye kadar kimse bunun gibi degildin hic net birsey demiyorlardin doktorlar buda özel oldugu icin herhalde cok detaili anlatti 130 yüro verdim 260 tl gitmezemmi gitsemmi diye cok düsündüm pahali oldugu icin ama doktor hem kan aldi hem ultrasona bakti birde kanser provasi gönderdi labora iste o ultrasondada bendede biirr sürü kücük kücük kist degilde myom türkcesi ney unuttum :26: ondan varmis gösterdi bak dedi reglin düzensiz gelmesi problem yasaman bundan dedi hem sagda hem solda kücük küük varlar dedi bunun adi poly... bilmem neymis kadinlarin cogunda görülüyor dedi 1-2 hafta sonra geri gidecem ondan sonra devam konuscakmisiz

Son düzenleme:
selam kızlar
nasılsınız?
dün geçmişi bitiremediğim için birtürlü selam veremedim
bu alışkanlığımı yenemiyorum
biselam vereyim sonra geçmişe gideyim dedim

selam kızlar
nasılsınız?

selam minem bende öyle yapiyordum eskiden tatlim ama baktim bazen kizlar gitmis oluyordun ben gelene kadar aklimda tutabildigim kadar yazmaya calisiyorum sayfa cok olmayinca yine gidiyorum öyle birseyler yapiyorum iste

ne güzel benimde kardeşim 3 sınıf lise hemşirelik okuyo.aklım olsa bende okurdum.anesteziyi kazanmıştımbabamgöndermedi yaşımküçükmüş uzakmış idare edemezmişimkendimi.

yok canım daha koyu renkmiş heralde evelden zamanla rengi kaçmış morumsu mavimsi bişey olmuş.oda uçmuş bahçeye konmuş.sabahtan beri gözlüyom camdan bakalım kim gelip arayacak diye donunu ben ilk evlendiğimde 2 ay adet olamamıştım.doktora gittim stresten yumurtalarım çatlamamış oda minik kistler yapmış.ilaç verdi gelince kistlerde bitti belki seninde öledir.

selam kızlar nasılsınız
herkeze çok teşekkür ederim
bugün doktora gittik tekrar tahlil sonuçlarını götürdük
bir sorun çıkmadı
bişey yokmuş
betülcüm hemoglobinde normalmiş normal yetişkin insanda olan kan gibiymiş kanı
sabahları hergün 1 yumurta ve pekmez veriyormusun dedi
bende evet hergün veriyorum dedim
devam et dedi
birde aşırı terliyordu çok hareketli olduğundan
onunda testini yaptırmıştım
oda temiz çıktı hormonsal bişey yok dedi
tamamen kalıtsal dedi aile ve soya çekimmiş
annemde çok terlerdi babaanneside terliyor
bizim pötüşde onlara çekti
siz neler yapıyorsunuz kızlar bi geçmişe şöle bi bakıyım

Geçmiş olsun canım tekrar bişi çıkmamasına sevindim

Geçmiş olsun canım, hadi bakalım inşallah fayda görürsün.
selam kızlar
nasılsınız?
2 gündür yoksun ortalarda, çok mu iş var?

Çok geçmiş olsun canım, sevindim senin adına.
Bizler de iyiyiz işte, aynen devam şeker.

donunu almaya gelmedilermi ahay cok iyi ya
bilmiyorum ki canim olada bilir aslinda 24 saat stressdeydim sanki herseyi kafaya takiyorum kötü bir aliskanlik
doktor bidaha cagiracak canim bakalim artik nediyecek sonuclar gelsin konusmaya cagiracam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…