ilk iki gün meyve suyundan başka bişey yokbu diyet deil canına kast yahu
Bende aynısını demiştimDene bakalım hadi, inşallah benim gibi kilo verememezliğin olmaz da en azından o süre zarfında 3-4 kilo atarsın.
Canım öyle diyetleri yapma, düzenli beslen.
burasıda 2 gündür resmen uçuyo fırtınadan komşunun donları bizimbahçeye uçmuş akşam mavi mavicamlar kapılar zangır zangır boşver üzülme herşey kısmet ne okuyodun sen
Allah korusun kız, ölmezsin merak etmedeneyenlerin yorumlarını okumuştum ayrıca sadece 1 hafta yapıcam umarım 1 haftada ölmem :))
Diyene de bak seeenakıllanmış..
kolay gelsin canimpööföföff... 12'de çıkıp işe gitcem.. 3 saatlik sınav ıcın gorev yazmışlar ınsafsızlarbaşım da agrıyorrr
hemde cok zahmetli bencedesebze gununu perşembe yapcam.. cuma dıyetısyen kontrolu var cunku.. onun ıcın de alısverıs lazım.. zahmetlı aslında bu dıyet ıslerı, mutfakta her sey olması lazım..
selam canim hosgeldingünaydın arkadaşlar başlangıç kilom 72.5 bugün hollywood diyetine başlıyorum cappy nin şeker ilavesiz meyve suyunu aldım benimle beraber başlayacak varsa beraber başlayalım umarım en kısa zamanda veririm 65 olana kadar ara vermek yok....
1 hafta sonra nolcak canimevet ama ben uzun süreli diyetler yapamıyorum 1 hafta deniycem bakalım nolacak ? :))
bence gayet güzel canim menün begendimselamlar...
bende dün yediklerimi yazayım..bugünde aynıları olacak zaten :) bi eksik fazla varmı siz bi bakın..
sabah:3 zeytin,domates,salatalık,2 tane parmak gibi olan kepekli grisini
öğle:bol yeşillikli salata,1 tabak sebze yemeği
akşam:1 tabak yani 4 yemek kaşığı kadar taze fasulye yemeği,salata
bunların dışında ara öğün sayılabilecek gün içinde 2 tane elma ve 3 bardak bitki cayı sekersiz..yalnız benim bi türlü vazgeçemediğim kahvem var.2 si bi aradalardan sekersiz..bu kahvenin sıkıntısı olurmu sizce
olur öyle sorun degil canim tesekkür ederimbu arada arkadaşlar isim hafızam cok zayıf kusuruma bakmayın.alıntılarken kaybediyorum..benim minik cadı rahat durmuyor..
anneciği ameliyat olan ve kuzusu rahatsız olan arkadaşlara cok geçmişler olsun.tez zamanda acil şifalar...
cok sagol canimtekrar geçmiş olsun canım işallah çabuk iyileşir.
kızzzzz ünlümü olacağan başımıza kiloları verip
sanırımaklınız başınıza geldi günaydınlar hanfendi
topiğin beslenme uzmanı konuştu
hayirlisi olsun canim bi kapi kapanir digeri acilir sIkma caninigünaydınnn günaydın günaydın bayanlar.bugün geç kalktım hava o kadar basıkki burda sabah olmamş gibi karanlk sis.gecede uyuyamdmsağlık bakanlığıda personel alıyo mayısta.haziranda ben mezun oluyorum bekleyemdiler 1 ay.dün sinirlerdeydim ama kızlar muhteşem bişey oldu ben sinirlenince hep iştahım artardı kendimi yemeğe verirdimmm dün üzüntüden cnm hiç bişi istemedi mucize gibi bişi :) bugün tartıldm regl olmama rağmen 76 ı ucundan gördüm mutluyum cuma bildirmde kaç gelecem bakalm
ayy alemsin yaburasıda 2 gündür resmen uçuyo fırtınadan komşunun donları bizimbahçeye uçmuş akşam mavi mavicamlar kapılar zangır zangır boşver üzülme herşey kısmet ne okuyodun sen
sis olmazsa kimbilir sizdede neler ucuyordur da görmüyorsundon mu hahahha kız güldürdün beni burda don yokda sisden gözükmüyo :) hemşirelik okuyorm cnm son snf
günaydin sekerler
dün annem ameliyat oldu cok sükür iyi onuda atlattik gecmise gitmedim dün bütün gün sizi zaten telefondan okudum sekerler
neslim oglisine cok gecmis olsun tatlim insallah cabuk atlatirsiniz cocuk hasta olunca cok daha kötü oluyoruz
betülüm bu hafta kendimden umutsuzum tatlim :26: sinavin varmis herhalde bebegim sen yaparsin basarirsin isteseninglizcede sonuclar geldimi
antalya izmir konussulmus birde dim cayimiydin alanyada oranin resimlerini gördüm ben oraya gittim cok güzelll gercekden cok harika cok begenmisdim
bende dün kosusturmakdan ne diyetime uyabildim nede dogru dürüst su icebildim bakalim bu hafta vasat gececek herhalde :18:
sabah:2 kk peynir 1 salatalık yarım yağlı süt eşime tost yaptım ama ben yemedim diyet değildi çünkü
ara:2.5 kuru incir
öğlen:3 küçük kepçe şehriye çorbası kızımla yedim yarım kase yoğurt küçük bir porsiyon yumurtalı yeşil fasulye
ara:cafe latte ama 1 fıncana konulanı 2 ye böldüm 1 elma 5i 1 yerde çay
akşam:1 tabak çorba bol salata
ara:3 kuru incir 3 kuru kayısı sade kahve 2 lt suakşam arasında fazla olan varsa söylermisiniz çıkartırım
selam kızlar
nasılsınız?
dün geçmişi bitiremediğim için birtürlü selam veremedim
bu alışkanlığımı yenemiyorum
biselam vereyim sonra geçmişe gideyim dedim
ne güzel benimde kardeşim 3 sınıf lise hemşirelik okuyo.aklım olsa bende okurdum.anesteziyi kazanmıştımbabamgöndermedi yaşımküçükmüş uzakmış idare edemezmişimkendimi.don mu hahahha kız güldürdün beni burda don yokda sisden gözükmüyo :) hemşirelik okuyorm cnm son snf
kolay gelsin canimhava degisikligindende olabilir canim kafa agrin :26:
hemde cok zahmetli bencedesürekli alisveris halindesin kendine göre
selam canim hosgeldinyasin genc herhalde dikkat et canim birakdigin an fazlasiyla geri aliyorsun ama yapmak istiyorsan sanada tecrübe olur kendin anlarsin zaten
1 hafta sonra nolcak canimyeme düzenin degisince yine alacaksin ama dedigim gibi sende ögreneceksin
bence gayet güzel canim menün begendim
olur öyle sorun degil canim tesekkür ederimannem cok sükür cabuk toparladi kendini
cok sagol canim
hayirlisi olsun canim bi kapi kapanir digeri acilir sIkma canini
ayy alemsin yakirmizi degilmiydin donlar hahayy
sis olmazsa kimbilir sizdede neler ucuyordur da görmüyorsun
bence güzel canim fazla gibi gelmediama kizlar neder bilemem :26:
ay alintim cikmamis
Fadimecim canim arkadasim sagol insallah sonuclarda da birsey cikmazda rahat bi oh cekeriz
dün bende gittim doktora kadindoktoruna dedim reglim düzensiz cokda agri cekiyorum hamile desen o na bile kalamiyorum dedim okadar doktor degistirdim simdiye kadar kimse bunun gibi degildin hic net birsey demiyorlardin doktorlar buda özel oldugu icin herhalde cok detaili anlatti 130 yüro verdim 260 tl gitmezemmi gitsemmi diye cok düsündüm pahali oldugu icin ama doktor hem kan aldi hem ultrasona bakti birde kanser provasi gönderdi labora iste o ultrasondada bendede biirr sürü kücük kücük kist degilde myom türkcesi ney unuttum :26: ondan varmis gösterdi bak dedi reglin düzensiz gelmesi problem yasaman bundan dedi hem sagda hem solda kücük küük varlar dedi bunun adi poly... bilmem neymis kadinlarin cogunda görülüyor dedi 1-2 hafta sonra geri gidecem ondan sonra devam konuscakmisiz
selam kızlar
nasılsınız?
selam kızlar nasılsınız
herkeze çok teşekkür ederim
bugün doktora gittik tekrar tahlil sonuçlarını götürdük
bir sorun çıkmadı
bişey yokmuş
betülcüm hemoglobinde normalmiş normal yetişkin insanda olan kan gibiymiş kanı
sabahları hergün 1 yumurta ve pekmez veriyormusun dedi
bende evet hergün veriyorum dedim
devam et dedi
birde aşırı terliyordu çok hareketli olduğundan
onunda testini yaptırmıştım
oda temiz çıktı hormonsal bişey yok dedi
tamamen kalıtsal dedi aile ve soya çekimmiş
annemde çok terlerdi babaanneside terliyor
bizim pötüşde onlara çekti
siz neler yapıyorsunuz kızlar bi geçmişe şöle bi bakıyım
Geçmiş olsun canım, hadi bakalım inşallah fayda görürsün.bence güzel canim fazla gibi gelmediama kizlar neder bilemem :26:
ay alintim cikmamis
Fadimecim canim arkadasim sagol insallah sonuclarda da birsey cikmazda rahat bi oh cekeriz
dün bende gittim doktora kadindoktoruna dedim reglim düzensiz cokda agri cekiyorum hamile desen o na bile kalamiyorum dedim okadar doktor degistirdim simdiye kadar kimse bunun gibi degildin hic net birsey demiyorlardin doktorlar buda özel oldugu icin herhalde cok detaili anlatti 130 yüro verdim 260 tl gitmezemmi gitsemmi diye cok düsündüm pahali oldugu icin ama doktor hem kan aldi hem ultrasona bakti birde kanser provasi gönderdi labora iste o ultrasondada bendede biirr sürü kücük kücük kist degilde myom türkcesi ney unuttum :26: ondan varmis gösterdi bak dedi reglin düzensiz gelmesi problem yasaman bundan dedi hem sagda hem solda kücük küük varlar dedi bunun adi poly... bilmem neymis kadinlarin cogunda görülüyor dedi 1-2 hafta sonra geri gidecem ondan sonra devam konuscakmisiz
2 gündür yoksun ortalarda, çok mu iş var?selam kızlar
nasılsınız?
Çok geçmiş olsun canım, sevindim senin adına.selam kızlar nasılsınız
herkeze çok teşekkür ederim
bugün doktora gittik tekrar tahlil sonuçlarını götürdük
bir sorun çıkmadı
bişey yokmuş
betülcüm hemoglobinde normalmiş normal yetişkin insanda olan kan gibiymiş kanı
sabahları hergün 1 yumurta ve pekmez veriyormusun dedi
bende evet hergün veriyorum dedim
devam et dedi
birde aşırı terliyordu çok hareketli olduğundan
onunda testini yaptırmıştım
oda temiz çıktı hormonsal bişey yok dedi
tamamen kalıtsal dedi aile ve soya çekimmiş
annemde çok terlerdi babaanneside terliyor
bizim pötüşde onlara çekti
siz neler yapıyorsunuz kızlar bi geçmişe şöle bi bakıyım
ne güzel benimde kardeşim 3 sınıf lise hemşirelik okuyo.aklım olsa bende okurdum.anesteziyi kazanmıştımbabamgöndermedi yaşımküçükmüş uzakmış idare edemezmişimkendimi.
yok canım daha koyu renkmiş heralde evelden zamanla rengi kaçmış morumsu mavimsi bişey olmuş.oda uçmuş bahçeye konmuş.sabahtan beri gözlüyom camdan bakalım kim gelip arayacak diye donunuben ilk evlendiğimde 2 ay adet olamamıştım.doktora gittim stresten yumurtalarım çatlamamış oda minik kistler yapmış.ilaç verdi gelince kistlerde bitti belki seninde öledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?