70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canim olur insallah istegince verebildiimi gördüm artik devami gelir umarim dedigin gibi önce saglik canim günaydin bu arada

1. GÜN Gün boyunca dilediğiniz kadar mevye suyu içebilirsiniz. Bunun dışında yiyecek yok. 6-8 bardak kadar da su için.

2. GÜN Dilediğiniz kadar meyve suyu için, yiyecek kesinlikle yasak. 6-8 bardak da su için.

3. GÜN Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata. Akşam: 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli.

4. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.

5. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.

6. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak.

7. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksellahanası.

BU KURALLARA DİKKAT! • diyet boyunca kırmızı et, şeker, yağ, unlu gıda, baklagiller kesinlikle yasak. • Akşam yemekleri en geç 18.00 de; daha sonra hiçbir şey yenmeyecek. • Kremalı, sütlü kahve, alkol yasak. • Hamileler ve diyabet hastaları bu diyeti uygulayamaz. • Haftanın 5 günü en az 30 ar dakikalık yürüyüş veya orta tempolu egzersiz yapılacak. • Bu diyete başladınız mı, 1 hafta devam etmeniz şart.

Canım öyle diyetleri yapma, düzenli beslen.

ama ama ama ben bi önceki hafta yapmştım bu hafta kaçırdım bu hafta yapıcam giremicemmi:18::18::18::18:

ilk iki gün meyve suyundan başka bişey yok bu diyet deil canına kast yahu

selamlar...

bende dün yediklerimi yazayım..bugünde aynıları olacak zaten :) bi eksik fazla varmı siz bi bakın..

sabah:3 zeytin,domates,salatalık,2 tane parmak gibi olan kepekli grisini

öğle:bol yeşillikli salata,1 tabak sebze yemeği

akşam:1 tabak yani 4 yemek kaşığı kadar taze fasulye yemeği,salata

bunların dışında ara öğün sayılabilecek gün içinde 2 tane elma ve 3 bardak bitki cayı sekersiz..yalnız benim bi türlü vazgeçemediğim kahvem var.2 si bi aradalardan sekersiz..bu kahvenin sıkıntısı olurmu sizce

bu arada arkadaşlar isim hafızam cok zayıf kusuruma bakmayın.alıntılarken kaybediyorum..benim minik cadı rahat durmuyor..

anneciği ameliyat olan ve kuzusu rahatsız olan arkadaşlara cok geçmişler olsun.tez zamanda acil şifalar...

Şekersiz içtiğiniz sürece sorun olmaz ama içinde kafein var. Ayrıca o süt tozları zararlı. Günde bir taneden fazla içmemeni tavsiye ederim :)

tekrar geçmiş olsun canım işallah çabuk iyileşir.

kızzzzz ünlümü olacağan başımıza kiloları verip

Canım öyle diyetleri yapma, düzenli beslen.

sanırımaklınız başınıza geldi günaydınlar hanfendi

Şekersiz içtiğiniz sürece sorun olmaz ama içinde kafein var. Ayrıca o süt tozları zararlı. Günde bir taneden fazla içmemeni tavsiye ederim :)

topiğin beslenme uzmanı konuştu

günaydınnn günaydın günaydın bayanlar.bugün geç kalktım hava o kadar basıkki burda sabah olmamş gibi karanlk sis.gecede uyuyamdm sağlık bakanlığıda personel alıyo mayısta.haziranda ben mezun oluyorum bekleyemdiler 1 ay.dün sinirlerdeydim ama kızlar muhteşem bişey oldu ben sinirlenince hep iştahım artardı kendimi yemeğe verirdimmm dün üzüntüden cnm hiç bişi istemedi mucize gibi bişi :) bugün tartıldm regl olmama rağmen 76 ı ucundan gördüm mutluyum cuma bildirmde kaç gelecem bakalm

burasıda 2 gündür resmen uçuyo fırtınadan komşunun donları bizimbahçeye uçmuş akşam mavi mavi camlar kapılar zangır zangır boşver üzülme herşey kısmet ne okuyodun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…