kusura bakma canım vaktim olmadğı için giremedim birdahaselam arkadaşlar
magrentacım leslie ile walk at home ile ilgili yazdıklarını ve ilgili topiği okudum indirdimde hatta netten 3 millik programı da indirdim. ama 4 zipli dosya kuramadım. açıyorum ses var görüntü yok. yardım eder misin?
aaa evet canım yaa sen söleyince hatırladım salata yiyolardısebze suyu detoksundan bahsediyorsan bir arkadaşım yapıyor içimi biraz zormuş ama hafiflediğimi hissettim diyor
magrentacım cokacimcoookpirinç lapasının yanında sadece az tuz,yoğurt,baharat veya yağsız salata öneriyorlar tavuk suyu olmuyormuş:sinifsinif:
ellerine sağlık canım ilk bende de öyle bi sorun olmuştu vlc media die bişi kurdum öle açtım bende inşallah yaparsın bende bayram geçince callana başlıcam tekrar bir haftadır yapmıyorum denicem işe yarıomu gerçekten die :)))leslie yi kurabildim magrenta. süper. bu akşam belki yaparım.
Günaydın herkese, bu sabah sirkem bittiği için ılık limonlu su içtim aç karna. kaydirigubbakcemile3 Yarım simit ve yarım light üçgen peynir yedim. 1 fincan şekersiz çayla. Yeşil çayımı içiçem birazdanda. Öğlene kadar 5 bardak su da içersem iyi olacak bakalım kışın pek içesim gelmiyo suyu, midem bulanıyo su içerken :bbo: Ya bayrama da az kaldı keşke bi 2 kg. falan verebilseydim bayrama kadar, ama zor gibi :gitme: Bayramda verdiklerimizi et, sarma, tatlı vs. bilimum kalorili besinlerle geri almayalım da :roflol: Elimizde arkadaşlar şimdiden beynimizi şartlandıralım, asla fazla YEMEYECEĞİZ. Söz verelim kendimize kızlar :hooray:
kusura bakma canım vaktim olmadğı için giremedim birdaha
aaa evet canım yaa sen söleyince hatırladım salata yiyolardı((( yapıcakmısın sen?
ellerine sağlık canım ilk bende de öyle bi sorun olmuştu vlc media die bişi kurdum öle açtım bende inşallah yaparsın bende bayram geçince callana başlıcam tekrar bir haftadır yapmıyorum denicem işe yarıomu gerçekten die :)))
günaydın canım ılık su içmek bile güzel :)))) kilo vermek güzel olurdu ama aman bayramda almaylımda aynı kiloda kalalımmm
günaydın kızlar iyi sabahlar iyi haftalar herkese
haftasonu temizlik yaparak geçti hala bitmedi ama vben bittim yaaa((( çok yorgunum
neyse sabah 3 kuru kayısı 1 bardak sirkeli suyumu içtim
işe gelip bir bardak ılık su içtim (bu domuz gribi gibi solunum yoluyla bulaşan hastalıklar için) sonra 1 kumru yedim şu içinde domates peynir biber olan gevrek ekmeği arası tostlardan :)) anlatabildimmi acaba heheh 2 bardak çay içtim şimdi suyumu içim birazdan yeşil çay yapıcam içebilirim inşallah
yarın hemen uygulamaya geçmek istiyorum canım salata ve naneli yoğurtla tüketmeyi düşünüyorum umarım faydası olur
bu sabah bende eritme peynirli kumru yedim sendenim anlayacağınkaydirigubbakcemile5
şu sirkeli suyu bide ben içebilsem
:ecrin_bebek:bu arada kızım grip oldu cuma gecesi fenalaştı doktorumuzu aradık yurtdışındaymış daha önce verdiği şurupların yanına ilave bir şurup daha önerdi dün sabahta döner dönmez muayeneye çağırdı çok şükür korkulacak bişey yokmuş bugün daha iyi kuzum ama benim haftasonum kabus gibi geçti Allah kimseyi evladıyla terbiye etmesin :Saruboceq:
yarın hemen uygulamaya geçmek istiyorum canım salata ve naneli yoğurtla tüketmeyi düşünüyorum umarım faydası olur
bu sabah bende eritme peynirli kumru yedim sendenim anlayacağınkaydirigubbakcemile5
:ecrin_bebek:bu arada kızım grip oldu cuma gecesi fenalaştı doktorumuzu aradık yurtdışındaymış daha önce verdiği şurupların yanına ilave bir şurup daha önerdi dün sabahta döner dönmez muayeneye çağırdı çok şükür korkulacak bişey yokmuş bugün daha iyi kuzum ama benim haftasonum kabus gibi geçti Allah kimseyi evladıyla terbiye etmesin :Saruboceq:
sağol aykoscum. bebeğimiz dünyaya geldi. çok şükür sağlıklı.gözünüz aydın olsun canım sen yinede dikkat et yediklerine ayrıca sınavında başarılar opuyorumnanaktan
inşallah bu listede kılo verenler arasına girerim arkadaşlar
biz kadınlar kış gelince eve kapanıyor çouklarla uğraşmaktan yiyoruz alıyoruz kıloları
Günaydın herkese, bu sabah sirkem bittiği için ılık limonlu su içtim aç karna. kaydirigubbakcemile3 Yarım simit ve yarım light üçgen peynir yedim. 1 fincan şekersiz çayla. Yeşil çayımı içiçem birazdanda. Öğlene kadar 5 bardak su da içersem iyi olacak bakalım kışın pek içesim gelmiyo suyu, midem bulanıyo su içerken :bbo: Ya bayrama da az kaldı keşke bi 2 kg. falan verebilseydim bayrama kadar, ama zor gibi :gitme: Bayramda verdiklerimizi et, sarma, tatlı vs. bilimum kalorili besinlerle geri almayalım da :roflol: Elimizde arkadaşlar şimdiden beynimizi şartlandıralım, asla fazla YEMEYECEĞİZ. Söz verelim kendimize kızlar :hooray:
kusura bakma canım vaktim olmadğı için giremedim birdaha
aaa evet canım yaa sen söleyince hatırladım salata yiyolardı((( yapıcakmısın sen?
ellerine sağlık canım ilk bende de öyle bi sorun olmuştu vlc media die bişi kurdum öle açtım bende inşallah yaparsın bende bayram geçince callana başlıcam tekrar bir haftadır yapmıyorum denicem işe yarıomu gerçekten die :)))
günaydın canım ılık su içmek bile güzel :)))) kilo vermek güzel olurdu ama aman bayramda almaylımda aynı kiloda kalalımmm
günaydın kızlar iyi sabahlar iyi haftalar herkese
haftasonu temizlik yaparak geçti hala bitmedi ama vben bittim yaaa((( çok yorgunum
neyse sabah 3 kuru kayısı 1 bardak sirkeli suyumu içtim
işe gelip bir bardak ılık su içtim (bu domuz gribi gibi solunum yoluyla bulaşan hastalıklar için) sonra 1 kumru yedim şu içinde domates peynir biber olan gevrek ekmeği arası tostlardan :)) anlatabildimmi acaba heheh 2 bardak çay içtim şimdi suyumu içim birazdan yeşil çay yapıcam içebilirim inşallah
Kızlar ben de 78 kiloyuummmafoldumben Beni de alın aranıza olur mu...
sağol aykoscum. bebeğimiz dünyaya geldi. çok şükür sağlıklı.
sınavımda güzel geçti. bugün süper moralim.
Allah herkese her dilediğini hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
he bide kilolarımızı verelim güzel güzel
aminnn opuyorumnanaktan
gülancım çizelgenin linkini gönderdim mailine, profiline yapıştır. umarım olur canım.
evet evet yemicez. ama ben regl oldum. heralde yerim bu hafta. abartmamaya çalışıcam sözzz.. dün canım çok hamburger istedi. başardım yememeyi.
yok canım önemli değil. ne kusuru. bakalım yorgunum bu akşam ama yapıcam spor. bi tek aç kalmakla olmayacak sanırım. kaydirigubbakcemile
çok geçmiş olsun canım. acil şifalar dilerim.
opuyorumnanaktan
hoşgeldin beyhancım.. kaydirigubbakcemile gel beraber zayıflayalım
slm kızlar ben keten tohumuna başlayalı 11 gün oldu fakat bende tık yok tam tersi oldu sindirimi düzenliyormuş dediler benim sindirimimi bozdu mafoldumben bende tekrardan bıraktım herkese yaramıyor demekki uffff ben kilo vermek istiyorum kaydirigubbakcemile2 bir önerisi olan varmı yani destekleyici bir formülünüz varmı :uhm: bu aralar kendimi engelleyemiyorum ne olur biri bana dur desinbeyhancım sende hogeldin aramıza a.s.
:umursamaz:
Slm canım sirkeli su içiomusun ? doğal bişilerden başlamak istedim :))))
öncelikle ilaç önermeyi sevmiyorum ama benim gibi bi yerlerini yırtıpta hala kilo veremeyenler malesef ilaca yöneliyorlar eğer sende bu durumdaysan ben biber hapı kullandım bir ayda 5,5 kg verdim 2 haftayı geçti biteli sadece bir kutu kullandım ve 1 kg geri aldım deli gibide yiyorum sende deneyebilirsin ama önce iyice araştır derim herkese önermiyolar çünkü
kilo vermen güzel canım ama grup değiştirmek zorunda deilsin bana göre her seferinde farklıgruba adapte olmak zor :))) o yüzden halaa burdayımmmevet bugün diyetisyenime gittim ve tartı 76,400 gösterdi 900 gr daha gitmiş 10 günde
yavaş yavaş bu gruptan çıkacağım:)
hımmmmm zor işin canım ama her bünye bir değil o yüzden her hafta bir kilo vermek zor ilk zaman veriliyor işte :)))slm magrentacığım evet onuda 20 gün içtim tık yok yani kilo verdim ama bence sirkeli sudan değil diyet yaptığımdan verdim çok yavaş veriyorum buda benim sinirlerimi bozuyor en azından haftada 1 kg vermek istiyorum şimdide lahana suyuna başlayacağım bakalım o ne gösterecek sıkıldım artık kilolu olmaktan benim komşumda biber hapı kullandı ve çok güzel zayıfladı fakat önermiyorlar ölümcül tehlikeleri var diye bu yüzden çok korkuyorum bakalım zaman ne gösterecek opuyorumnanaktan
iyi geceler kızlar
diyetim yalan olduu bugünlerde ah ahhh :çok üzgünüm: acaip bir yeme isteğii meyveyle falanda geçmior illa unlu tatlı tuzlu bişeyler yemek istiorum akannehir ne olacak bilmiorum motive etmeye çalışıorum ıı ıhh :bbo: işe yaramıooıı mafoldumben
çok geçmiş olsun canım allahtan önemli bişi yokmuş :)şu aralar çok sikkatli olmak lazım bende dün çok yoruldum bugün biraz grip gibi başlangıcı gibi hissediorum kendimi sevgilide eve gitti grip oluo sanırım tırstım bende aman erjim yapıcaz derken sağlığımzdan olmayalım bu aralar sağlıklı beslenmeye çalışlaım bağışıklık sistemimizi güçlendirmemiz lazım hepimize öncelikle sağlıklı günler :)
amma çok konuştum yawwww bavravcım sirkeli suyu yavaştan içmeye çalış her konuda faydalı valla
:Saruboceq: geçmiş olsun canım çok üzüldüm çocukların hasta olması anne babayı mahvediyor iyi olmasınada sevindim allah sağlık versin küçük hanım birazck naz yapmış neyseki geçmiş tekrar geçmiş olsun :ecrin_bebek: a.s.
sağol aykoscum. bebeğimiz dünyaya geldi. çok şükür sağlıklı.
sınavımda güzel geçti. bugün süper moralim.
Allah herkese her dilediğini hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
he bide kilolarımızı verelim güzel güzel
aminnn opuyorumnanaktan
gülancım çizelgenin linkini gönderdim mailine, profiline yapıştır. umarım olur canım.
evet evet yemicez. ama ben regl oldum. heralde yerim bu hafta. abartmamaya çalışıcam sözzz.. dün canım çok hamburger istedi. başardım yememeyi.
yok canım önemli değil. ne kusuru. bakalım yorgunum bu akşam ama yapıcam spor. bi tek aç kalmakla olmayacak sanırım. kaydirigubbakcemile
çok geçmiş olsun canım. acil şifalar dilerim.
opuyorumnanaktan
hoşgeldin beyhancım.. kaydirigubbakcemile gel beraber zayıflayalım
Herkese günayfın kızlar,
Bayrav35 Canım geçmiş olsun. bebişin hasta olmuş, şimdi daha iyidir umarım. opuyorumnanaktan
Bu sabah ne elma sirkemi içmebildim, ne de limonlu suyumu mafoldumben sadece aç karna yeşil çayımı içtim. Maalesef yanımda kepek ekmeğim yoktu poğaça yedim :kedi: En iyisi nesfit falan alıp getirmek şirkete, yoksa verdiklerimi geri alacağım. Su içemiyorum artık eskisi kadar sanırım havalardan. Karnım midem felaket ağırıyor kızlar, herhalde üşüttüm. Hasta olmasam bari bayram üstü :sinifsinif: İşte böyle kızlar, bugün pek iç açıcı başlamadı benim için. İnşallah öğleden sonra daha iyi olurum. :Saruboceq:
:umursamaz:
Slm canım sirkeli su içiomusun ? doğal bişilerden başlamak istedim :))))
öncelikle ilaç önermeyi sevmiyorum ama benim gibi bi yerlerini yırtıpta hala kilo veremeyenler malesef ilaca yöneliyorlar eğer sende bu durumdaysan ben biber hapı kullandım bir ayda 5,5 kg verdim 2 haftayı geçti biteli sadece bir kutu kullandım ve 1 kg geri aldım deli gibide yiyorum sende deneyebilirsin ama önce iyice araştır derim herkese önermiyolar çünkü
geçmiş olsun canım şimdi nasıl kuzucuğun :çok üzgünüm: acaip bir salgın var kimi duysam hasta Allah şifa versin herkese :Saruboceq:
kilo vermen güzel canım ama grup değiştirmek zorunda deilsin bana göre her seferinde farklıgruba adapte olmak zor :))) o yüzden halaa burdayımmm
hımmmmm zor işin canım ama her bünye bir değil o yüzden her hafta bir kilo vermek zor ilk zaman veriliyor işte :)))
biber hapına gelince kimlerin kullanmaması gerektiğini belirtiyor zaten o grupta değilsen bişi yapıcağını sanmıyorum sonuçta her kullandığımız ilacın ağrı kesicinin içinde neler var bilemiyoruz ağrı kesiciden de ölen var ama bu haptan ölen biri daha yok diye biliyorum neyse bu hapı tavsiye etmiyorum gidin kullanın demem ama son raddeye gelince aldım çokda memnun kaldım açıkçası bende hiçbir yan etki olmadı ne başağrısı ne de uykusuzluk sadece susattı terletti sadece bi kutu kullandım 2. kutuyu almayı düşünüyorum hedefe ulaşmak için :)
ahh ahhhh bu aralar diyet modu dışındayım 60lara inince rahatlık çötü bi süre kilo bildirimi yapmıcam rejim modunda değilim die rejime girip gene bildirim yapmaya başlıcam ama buralarda olucam :))))) bu yüzden gönüllü birine listeyi devretmek istiyorum hemde bu hafta liste yapılırm yapılmazmı bunu konuşalım malum cuma bayram :):lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?