Valla canım duydum okudum tavsiye eden yok :)))))) o hapı ben gene bi kutu biber hapı denicem bayramdan sonra işi sıkmaya karar verdim bi 5li rakamları göreyim :))))))çok saol canım
saol canım
saol canım Allah bebişinize sağlıklı upuzun bir ömür nasip etsin sevdikleriyle birlikte........
saol canım çok daha iyi şükürler olsun
tengla diye bi haptan bahsediyorlar başka bi topikte hiç okudunmu????
iyiyiz artık saol canım
benim hapımda bitti 1,5ay gibi bi zamanda 4 kg verdim öle deli gibi yemek isteğim yok ama kızçemin hastalığı üzdü beni biraz belkide onunla alakalıdır
pirinç lapasını yapamadım ama yeşil elma yiyorum dünden beri sabah 1 tane öğlen 1 tane yedim saat 6 gibi bir kase çorba 4 kaşık susuz zeytinyağlı kuru fasülye 2 kaşıkta pilav yedim yatmadan önce yine 1 tane yeşil elma umarım faydasını görürüm:))))
slm kızlar bi geldim bi gittim kusura bakmayın ama haftalar geçiyo hiç bişey değişmiyor :kedi: bende karar verdim en kısa zamanda spora başlıyorum bayram bi geçsin araştırıp gitmek istiyorum zemuszemus sizlere çok kolay gelsin kaydirigubbakcemile2
selam kızlar nasıl gidiyor kılo durumları
ben sirkeli ballı suya başladım sabahları aç karnına içiyorum ama çok kötü tadı........
bu arada takvimimi oldu ve kıloma sinir oldum baktıkça herkesten daha kıloluyom sanırım offffffffffffff
günaydın kızlar iyi sabahlar herkese bugün çalışmıyorum temizliğe başlamadan bir selam vereyim dedim herkese şimdiden iyi bayramlar dilerimmmm :)))))
iyi yapmışıon canım başlamakla inşallah işe yarar sabah akşam hatta öğlen bile içebilirsin şimdi bende kavaltı öncesi içicem :)))))) inşallah kilonun fazla olmasından dolayı gaza gelip hemenceceik verirsin canım sıkma canını herkes kilolu veya kiloluydu burda :))))
selam herkese iyi günler bu ara herkes çok yoğun bayram öncesi diye sanırım arada uğrayın kızlar yoksa motivasyon kalmazzzz
ben bu ara rejim yapmıyorum öğlenleri akşamları götürüyom ne yediğimi söylersem oklovalar yetmez valla(((((( bayramdan sonra sıkıcam biraz hedefe yakşlaşalımmm
slm kızlar ben keten tohumuna başlayalı 11 gün oldu fakat bende tık yok tam tersi oldu sindirimi düzenliyormuş dediler benim sindirimimi bozdu mafoldumben bende tekrardan bıraktım herkese yaramıyor demekki uffff ben kilo vermek istiyorum kaydirigubbakcemile2 bir önerisi olan varmı yani destekleyici bir formülünüz varmı :uhm: bu aralar kendimi engelleyemiyorum ne olur biri bana dur desinbeyhancım sende hogeldin aramıza a.s.
evet bugün diyetisyenime gittim ve tartı 76,400 gösterdi 900 gr daha gitmiş 10 günde
yavaş yavaş bu gruptan çıkacağım:)
slm magrentacığım evet onuda 20 gün içtim tık yok yani kilo verdim ama bence sirkeli sudan değil diyet yaptığımdan verdim çok yavaş veriyorum buda benim sinirlerimi bozuyor en azından haftada 1 kg vermek istiyorum şimdide lahana suyuna başlayacağım bakalım o ne gösterecek sıkıldım artık kilolu olmaktan benim komşumda biber hapı kullandı ve çok güzel zayıfladı fakat önermiyorlar ölümcül tehlikeleri var diye bu yüzden çok korkuyorum bakalım zaman ne gösterecek opuyorumnanaktan
iyi geceler kızlar
diyetim yalan olduu bugünlerde ah ahhh :çok üzgünüm: acaip bir yeme isteğii meyveyle falanda geçmior illa unlu tatlı tuzlu bişeyler yemek istiorum akannehir ne olacak bilmiorum motive etmeye çalışıorum ıı ıhh :bbo: işe yaramıooıı mafoldumben
bende bayramını kutlarım canım.arkadaşlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum
fazla gezmelerde tatlıyı etleri kaçırmayalım
Selamlar bende yarın itibariyle diyete baslıcam 70 kiloyum ve bel bölgem cok problemli onun dısında hic sorun yok neler önerirsiniz herhangi bisey yapıpta iyi sonuc alanlar varsa yardımcı olursa sevinirim
Slm kızlar bende sizlerle birlikte zayıflamaktan mutluluk duyacağım.Şu an 77 kg'yum:1shok:.65 olmam lazım.2.çocucuğumun doğumundan sonra 95 kg lardan 70'e kadar indim ama 7 kg sunu geri aldım.Şimdi o 7 kgyu ve diğer fazlalıkları verip 65 olmak istiyorumdelikafadulden.Motive olmak içinde sizinle olmak istiyorum kabul ederseniz.Şimdilik bu kadar görüşmek üzere.By...:teytey:
bayanlar hepinize iyi bayramlar diliyorum. ben de aranıza katılmak istiyorum.bir yıl önce doğum yaptım ve fazla kilolarıma yiyerek 2-3 klo daha ekledim75 kiloyum ve 55 kilo olmam lazım.20 kilo nasıl verilir bilmiyorum ama yarından itibaren başlıyorum diyete.hepinize kolay gelsin arkadaşlar.
bayanlar hepinize iyi bayramlar diliyorum. ben de aranıza katılmak istiyorum.bir yıl önce doğum yaptım ve fazla kilolarıma yiyerek 2-3 klo daha ekledim75 kiloyum ve 55 kilo olmam lazım.20 kilo nasıl verilir bilmiyorum ama yarından itibaren başlıyorum diyete.hepinize kolay gelsin arkadaşlar.
Slm kızlar bende sizlerle birlikte zayıflamaktan mutluluk duyacağım.Şu an 77 kg'yum:1shok:.65 olmam lazım.2.çocucuğumun doğumundan sonra 95 kg lardan 70'e kadar indim ama 7 kg sunu geri aldım.Şimdi o 7 kgyu ve diğer fazlalıkları verip 65 olmak istiyorumdelikafadulden.Motive olmak içinde sizinle olmak istiyorum kabul ederseniz.Şimdilik bu kadar görüşmek üzere.By...:teytey:
slm kızlar ancak vakit bulabildim tatlılarla aranız nasıl benim çok iyi son 3 gündür sürekli yiyorum bir an önce bu bayramın etkisinden kurtulup diyetime devam etmem lazım yoksa verdiğim kiloları geri alacagım cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?