70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar bi geldim bi gittim kusura bakmayın ama haftalar geçiyo hiç bişey değişmiyor :kedi: bende karar verdim en kısa zamanda spora başlıyorum bayram bi geçsin araştırıp gitmek istiyorum zemuszemus sizlere çok kolay gelsin kaydirigubbakcemile2

Valla canım duydum okudum tavsiye eden yok :)))))) o hapı ben gene bi kutu biber hapı denicem bayramdan sonra işi sıkmaya karar verdim bi 5li rakamları göreyim :))))))
birde bende bişi yapmadım tam adet zamanı pirinçmi yapsam diom ama çok zor hele şimdi evdeykennnn hayatta yapamam şimdi çikolata aldık şirkjete bize 5-6 tane yedim şimdiden

hoşgeldin canım yavaştan yavaştan bişiler yapmak lazım şu bayram temizlği geçsin dinleneyim bende spora devam edicem callanı deniodum işe yaradımı yarıcakmıydı bilmiorum yaaaa

selam kızlar nasıl gidiyor kılo durumları
ben sirkeli ballı suya başladım sabahları aç karnına içiyorum ama çok kötü tadı........
bu arada takvimimi oldu ve kıloma sinir oldum baktıkça herkesten daha kıloluyom sanırım offffffffffffff

günaydın kızlar iyi sabahlar herkese bugün çalışmıyorum temizliğe başlamadan bir selam vereyim dedim herkese şimdiden iyi bayramlar dilerimmmm :)))))

iyi yapmışıon canım başlamakla inşallah işe yarar sabah akşam hatta öğlen bile içebilirsin şimdi bende kavaltı öncesi içicem :)))))) inşallah kilonun fazla olmasından dolayı gaza gelip hemenceceik verirsin canım sıkma canını herkes kilolu veya kiloluydu burda :))))

kolay gelsin canım kaydirigubbakcemile2

bende bi daha uğrayabilirmiyim bilmiyorum ama uğrayamazsam şimdiden iyi bayramlar herkese en kısa zamanda görüşmek üzereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Selamlar bende yarın itibariyle diyete baslıcam 70 kiloyum ve bel bölgem cok problemli onun dısında hic sorun yok neler önerirsiniz herhangi bisey yapıpta iyi sonuc alanlar varsa yardımcı olursa sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
selamlar kızlarrrr

bayramınız kutlu olsun, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar dilerim. ben bayramda ablamdayım. bebişe teyzelik yapıyorum. fazla yememekle birlikte kaç kiloyum umursamıyorumda. regl oldum hem. hemde insan evinde olduğu gibi rahat olmuyor. bide dün sinemaya gittim. 2 orta boy mısır yedim galiba sanırım yanlış hatırlamıyosam.
bayramdan sonra kendime çeki düzen vericem diye umuyorum. buradaki tartı dijital değil o yüzden tartılmıcam bu hafta.
öptüm herkesi, kolaylıklar

evet canım motivasyon azalıyo burada olmayınca.

aykoscum acaba sık sık yöntem değiştirmesen mi?
sonra herbiri etkisiz kalmasın.
biraz çabala bi yöntemde canım kişisel fikrim.

evet bugün diyetisyenime gittim ve tartı 76,400 gösterdi 900 gr daha gitmiş 10 günde
yavaş yavaş bu gruptan çıkacağım:)

canım çok kolaylıklar, inşallah hedefine ulaşırsın ama bencede gruptan çıkma. beraber başladık. hep beraber başarını izleyelim seni motive edelim. ben 70 in altına indiğimde düşünmüyorum böle bişey.
opuyorumnanaktan

biber hapını bende pek iyi okumadım. topiklerden birinde karşılaştırmalı olarak takviyelerin etkisini anlatıyodu. okuyun arkadaşlar.

canım geçer inşallahh.

arkadaşlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum
fazla gezmelerde tatlıyı etleri kaçırmayalım
bende bayramını kutlarım canım.

Selamlar bende yarın itibariyle diyete baslıcam 70 kiloyum ve bel bölgem cok problemli onun dısında hic sorun yok neler önerirsiniz herhangi bisey yapıpta iyi sonuc alanlar varsa yardımcı olursa sevinirim

çok kolay gelsin cansucum hoşgeldin.
Şeniz

selam millet herkese iyi bayramlar tekrar anca fırsat bulabildim bu hafta liste yapılmıcak gibi kimsecikler yok bende tartılmadım regl oldum zaten haftaya görücez asıl kiloyu :))))
aman yediklerimizie dikkat tatlı yemedim etde amaaaa çikolata manyağı oldum fazlşasıyla ((

selam kızlar herkese iyi bayramlar çok yoğundum ancak fırsat bulabildim sabah tartıdım ama yorgunluktan hatırlayamıyorum neyse bayram geçsin kaldığımız yerden devam ederiz shewall canım bende ne yapacagımı bilmiyorum sadece bu halimden sıkıldım belkide haklısın neyse şu bayramı bir atlatalım sonra karar veririm...a.s cansu sende aramıza hoşgeldın

Herkese iyi bayramlar arkadaşlar. Aman fazla kaçırmayalım güzel yemekleri, börekleri, tatlıları, sarmaları falan kaydirigubbakcemile3 Dikkat edelim kaydirigubbakcemile5

selaaaaaaaaaaaaam herkese sabahtan beri yiyorum
kordonda bi güzel açık büfe kahvaltı yaptım yedimde yedim sonra üstüne türk kahvesi yanında lokummmm gelmeden kumrumuda yedim bugün yedimde yedim adet dönemi tatlı krizimde devam ediyor bütün oklovaları kendime gönderiyorummm :)))) bayram bitsin artık bişiler yapıcaz hem diyet hem spor tam destek hep destekkkk :)))))
iyi geceler kızlarrrr

selamlar herkese, magrentacım sanada selam. bende 2 gündür güzel kahvaltı ediyorum sabahları sonra diğer öğünleri geçiştiriyorum gibi bişey.
2 günde tatlı yedim ama dediğim gibi kuvvetli yemediğim için bu ara belki nötrler. yarın bende kahvaltıda dışarıdayım. bakalım ne kadar ne yicem hayal bile edemiyorum şu an şahsen..

bayanlar hepinize iyi bayramlar diliyorum. ben de aranıza katılmak istiyorum.bir yıl önce doğum yaptım ve fazla kilolarıma yiyerek 2-3 klo daha ekledim 75 kiloyum ve 55 kilo olmam lazım.20 kilo nasıl verilir bilmiyorum ama yarından itibaren başlıyorum diyete.hepinize kolay gelsin arkadaşlar.

Slm kızlar bende sizlerle birlikte zayıflamaktan mutluluk duyacağım.Şu an 77 kg'yum:1shok:.65 olmam lazım.2.çocucuğumun doğumundan sonra 95 kg lardan 70'e kadar indim ama 7 kg sunu geri aldım.Şimdi o 7 kgyu ve diğer fazlalıkları verip 65 olmak istiyorumdelikafadulden.Motive olmak içinde sizinle olmak istiyorum kabul ederseniz.Şimdilik bu kadar görüşmek üzere.By...:teytey:

eymencim hoşgeldin aramıza inşallah birbirimize destek olarak kurtulacagız bu kilolardan tabi ben şu 3 gündür hiç dikkat etmedim şididen kolay gelsin kaydirigubbakcemile

slm kızlar ancak vakit bulabildim tatlılarla aranız nasıl benim çok iyi son 3 gündür sürekli yiyorum bir an önce bu bayramın etkisinden kurtulup diyetime devam etmem lazım yoksa verdiğim kiloları geri alacagım cokacimcoook

zuhahaha sende hoşgeldin aramıza kolay gelsin...a.s.

kızlar hoşgeldiniz. kolaylıklar size.

aykoscum ben ilk 2 gün 1 er porsiyon tatlı yedim. bugün sabah kahvaltı baya yedim. sonrasında da hiçbişey yemedim desem yeridir. telaşeden fırsat olmadı.
zaten artık karar aldım akşam 6 dan sonra çok az yicem ya da yemicem. zor olcak baya ama bakalım. yarın sabahta tartılıcam bakalım napmışım bu kadar gündür kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…