70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

üzülme cnm haftaya böyle devam edersen yıne vereceksın ödemdır o
günaydın cnm tebrıkler
günaydın tebrıkler
günaydın cnm tebrıkler
dün suya yüklendim sIkIldikca ictim herhalde benim vucut feleyini sasirdi suyu atamadi üzerinde aliskin degil ya

cnm suyu ıhmal etme su zayıflamadaki en ıyı yardımcımız

regl düzensiz bende canim herhalde daha 1 hafta var gelmesine wc olabilir tatlim cikmamisdim cok sagol canim verecez insallah daha cok haftalarimiz var

Günaydın Güzelllerrr

Kilo bildiririmim:

başlangıç : 80,5 kg
geçen hafta : 77,5 kg
bu hafta : 76,9 kg
giden : 0,6 g

toplam giden : 3,6 kg

maalesef bu haftada istediğim başarıyı elde edemedim

Başaran arkadaşları tebrik ediyorum şimdiden..

bende kilo bildirimimi yapayım
başlangıç : 73
geçen hafta : 69,5
bu hafta : 68,7
giden : 800 gr
toplam giden : 4,3 kg
tebrikler canim
sagol canim insallah ödemdir canim ya tamam canim

hayırlı cumalar kızlar
hayırlı bildirimler olsun hepinize
bugün çok mutluyum birhaftadır acayip hastaydım malesef
iğneleri yidim yidim bugün kendime geldim hamdolsun
geçmişe bakama imkan yok sakın kızmayın
-oğluşla kahvaltı yapcaz
-hazırlanıcaz
-oğluşu kreşe götürcem
-bende iğne vurulmaya yine

size şunu diyim nazar değdiğini hiiiiç bukadar yakından hissetmemeiştim
sizdede oluyomu nazar değiyomu .regl olduğum için dua okuyamadım bi nişana gittim
döndüğümde durup dururken hastalandım .
neyse bugünkü bildirimimi beğenmedim bir haftadır su içemedim ondan sanırım
ama yine yazıyım haftaya burda olmak istiyorum çünkü
başlangıç: 72.2
geçen hafta:69.7
bu hafta :68.8
giden : 900gr
toplam giden:3.400
hedef :65

tebrıkler cnm 900 gr güzel rakam geçmiş olsun buarada bende nazara çok gelırım ne zaman toplu bır ortama gıtsem o gun eve geldıgımde elımı kolumu kaldıramam insanlar maşallah demeyı bılmıyolar cnm yapacak bişey yok evden kendını okuyarak çık herzaman

tebrikler canim
tebrikler canim gecmis olsun canim bende nazara cok inanirim ogluma cok nazar deydigini düsünüyorum bebekken okumadan uyumazdin birini gördümü cok huysuzlanirdin gurbetin dedigi gibi sanki diline mi yapisacak masallah de dimi

Son düzenleme:
rosewind ciimm nerelerdesin sen yahu
ben çok hastalandım canm ya
kaç gün oldu bilmiyorum sanırım yarın bir hafta olcak.bir haftadır yataktaydım kocişte doktora götürmedi önce
sonra gittiğimizdede çok geçti.ateş,boğaz ve başağrısı fenaydı.boğazım çok ama çok iltihaplanmış (bir gecede nasıl oluyosa)

ama döndüm çok şükür sizi çok özledim ya ne kadar bağlanmışım ben size

regl düzensiz bende canim herhalde daha 1 hafta var gelmesine wc olabilir tatlim cikmamisdim cok sagol canim verecez insallah daha cok haftalarimiz var
suziiiiiii pantolonumda bi haller oluyo
kilo verebildiğimi gördüm ya asla vazgeçmek yok zayıflicam.hepinizide kolunuzdan tutup zayıflatıcam

haftaya inş.istedğin başarıyı elde edersin tatlım

pişttt piştttt ne yapıonuz bakalım ne var ne yok çıtır olan hatun varmı aranızda

anaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm uzun zaman oldu topiğe uğramayalı :18::18::18::18:

azcık okuyayımda ders alayım , yoksa beynen diyet moduna geçemiyorum

ne oluyo kiz pantolununa ayyy insallah canim daha cok güzel bildirimler olacak hepimiz incecik olacagiz insallah

topimizin ask böcegi gelmis hosgeldin tatlim

topimizin ask böcegi gelmis hosgeldin tatlim

hoşbuldum suzimmmm , napıon kuzum nasıl durumlar 2 sayfa geride menüyl tartını yazmışsın ,moralini bozma menü o şekilde olduğu sürece muhahakka gider kilon kuzum , bak wc ye de çıkmadan tartılmışsın bence onun etkisi vardır + bir gün öncesi çok su içmişsin o vücuttan daha çıkmamış üzülme kuzum o yüzden tam gaz yola devam pes etme vallaa menünü göürünce helal sana suzim die içimden geçirdim

İnsan tartıda 100 gr bile gittiğini görünce motive oluyor :) Regl dönemindeym,canım fenaa halde tatlı istiyor ama haftaya 71'i görme isteği tatlı isteğinden daha ağır basıyo

cok sagol kuzum ya tesekkür ederim destegin icin canim geri geldinmi seker bak gitme eskisi gibi sen de gel geri aramiza
seni seviyoruz biliyorsun

Son düzenleme:
İnsan tartıda 100 gr bile gittiğini görünce motive oluyor :) Regl dönemindeym,canım fenaa halde tatlı istiyor ama haftaya 71'i görme isteği tatlı isteğinden daha ağır basıyo

dogru söylüyorsun canim yeterki eksi göstersin hep tarti
birde gicik kardesim abla sen zayifladinmi dedi bir kac gün önce ciddi ciddi hadi ya belli oluyormu dedim simdikden
pis pis gülüp esime bak ablami böyle mutlu edebilirsin iste demezmi dalga geciyor gicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…