Niye veremeyesin canım, iradeli hatunsun sen
bebişe daha çok var seneye kocam askere gitcek kısmetse zaten yanlışlıkla falan olacak die ödüm kopuyor her zman öle gelmio şimdi böle bi ışık geldi içime git temizlik yap die2 gun sonra bebiş olsunda gorım senı halın kalıyomu ev taze eşyalar taze temızleyesın gelır tabı
fena soguk almıs canım ıkısıde bırı 8 tane ıgne yedı
dıgerı serum felan
sana allah kolaylık vesın canım hastalarla ugrasmak zor
ben veremem canım ama ıns sen verırsın
hocbulduk hayatım saolasın
hosbulduk
ay yenı evlenmıs bırını duyunca hemen heyecan yapıyorumben nereden gorebılırım acep gelınlıgını ve senı
alıştırma yapın cnm şimdiden öğretsın sevdicek sanadugunden konu cıkmısken aklıma sey geldı
sımdı bızım buralarda hep cıftetellı oynanır sevdıceklerdede roman
cıftetellı oynuyorum ama roman nasıl oynıcam ben yaa pfff
ne dıyet yapıyorum ne spor
zaten tartımda yok suan amcamlarda oldugum ıcın tartılamadım
azartesı eve gececegım ılk ısım tartılmak
63 ıle gelın olmayı cok ıstıyorum ya
Acıktım yaa
dugunden konu cıkmısken aklıma sey geldı
sımdı bızım buralarda hep cıftetellı oynanır sevdıceklerdede roman
cıftetellı oynuyorum ama roman nasıl oynıcam ben yaa pfff
bebişe daha çok var seneye kocam askere gitcek kısmetse zaten yanlışlıkla falan olacak die ödüm kopuyor her zman öle gelmio şimdi böle bi ışık geldi içime git temizlik yap die
arkadaş eklim seni gör gerçi boydan pek gözükmüyor sanki ama benim çok içime sinmişti herkesin zevki farklı tabi
tamam canım ekledım senı tabıkı herkesın zevkı farklıbebişe daha çok var seneye kocam askere gitcek kısmetse zaten yanlışlıkla falan olacak die ödüm kopuyor her zman öle gelmio şimdi böle bi ışık geldi içime git temizlik yap die
arkadaş eklim seni gör gerçi boydan pek gözükmüyor sanki ama benim çok içime sinmişti herkesin zevki farklı tabi
alıştırma yapın cnm şimdiden öğretsın sevdicek sana
olursun cnm tartılmayınca daha güzel gıdıyo kılolar
tamam canım ekledım senı tabıkı herkesın zevkı farklı
sevdıcek uzakta benden
ben os kaldıgıma oynuyorum aslında ama
bıde kotu oynarsam mıllet bana guler artık
ne acıktınmı portakkalı pırasayı hayal et
sen tarakya üniverstesinde okudun dimi bende tekirdağlıydım eşimkaradenizli hiç oyun bilmez nasıl mutlu olcaksan içinden geldiği gibi oyna kimse bakmaz eşin eğer bizim oralardansaa .genelde geline ne takılır düğünde kim ne giymiş dedikodusuyla ilgilenir millet arada kaynar gidersin
Allah gönlüne göre nasip etsin
ne dıyet yapıyorum ne spor
zaten tartımda yok suan amcamlarda oldugum ıcın tartılamadım
azartesı eve gececegım ılk ısım tartılmak
63 ıle gelın olmayı cok ıstıyorum ya
Portakallı pırasa mı? Hmm güzel olur ha, içine de azcık yağsız kıyma koydun mu yeme de yanında yatne acıktınmı portakkalı pırasayı hayal et
he öle vallah koca dana olmuş gidememiş daha askereabow daha askeremı gıtcek kız asker karısmı olcan kıyamam
tamam canım ekledım senı tabıkı herkesın zevkı farklı
sevdıcek uzakta benden
ben os kaldıgıma oynuyorum aslında ama
bıde kotu oynarsam mıllet bana guler artık
tekırdagı severım cok
ayy blırım o huylarını
herkes takı meraklısı buralarda
Allah gönlüne göre nasip etsin
Portakallı pırasa mı? Hmm güzel olur ha, içine de azcık yağsız kıyma koydun mu yeme de yanında yat
kız ben onu miden bulansında acıkma die dedim
zor olur ama vatan borcu cnm bız ömür boyu askeriz bız napalımhe öle vallah koca dana olmuş gidememiş daha askere
bak canımyeni resimde ekledim bilmem böle anlayabilimisin modelini o kadar fikir edinirsin bitane bulursun işte bu dersin benimöle olmuştu.izmirde diktirmiştik.nerelisin sen ki nere evlencen
kızlar dun bıraz kendıme alısverıs yaptım
m beden etek
27 beden kot aldım
27 bıle bırazcık bol oldu dıyebılırım
gurbet gitti sanırım gurbetlere nidemmmmm ben şimdi
he öle vallah koca dana olmuş gidememiş daha askere
bak canımyeni resimde ekledim bilmem böle anlayabilimisin modelini o kadar fikir edinirsin bitane bulursun işte bu dersin benimöle olmuştu.izmirde diktirmiştik.nerelisin sen ki nere evlencen
kız ben onu miden bulansında acıkma die dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?