kızlar hoşgeldiniz. kolaylıklar size.
aykoscum ben ilk 2 gün 1 er porsiyon tatlı yedim. bugün sabah kahvaltı baya yedim. sonrasında da hiçbişey yemedim desem yeridir. telaşeden fırsat olmadı.
zaten artık karar aldım akşam 6 dan sonra çok az yicem ya da yemicem. zor olcak baya ama bakalım. yarın sabahta tartılıcam bakalım napmışım bu kadar gündür kaydirigubbakcemile2
eymencim hoşgeldin aramıza inşallah birbirimize destek olarak kurtulacagız bu kilolardan tabi ben şu 3 gündür hiç dikkat etmedim şididen kolay gelsin kaydirigubbakcemile
kızlar hoşgeldiniz. kolaylıklar size.
kızlar selam herkese.
selam canlarım bayram tatilimin pek iyi geçtiğini söyleyemem aslında hiçbişeyi kaçırmadım tatlı yemedim mümkün olduğunca kahve ve su içtim gittiğim yerlerde ama kızımın hastalığı halen geçmedi o yüzden sıkıntılıyım biraz hasta olan çocuk olunca herşey bambaşka oluyor azıcakta ben grip oldum keyifsizim yani kızlar bugün kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor amcamız umarım bu haftam iyi geçer
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz kendi derdime daldım sizleri unuttum umarım hep birlikte kurtuluruz şu fazlalıklardan
celen35 tatlım bu hafta kilo bildirimi yapmadık
magrentacım hazır regli olmuşsun pirinç lapası şokunu uyguluyosun hemmennn
Slm canım sana ve herkese kaydirigubbakcemile5 bayramınız nasıl geçti bakalım? Kimsecikler yok, nerede bu millet? Yoksa siz de benim gibi bayram boyunca fazla mı kaçırdınız her bişeyleriValla tartılmadım ama bana kilo aldım gibi geliyor :çok üzgünüm: Millete tembihle kendin ye :mymeka: offf eşek kafam offff klava: Cuma'yı beklicem bakalım neler olmuş? Korkumdan çıkamadım valla basküle naniknanik ki ben her gün bakardım kiloma... Eh bakalım görcez Cuma günü, ak koyun kara koyun belli olacak, bakalım 69 un üstüne ne kadar çıkmışım senağlama
selam canlarım bayram tatilimin pek iyi geçtiğini söyleyemem aslında hiçbişeyi kaçırmadım tatlı yemedim mümkün olduğunca kahve ve su içtim gittiğim yerlerde ama kızımın hastalığı halen geçmedi o yüzden sıkıntılıyım biraz hasta olan çocuk olunca herşey bambaşka oluyor azıcakta ben grip oldum keyifsizim yani kızlar bugün kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor amcamız umarım bu haftam iyi geçer
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz kendi derdime daldım sizleri unuttum umarım hep birlikte kurtuluruz şu fazlalıklardan
Slmlar herkese yaklaşık 2 haftadır şehir dışındayım kısa bir tatil yaptım diyebilirim haliyle dikkat etmedim pek geçmiş sayfalara baktım da kilo veren arkadaşlara tebrikler cuma bildiriminde de unutulmamışım ayrı bi sevindim
2 gündür diyetime harfiyen uyuyorum ve sporda yapıyorum cumartesi diyetisyen randevum var bakalım görcez şimdide leslie walk at home indiriyorum akşam deniycem herkes eğlenceli demiş pilatesten biraz sıkıldım buda bir alternatif olsun
Bayram genel hatlarıyla güzeldi umarım herkes için öyle olmuştur opuyorumnanaktan
bayrav35 geçmiş olsun canım :1hug:
bayrav35 geçmiş olsun .umarım hemen iyileşirsiniz.benim bayramımda güzel geçti.ama yemekleri ve tatlıyı çok çok kaçırdımmmbiraz önce cesaret edip tartıldım 80 olmuşum yineee geçen cuma sabah aç karnına 77.8 fln dımm offfffffffffffffff yarın diyetisyen randevum varrr bakalım orada kaç kilo çıkıcamm
merhaba eymen bu biber hapı muhabbetini benim yazıda gördün sanırım en son ben konuşuyodum her hani bir etkide bırakmak lazım tabi sen o çarpıntılarına rapğmen bir hafta kullanmışın bende öyle bir çarpıntı olmadı sinir stres uykusuzluk olmadı yane tek sorun ağzı kurluğuydu herhangi bi sorun olsaydı bırakıcaktım çok dikkatliydim ayrıca tokum die yemek yememezlik yapmadım yedimde ilk bir hafta deli gibi yedim hatta neyse kısacası her ilaç gibi bununda zararları vardır kimine çok ağır gelir kimine o kadar gelmez senin için ağır bir hapmış ama bende ve arkadaşımda hiç bir sorun olmadı açıkçası ama sorun yaşamadım die kullanın demiyorum herkeste etkisi farklı olabillir :))))Kızlar geçmişi okuyayım dedim ama hemen 1 önceki sayfada biber hapını duyunca geri dönüp yazmak istedim. Arkadaşım almıştı biber hapını aktardan.Çok kızdım çünkü hap ile verdiğin kiloları geri alırsın dedim.Tasvip etmiyorum aslında ama sonra bir baktım karnı incelmeye başladı 1 haftada gözle görülür bir fark olmuştu.Tutamadım kendimi nasıl olsa bitkisel bir hap dedim,etkisinide arkadaşımda görmüştümde denemeye karar verdim çünkü benim başımın belası en problemli yerim miğdem kocaman.Hemen aldım aktardan 1 kutu üzerinde çincemi,japoncamı bişeyler yazıyor.Türkçe namına bişey yok. Aktar dediki tansiyon hastaları ve kalp rahatsızlığı olanlar kullanamaz sakıncalı dedi.Yok dedim ver hemen.Gayet sağlıklıyım yok öyle bir rahatsızlığım.1 hafta içtim. İlk içtiğim andan itibaren manyak susatıyor,ve tok tutuyordu.Ama bir heyecan var sorma gitsin.Ellerim titriyor resmen.İşte o benim heyecan sandığım şey meğer çarpıntıymış.İlk defa başıma gelince heyecan sandım.Sanki kalbim çıkacakmış gibi, sanki çok önemli bişey olmuşda heyecandan ölüyormuşum gibi, ellerim titriyor,canım bişey yemek istemiyordu.2.gün arkadaşa söyledim yaşadıklarımı, ayrıca sinir ve uykusuzluk da yaptı.Arkadaşımda bende de oluyor aynısı dedi ama yan etkisi galiba 1 hafta sonra vücut alışır yan etkiler geçer devam edelim dedi okey dedim. 4 gün kullandım 4 gün boyunca kalpten ölecem sandım.4.gün bir telefon geldi arkadaşımdan hemen bırak o ilacı içmeyelim dedi.Gazetede okumuş bizim yaşadığımız yerde adamın biri bu haptan içmiş ve uykusunda kalp krizinden ölmüş .İşte o zaman anladım heyecan değilde çarpıntı olduğunu.Yani sağlam adamı böyle yaptıysa kalbi olan zaten kafadan gider. Esra Ceyhanın programına çıktı o hapı kullanıp ölen adamın ailesi.Ordada izleyince verilmiş sadakamız varmış dedim.Aman kızlar siz siz olun kullanmayın sakın biber hapını.Sakın....:1no2:
Valla yapmadım canım bide tatilde lapamı yicektim hehehe :)))selam canlarım bayram tatilimin pek iyi geçtiğini söyleyemem aslında hiçbişeyi kaçırmadım tatlı yemedim mümkün olduğunca kahve ve su içtim gittiğim yerlerde ama kızımın hastalığı halen geçmedi o yüzden sıkıntılıyım biraz hasta olan çocuk olunca herşey bambaşka oluyor azıcakta ben grip oldum keyifsizim yani kızlar bugün kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor amcamız umarım bu haftam iyi geçer
selam bayanlar nasılsınız?ben çok uzun süredir giremedim.bayramda o kadar yedim kii anlatamam.pantolonumun düğmesi kapanmıyr tek fermuarını kapatıyrm.acil kilo vermeliyim.bugünden itibaren diyetteyim.buarada ben dikkat ettiğimi unutyrm yiyorum sonra aklıma geliyr.bunun için ne yapmalıyım acaba?
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Sabah kahvaltımı ettim de geldim
1 küçük haşlanmış patates (değişim listesi kullandım) 1 domates 1 salatalık 1 kk peynir
Arada 1 bardak yoğurt yerim
Kalanlarada bakarız
Şimdi 5'i bir yerde çayımı içiyorum bundan 2 yıl önce düzenli olarak kullanmıştım ve o zaman 75 'i görmüştüm ama yinede ince görünüyodum özlemişim tadını :içelim:
3 gündür süper gidiyo diyetim bu 1 ay diyet listemin o kadar dışında kaldımki 2 kilo yağdan versem daha ne isterim mafoldumben
shewall'cim leslie sansone yağ yakıcı 5 mile programının 4 partına kadar indirebildim dün inen partları açtırmanın yolunu buldum ve denedim 35 dk kadar
Süper eğlenceli bişeymiş şimdi kalanları indiriyorum herkese tavsiye ederim zamanın nasıl geçtiğini anlamadım
Yahu o kadın bu kadar çok konuşmayı nasıl becerebiliyor aceba :roflol:
Birde göstermek istediğim birşey var yasakmı bilmiyorum ama öyleyse düzeltebilirim
100 msj istediği için link olarak veremiyorum böyle buyrun onlar yaptıysa biz neden yapamayalım dimi kaydirigubbakcemile3
w.w.w.minimins.com/inspiration/
merhaba eymen bu biber hapı muhabbetini benim yazıda gördün sanırım en son ben konuşuyodum her hani bir etkide bırakmak lazım tabi sen o çarpıntılarına rapğmen bir hafta kullanmışın bende öyle bir çarpıntı olmadı sinir stres uykusuzluk olmadı yane tek sorun ağzı kurluğuydu herhangi bi sorun olsaydı bırakıcaktım çok dikkatliydim ayrıca tokum die yemek yememezlik yapmadım yedimde ilk bir hafta deli gibi yedim hatta neyse kısacası her ilaç gibi bununda zararları vardır kimine çok ağır gelir kimine o kadar gelmez senin için ağır bir hapmış ama bende ve arkadaşımda hiç bir sorun olmadı açıkçası ama sorun yaşamadım die kullanın demiyorum herkeste etkisi farklı olabillir :))))
Canım doğrudur her bünyede farklılıklar gösterebilir,sende olmadığına sevindim ama yinede dikkat et lütfen.Bendeki belirtileri görürsen hiç düşünmeden kes derim.
Bu arada ben 10 gün geceleri çalışacağım bu yüzden paylaşımlarım düzensiz olabilir, ama elimden geldiğince yazmaya çalışıcam.Kilo bildirimimi de cuma günleri mutlaka yapıcam emin olun.
Saat 14.00 = (Sabah kahvaltım) = 2 dilim kep.ekmek üzeri krem peynir.
Saat 15.30 = (Ara Öğün) = 1 elma
Saat 18.00 = (Hem öğlen hem akşam niyetine) : 2 dilim kep.ekmek ve ceviz
Bundan sonra koşu bandında 4 km yürüdüm. Mekik çekme aletinde 60 mekik çektim.
Sonra havuç,elma falan yemiştim.Ama az önce yani 01.30 gibi şeytanla arkadaş olduk ve o bana 1 dilim kep.ekmek domates,peynir ye bişey olmaz dedi bende onu dinledim:kedi:.Vijdan azabından kahroluyorum bu yüzdenmafoldumben. Bende bu kadar kızlar.... Yarın yine gece çalışıyorum fırsat bulursam iş yerinden girerim.Şimdilik herkese by....:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?