Sağol canım benim,yeni başladım spora da, geceden çıktığım günler yapmaya çalışıyorum.Ama az yemeye çalışıyorum.Mesela bugün elle tutulur bir tek balık yedim.1-2 dilimde kepek ekmeği o kadar geri kalanı hep meyveydi.Sıkalım dişimizide başaralım hep birlikte. Mesela ben yılbaşına kadar kendime ödül namına bişey vermeyeceğim.Ama yılbaşı akşamıda ödüllendireceğim :))zemuszemus Sende, diğer arkadaşlarda öyle yapın lütfen. Hani derler ya yeni yıla nasıl girersen bütün bir yıl öyle geçer diye, o misal zayıf girelim zayıf kalalım kızlar kaydirigubbakcemile5ooo çok az yiyorsun sen canım.sporunu düzenli yapman çok güzel
slm kızlar nasılsınız ben hala bayramın etkisinden kurtulamadım yemeye devam ediyorum birde kızım diş çıkarıyor surekli ateşleniyor tabi buda beni çok üzüyor :a015: ve ne yediğimi bile hatırlamıyorum bir an önce kendime gelmem lazım ama nasıl :uhm:
Sanada geçmiş olsun Aykos'um.Çok sıkıntılı bir dönem diş çıkarma faslı.Allah şifa,sabır versin size.Benim oğluşumda 14 aylık atlattık çok şükür, darısı başına...a.s.
arkadaşlar beni aynı kiloda yazalım.
bayramda güzel dikkat etmiştim ben 70.4 tüm 4. gün sabahı. ama bu hafta 3 kez hamburger menü yedim. çok pişmanım dün akşam sonuncuyu yedim. yani 3.yü. dedim aklımda kalmasın. ne güzel 1 ay falan hiç yememiştim.
çok sağlıksız kimbilir ne yorulmuştur midem.
bu sabah tartıldım 71.8 ama dünün şişliği. bu hafta güzel dikkat edicem neler yediğimi yazmaya başladım.
sizede öneririm.
işler çok yoğun giremiyorum akşamları
girsemde yazamıyorum
motivasyonumu yitirmemem lazımmm
sizede kolaylıklar
benim kendime ve size sözüm vardı 74 le başlarken 65 olana kadar yemicektim 3 hafta falan dayandım yedim ilkini. sonra bu hafta bayramın 4. günü çalıştık şirkete yemek söledik arkadaşlarla dedim ne de olsa 70.4 çıkmışım akşam yemem yemek ne olacakki, sonraki gün arkadaşlarımla görüştüm onlarda dedi yiyelim onlarlada yedim. sonra perşembe de kendim istedim. dedim bi yandanda yiyim belki bıkarım aksi halde hep aklımda kalıcak. bıkmış gibiydim ama yerken. şimdi çabalıycam bida yememek için.
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Sabah kahvaltımı ettim de geldim
1 küçük haşlanmış patates (değişim listesi kullandım) 1 domates 1 salatalık 1 kk peynir
Arada 1 bardak yoğurt yerim
Kalanlarada bakarız
Şimdi 5'i bir yerde çayımı içiyorum bundan 2 yıl önce düzenli olarak kullanmıştım ve o zaman 75 'i görmüştüm ama yinede ince görünüyodum özlemişim tadını :içelim:
3 gündür süper gidiyo diyetim bu 1 ay diyet listemin o kadar dışında kaldımki 2 kilo yağdan versem daha ne isterim mafoldumben
shewall'cim leslie sansone yağ yakıcı 5 mile programının 4 partına kadar indirebildim dün inen partları açtırmanın yolunu buldum ve denedim 35 dk kadar
Süper eğlenceli bişeymiş şimdi kalanları indiriyorum herkese tavsiye ederim zamanın nasıl geçtiğini anlamadım
Yahu o kadın bu kadar çok konuşmayı nasıl becerebiliyor aceba :roflol:
Birde göstermek istediğim birşey var yasakmı bilmiyorum ama öyleyse düzeltebilirim
100 msj istediği için link olarak veremiyorum böyle buyrun onlar yaptıysa biz neden yapamayalım dimi kaydirigubbakcemile3
w.w.w.minimins.com/inspiration/
Canım öncelikle hoşbulduk diyor ve çocuğun için geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.Allah şifasını versin. Bu arada ben diyetime bugün başlayabildim.Kahvaltıda 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1*2 domates, 1 dilim peynir, 3 tanede zeytin yedim. Ara öğün 3 tane mandalina (fazla oldu ama işte..) Az öne yeşil çayımı içtim.Şimdilik bu kadar.Cuma günüde kilomu bildiririm.Kaçtım ben by....
bayrav35 geçmiş olsun .umarım hemen iyileşirsiniz.benim bayramımda güzel geçti.ama yemekleri ve tatlıyı çok çok kaçırdımmmbiraz önce cesaret edip tartıldım 80 olmuşum yineee geçen cuma sabah aç karnına 77.8 fln dımm offfffffffffffffff yarın diyetisyen randevum varrr bakalım orada kaç kilo çıkıcamm
Selam millet dün bütün gün şirkette siteye girmeye çalıştım ama neden bilmiyorum olmadı CADIARZU şimdi girebildim nihayet. Kiloma gelince faciaaaaaa, bayram faciası 69 dan 70.2 ye çıkmışım maalesef :1shok: belliydi zaten böyle olacağı. Neyse bundan sonra dikkat edeceğim, hayırlısı napalım benneyaptımki
benimde canım çektii:özellikle taktım ben illa bur..r k..g olacakkk wooperr hastasıyımmm
cnm bu arada gönderdiğin linki kopyalaıyorum yapıştırıyorum adres çubuguna.adres olarak 10 tane virüs yazıo:)anlamadım açılmıyo da bişey
günaydın kızlar
kilo veren ve kilosunu koruyan arkadaşlarımı tebrik ediyorum alkisalkisalkis
ben geçen hafta aynı kilodaydım bu hafta 400 gr vermişim 61.5 olmuşum :sm_cool: bu hafta bol bol yeşil çay içtimtavsiye ederim kızlar yağ yakımını hızlandırıormuş :içelim:
Selam millet dün bütün gün şirkette siteye girmeye çalıştım ama neden bilmiyorum olmadı CADIARZU şimdi girebildim nihayet. Kiloma gelince faciaaaaaa, bayram faciası 69 dan 70.2 ye çıkmışım maalesef :1shok: belliydi zaten böyle olacağı. Neyse bundan sonra dikkat edeceğim, hayırlısı napalım benneyaptımki
selam kızlar bende geldim 77 kiloyum ve en az 67 olmam lazım doğumdan sonra veremedim kiloları kızızm 8 aylık oldu artık görenlerin nekadar kilo almışsın lafını duymaktan sıkıldım kızım hala anne sütü alıyor banada yarımcı olurnmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?