70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooo çok az yiyorsun sen canım.sporunu düzenli yapman çok güzel
Sağol canım benim,yeni başladım spora da, geceden çıktığım günler yapmaya çalışıyorum.Ama az yemeye çalışıyorum.Mesela bugün elle tutulur bir tek balık yedim.1-2 dilimde kepek ekmeği o kadar geri kalanı hep meyveydi.Sıkalım dişimizide başaralım hep birlikte. Mesela ben yılbaşına kadar kendime ödül namına bişey vermeyeceğim.Ama yılbaşı akşamıda ödüllendireceğim :))zemuszemus Sende, diğer arkadaşlarda öyle yapın lütfen. Hani derler ya yeni yıla nasıl girersen bütün bir yıl öyle geçer diye, o misal zayıf girelim zayıf kalalım kızlar kaydirigubbakcemile5

Sanada geçmiş olsun Aykos'um.Çok sıkıntılı bir dönem diş çıkarma faslı.Allah şifa,sabır versin size.Benim oğluşumda 14 aylık atlattık çok şükür, darısı başına...a.s.

Ya kızlar bu arada unuttum söylemeyi, eve gidince hemen yatarım pc ye oturamam.Kilo bildirimini de yapayım. 77 kg. 2 gün önce tartılmıştım çünkü ditete başlayalıda 2 gün oldu zaten.Bir değişiklik yoktur yani. By....

günaydınn kızlarr...
bayramdan önce tartıldığımız hafta 77.9 idim şimdi 77.8 olmuşumm.baya bi fark var ben bu hızlaaa gidersemm bi deri bi kemik kalırımmm:)

Son düzenleme:
Sanada geçmiş olsun Aykos'um.Çok sıkıntılı bir dönem diş çıkarma faslı.Allah şifa,sabır versin size.Benim oğluşumda 14 aylık atlattık çok şükür, darısı başına...a.s.

:ecrin_bebek: teşekkür ederim eymencim gerçekten çok zor aynı anada 4 tane azı diş çıkarıyor oda kızımı çok kötü yaptı haliyle bizim morallerde bozuk oluyor inşallah bir an önce kurtulur :Saruboceq:

slm kızlar 2 haftanın sonunta kilolarımızı veriyoruz ama benimki pek içaçıcı değil önceki hafta 77.7 olan kilom şimdi 77.5 çok vermişim değilmi mafoldumben ben bu gidişle biraz zor kurtulacağım bu kilolardan arkadaşlar bayramda tatlıları çok yedim galiba...:gitme: senağlama

bende hemen sölim bi önceki ölçümde 71,2 ydim bugun 71,0 ım allam şööle 60 olduğumu grücem mi beeeeennnnn ((

arkadaşlar beni aynı kiloda yazalım.
bayramda güzel dikkat etmiştim ben 70.4 tüm 4. gün sabahı. ama bu hafta 3 kez hamburger menü yedim. çok pişmanım dün akşam sonuncuyu yedim. yani 3.yü. dedim aklımda kalmasın. ne güzel 1 ay falan hiç yememiştim.
çok sağlıksız kimbilir ne yorulmuştur midem.
bu sabah tartıldım 71.8 ama dünün şişliği. bu hafta güzel dikkat edicem neler yediğimi yazmaya başladım.
sizede öneririm.
işler çok yoğun giremiyorum akşamları
girsemde yazamıyorum
motivasyonumu yitirmemem lazımmm
sizede kolaylıklar

Neler yedim

04 aralık Cuma

1 activia
3 dilim kepekli ekmekten tost

Az hamsi
Salata
Çorba

Yarım yeşil elma

2 adet kabak tatlısı ( bu kabak tatlısına günlerdir hayır diyodum. Hem 2 adetcik)
2 mandalina

ahhh ahh sende bendensin bayıloyorum hamburger menülere yaaaa:gitme:

benim kendime ve size sözüm vardı 74 le başlarken 65 olana kadar yemicektim 3 hafta falan dayandım yedim ilkini. sonra bu hafta bayramın 4. günü çalıştık şirkete yemek söledik arkadaşlarla dedim ne de olsa 70.4 çıkmışım akşam yemem yemek ne olacakki, sonraki gün arkadaşlarımla görüştüm onlarda dedi yiyelim onlarlada yedim. sonra perşembe de kendim istedim. dedim bi yandanda yiyim belki bıkarım aksi halde hep aklımda kalıcak. bıkmış gibiydim ama yerken. şimdi çabalıycam bida yememek için.

benimde canım çektii:özellikle taktım ben illa bur..r k..g olacakkk wooperr hastasıyımmm
cnm bu arada gönderdiğin linki kopyalaıyorum yapıştırıyorum adres çubuguna.adres olarak 10 tane virüs yazıo:)anlamadım açılmıyo da bişey

günaydın kızlar
kilo veren ve kilosunu koruyan arkadaşlarımı tebrik ediyorum alkisalkisalkis

ben geçen hafta aynı kilodaydım bu hafta 400 gr vermişim 61.5 olmuşum :sm_cool: bu hafta bol bol yeşil çay içtim tavsiye ederim kızlar yağ yakımını hızlandırıormuş :içelim:

süper yaa hepside ne kadar gençleşmişler :1shok: çok kilo insanın yaşına yaş katıor :1shok:

Selam millet dün bütün gün şirkette siteye girmeye çalıştım ama neden bilmiyorum olmadı CADIARZU şimdi girebildim nihayet. Kiloma gelince faciaaaaaa, bayram faciası 69 dan 70.2 ye çıkmışım maalesef :1shok: belliydi zaten böyle olacağı. Neyse bundan sonra dikkat edeceğim, hayırlısı napalım benneyaptımki

saolun kızlar hastalıktı bayramdı derken anca dönebildim aranıza artık iyiyiz çok şükür allah çocuklarımıza sağlık sıhhat versin........

üzülme canım hızla alınan kilolar aynı hızla verilebilir biraz dikkat et yeterki tecrübeyke sabittir:))))

kızlar giremedim bikaç gündür sayfa devamlı hata veriyordu geçmişe göz atım biraz ama pek bişey kaçırmamışım yalnız listeyi göremedim bu hafta yapan olmadı galiba ben ne kilo aldım ne verebildim bayramda çok dikkat ettim aslında ama olsun reglime az kaldı pirinç lapası yiyeceğim iki gün iyi bi şok lazım bana öptüm hepinizi fıstıklar yarın iyice dinlenin pazartesi büyük bi hızla kaldığımız yerden devam edelimhihoyyythihoyyythihoyyyt

Selam kızlar bugün yoğun koşuşturma içinde geçti sabah 9 da dershanede olmam gerekirken ben gözlerimi 9 da yatakta açtım artık kalanını siz tahmin edin :1shok:
Öğleden sonrada diyetisyenimle randevum vardı en son 1 ay önce gitmiştim 80.2'ydi o zaman bugün 78.2 çıktı hiç yoktan iyidir diyorum ve böylece cumartesi bildiriminde bulunmuş oluyorum bir dahaki randevum 9 ocakta hadi bakalım sositososito

selam kızlar bende geldim 77 kiloyum ve en az 67 olmam lazım doğumdan sonra veremedim kiloları kızızm 8 aylık oldu artık görenlerin nekadar kilo almışsın lafını duymaktan sıkıldım kızım hala anne sütü alıyor banada yarımcı olurnmusunuz

bilmem googledan "sende zayıfla leslie" yaz çıkar. bende öyle bi sorun çıkmadı açarken. eğer int explorer açmıyosa mozilla da aç varsa.

tebrik ederim meran. :) bende bu haftadan itibaren çok dikkat edicem. özellikle hamburger yok. lmaz:

sende bendensin saydıncım.

canım hoşgeldin. ALlah bağışlasın kızını. sağlıkla verirsin inşallah.
öptüm arkadaşlar hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…