70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam millet bende siteye giremeyenlerdendim bi süre bildirimde bulunmucağımı söylemiştim zaten diyet yapmıyorum çünkü biri listeyi devralırsa sevinirim ben pek takılmıcam bu araalr yoğun olucam ay sonu yıl sonu beni biraz sıkıyooo ((
neyse bende bayramda yedimde yedim hala yiyorum neyseki 61 kg çıkıyorum hala bu gidişe bi dur deyince buradyım yane listeye katılırım tekrar herkese iyi hafatasonları :)

tşk ederim canıımm gel öpiimm Şeniz
hamburger yerken düşün biraz mesala o yediğin hamburger kadar kalçan büyüyecek yada yada ne bilim belin o kadar genişleyecek falan.ben bazen öyle düşünüyorum her zaman olmasada işe bazen işe yarıyor.1 tane tatlı kurabiye mesela bunu yersem bu kadar yanlardan fırlayacak yağ miktarıı artacak diorum kaydirigubbakcemile3 ne bilim böyle deli bi yöntem buldum işte :hulya:

magrentacım ilişkiye bi süre ara veriyosun demek sonradan daha kuvvetle başlayabilmek için kaydirigubbakcemile3

eğer benden daha istekli kimse yoksa listeyi ben devralayım. yalnız cuma gecesi zor gözüküyor. cumartesi gecesi hazırlayıp gönderebilirim listeyi. uygunsa herkese ben devralayım.
ne diyorsunuz opuyorumnanaktan

bir de hayalağa nerelerdesin canım rakibim. kaydirigubbakcemile
bu haftanın listesini de bu akşam yapabilirim.
bi ses verin olur mu diye?

he bide kaç haftadır emeklerin için teşekkür ederim. bilg de virüs olduğu halde az uğraşmadın canım benim.

tamam canım ya 1-2 hafta yoğunluk moral falan motive olamadım. ama güzel olan şu ki 71in üzerine pek çıkmıyorum artık. 3 kg korudum diyebilirim. tek kızdığım koca yazı kilo vermek adına hiç çabalamamış olarak geçirmek.
neyse yaza güzel gircez inşallah.
kafamçokkarıştı

MERHABA ARKADAŞLAR

LıSTEYı ıLK KEZ YAPTIĞIM ıÇıN HATALARIM OLURSA AFFEDıN. BıLDıRıN DÜZELTEYıM

HERKESE KOLAYLIKLARR

05 ARALIK TARıHLı KıLO TAKıP LıSTEMıZ AŞAĞIDADIR.

KıLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRıK EDıYORUM..

20.Kas....... 05.Ara...... FARK
CELEN35..................72,4......... 71............ 1,4
KRONıK_UNUTKAN.. 79,4......... 78,2.........-1,2
MERAN07................ 61,9......... 61,5.........-0,4
AYKOS..................... 77,7........ 77,5.........-0,2
OFPOF......................77,9........ 77,8......... -0,1

AYNI KıLODA KALAN ARKADAŞLARIM

SHEWALL........70,7
BAYRAV........... 65
MAGRENTA.......61

ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KıLO ALAN ARKADAŞLARIM

SAYDıN78.............69............70,2.......+1,2

ARAMIZA YENı KATILANLAR HOŞGELDıNıZ

05.Ara
EYMEN...................77
CHEGUEVERA........ 77
mrskimyager........... 77

KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMAYAN ARKADAŞLARIM

20.Kas
SEDAOZER.................65,5
KIYMET_AY..................75
KıRAZ_Z......................72,7
LıREAN........................79
MONSER......................77
GULAN06.....................78
PAPATYA_77.......... 73
SEVGı.................... 74
OBA_ÇıĞDEM.......... 72
GÖZYAŞI..........75,1
PINARNAZ.......... 80
DENıZK.......... 73
CHEROKY.......... 75
KEYFıM.......... 71
BURSEFA.......... 66
DıLEKRUZGAR.......... 73,2
HAYAL_AGA.......... 70,7
MOONSOON.......... 78,6
CANSUD.......... 70
SULTANA06.......... 75
GULEYSA .......... ??
AYÇANıSA.......... 70

Son düzenleme:

tebrikler canım 1 haftada 2 kilomu verdin nasıl oldu bu iş :uhm:

canım çok uzakta kalma arada takıl bildirimini yap bişeyler yaz ki motive olalım hepimizin birbirimizin desteğine ihtiyacımız var sende bırakıp gidersen topiğin en eskisi ben kalacağım bu gidişle :kedi:

77 kiloyum. Ben de katılabilir miyim?

hoşgeldin canım katıldın bile:)

emeğine sağlık canıma.s.a.s.

bana yardimci olan yokmu.67 kiloydum simdi tekrar 70 oldum.of ya bogazima sahip cikamiyorum bana da yardim edin neolur 12 kilo fazlam var boyum 170cm

günaydın bayanlar kilom 74.500 cuma günü bildirim yapamadım.buarada bir sakıncası yoksa ben cmts bildirim yapabilirmiyim.çalışıyorum diye zor oluyor hafta içi.

Merhaba,

Ben de aranıza katılmak istiyorum.Evlendiğim ilk yıl 60 kilodan 70 kiloya çıkıp bu kiloyla hamile kaldım.Doğum emzirme filan tartıda en son 85 i gördüğümde şok geçiriyordum:) hem diyetisyene hem spora başlayarak 3 ayda 15 kilo verip 70 e düştüm.Ama bazı nedenlerden dolayı ara verdim şimdi 5 kilosunu geri aldım (şimdi dediğim 7-8 ay oldu ve çok sağlıksız yedim).Bugün itibarıyla tekrar spora başladım ve aynı diyet listemi ufak tefek eksiltip tekrar başladım,hedefim 60 kg.Gelişmeleri buraya yazacağım,herkese bol şans :))

Son düzenleme:

aramıza hoşgeldin canım şimdiden kolay gelsin a.s.

Herkese merhaba bugün çok geç uyandım sinirliyim kendime :mymeka:
kahvaltımı ettim ama 12 de sırnaşık şey
aykos canım ben 1 haftada 2 kilo vermedim 1 ayda verdim buda övünülcek bişey değil sanırım :çok üzgünüm:
Ben bir işlerimi toparlıyımda yine uğrarım görüşmek üzere a.s.

selam kızlar bugin pek iyi hissetmiyorum kendimi pek bişeyde yemedim nefes almakta zorlanıyorum birkaçtane naneli şeker ve bir tane yeşil elma yedim ilerleyen saatleri düşünemiyorum henüz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…