bilmem googledan "sende zayıfla leslie" yaz çıkar. bende öyle bi sorun çıkmadı açarken. eğer int explorer açmıyosa mozilla da aç varsa.
tebrik ederim meran. :) bende bu haftadan itibaren çok dikkat edicem. özellikle hamburger yok.lmaz:
sende bendensin saydıncım.
canım hoşgeldin. ALlah bağışlasın kızını. sağlıkla verirsin inşallah.
öptüm arkadaşlar hepinizi
selam millet bende siteye giremeyenlerdendim bi süre bildirimde bulunmucağımı söylemiştim zaten diyet yapmıyorum çünkü biri listeyi devralırsa sevinirim ben pek takılmıcam bu araalr yoğun olucam ay sonu yıl sonu beni biraz sıkıyooo((
neyse bende bayramda yedimde yedim hala yiyorum neyseki 61 kg çıkıyorum hala bu gidişe bi dur deyince buradyım yane listeye katılırım tekrar herkese iyi hafatasonları :)
selam millet bende siteye giremeyenlerdendim bi süre bildirimde bulunmucağımı söylemiştim zaten diyet yapmıyorum çünkü biri listeyi devralırsa sevinirim ben pek takılmıcam bu araalr yoğun olucam ay sonu yıl sonu beni biraz sıkıyooo((
neyse bende bayramda yedimde yedim hala yiyorum neyseki 61 kg çıkıyorum hala bu gidişe bi dur deyince buradyım yane listeye katılırım tekrar herkese iyi hafatasonları :)
tşk ederim canıımm gel öpiimm Şeniz
hamburger yerken düşün biraz mesala o yediğin hamburger kadar kalçan büyüyecek yada yada ne bilim belin o kadar genişleyecek falan.ben bazen öyle düşünüyorum her zaman olmasada işe bazen işe yarıyor.1 tane tatlı kurabiye mesela bunu yersem bu kadar yanlardan fırlayacak yağ miktarıı artacak diorum kaydirigubbakcemile3 ne bilim böyle deli bi yöntem buldum işte :hulya:
77 kiloyum. Ben de katılabilir miyim?
fena olmadı sanırsam
Selam kızlar bugün yoğun koşuşturma içinde geçti sabah 9 da dershanede olmam gerekirken ben gözlerimi 9 da yatakta açtım artık kalanını siz tahmin edin :1shok:
Öğleden sonrada diyetisyenimle randevum vardı en son 1 ay önce gitmiştim 80.2'ydi o zaman bugün 78.2 çıktı hiç yoktan iyidir diyorum ve böylece cumartesi bildiriminde bulunmuş oluyorum bir dahaki randevum 9 ocakta hadi bakalım sositososito
77 kiloyum. Ben de katılabilir miyim?
MERHABA ARKADAŞLAR
LİSTEYİ İLK KEZ YAPTIĞIM İÇİN HATALARIM OLURSA AFFEDİN. BİLDİRİN DÜZELTEYİM
HERKESE KOLAYLIKLARR
05 ARALIK TARİHLİ KİLO TAKİP LİSTEMİZ AŞAĞIDADIR.
KİLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM..
20.Kas....... 05.Ara...... FARK
CELEN35..................72,4......... 71............ 1,4
KRONİK_UNUTKAN.. 79,4......... 78,2.........-1,2
MERAN07................ 61,9......... 61,5.........-0,4
AYKOS..................... 77,7........ 77,5.........-0,2
OFPOF......................77,9........ 77,8......... -0,1
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARIM
SHEWALL........70,7
BAYRAV........... 65
MAGRENTA.......61
ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KİLO ALAN ARKADAŞLARIM
SAYDİN78.............69............70,2.......+1,2
ARAMIZA YENİ KATILANLAR HOŞGELDİNİZ
05.Ara
EYMEN...................77
CHEGUEVERA........ 77
mrskimyager........... 77
KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN ARKADAŞLARIM
20.Kas
SEDAOZER.................65,5
KIYMET_AY..................75
KİRAZ_Z......................72,7
LİREAN........................79
MONSER......................77
GULAN06.....................78
PAPATYA_77.......... 73
SEVGİ.................... 74
OBA_ÇİĞDEM.......... 72
GÖZYAŞI..........75,1
PINARNAZ.......... 80
DENİZK.......... 73
CHEROKY.......... 75
KEYFİM.......... 71
BURSEFA.......... 66
DİLEKRUZGAR.......... 73,2
HAYAL_AGA.......... 70,7
MOONSOON.......... 78,6
CANSUD.......... 70
SULTANA06.......... 75
GULEYSA .......... ??
AYÇANİSA.......... 70
bana yardimci olan yokmu.67 kiloydum simdi tekrar 70 oldum.of ya bogazima sahip cikamiyorum bana da yardim edin neolur 12 kilo fazlam var boyum 170cm
ellerine sağlık shewall....
bende spora yazıldım haftada 4 akşam spora gidicemmm :)
Merhaba,
Ben de aranıza katılmak istiyorum.Evlendiğim ilk yıl 60 kilodan 70 kiloya çıkıp bu kiloyla hamile kaldım.Doğum emzirme filan tartıda en son 85 i gördüğümde şok geçiriyordum:) hem diyetisyene hem spora başlayarak 3 ayda 15 kilo verip 70 e düştüm.Ama bazı nedenlerden dolayı ara verdim şimdi 5 kilosunu geri aldım (şimdi dediğim 7-8 ay oldu ve çok sağlıksız yedim).Bugün itibarıyla tekrar spora başladım ve aynı diyet listemi ufak tefek eksiltip tekrar başladım,hedefim 60 kg.Gelişmeleri buraya yazacağım,herkese bol şans :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?