70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gittik canım bugün migrosa ama hiçbişey kalmamış
millet silip süpürmüş
scooter gördüm bir tane kalmıştı
oda 60tl olan yarısı 30tl dedi almadım
iş kamyonu aldık başka bişey kalmamış

suzim hafta sonu kaçırmadın değilmi kuzucum
regl oldum ama her yerim şiş

otursam 1 tencere yerım ondan yaa. bır de çiğ olarak yogurtlu yap super oluyorr..
valla kızarsam fena olur D:
kızlar tünaydın...
bu sefer regl beni mahvetti :18::18:
bi tatlıya bi tuzluya saldırıyorum cumadan beri(ilk günüydü)+1 kg dum bu sabah
olsn cnm ödem atarsın işte..
ayy gecen hafta duydum bu ekmek koftesını tam ay sonu parasızlık yemeği harıkaaa
cok ıyı cnm afıet olaa..
evde taze keçi yoğurdu var kocacımada yutturamadım bende yemiyorum onun içinde bi önerin varmı oda ziyan olmasın sevmiyorum yemekleri ekmekleri ziyan etmeyi yazık bulamayanlar var
yogurt corbası yap dıcektım ztn mıne demiş.. o aşçısı topiğin..
ben de ogluma yaptım haftasonu bayıldı cocuk.. şap şup yedı..
tolg_dyg beni geçmişsin 100 grmla tebrik ederim canım kıskandım

azıcık ben de 1 olayım ama haftaya sıra sende..

bugünkü yediklerim :)
sabah:su,minik domates,bi parça peynir,1dilim ekmek,maydonoz,3 fincan çay

ara:1fincan türk kahvesi,1tane 60 gramlık hazırkek (76 kaloriymiş üzerinde yaziyordu canımçok çikolata istedi)

öğle:4 kaşık zeytinyağlı patatesli patlıcan yemeği,yarım dilim ekmek,1 minikkase biberli yoğurt

ara:5 fıstık,5 kabak çekirdeği,1kupa yeşil çay,elma

akşam:4kaşık zeytinyağlı patetesli patlıcan yemeği,1 kaşık pilav,yarım dilim çavdar ekmeği,1 minik kase biberli yogurt

2 buçuk litreye yakın su yarım saatlik yürüyüş

yani metoyu hızlandırcak herşeyi yemeye çalışıyorum.aslında greyfurt bulabilsem o acayip faydalı oluyo amane yazıkki bizim pazara pek gelmiyor.birde mevsimi geçti

selamm bugün ki menüm

Kahvaltı:
Bir dilim kepekli ekmek
Bir yk lor peynir
Domates salatalık
Bir zeytin şekersiz çay

Ara: yarım elma,10 tane beyaz leblebi

Öğle:
salata yoğurt 5 yk kabak yemeği

Ara: bir dilim kek,20 tane beyaz leblebi

ara: yeşil çay ,bir tane incir,bir elma

Akşam:
Salata,yoğurt

Ara: şekersiz türk kahvesi, yeşil çay

Ek: 3 litre su

Son düzenleme:
benim motivaston gitti yine regl de olamadım 2. ay olacak iyice bunalımları oynuyorum

iyi bari giyeceklerin hazir canim
insallah sisliginde gideeer

Kolay gelsin canımm
sagol canim

suzim isigan ekcem sen ona sey etmeye gel

sagol suzim
insallah suzim bakalim daha var ama
aminn
sagol suzimmm

beni topikde yanlis birakmayin ya Eki Görüntüle 691946 nereye kactiniz
denk gelmiyoruz

sagol canim
bu arada evlili yildönümüzmüs Rabbim bir ömür boyu huzur mutluluk versin

gecmis olsun canim :26:

Güzel menülü insan gelmiş....
benim motivaston gitti yine regl de olamadım 2. ay olacak iyice bunalımları oynuyorum

Ben napayim ilkini bile göremedim kii ((

iyi geceler herkese..bugün neler yediğimi yazayım belki kendimden utanırım biraz
sabah:yarım simit peynir domates salatalık
arada şekersiz neskafe çeyreğin yarısı kadar simit parçası
öğlen yarım sandviç(kaşarlı sucuklu) çay
ara öğün türk kahveesi(orta şekerli),
akşam 4 ızgara köfte,3--4 parça yalancı çiğ köfte ayran..
2 saat sonra bir lokum ve biraz daha çiğ köfte yedim..(çiğ köfteye dayanamamda )
işte ve evde günüm yorucu geçti yürüyüşte yapmadım.. benim acayip motivasyona ihtiyacım var 77 den 72,5 oldum ama 3 haftadır falan takıldım burda (

slm canım bende 80 kiloyum ve zayıflıyamıyorum malesef tutamıyorum buğazımı bende katılabirmiyim....:2:

Neden veremeyesin ki? Gerçekten istemelisin diye düşünüyorum. Ben yarın düzenli hayata geçişe başlıyorum. Mesela colayı tamamen kesiyorum. İlk iş bir beyaz lahana bulacağım. Çorbasını cidden hiç sevememiştim fakat çok işe yaramıştı. Tuz, ekmek ve şekeri de hayatımdan çıkartıyorum. Yarın gayet güzel bir gün olacak :)

arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı meyvesuyu diyetmi yapamadım yarın 73 ile isveç diyetine başlıyorum
bu tarz diyetlerden vazgecmelisiiin

slm canım bende 80 kiloyum ve zayıflıyamıyorum malesef tutamıyorum buğazımı bende katılabirmiyim....:2:
hosgeldiin

sende hosgeldin canim

ftemiz
bacim niye hic yazmiyorsun islermi cok
anacım sorma ya, sabahın köründe geliyo zırt diye patroncumuz, hiçbişeye fırsatımız olmuyo. Sabah sabah oturduk bir güzel kahvaltı yapıyoz, zil çaldı arkadaşın biri gelmemişti, odur diye kalkmadık, anaaaa bir de baktık mutfak kapısında bize ceeee yapıyo, evde kahvaltı yapmıyonuz mu diyo, anacım gelme sabahın köründe dimi ama, 23 nisan bir de bugün yanii. Böyle işte şekerim özel sektörde olunca hem sabah 8 de gel, hemi de patronun gelsin

Son düzenleme:
Günaydın herkeslere,
23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı hepimize kutlu olsun, iyi bayramlarrrrrrrrr

offff zor canim ya :26:
kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…