bayaaa kaçmış, bugun ekmeği kesersen dengelersin..iyi geceler herkese..bugün neler yediğimi yazayım belki kendimden utanırım biraz
sabah:yarım simit peynir domates salatalık
arada şekersiz neskafe çeyreğin yarısı kadar simit parçası
öğlen yarım sandviç(kaşarlı sucuklu) çay
ara öğün türk kahveesi(orta şekerli),
akşam 4 ızgara köfte,3--4 parça yalancı çiğ köfte ayran..
2 saat sonra bir lokum ve biraz daha çiğ köfte yedim..(çiğ köfteye dayanamamda )
işte ve evde günüm yorucu geçti yürüyüşte yapmadım.. benim acayip motivasyona ihtiyacım var 77 den 72,5 oldum ama 3 haftadır falan takıldım burda(
gunaydııııınnnn...günaydiiiiiiin :2::2:
güzel bir gün olsun insallahhh
tükkani ben actiim
Günaydın herkeslere,
23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı hepimize kutlu olsun, iyi bayramlarrrrrrrrr
Güzel menülü insan gelmiş....
Ben napayim ilkini bile göremedim kii((
slm canım bende 80 kiloyum ve zayıflıyamıyorum malesef tutamıyorum buğazımı bende katılabirmiyim....:2:
günaydiiiiiiin :2::2:
tükkani ben actiim
Günaydın herkeslere,
Ne resmiiiiiiiiii oooooooooo?????ftemizbacim kizlar seni cok merak ediyorlar
bende bir resmin var müsadenle paylasmak istiyorum
böyle güzellik yok yaa
güzel ve gizemliii
Ne resmiiiiiiiiii oooooooooo?????
biliyodum cnm yasasın 1 kişi daha elendıgurbet,ftemiz bu haftaiddiadan çekiliyorumçıtır çıtır ekmeği görünce dayanamadım biraz yedimmmmm çokk üzgünüm.akşama hafif yerim diyordum ama arkadaş yemeğe çağırdı balık yicem..ama erken gidip balığı kendime fırında yapcam yağsız az tuzla...:18::18::18::18::18:
güzel cnm afıyet olsunbugünkü yediklerim :)
sabah:su,minik domates,bi parça peynir,1dilim ekmek,maydonoz,3 fincan çay
ara:1fincan türk kahvesi,1tane 60 gramlık hazırkek (76 kaloriymiş üzerinde yaziyordu canımçok çikolata istedi)
öğle:4 kaşık zeytinyağlı patatesli patlıcan yemeği,yarım dilim ekmek,1 minikkase biberli yoğurt
ara:5 fıstık,5 kabak çekirdeği,1kupa yeşil çay,elma
akşam:4kaşık zeytinyağlı patetesli patlıcan yemeği,1 kaşık pilav,yarım dilim çavdar ekmeği,1 minik kase biberli yogurt
2 buçuk litreye yakın su yarım saatlik yürüyüş
akşam az olmuş sankıselamm bugün ki menüm
Kahvaltı:
Bir dilim kepekli ekmek
Bir yk lor peynir
Domates salatalık
Bir zeytin şekersiz çay
Ara: yarım elma,10 tane beyaz leblebi
Öğle:
salata yoğurt 5 yk kabak yemeği
Ara: bir dilim kek,20 tane beyaz leblebi
ara: yeşil çay ,bir tane incir,bir elma
Akşam:
Salata,yoğurt
Ara: şekersiz türk kahvesi, yeşil çay
Ek: 3 litre su
saol cnm teskiyi bari giyeceklerin hazir canim
insallah sisliginde gideeer
sagol canim
suzim isigan ekcem sen ona sey etmeye gel
sagol suzim
insallah suzim bakalim daha var ama
aminn
sagol suzimmm
denk gelmiyoruz
sagol canim
bu arada evlili yildönümüzmüs Rabbim bir ömür boyu huzur mutluluk versin
gecmis olsun canim :26:
meyvesuyu dıyetımı bız sağlıklı ve kalıcı zayıflıyoruz cnmarkadaşlar bazı nedenlerden dolayı meyvesuyu diyetmi yapamadım yarın 73 ile isveç diyetine başlıyorum
katıldım bıle hoşgeldın cnmslm canım bende 80 kiloyum ve zayıflıyamıyorum malesef tutamıyorum buğazımı bende katılabirmiyim....:2:
günaydın ballıkaymagımgünaydiiiiiiin :2::2:
tükkani ben actiim
Günaydın herkeslere,
dogruuu bugün 23 nisaaannnnn
hic sorma bende cekerim onlariay ben öleyim hep bişey beni bulur bu aralar değil normal hayattada öle nerde ters insan,nerde çürük çarık hastalık hep beni bulur.he esra erol çok zayıfladı.ne zmandır bakmıyodum.sen kocanın pembe gözlüklerini :103::103::103::103::103: çıkar tv izlerken bukalemunlarıda koyun falan sanmadın.iskelet gibi ordakiler ne kötü oldular pek bakmıyom zaten bu seneki yarışmacılara sinir oldum bitane sevdiğim yok
yok canim siz yabanci degilsiniz salarim problem yokgors tatlı gaz için çıkıyosan korkma bız duymuyoz
sende türkiyeme selam söyletamam canım görüşürük slm söyle viyanaya
abowwwwgündüz güzel gözüküyosan gece adam hayal kırıklığına uğramasın
sana kizamiyorum bile cünkü bende saldim kendimi toparlanamadimgurbet,ftemiz bu haftaiddiadan çekiliyorumçıtır çıtır ekmeği görünce dayanamadım biraz yedimmmmm çokk üzgünüm.akşama hafif yerim diyordum ama arkadaş yemeğe çağırdı balık yicem..ama erken gidip balığı kendime fırında yapcam yağsız az tuzla...:18::18::18::18::18:
regl bitince rahatlarsin neslimgittik canım bugün migrosa ama hiçbişey kalmamış
millet silip süpürmüş
scooter gördüm bir tane kalmıştı
oda 60tl olan yarısı 30tl dedi almadım
iş kamyonu aldık başka bişey kalmamış
suzim hafta sonu kaçırmadın değilmi kuzucum
regl oldum ama her yerim şiş
canim bu menüyle kilonu korur ama veremesin gibime geliyor :26:bugünkü yediklerim :)
sabah:su,minik domates,bi parça peynir,1dilim ekmek,maydonoz,3 fincan çay
ara:1fincan türk kahvesi,1tane 60 gramlık hazırkek (76 kaloriymiş üzerinde yaziyordu canımçok çikolata istedi)
öğle:4 kaşık zeytinyağlı patatesli patlıcan yemeği,yarım dilim ekmek,1 minikkase biberli yoğurt
ara:5 fıstık,5 kabak çekirdeği,1kupa yeşil çay,elma
akşam:4kaşık zeytinyağlı patetesli patlıcan yemeği,1 kaşık pilav,yarım dilim çavdar ekmeği,1 minik kase biberli yogurt
2 buçuk litreye yakın su yarım saatlik yürüyüş
ananas da iyi canim greyfurt da dikkat edilmezi gereken agri kesici veya baska haplar kulanirsan greyfurt yenmemeliymisyani metoyu hızlandırcak herşeyi yemeye çalışıyorum.aslında greyfurt bulabilsem o acayip faydalı oluyo amane yazıkki bizim pazara pek gelmiyor.birde mevsimi geçti
aksami güzel kapatmissin canim kek haric hicbirsey göze batmiyor salataylan da dengeledigini düsünüyorumselamm bugün ki menüm
Kahvaltı:
Bir dilim kepekli ekmek
Bir yk lor peynir
Domates salatalık
Bir zeytin şekersiz çay
Ara: yarım elma,10 tane beyaz leblebi
Öğle:
salata yoğurt 5 yk kabak yemeği
Ara: bir dilim kek,20 tane beyaz leblebi
ara: yeşil çay ,bir tane incir,bir elma
Akşam:
Salata,yoğurt
Ara: şekersiz türk kahvesi, yeşil çay
Ek: 3 litre su
olur sen ek ben gelirimiyi bari giyeceklerin hazir canim
insallah sisliginde gideeer
sagol canim
suzim isigan ekcem sen ona sey etmeye gel
sagol suzim
insallah suzim bakalim daha var ama
aminn
sagol suzimmm
denk gelmiyoruz
sagol canim
bu arada evlili yildönümüzmüs Rabbim bir ömür boyu huzur mutluluk versin
gecmis olsun canim :26:
kendine esiyet sadece canm yaarkadaşlar bazı nedenlerden dolayı meyvesuyu diyetmi yapamadım yarın 73 ile isveç diyetine başlıyorum
ama böyle yersende veremesin canim sabah simit öglen sandvic köfte cigköfte bunlar okada zarari olmaz ama keske öbür ögünlerde dikkat etseydin ama olsun dengelersen geri düzeltirsin yazman iyi olmusiyi geceler herkese..bugün neler yediğimi yazayım belki kendimden utanırım biraz
sabah:yarım simit peynir domates salatalık
arada şekersiz neskafe çeyreğin yarısı kadar simit parçası
öğlen yarım sandviç(kaşarlı sucuklu) çay
ara öğün türk kahveesi(orta şekerli),
akşam 4 ızgara köfte,3--4 parça yalancı çiğ köfte ayran..
2 saat sonra bir lokum ve biraz daha çiğ köfte yedim..(çiğ köfteye dayanamamda )
işte ve evde günüm yorucu geçti yürüyüşte yapmadım.. benim acayip motivasyona ihtiyacım var 77 den 72,5 oldum ama 3 haftadır falan takıldım burda(
gel canim gel hosgeldinslm canım bende 80 kiloyum ve zayıflıyamıyorum malesef tutamıyorum buğazımı bende katılabirmiyim....:2:
hosgeldin canim sendeNeden veremeyesin ki? Gerçekten istemelisin diye düşünüyorum. Ben yarın düzenli hayata geçişe başlıyorum. Mesela colayı tamamen kesiyorum. İlk iş bir beyaz lahana bulacağım. Çorbasını cidden hiç sevememiştim fakat çok işe yaramıştı. Tuz, ekmek ve şekeri de hayatımdan çıkartıyorum. Yarın gayet güzel bir gün olacak :)
günaydin ballim kaymagimgünaydiiiiiiin :2::2:
tükkani ben actiim
hayda nebicim patronmus gözetliyor ne yaptinizi gicikanacım sorma ya, sabahın köründe geliyo zırt diye patroncumuz, hiçbişeye fırsatımız olmuyo. Sabah sabah oturduk bir güzel kahvaltı yapıyoz, zil çaldı arkadaşın biri gelmemişti, odur diye kalkmadık, anaaaa bir de baktık mutfak kapısında bize ceeee yapıyo, evde kahvaltı yapmıyonuz mu diyo, anacım gelme sabahın köründe dimi ama, 23 nisan bir de bugün yanii. Böyle işte şekerim özel sektörde olunca hem sabah 8 de gel, hemi de patronun gelsin
Günaydın herkeslere,
haha kimbilir ne cikacak simdi yineftemizbacim kizlar seni cok merak ediyorlar
bende bir resmin var müsadenle paylasmak istiyorum
böyle güzellik yok yaa
güzel ve gizemliii
ftemız bacım ne kadar kılo vermişsın görmeyelı[sıze=3]
Eki Görüntüle 693116
[/sıze]
günaydinlar sekerler23 nisan bayramimiz kutlu olsun
Hic sorma bende cekerim onlariNelerle ugrasiyorum bi bilsen Bi görmem lazim esrayi He ya okada ünlü kisi yok bile biri facebooka yazmis benim babam bu ünlülerden daha ünlü diye
Yok canim siz yabanci degilsiniz salarim problem yok
Sende türkiyeme selam söyle
Sana kizamiyorum bile cünkü bende saldim kendimi toparlanamadim
Regl bitince rahatlarsin neslimbende sisiyorum regl olunca kötü oluyor gercekden Kacirdim toparlanamadim neslim ya
Canim bu menüyle kilonu korur ama veremesin gibime geliyor :26:
Ananas da iyi canim greyfurt da dikkat edilmezi gereken agri kesici veya baska haplar kulanirsan greyfurt yenmemeliymis
Ha cekirdek de gözümden kacmadi
Aksami güzel kapatmissin canim kek haric hicbirsey göze batmiyor salataylan da dengeledigini düsünüyorum
Olur sen ek ben gelirimYirim seni canim benim He ya bak denk gelmiyoruz o yüzden saldim ben
Kendine esiyet sadece canm ya
Ama böyle yersende veremesin canim sabah simit öglen sandvic köfte cigköfte bunlar okada zarari olmaz ama keske öbür ögünlerde dikkat etseydin ama olsun dengelersen geri düzeltirsin yazman iyi olmusBöyle yapariz sana düzelir
Gel canim gel hosgeldin
Hosgeldin canim sende
Günaydin ballim kaymagim
Hayda nebicim patronmus gözetliyor ne yaptinizi gicikGünaydin fadimecim
Haha kimbilir ne cikacak simdi yine
Hah hah hah, çok seksüüüü çıkmışım.
Günaydın canım, senin de kutlu olsun.günaydın çıtır bayanlar
hepımızın ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun
bugun 23 nisan hep neşeyle doluyor insan
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ARKADASLAR
günaydın canımgünaydinlar sekerler23 nisan bayramimiz kutlu olsun
hic sorma bende cekerim onlarinelerle ugrasiyorum bi bilsen bi görmem lazim esrayi he ya okada ünlü kisi yok bile biri facebooka yazmis benim babam bu ünlülerden daha ünlü diye
yok canim siz yabanci degilsiniz salarim problem yok
sende türkiyeme selam söyle
sana kizamiyorum bile cünkü bende saldim kendimi toparlanamadim
regl bitince rahatlarsin neslimbende sisiyorum regl olunca kötü oluyor gercekden kacirdim toparlanamadim neslim ya
canim bu menüyle kilonu korur ama veremesin gibime geliyor :26:
ananas da iyi canim greyfurt da dikkat edilmezi gereken agri kesici veya baska haplar kulanirsan greyfurt yenmemeliymis
ha cekirdek de gözümden kacmadi
aksami güzel kapatmissin canim kek haric hicbirsey göze batmiyor salataylan da dengeledigini düsünüyorum
olur sen ek ben gelirimyirim seni canim benim he ya bak denk gelmiyoruz o yüzden saldim ben
kendine esiyet sadece canm ya
ama böyle yersende veremesin canim sabah simit öglen sandvic köfte cigköfte bunlar okada zarari olmaz ama keske öbür ögünlerde dikkat etseydin ama olsun dengelersen geri düzeltirsin yazman iyi olmusböyle yapariz sana düzelir
gel canim gel hosgeldin
hosgeldin canim sende
günaydin ballim kaymagim
hayda nebicim patronmus gözetliyor ne yaptinizi gicikgünaydin fadimecim
haha kimbilir ne cikacak simdi yine
Sorma canım, bi deri bi kemikftemız bacım ne kadar kılo vermişsın görmeyelı
hoşgeldın suzım
cok seksüüü
kirmiziliiigizemliii geliyoooorr
cok catlaksin ballim ya sabah sabah allah iyiliyini versin
günaydin canim ne mutlu TÜRKÜM diyenegünaydın çıtır bayanlar
hepımızın ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun
bugun 23 nisan hep neşeyle doluyor insan
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ARKADASLAR
sorma canım, bi deri bi kemik
Günaydın canım, senin de kutlu olsun.
günaydın canım
günaydin canimftemız bacım ne kadar kılo vermişsın görmeyelı
hoşgeldın suzım
Günaydın canım, senin de kutlu olsun.
günaydın canım
Günaydin canim ne mutlu türküm diyene
Dün ne güzel aksam corba salata yedim öyle kapatacakdim aksam yemeyimmi oglisin krackerler ne ara gitti ne ara yuttum anlamadim 2 gündür paket duruyor atmaya kiyamadim kimsede yemeyince ben yedimOfff ben siskoyum bugün aynada kendime baktim Hic beyenmedim kendimi
günaydin canim ne mutlu TÜRKÜM diyene
dün ne güzel aksam corba salata yedim öyle kapatacakdim aksam yemeyimmi oglisin krackerler ne ara gitti ne ara yuttum anlamadim 2 gündür paket duruyor atmaya kiyamadim kimsede yemeyince ben yedimofff ben siskoyum bugün aynada kendime baktim hic beyenmedim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?