[sıze=3]
Ye suzii yeeeIyiki bi verdin ya alman lazim onu
[/sıze]
iste sevmediklerini yememis kalmis e o öyle kalinca benim gözüme battiof cnm senın tek hatan ogluşn artıklarını yemen yeme bacım tut şu gırtlagını
eger atmak istemıyosan açılınca bıtmek zorunda deılkı sar strece kaldır yeme ya
ye suzii yeeeiyiki bi verdin ya alman lazim onu
iste sevmediklerini yememis kalmis e o öyle kalinca benim gözüme batti
Aldim zaten
iste sevmediklerini yememis kalmis e o öyle kalinca benim gözüme batti
aldim zaten
kalırsa kalsın cnm kociş yesın sen yeme
yok param boşa gıdıyo dıyosanda alma eve ogluşta bıraz abur cubur yemesın
oda yemiyor ki gicik
Ya paradan degil canim ya öyle alismissiz kücüklükden beri yazikdir ziyandir atilmaz diyeBirde oglis zaten dogru dürüst birsey yedigi yok yemek yedimi ona ödül gibi veriyorum atistirsin diye oglan isteyince yok demek istemiyorum cocugma ne bileyim :26:
Kızlar ben kaçtım hande ugrarsa selamımı söyleyın
günaydınlarrrr..misafirlerim var hafta sonundan bu yana.sadece okuyup çaktırmadan :) çıkıyorum maalesef...acayip şiştim bu hafta neden anlamadım da...
evet dikkat edecem arti cikarsam yol beni zaten yolmazsan ben kendi kendimi yolacamye ye sonrada agla
yiyecegin seyi agzina atmadan önce iyice bir bak ve ydikden sonra neler hissedecegini bir düsün
bugün daha sali bak suzii cok pis yolarim
hadi canim daha var toparlarsin istersen bu hafta 100 gr.da olsa gitsin
kiz ne kaciyon iki cift laf ediyoz burdaKızlar ben kaçtım hande ugrarsa selamımı söyleyın
regl mi olacan acaba :26:günaydınlarrrr..misafirlerim var hafta sonundan bu yana.sadece okuyup çaktırmadan :) çıkıyorum maalesef...acayip şiştim bu hafta neden anlamadım da...
öyle yapayim canim bahane iste hersey aslinda yeme sanki ne varküçük paketler ve sevdıgı şeylerı al o zaman cnm hem oglusu gonlu olur hemde artmaz
hatirliyormussun ballim karapisimiz vardin oda bize telkin vermisdin param cok hersey saman gibi falan diye dur ben onu bi bulayim bi ara onu takmisdim kafama iyi geliyordunkizlaar cok ciddiyim inanarak bu yazdiklarimi tekrar edin faydasi oluyoorr
AZ YEMEK YiYORUM
DOYUYORUM
ZAYIFLIYORUM
KENDiMi KONTROL EDiYORUM
akliniza geldikce tekar edin hatta mümküse duyulacak sekilde
bebişi olanlar.. oğlum bıldıgınız gıbı 6 aylık.. kahvaltıda ne vereyım yaa.. az once yaptıgımı begenmedı, yarısını ancak yedırebıldım..
saol kızcemm..canim öncelikle onun midesi coook kücük bunu sakin unutma
yani iki kasik bile yese yeter
doymadi diye endiselenme
cünkü cogu annede öyle bir his oluyor
birde tatli seylere cok alistirma
damak tadi öyle gelisir ve hep öyle ister
bak cok güzel seyler var burda canim 5 Aylık Bebek Yemekleri
yerim senin oglunuu
evet dikkat edecem arti cikarsam yol beni zaten yolmazsan ben kendi kendimi yolacam
kiz ne kaciyon iki cift laf ediyoz burdahande yok diye kacma sana
regl mi olacan acaba :26:
öyle yapayim canim bahane iste hersey aslinda yeme sanki ne var
hatirliyormussun ballim karapisimiz vardin oda bize telkin vermisdin param cok hersey saman gibi falan diye dur ben onu bi bulayim bi ara onu takmisdim kafama iyi geliyordunbi bakayim
Alıntı BlackCat kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
hi hi bir saatdir zayıflama büyüsü arıyorum nette. büyüyü boşverin bakın telkin buldum. belki işe yarar ne bileyim en azından yanetkisi falan yoktur hani...
Kendi kendine telkinle zayıflamak .
Reçete
1 Soğuklukla yağ eritme
Ortam çok soğuk üşüyorum üşümek ve titremek istiyorum . Özgürüm . ( günde yüz on dört kez tekrarlanacak )
Donuyorum donmalıyım çok soğuk titriyorum . Özgürüm . ( günde 99 kez tekrarlanacak )
Dondum erimeliyim , yağlarım beni ısıtsın . Isıtıyor titredim . Özgürüm . ( 40 kez )
2 Hareketle harcama
114 katlı binaya tırmanıyorum . Çok yoruldum . Ayaklarımda kuvvet kalmadı . Mutluyum . ( 114 kez )
99 metre yüzüyorum kollarımda kuvvet kalmadı dayanmalı boğulmamalıyım . Mutluyum . ( 99 kez )
40 gündür dağda geziyorum çıkmadık kaya , inmedik kuyu bırakmadım. Tüy gibi hafifim . Mutluyum . ( 40 kez)
3 Az kalori alma
Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Param çok . ( 114 )
Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Param çok . ( 99 )
Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Param çok .( 40 )
Bunları yaptım günde 300 g yani bir ayda 9 kg verdim .
ama ben bunu yapmaya da üşenirim gibi gerçi spordan daha kolay
buldum
hadi bakalim ozaman ballimsuzim bende bu hafta sonu yani cumadan beri cok cozuttum bayada bir arti ciktim
cokda üzüldüm ben 6 isterken yine 71 küsürü gördüm
hemen cektim freni dün dikkat etmem bile fayda etti
ama daha hala 71 deyim :26:
daha cumadaki kiloma gelicemde sonra eksiye gecicem
ama yapicaz canim insallah
bak bugün sali dikkat edersek ikimizde veriyoruz
hadi bakalim suzim Allahin izni ile bu haftada
ek
si
de
yiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz
hadi bakalim ozaman ballimyarisa devam sende bende liste sonuncusu olduk bu hafta nerde ve kacinci olacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?