kizlaar cok ciddiyim inanarak bu yazdiklarimi tekrar edin faydasi oluyoorr
AZ YEMEK YiYORUM
DOYUYORUM
ZAYIFLIYORUM
KENDiMi KONTROL EDiYORUM
akliniza geldikce tekar edin hatta mümküse duyulacak sekilde
kiz nasil bulduuun
ay pisim yaa özledim onuda
sen benim yazdigimi tekrar et suzim bu cok :26:
senin dedigini not ettim simdi ve bilgisayarin oraya yapistirdim önümdeevin dolaplarinada yapistirayim diyorum ama esim giciklik ederde dalga gecerse birde benlen :78: yoksa buzdolabina birde abur cubur dolabina yapistirsam fena olmaz
bunu sadece tekrar etceksek sorun yok da.. uzunmuş cumlelerAlıntı BlackCat kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
hi hi bir saatdir zayıflama büyüsü arıyorum nette. büyüyü boşverin bakın telkin buldum. belki işe yarar ne bileyim en azından yanetkisi falan yoktur hani...
Kendi kendine telkinle zayıflamak .
Reçete
1 Soğuklukla yağ eritme
Ortam çok soğuk üşüyorum üşümek ve titremek istiyorum . Özgürüm . ( günde yüz on dört kez tekrarlanacak )
Donuyorum donmalıyım çok soğuk titriyorum . Özgürüm . ( günde 99 kez tekrarlanacak )
Dondum erimeliyim , yağlarım beni ısıtsın . Isıtıyor titredim . Özgürüm . ( 40 kez )
2 Hareketle harcama
114 katlı binaya tırmanıyorum . Çok yoruldum . Ayaklarımda kuvvet kalmadı . Mutluyum . ( 114 kez )
99 metre yüzüyorum kollarımda kuvvet kalmadı dayanmalı boğulmamalıyım . Mutluyum . ( 99 kez )
40 gündür dağda geziyorum çıkmadık kaya , inmedik kuyu bırakmadım. Tüy gibi hafifim . Mutluyum . ( 40 kez)
3 Az kalori alma
Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Param çok . ( 114 )
Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Param çok . ( 99 )
Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Param çok .( 40 )
Bunları yaptım günde 300 g yani bir ayda 9 kg verdim .
ama ben bunu yapmaya da üşenirim gibi gerçi spordan daha kolay
buldum
suzim bende bu hafta sonu yani cumadan beri cok cozuttum bayada bir arti ciktim
cokda üzüldüm ben 6 isterken yine 71 küsürü gördüm
hemen cektim freni dün dikkat etmem bile fayda etti
ama daha hala 71 deyim :26:
daha cumadaki kiloma gelicemde sonra eksiye gecicem
ama yapicaz canim insallah
bak bugün sali dikkat edersek ikimizde veriyoruz
hadi bakalim suzim Allahin izni ile bu haftada
ek
si
de
yiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz
kiz balli bas basa kaldik topikde
yatakodasina yapistiralim diycemde adami da korkuturuz kendimizdensuzim inanarak tekrar etsen faydasi olur insalah
ben esimden cekinmesem yada gelenlerden mutfaga sisman resmimi yapistirmak istioyrum
ama iste cekiniyorum onun cook faydasi olur bence
ben denemisdim isarkadasina sürekli hersey saman gibi param cok deyip durdumbunu sadece tekrar etceksek sorun yok da.. uzunmuş cumlelerkalkar oynarım daha ıyı
inşallah eksiye düşcezzzzz
ööyyle kas göz yapma bana
olmaz basim agriyor
yatakodasina yapistiralim diycemde adami da korkuturuz kendimizden
ben denemisdim isarkadasina sürekli hersey saman gibi param cok deyip durdumsonra alisverise cikmisdik kasiyere bunun parasi cok demezmi coksa banada versin dedi oda param cok hersey saman gibi diye diye oynariz bizde
bana gelince hep basin ariyor
Aman kocam görmesininternette böyle pozlarinin dolasmasi hic hos degil
He bacım ne istesem acep, sen bana bildiğin ne varsa yap getir iyisi mibıraz ye bacım sen cnm ne yemek ıstıyo soyle hemen hazırlayım kıyamam
günaydın canikomgünaydin canim
günaydin fadimecim
Kendi yatak odanın dolabına yapıştır canım, açıp kapattıkça kendini görürsünsuzim inanarak tekrar etsen faydasi olur insalah
ben esimden cekinmesem yada gelenlerden mutfaga sisman resmimi yapistirmak istioyrum
ama iste cekiniyorum onun cook faydasi olur bence
Niye küssün, adamcağız bi bidon su getiriyo yine de yaranamıyoaman kendilerine baksinlar onlar
ben küsüm zaten benimkiyle :113:
Bir daha oğluşun mamalarına el uzatmak yok tamam mı
niyekiaman kendilerine baksinlar onlar
ben küsüm zaten benimkiyle :113:
Niye küssün, adamcağız bi bidon su getiriyo yine de yaranamıyoBu sefer ne yaptı ki
Bu arada gizli ajan falan mısın sen neden isim vermiyon bacım, hepimiz facete arkadaşız bi sen yoksun
Bir daha oğluşun mamalarına el uzatmak yok tamam mıAynadan çıplak halini gözünün önüne getir o zaman, yağlarının olduğu bölgeleri
Aman kocam görmesin
He bacım ne istesem acep, sen bana bildiğin ne varsa yap getir iyisi mi
günaydın canikom
Kendi yatak odanın dolabına yapıştır canım, açıp kapattıkça kendini görürsün
Niye küssün, adamcağız bi bidon su getiriyo yine de yaranamıyoBu sefer ne yaptı ki
Bu arada gizli ajan falan mısın sen neden isim vermiyon bacım, hepimiz facete arkadaşız bi sen yoksun
süpersin suzimmm
gel buraya öpücem Eki Görüntüle 693194
bende 6 yi görürsem suzim don alacam kendime
hemde kot donu
hay allahtamam altiyi gör ben alacam sana donunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?