sevgili topik biz hep yazisiyozda birde sana yazayim dedim
canim kiyamam cok zor bir yükün altinda oldugunun farkindayim
ama ne yapcan senin kaderinde buymus
nerde sisko var senin tepende
zayiflayanlarda ucuup gidiyor zaten
ama kilo alinca yine dönüp dolasim biniyorlar tepene
kiyamam sana yaaa zor isin
İyi peki canım öyle olsun, yok böyle benim bi akrabam neyse ohhhhhh rahat rahat yazarım.mutfakta olsada elimi cisa atinca görsem
kizdirdi beni uyuz :113:
evet ajanim
kayinvalideleriniz tuttu beni
canim ben kendimle ilgili hic birsey tutamam anlatirim ve bu huyuma cok kizarim ama sükür eskisi kadar degilim
burada oldugumu sadece ablalarim biliyor arkadaslarim bilmiyor
buranin bana özle olmasini istiyorum rahatca yazabilmek istiyorum
o yüzden isim vermek istemiyorum
cünkü tanidiklar olabülüüü
biliyodum cnm yasasın 1 kişi daha elendı
güzel cnm afıyet olsun
akşam az olmuş sankı
saol cnm tesk
meyvesuyu dıyetımı bız sağlıklı ve kalıcı zayıflıyoruz cnm
katıldım bıle hoşgeldın cnm
günaydın ballıkaymagım
günaydinlar sekerler23 nisan bayramimiz kutlu olsun
hic sorma bende cekerim onlarinelerle ugrasiyorum bi bilsen bi görmem lazim esrayi he ya okada ünlü kisi yok bile biri facebooka yazmis benim babam bu ünlülerden daha ünlü diye
yok canim siz yabanci degilsiniz salarim problem yok
sende türkiyeme selam söyle
sana kizamiyorum bile cünkü bende saldim kendimi toparlanamadim
regl bitince rahatlarsin neslimbende sisiyorum regl olunca kötü oluyor gercekden kacirdim toparlanamadim neslim ya
canim bu menüyle kilonu korur ama veremesin gibime geliyor :26:
ananas da iyi canim greyfurt da dikkat edilmezi gereken agri kesici veya baska haplar kulanirsan greyfurt yenmemeliymis
ha cekirdek de gözümden kacmadi
aksami güzel kapatmissin canim kek haric hicbirsey göze batmiyor salataylan da dengeledigini düsünüyorum
olur sen ek ben gelirimyirim seni canim benim he ya bak denk gelmiyoruz o yüzden saldim ben
kendine esiyet sadece canm ya
ama böyle yersende veremesin canim sabah simit öglen sandvic köfte cigköfte bunlar okada zarari olmaz ama keske öbür ögünlerde dikkat etseydin ama olsun dengelersen geri düzeltirsin yazman iyi olmusböyle yapariz sana düzelir
gel canim gel hosgeldin
hosgeldin canim sende
günaydin ballim kaymagim
hayda nebicim patronmus gözetliyor ne yaptinizi gicikgünaydin fadimecim
haha kimbilir ne cikacak simdi yine
slm canım bende 80 kiloyum ve zayıflıyamıyorum malesef tutamıyorum buğazımı bende katılabirmiyim....:2:
hepiniz hoşgeldi kızlar haydi hop hop 1 2 1 2 1 2Neden veremeyesin ki? Gerçekten istemelisin diye düşünüyorum. Ben yarın düzenli hayata geçişe başlıyorum. Mesela colayı tamamen kesiyorum. İlk iş bir beyaz lahana bulacağım. Çorbasını cidden hiç sevememiştim fakat çok işe yaramıştı. Tuz, ekmek ve şekeri de hayatımdan çıkartıyorum. Yarın gayet güzel bir gün olacak :)
kız balkaymak tükkanın önüne 2tabure atıverde öğlen oldu tavla oynayakgünaydiiiiiiin :2::2:
güzel bir gün olsun insallahhh
tükkani ben actiim
dogruuu bugün 23 nisaaannnnn
onlara nie görev veriyon gel sen ver selamınıKızlar ben kaçtım hande ugrarsa selamımı söyleyın
3 oldu okudum diyom bu ballı nie yiyorum doymuyorum yazmış.dervişin fikri neyse zikride oymuş.kafamhep aç.kizlaar cok ciddiyim inanarak bu yazdiklarimi tekrar edin faydasi oluyoorr
AZ YEMEK YiYORUM
DOYUYORUM
ZAYIFLIYORUM
KENDiMi KONTROL EDiYORUM
akliniza geldikce tekar edin hatta mümküse duyulacak sekilde
teyzem yeğenime hep bebe biskivinin içine süt,zeytintinyağı,penir,yumurta sarısı,muz falan koyar yedirirdi.:26::26:bebişi olanlar.. oğlum bıldıgınız gıbı 6 aylık.. kahvaltıda ne vereyım yaa.. az once yaptıgımı begenmedı, yarısını ancak yedırebıldım..
bunları yemekten sonramı yapmış yemekten öncemiAlıntı BlackCat kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
hi hi bir saatdir zayıflama büyüsü arıyorum nette. büyüyü boşverin bakın telkin buldum. belki işe yarar ne bileyim en azından yanetkisi falan yoktur hani...
Kendi kendine telkinle zayıflamak .
Reçete
1 Soğuklukla yağ eritme
Ortam çok soğuk üşüyorum üşümek ve titremek istiyorum . Özgürüm . ( günde yüz on dört kez tekrarlanacak )
Donuyorum donmalıyım çok soğuk titriyorum . Özgürüm . ( günde 99 kez tekrarlanacak )
Dondum erimeliyim , yağlarım beni ısıtsın . Isıtıyor titredim . Özgürüm . ( 40 kez )
2 Hareketle harcama
114 katlı binaya tırmanıyorum . Çok yoruldum . Ayaklarımda kuvvet kalmadı . Mutluyum . ( 114 kez )
99 metre yüzüyorum kollarımda kuvvet kalmadı dayanmalı boğulmamalıyım . Mutluyum . ( 99 kez )
40 gündür dağda geziyorum çıkmadık kaya , inmedik kuyu bırakmadım. Tüy gibi hafifim . Mutluyum . ( 40 kez)
3 Az kalori alma
Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Param çok . ( 114 )
Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Param çok . ( 99 )
Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Param çok .( 40 )
Bunları yaptım günde 300 g yani bir ayda 9 kg verdim .
ama ben bunu yapmaya da üşenirim gibi gerçi spordan daha kolay
buldum
suzim inanarak tekrar etsen faydasi olur insalah
ben esimden cekinmesem yada gelenlerden mutfaga sisman resmimi yapistirmak istioyrum
ama iste cekiniyorum onun cook faydasi olur bence
niyekitencere fasulye yüzündenmi
balli gizemli olmayi seviyor herhalde hayalimdeki kadin diycem ona
tamam getirmesem olmazmi :83:
sevgili topik biz hep yazisiyozda birde sana yazayim dedim
ne güzel ballimaslinda ne zammandan beri ihtiyacim var :26:
gidiyordum almaya deneyince
göbek pörtlüyordu
zaten yeni modeller cok gicik
bende sinirden cikariyordum almiyordum :26:
son zamanlarda indirimde vardi ama denemedim bile
simdi sanki acik gitti göbek yakistirirm insallah da alirim suzim
ay bu kuru seydenmi korkcam
onun karsisinda bi soyunurum akli cikar
amansevgili topik biz hep yazisiyozda birde sana yazayim dedim
nereye kactin kiz :86:gidisatim iyi degil kizlaarrr
kimse yokmuuuu
huuuuu huuuu
ftemizzzzzzzzzzzz bacimmmmmm
yanlizliktan kurtardin beni kahramanimm Eki Görüntüle 693219
sen gecen hafta kac vermisdin canim gözümden kacti herhalde yada unuttum cünkü senin menülerini genelde cok begeniyorumarada kek yediğim için aksamı az tutmaya çalıstım canım
teşekkür ederim canım bende oyüzden aksamı az tuttum
sabah öglen aksam aralarda da yapabilirsinonlara nie görev veriyon gel sen ver selamını
3 oldu okudum diyom bu ballı nie yiyorum doymuyorum yazmış.dervişin fikri neyse zikride oymuş.kafamhep aç.o zman hep yiyelim bunları tekrar edip cuma tartıya çıkalım.
teyzem yeğenime hep bebe biskivinin içine süt,zeytintinyağı,penir,yumurta sarısı,muz falan koyar yedirirdi.:26::26:
bunları yemekten sonramı yapmış yemekten öncemi
o çoktan benim hayalime oturdu.orta yaşlı şişko bayan
ben bu hafta kilo verememicem sanki kaç gündür şişkin bi haldeyim.napsama acaba 1 günlük bende şoklansammı yararı olurmu.yarında çarşamba kocacımda evde offf
nasıl atçam bitincemi :44::44::44:olsn cnm ödem atarsın işte..
ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkizlaar cok ciddiyim inanarak bu yazdiklarimi tekrar edin faydasi oluyoorr
AZ YEMEK YiYORUM
DOYUYORUM
ZAYIFLIYORUM
KENDiMi KONTROL EDiYORUM
akliniza geldikce tekar edin hatta mümküse duyulacak sekilde
yavrum sen iyimisinsevgili topik biz hep yazisiyozda birde sana yazayim dedim
23 nisan kutlu olsun topiğin güzel anneleri ve kızçeleri
nasıl atçam bitincemi :44::44::44:
ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yavrum sen iyimisindurumun vahim bacım vah vahhh
alıntıların hepısı gıttı ya sınır oluyom
kızlar napıyonuz bakım
bak bak süphelenmeye basladm simdi sen gelince hande de geldiaranizda birseymi var da bizemi söylemiyonuz gi
ya napıyım değişik yemekolsun dedim.şimdi koacım semizotu yemiyor adam pırasadanda bıktı geçen hafta kabak yaptım onada burun kıvırdı.zaten et pişmiyor evde değişik olsun dedim.ona ayrı yapsam bu sefer onunkinden çekiyor canım illa aynı şeyleri yicez.ne güzel ballimdevam et iste daha da güzel olacak
amanballi seni yanliz birakmaya gelmiyormus
nereye kactin kiz :86:
sen gecen hafta kac vermisdin canim gözümden kacti herhalde yada unuttum cünkü senin menülerini genelde cok begeniyorum
sabah öglen aksam aralarda da yapabilirsin
ye sen patlicanli patatesi sabah öglen aksam yaninada pilav sonrada veremiyom depersembeye sokla kendini yarinda fazla kacirma esim evde diye ona göre yoksa gelirim gülyabani gibi Eki Görüntüle 693272
öyle gizli gizli gözetlemeyinhuylaniyom
alıntıların hepısı gıttı ya sınır oluyom
kızlar napıyonuz bakım
bak bak süphelenmeye basladm simdi sen gelince hande de geldiaranizda birseymi var da bizemi söylemiyonuz gi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?