70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevgili topik biz hep yazisiyozda birde sana yazayim dedim
canim kiyamam cok zor bir yükün altinda oldugunun farkindayim
ama ne yapcan senin kaderinde buymus
nerde sisko var senin tepende
zayiflayanlarda ucuup gidiyor zaten
ama kilo alinca yine dönüp dolasim biniyorlar tepene
kiyamam sana yaaa zor isin

gidisatim iyi degil kizlaarrr
kimse yokmuuuu
huuuuu huuuu

İyi peki canım öyle olsun, yok böyle benim bi akrabam neyse ohhhhhh rahat rahat yazarım.

arada kek yediğim için aksamı az tutmaya çalıstım canım

teşekkür ederim canım bende oyüzden aksamı az tuttum

slm canım bende 80 kiloyum ve zayıflıyamıyorum malesef tutamıyorum buğazımı bende katılabirmiyim....:2:

hepiniz hoşgeldi kızlar haydi hop hop 1 2 1 2 1 2 kalıcı olun cöö yapıp gitmeyin ama
günaydiiiiiiin :2::2:
güzel bir gün olsun insallahhh
tükkani ben actiim
kız balkaymak tükkanın önüne 2tabure atıverde öğlen oldu tavla oynayak
dogruuu bugün 23 nisaaannnnn

işte hayalimde canlandırdığım kadınlar bunlardı

Son düzenleme:
Kızlar ben kaçtım hande ugrarsa selamımı söyleyın
onlara nie görev veriyon gel sen ver selamını
kizlaar cok ciddiyim inanarak bu yazdiklarimi tekrar edin faydasi oluyoorr

AZ YEMEK YiYORUM
DOYUYORUM
ZAYIFLIYORUM
KENDiMi KONTROL EDiYORUM

akliniza geldikce tekar edin hatta mümküse duyulacak sekilde
3 oldu okudum diyom bu ballı nie yiyorum doymuyorum yazmış.dervişin fikri neyse zikride oymuş.kafamhep aç.o zman hep yiyelim bunları tekrar edip cuma tartıya çıkalım.
bebişi olanlar.. oğlum bıldıgınız gıbı 6 aylık.. kahvaltıda ne vereyım yaa.. az once yaptıgımı begenmedı, yarısını ancak yedırebıldım..
teyzem yeğenime hep bebe biskivinin içine süt,zeytintinyağı,penir,yumurta sarısı,muz falan koyar yedirirdi.:26::26:
bunları yemekten sonramı yapmış yemekten öncemi
suzim inanarak tekrar etsen faydasi olur insalah
ben esimden cekinmesem yada gelenlerden mutfaga sisman resmimi yapistirmak istioyrum
ama iste cekiniyorum onun cook faydasi olur bence

niyeki tencere fasulye yüzündenmi

balli gizemli olmayi seviyor herhalde hayalimdeki kadin diycem ona

tamam getirmesem olmazmi :83:

o çoktan benim hayalime oturdu.orta yaşlı şişko bayan

senin bu yazdıklarına bayılıyorum.bana komşu gelsene söz kimseye demem kimliğini topiğin öcüsü olarak kalırsın.

ben bu hafta kilo verememicem sanki kaç gündür şişkin bi haldeyim.napsama acaba 1 günlük bende şoklansammı yararı olurmu.yarında çarşamba kocacımda evde offf

ne güzel ballim devam et iste daha da güzel olacak
ay bu kuru seydenmi korkcam
onun karsisinda bi soyunurum akli cikar

aman balli seni yanliz birakmaya gelmiyormus
gidisatim iyi degil kizlaarrr
kimse yokmuuuu
huuuuu huuuu
nereye kactin kiz :86:
ftemizzzzzzzzzzzz bacimmmmmm

yanlizliktan kurtardin beni kahramanimm Eki Görüntüle 693219

arada kek yediğim için aksamı az tutmaya çalıstım canım

teşekkür ederim canım bende oyüzden aksamı az tuttum
sen gecen hafta kac vermisdin canim gözümden kacti herhalde yada unuttum cünkü senin menülerini genelde cok begeniyorum
sabah öglen aksam aralarda da yapabilirsin
ben bu hafta kilo verememicem sanki kaç gündür şişkin bi haldeyim.napsama acaba 1 günlük bende şoklansammı yararı olurmu.yarında çarşamba kocacımda evde offf

ye sen patlicanli patatesi sabah öglen aksam yaninada pilav sonrada veremiyom de persembeye sokla kendini yarinda fazla kacirma esim evde diye ona göre yoksa gelirim gülyabani gibi

23 nisan kutlu olsun topiğin güzel anneleri ve kızçeleri

olsn cnm ödem atarsın işte..
nasıl atçam bitincemi :44::44::44:

kizlaar cok ciddiyim inanarak bu yazdiklarimi tekrar edin faydasi oluyoorr

AZ YEMEK YiYORUM
DOYUYORUM
ZAYIFLIYORUM
KENDiMi KONTROL EDiYORUM

akliniza geldikce tekar edin hatta mümküse duyulacak sekilde
ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yavrum sen iyimisin durumun vahim bacım vah vahhh

23 nisan kutlu olsun topiğin güzel anneleri ve kızçeleri

nasıl atçam bitincemi :44::44::44:

ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yavrum sen iyimisin durumun vahim bacım vah vahhh

alıntıların hepısı gıttı ya sınır oluyom
kızlar napıyonuz bakım

bak bak süphelenmeye basladm simdi sen gelince hande de geldi aranizda birseymi var da bizemi söylemiyonuz gi

ya napıyım değişik yemekolsun dedim.şimdi koacım semizotu yemiyor adam pırasadanda bıktı geçen hafta kabak yaptım onada burun kıvırdı.zaten et pişmiyor evde değişik olsun dedim.ona ayrı yapsam bu sefer onunkinden çekiyor canım illa aynı şeyleri yicez.
öyle gizli gizli gözetlemeyin huylaniyom

alıntıların hepısı gıttı ya sınır oluyom
kızlar napıyonuz bakım

iyiz.45 dakkadır spor icat ettimkendime evde.katlancak çamaşırlar vardı.açtım müzik kanalını hem oynadım hemde tek tek katlayıp tek tek yerleştirdim yerlerineiyi ter attım.örneğin 5 tane don varsa birini alıp oynayarak 2 dakkada katladım sonra gidip 1 tane donu dolaba yerleştirdimaynı işlemi hepsiiçin tek tek tekrarladım.yanlız arada halil sezainin yangın var şarkısı çıktı.onda oynayamadım bende 19 mayıs hareketleri gibi ağır ağır oynadım

bak bak süphelenmeye basladm simdi sen gelince hande de geldi aranizda birseymi var da bizemi söylemiyonuz gi

ben ezberledim artık suzinin geliş vakitlerini.sabahları çok erken olmayan sattalerde,öğle molaya çıkıyor,sonra gene buraya geliyor.5 buçuk 6 arasıişten çıkıyor kayboluyor.sonra haftasonu hepten kayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…