ya napıyım değişik yemekolsun dedim.şimdi koacım semizotu yemiyor adam pırasadanda bıktı geçen hafta kabak yaptım onada burun kıvırdı.zaten et pişmiyor evde değişik olsun dedim.ona ayrı yapsam bu sefer onunkinden çekiyor canım illa aynı şeyleri yicez.
iyiz.45 dakkadır spor icat ettimkendime evde.katlancak çamaşırlar vardı.açtım müzik kanalını hem oynadım hemde tek tek katlayıp tek tek yerleştirdim yerlerineiyi ter attım.örneğin 5 tane don varsa birini alıp oynayarak 2 dakkada katladım sonra gidip 1 tane donu dolaba yerleştirdimaynı işlemi hepsiiçin tek tek tekrarladım.yanlız arada halil sezainin yangın var şarkısı çıktı.onda oynayamadım bende 19 mayıs hareketleri gibi ağır ağır oynadım
aferın kız attır göbişi erisin yağlar bende dışarı çıktımda geldım kocişle hava aldık bıraz bırazdandan koşu bandında yururum 30 dk sonra bırazda mekık
seviyorum senı kız suzıyasasin kalp gücüEki Görüntüle 693312
ay hiçöle spor disiplinine giremiyorum bi türlü nedense sıkılıyorum.bi kaç gün tvye fitness indirip yaptım.nefessizkaldım.zaten alerjiden baharda zor nefes alıyorum.geçen hafta sürekliyatıştaydım 1.500 kilo verdim.ama bu haftadüğünden beri hep şişkinlik var.olmadı bende duygunun yaptığını yapacam perşembeye yarın yapamam heral.semizotuda almadım bu pazara yarın artık
yok iyi yapmissinda patlican kabakdan biraz daha fazla kalorisi sonracima patates aksamlari önerilmiyo karbonhydrat oldugu icin hemide glynex enteksimi neyi o yüksekmis e yaninada pilav ondan dedim canimya napıyım değişik yemekolsun dedim.şimdi koacım semizotu yemiyor adam pırasadanda bıktı geçen hafta kabak yaptım onada burun kıvırdı.zaten et pişmiyor evde değişik olsun dedim.ona ayrı yapsam bu sefer onunkinden çekiyor canım illa aynı şeyleri yicez.
iyiz.45 dakkadır spor icat ettimkendime evde.katlancak çamaşırlar vardı.açtım müzik kanalını hem oynadım hemde tek tek katlayıp tek tek yerleştirdim yerlerineiyi ter attım.örneğin 5 tane don varsa birini alıp oynayarak 2 dakkada katladım sonra gidip 1 tane donu dolaba yerleştirdimaynı işlemi hepsiiçin tek tek tekrarladım.yanlız arada halil sezainin yangın var şarkısı çıktı.onda oynayamadım bende 19 mayıs hareketleri gibi ağır ağır oynadım
ayyy biri beni gözetliyoben ezberledim artık suzinin geliş vakitlerini.sabahları çok erken olmayan sattalerde,öğle molaya çıkıyor,sonra gene buraya geliyor.5 buçuk 6 arasıişten çıkıyor kayboluyor.sonra haftasonu hepten kayıp
ayy cok sagol canim yaseviyorum senı kız suzı
şoklan cnm belkı faydası olur
tamam canim sen bi makyaj tazele birdecancagazlarım ben spora gıdıyom sonra yemek yapıcam kızı uyutucam yüzüme bakım yapacam banyo yapıcam anca aksama gelırım öptüm sızı gors çıtırcıklarım
anam kadın güzelleşip gelecekcancagazlarım ben spora gıdıyom sonra yemek yapıcam kızı uyutucam yüzüme bakım yapacam banyo yapıcam anca aksama gelırım öptüm sızı gors çıtırcıklarım
yok iyi yapmissinda patlican kabakdan biraz daha fazla kalorisi sonracima patates aksamlari önerilmiyo karbonhydrat oldugu icin hemide glynex enteksimi neyi o yüksekmis e yaninada pilav ondan dedim canimyoksa yiyin canim beraber canin cekmesin
seninkide zor canim ya etsiz ne yiycenki sebzedende bi zaman sonra sIkIlir insan hep ayni yiyince
haha iyi yapmissinevde yanlis olmayi bende severim ama bu aralar hic yanlis kalamiyorum
ayyy biri beni gözetliyobende ilk baslarda 24 saat bilgisayar basindaydim aman kizlar ne dedi ne yapti diye esime bile birakmiyordum bilgisayari bi ara esim oturalak mi zayifliycan sen dedi simdi de o bi okeydir gidiyor bende etrafimda birileri oldumu rahat edemiyorum o yüzden evden pek giremiyorum canim ama telefondan okuyorum takip ediyorum ordan yazmasi zor oldu icinde telefondan ugrasip girmiyorum
cancagazlarım ben spora gıdıyom sonra yemek yapıcam kızı uyutucam yüzüme bakım yapacam banyo yapıcam anca aksama gelırım öptüm sızı gors çıtırcıklarım
of grupta köyümün resimlerini paylaşmışlar.gerçi annemin köyü ama çok özledim.bütün çocukluğum yazları orda geçerdi.şimdi burda nerde denize gircem bu yaz bilmem.denize gitmek için 1 gün önceden hazırlık yapıp arabaya bincen ki gitcen.bizimorası ölemiydi.5 dakjka yürüsün denizdesin.çocukluğumu özledim kız.arkadaşlarımı özledim.gece manitalarımızla buluşcaz die dayımdan saklanırdık sahilde.şimdi herkez evlendi.of of güzel değil ama bana çok güzel yer dertlendim şimdi.:84::84::84::84::84::84::84:
anam kadın güzelleşip gelecek
aslında onu bende düşündüm.patateslerini yemedimzaten hep patlıcanlarını seçtim.ama neticede beraber kaynadı suyunada geçmiştir.yinede yedim işte.valla et yemediğim için sebzeden sıkılmıyorumki hiç.hele salatalar kısırlar bayılıyorum.ne zmandır canım taze sarmısak istio ama bulamıyorum bizimpazarda ben bulana kadar hepsi baş yapmışbu sabahta bi baş pırasa ekledim kahvaltıma.seviyorum otu dana gibi
ay o daha kötü.yurt dışına kocaya gidemezdim heralde.gerçi izmirede gelemem diodum ama şimdi burdan tekirdağya gidesim gelmio.aslında ben kötü özlemedim çocukluğumu,çocukkken ki arkadaşlarımı falan özledim hoşköy bahane yanikiz susben napiyom buralarda ne deniz var ne cöl hep bina hep bina yesilik bile yok :84: anam nerelere gidem kimlere sihinayim hep gavur hep gavur
ben senin gibi et yemezsem bende bulurdum yiycek pasta börek kisir ondan problem yokdabiz diyeteyiz
dilek gelmiyor artik puccaaa varya onun diyetisyen demiski yemeklerin sularindan yeme herseyi catalan ye oda benim aklimda kaldi sulu yemekleri catala yedinmi suyunu yememis oluyorsun cünkü yaglar kaloriler hep suyundaymis canimbilgi vereyim dedim
ay o daha kötü.yurt dışına kocaya gidemezdim heralde.gerçi izmirede gelemem diodum ama şimdi burdan tekirdağya gidesim gelmio.aslında ben kötü özlemedim çocukluğumu,çocukkken ki arkadaşlarımı falan özledim hoşköy bahane yani
ay sağol bunu öğrendiğim iyi oldu.çatal işini bende yapıyom.mesela 1 kaşık pilav koyuyom çatalla yiyom sanki çok kaşık yemişim gibi mutlu oluyom
ben kocaya gelmedim koca burda buldu beniburda dogdum büyüdüm aslinda türkiyede hic yasamadim ama yinede türk kani iste özlüyor insan memleketini ülkesini hem burda dogsanda sonradan da gelsen hep dislaniyorsun yabancisin sonucda
havasida suyuda farkli vatanimin
hahabi cita daha yükselt cinliler gibi cibikla ye :111: bak bakalim bidaha pilav yiyonmu
e tabi canım insanın vatanı adetlerin alışkanlıkların kültürün hep türk ne kadar burda olmamış olsanda.ben bile yabancı görünce yolda dönüp bakarım hep zor ya allah kolaylık versin.yok kız çinliler gibi yiyemem buna bile zor alıştım.çok severim pilavı,bulguru,makarnayı hele yoğurtlu olcak üzerine bide kırmızı biberli yağ haşlardım oh mis ......
sagol canimay bende cok severim hic sorma kiz ben hamileyken makarna aserdim kahvaltida makarnami yenilir
yaptimmi kendime bi tencere oturdum bi güzel hepsini yogurtlayip yedimmi7inci ayinda hamileliyim sanci tuttu bellime bi agri hastaneye götürdüler makarnadanmis tika basa yedigimden
96 kiloydum 8 aylik hamileliyimde sonra cocugu aldilar sezeryanla yoksa kesin 100 ü de gecerdim 9ay tasisaydim
iyiki resmimi gördün handecimkimbilir bunlari duydukdan sonra ne hayal edecekdin
oh oh maşallah bende öle olursam die çok korkuyom.bazen yolda hamileleri görüyom ne güzel hiç belli bile olmuyo top gibi karınları var tek ben olsam basenlerden oturtcak koltuk bulamazlar benibugun ceza verdim kendime tek sabah yedim 1dilimekmek öğle yemedim.akşamda yemicem. çekirdek fıstığıdakaldırdım bugun araya tek elma koycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?