70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya hic sorma bende öyle olamadim anam dizler bile tutmadi kilo fazla gelince iki kere küt diye yere düsdüm
afferim canim yeme tabii onlar bizi bi anlik mutlu ediyor sadece ama cuma eksi görünce nasil sevindigimizi düsün
valla geöen hafta kadar kilo veremeyebilirim.ipin ucu kaçtı bu hafta.geçen hafta ne güzel koca eve geç geliyordu bende kendine göre yiyordum.tatilemi göndersem napsam acabaay bende öleolmaktan korkuyorum.o yüzden zayıf olmam lazım.şu askelik bitsin hep beraber burda kilo verip hamile kalcaz
cok güzel iltifat ediyorsunuz hanfendicim :89:

he iltifat dimi sen ölemisin dal gibi kadınsın biraz budaklarımız var sadece yanlarda onlarda gitcek

dün yediklerim :
sabah: 2dilim esmer ekmek 2 dilim peynir domates
ara: elma
öglen: sehriyeli tavuk corbasi haslanmis sebze
ara: 1 tane kaysi
aksam: sebze corbasi salata
ondan sonrasi bozuldu cocugun yemedigi crackerler

bugün: yulaf ezmesi yogurt ile 1 tatli kasi recel
ara:elma
öglen: domates corbasi (bi ara okumusdum domates corbasi domates suyu cok faydali diye kilo vermede ama sevmedim tadini )
1 dilim esmer ekmek
salata
ara: müsli bar cilekli yogurtlu kalorisi 87 yaziyordun üstünde onlari yiyince kötümü ki :44:
öyle iste kizlar aksama da allah kerim

çokta kötü değil bende dün araya kahve yanına hazırkek sıkıştırmıştım76 kaloriyazıyordu.sonuçta araların 100 kaloriyi geçmemsi gerekmiyormu.hem hergün yediğin bişey değil bence olmş ama duygu falanda baksın bi o diyetisyne gidiyo

bilmiyorum nezmandir bu topikdeyim benlen gelenler verdi hamile oldu dogurdu sende kocisin askerden gelsin hamile kal ben seni buracikda beklerim tatlim bu topikde yaslaniyormussuz ya ne güzel olur hehe
of bi zayıflasakta kalem pantolon ve elbise giyesim var hayalimde hep
kalem pantolon nasil oluyor kiz su dümdüz olanlardan mi :44:

he bunun accık daha bolu kumaşı yüksek belli.kocam daha askere gitmedi seneye gitcek.nikah tazelicez ondan sonra bebek.yaşlancazmı bilmem ama örümcek bağlıcamız kesin yakında sen çıkmıyonmu daha

domates çorbasını bende sevmıyordum ama salcayı cok az koyup domatesı bol tutup bıde bıraz sıvı yagla nane kırmızı bıber ve bırazcık unla yaparsan hem kalorısı cok olmaz hemde tadına doyum olmaz cok guzel oluyor o skeılde :)

merhabalar bende zayflamaya calsıyorum dıyet lıstesıylemı yapıorsunuz yoksa kendı keyfınıze goremı bırde sporla desteklıyormusunuz bnada yardımcı olursanz sevınırım :)

hoşgeldin canım.diyet listemiz falan yok.düzenli olarak buraya gelmeye çalışırsan zmanla nelerden uzk durman gerektiğini neler yemen gerektiğinianlarsın.günlükolarak yediklerini alt alta sıralayıp yazkızlarda sana yorum yapsın yardımcı olsun.valla bazılarımız sporla destekliyo.spor yapsan daha iyi olur tabi.

peff kendimi davul gibi hissediyorum
arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı meyvesuyu diyetmi yapamadım yarın 73 ile isveç diyetine başlıyorum
ingiltere diyeti yada fransa diyetide varmımerak ediyorum bu tarz diyetleri de
günaydiiiiiiin :2::2:
güzel bir gün olsun insallahhh
tükkani ben actiim
selaminkooo
hayyy o patronların bennn
lokmalar ağzında kalırdı
öğlen yemeğinde bile dışarı çıkamazdık
masamda yerdsim
inadına yaparmış gibi tam yemek saati gelir
bi tomar çekle şunları hemen bankaya çıkartık böle olurdum

Günaydın herkeslere,
23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı hepimize kutlu olsun, iyi bayramlarrrrrrrrr
seninde şeker

ahahhahahha fadikime baksana bi deri bi kemikkkk

günaydın çıtır bayanlar
hepımızın ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun

bugun 23 nisan hep neşeyle doluyor insan
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ARKADASLAR

selam canımmmmm bak yazdıklarını takip ediyommm
ballım da yazmış bugün daha salı tikkattttt et ümüğünü sıkarım
yemiceksin okadannnnn

bebişi olanlar.. oğlum bıldıgınız gıbı 6 aylık.. kahvaltıda ne vereyım yaa.. az once yaptıgımı begenmedı, yarısını ancak yedırebıldım..
kuzum sabah kahvaltı yapıyorsunya önce sütünü vermeden senle birlikde yumurtandan peynirinden
reçelinden tattırcan bir hafta böyle alışsın minnak minnak, öğleninde çorba verebilirsin sebze çorbasıyla başla önce
kabak havuç patates içine biraz pirinç onları püre yap çorba olarak içir
akşamda çorbadan verebilirsin
ama eline mutlaka kemireceği şeylerden alıştırt canım
ben çok zorluk çekiyorum şimdi
boğazına kaçar diye korkardım eline vermeye
şimdi huy edindi elinde bişey yemiyor
ancak sevdiği yemekleri yiyor

çocuk bayramımız kutlu olsun kuzularrrrr
nabarsınız bakelim
aşağıda kimse kalmamış en son handeyi gördüm
oda toz olduu paçi nere kayboldunnnn

ayy cok sagol canim ya benimde kanim isindi sana bende seni seviyorum kuzum

tamam canim sen bi makyaj tazele birde :80:
cnm bnm
guzellestımde geldım cnm
ohoooo senin işin çok hadi kolay gelsin
saol cnm bıtırdım işlerimi
bana az yıyorsun gıbı geldı cnm
bizimbu topik son zmanlarda ne neşesiz oldu böle boş boş duvarlar.gurbet kız fazla süslenme yeter

tmm kız fazla suslenmedım geldım anacım

geldimkız.napıyım sıkıldım bakayım dedim milletin konuları nie kapanmış çok ilginçşeylerde var hiç duymadığım millet çok tuhaf süslendinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…