of ozman yanmıştın sumo güreşçici falan canlanırdı heralde gözümde
valla geöen hafta kadar kilo veremeyebilirim.ipin ucu kaçtı bu hafta.geçen hafta ne güzel koca eve geç geliyordu bende kendine göre yiyordum.tatilemi göndersem napsam acabaya hic sorma bende öyle olamadimanam dizler bile tutmadi kilo fazla gelince iki kere küt diye yere düsdüm
afferim canimyeme tabii onlar bizi bi anlik mutlu ediyor sadece ama cuma eksi görünce nasil sevindigimizi düsün
cok güzel iltifat ediyorsunuz hanfendicim :89:
dün yediklerim :
sabah: 2dilim esmer ekmek 2 dilim peynir domates
ara: elma
öglen: sehriyeli tavuk corbasi haslanmis sebze
ara: 1 tane kaysi
aksam: sebze corbasi salata
ondan sonrasi bozuldu cocugun yemedigi crackerler
bugün: yulaf ezmesi yogurt ile 1 tatli kasi recel
ara:elma
öglen: domates corbasi(bi ara okumusdum domates corbasi domates suyu cok faydali diye kilo vermede ama sevmedim tadini )
1 dilim esmer ekmek
salata
ara: müsli bar cilekli yogurtlu kalorisi 87 yaziyordun üstünde onlari yiyince kötümü ki :44:
öyle iste kizlaraksama da allah kerim
bilmiyorum nezmandir bu topikdeyim benlen gelenler verdi hamile oldu dogurduvalla geöen hafta kadar kilo veremeyebilirim.ipin ucu kaçtı bu hafta.geçen hafta ne güzel koca eve geç geliyordu bende kendine göre yiyordum.tatilemi göndersem napsam acabaay bende öleolmaktan korkuyorum.o yüzden zayıf olmam lazım.şu askelik bitsin hep beraber burda kilo verip hamile kalcaz
he iltifat dimi sen ölemisin dal gibi kadınsın biraz budaklarımız var sadece yanlarda onlarda gitcek
kalem pantolon nasil oluyor kizof bi zayıflasakta kalem pantolon ve elbise giyesim var hayalimde hep
bilmiyorum nezmandir bu topikdeyim benlen gelenler verdi hamile oldu dogurdusende kocisin askerden gelsin hamile kal ben seni buracikda beklerim tatlim bu topikde yaslaniyormussuz ya ne güzel olur hehe
kalem pantolon nasil oluyor kizsu dümdüz olanlardan mi :44:
dün yediklerim :
öglen: domates corbasi(bi ara okumusdum domates corbasi domates suyu cok faydali diye kilo vermede ama sevmedim tadini )
1 dilim esmer ekmek
salata
ara: müsli bar cilekli yogurtlu kalorisi 87 yaziyordun üstünde onlari yiyince kötümü ki :44:
of bi zayıflasakta kalem pantolon ve elbise giyesim var hayalimde hep
merhabalar bende zayflamaya calsıyorum dıyet lıstesıylemı yapıorsunuz yoksa kendı keyfınıze goremı bırde sporla desteklıyormusunuz bnada yardımcı olursanz sevınırım :)
peff kendimi davul gibi hissediyorumiyi bari giyeceklerin hazir canim
insallah sisliginde gideeer
sagol canim
suzim isigan ekcem sen ona sey etmeye gel
sagol suzim
insallah suzim bakalim daha var ama
aminn
sagol suzimmm
denk gelmiyoruz
sagol canim
bu arada evlili yildönümüzmüs Rabbim bir ömür boyu huzur mutluluk versin
gecmis olsun canim :26:
ingiltere diyeti yada fransa diyetide varmıarkadaşlar bazı nedenlerden dolayı meyvesuyu diyetmi yapamadım yarın 73 ile isveç diyetine başlıyorum
selaminkooogünaydiiiiiiin :2::2:
güzel bir gün olsun insallahhh
tükkani ben actiim
hayyy o patronların bennnanacım sorma ya, sabahın köründe geliyo zırt diye patroncumuz, hiçbişeye fırsatımız olmuyo. Sabah sabah oturduk bir güzel kahvaltı yapıyoz, zil çaldı arkadaşın biri gelmemişti, odur diye kalkmadık, anaaaa bir de baktık mutfak kapısında bize ceeee yapıyo, evde kahvaltı yapmıyonuz mu diyo, anacım gelme sabahın köründe dimi ama, 23 nisan bir de bugün yanii. Böyle işte şekerim özel sektörde olunca hem sabah 8 de gel, hemi de patronun gelsin
seninde şekerGünaydın herkeslere,
23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı hepimize kutlu olsun, iyi bayramlarrrrrrrrr
ahahhahahha fadikime baksana bi deri bi kemikkkk
günaydın çıtır bayanlar
hepımızın ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun
bugun 23 nisan hep neşeyle doluyor insan
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ARKADASLAR
selam canımmmmm bak yazdıklarını takip ediyommmgünaydinlar sekerler23 nisan bayramimiz kutlu olsun
hic sorma bende cekerim onlarinelerle ugrasiyorum bi bilsen bi görmem lazim esrayi he ya okada ünlü kisi yok bile biri facebooka yazmis benim babam bu ünlülerden daha ünlü diye
yok canim siz yabanci degilsiniz salarim problem yok
sende türkiyeme selam söyle
sana kizamiyorum bile cünkü bende saldim kendimi toparlanamadim
regl bitince rahatlarsin neslimbende sisiyorum regl olunca kötü oluyor gercekden kacirdim toparlanamadim neslim ya
canim bu menüyle kilonu korur ama veremesin gibime geliyor :26:
ananas da iyi canim greyfurt da dikkat edilmezi gereken agri kesici veya baska haplar kulanirsan greyfurt yenmemeliymis
ha cekirdek de gözümden kacmadi
aksami güzel kapatmissin canim kek haric hicbirsey göze batmiyor salataylan da dengeledigini düsünüyorum
olur sen ek ben gelirimyirim seni canim benim he ya bak denk gelmiyoruz o yüzden saldim ben
kendine esiyet sadece canm ya
ama böyle yersende veremesin canim sabah simit öglen sandvic köfte cigköfte bunlar okada zarari olmaz ama keske öbür ögünlerde dikkat etseydin ama olsun dengelersen geri düzeltirsin yazman iyi olmusböyle yapariz sana düzelir
gel canim gel hosgeldin
hosgeldin canim sende
günaydin ballim kaymagim
hayda nebicim patronmus gözetliyor ne yaptinizi gicikgünaydin fadimecim
haha kimbilir ne cikacak simdi yine
kuzum sabah kahvaltı yapıyorsunya önce sütünü vermeden senle birlikde yumurtandan peynirindenbebişi olanlar.. oğlum bıldıgınız gıbı 6 aylık.. kahvaltıda ne vereyım yaa.. az once yaptıgımı begenmedı, yarısını ancak yedırebıldım..
ayy cok sagol canim yabenimde kanim isindi sana bende seni seviyorum kuzum
tamam canim sen bi makyaj tazele birde:80:
guzellestımde geldım cnmanam kadın güzelleşip gelecek
aslında onu bende düşündüm.patateslerini yemedimzaten hep patlıcanlarını seçtim.ama neticede beraber kaynadı suyunada geçmiştir.yinede yedim işte.valla et yemediğim için sebzeden sıkılmıyorumki hiç.hele salatalar kısırlar bayılıyorum.ne zmandır canım taze sarmısak istio ama bulamıyorum bizimpazarda ben bulana kadar hepsi baş yapmışbu sabahta bi baş pırasa ekledim kahvaltıma.seviyorum otu dana gibi
saol cnm bıtırdım işlerimiohoooo senin işin çok hadi kolay gelsin
bana az yıyorsun gıbı geldı cnmdün yediklerim :
1 dilim esmer ekmek
salata
bizimbu topik son zmanlarda ne neşesiz oldu böle boş boş duvarlar.gurbet kız fazla süslenme yeter
geldimkız.napıyım sıkıldım bakayım dedim milletin konuları nie kapanmış çok ilginçşeylerde var hiç duymadığım millet çok tuhaf süslendinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?