- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
ama yaaa
kızzzzzzzzzzzzzzz cvp versenetabi koca gün süslendin şimdi cvp vermeye vakit bırakmamıştır adam sana
yok cnm azcık süslendim
yalancıya bak gittin koca gün gelmedin bu kadar zamanda ingilterekraliçesi olman lazım
yok kız anca iş güç yemek bulaşık çocuk kocişin gönlü zor işler
ev işi bişey değilde çocuk olunca hiç birşeye vakit kalmaz ben şimdi evde koyduğum şey yerli yerinde duruyo çocuk olunca zor allah kolaylık versin sanada kocanada
sen adama pasta yap yedirme
öyle cnm çocuk olunca hiçbişey eskisi gibi yerınde durmuyo ama degıyo onlara annesının kuzusu o
kız şarjım bitiyo takım sunu aksam geliri by
dur sen hepsini afise edecemhepiniz hoşgeldi kızlar haydi hop hop 1 2 1 2 1 2kalıcı olun cöö yapıp gitmeyin ama
kız balkaymak tükkanın önüne 2tabure atıverde öğlen oldu tavla oynayak
işte hayalimde canlandırdığım kadınlar bunlardı
kizzzonlara nie görev veriyon gel sen ver selamını
3 oldu okudum diyom bu ballı nie yiyorum doymuyorum yazmış.dervişin fikri neyse zikride oymuş.kafamhep aç o zman hep yiyelim bunları tekrar edip cuma tartıya çıkalım.
teyzem yeğenime hep bebe biskivinin içine süt,zeytintinyağı,penir,yumurta sarısı,muz falan koyar yedirirdi.:26::26:
bunları yemekten sonramı yapmış yemekten öncemi
o çoktan benim hayalime oturdu.orta yaşlı şişko bayan
ahhh ahhh keske vallahi öyle ihtiyacim varki kafa dengi birinesenin bu yazdıklarına bayılıyorum.bana komşu gelsene söz kimseye demem kimliğini topiğin öcüsü olarak kalırsın.
ekmegi kes canimben bu hafta kilo verememicem sanki kaç gündür şişkin bi haldeyim.napsama acaba 1 günlük bende şoklansammı yararı olurmu.yarında çarşamba kocacımda evde offf
yaa öyle birakip gidersen bende böyle olurumne güzel ballimdevam et iste daha da güzel olacak
amanballi seni yanliz birakmaya gelmiyormus
nereye kactin kiz :86:
sen gecen hafta kac vermisdin canim gözümden kacti herhalde yada unuttum cünkü senin menülerini genelde cok begeniyorum
sabah öglen aksam aralarda da yapabilirsin
ye sen patlicanli patatesi sabah öglen aksam yaninada pilav sonrada veremiyom depersembeye sokla kendini yarinda fazla kacirma esim evde diye ona göre yoksa gelirim gülyabani gibi Eki Görüntüle 693272 :9
deli yaaöyle gizli gizli gözetlemeyinhuylaniyom
23 nisan kutlu olsun topiğin güzel anneleri ve kızçeleri
nasıl atçam bitincemi
ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yavrum sen iyimisindurumun vahim bacım vah vahhh
ne sporu yapiyon bakayim kiz sencancagazlarım ben spora gıdıyom sonra yemek yapıcam kızı uyutucam yüzüme bakım yapacam banyo yapıcam anca aksama gelırım öptüm sızı gors çıtırcıklarım
sen niye gelmiyon aksamlariyok iyi yapmissinda patlican kabakdan biraz daha fazla kalorisi sonracima patates aksamlari önerilmiyo karbonhydrat oldugu icin hemide glynex enteksimi neyi o yüksekmis e yaninada pilav ondan dedim canimyoksa yiyin canim beraber canin cekmesin
seninkide zor canim ya etsiz ne yiycenki sebzedende bi zaman sonra sIkIlir insan hep ayni yiyince
haha iyi yapmissinevde yanlis olmayi bende severim ama bu aralar hic yanlis kalamiyorum
ayyy biri beni gözetliyobende ilk baslarda 24 saat bilgisayar basindaydim aman kizlar ne dedi ne yapti diye esime bile birakmiyordum bilgisayari bi ara esim oturalak mi zayifliycan sen dedi simdi de o bi okeydir gidiyor bende etrafimda birileri oldumu rahat edemiyorum o yüzden evden pek giremiyorum canim ama telefondan okuyorum takip ediyorum ordan yazmasi zor oldu icinde telefondan ugrasip girmiyorum
of grupta köyümün resimlerini paylaşmışlar.gerçi annemin köyü ama çok özledim.bütün çocukluğum yazları orda geçerdi.şimdi burda nerde denize gircem bu yaz bilmem.denize gitmek için 1 gün önceden hazırlık yapıp arabaya bincen ki gitcen.bizimorası ölemiydi.5 dakjka yürüsün denizdesin.çocukluğumu özledim kız.arkadaşlarımı özledim.gece manitalarımızla buluşcaz die dayımdan saklanırdık sahilde.şimdi herkez evlendi.of of güzel değil ama bana çok güzel yer dertlendim şimdi.:84::84::84::84::84::84::84:
iki dakika bos birakmaya gelmiyon suziiayy cok sagol canim yabenimde kanim isindi sana bende seni seviyorum kuzum
kiz susben napiyom buralarda ne deniz var ne cöl hep bina hep bina yesilik bile yok :84: anam nerelere gidem kimlere sihinayim hep gavur hep gavur
suzimm biraz daha salata yesillik yogurtdün yediklerim :
sabah: 2dilim esmer ekmek 2 dilim peynir domates
ara: elma
öglen: sehriyeli tavuk corbasi haslanmis sebze
ara: 1 tane kaysi
aksam: sebze corbasi salata
ondan sonrasi bozuldu cocugun yemedigi crackerler
bugün: yulaf ezmesi yogurt ile 1 tatli kasi recel
ara:elma
öglen: domates corbasi(bi ara okumusdum domates corbasi domates suyu cok faydali diye kilo vermede ama sevmedim tadini )
1 dilim esmer ekmek
salata
ara: müsli bar cilekli yogurtlu kalorisi 87 yaziyordun üstünde onlari yiyince kötümü ki :44:
öyle iste kizlaraksama da allah kerim
bizimkiler dolma kalem pantalonof bi zayıflasakta kalem pantolon ve elbise giyesim var hayalimde hep
hosgeldinmerhabalar bende zayflamaya calsıyorum dıyet lıstesıylemı yapıorsunuz yoksa kendı keyfınıze goremı bırde sporla desteklıyormusunuz bnada yardımcı olursanz sevınırım :)
çocuk bayramımız kutlu olsun kuzularrrrr
nabarsınız bakelim
aşağıda kimse kalmamış en son handeyi gördüm
oda toz olduu paçi nere kayboldunnnn
niye süsleniyo ki o bacimyalancıya bak gittin koca gün gelmedin bu kadar zamanda ingilterekraliçesi olman lazım
balkaymak gelmiş lülülülülülülülülü
güzel bence canimselam bugün ki menüm
Sabah: bir bardak sıcak su
Kahvaltı:
Bir dilim kepekli ekmek
Bir yk lor peynir
Domates salatalık
Bir zeytin şekersiz çay
Ara: yarım elma,10 tane beyaz leblebi
Öğle:
Bir patetes haşlamasından salata,yoğurt
Ara: bir avuç beyaz leblebi,yeşil çay,bir elma
Akşam:
Yarım patlıcan imam bayıldı
Salata,cacık
Ara: şekersiz türk kahvesi, yeşil çay
Ek: 3 litre su,
güzel canimbende bugun kü yidiklerimi yazayım
sabah:su,1 parça peynir,1minik domates,1 pırasa başı,maydonoz,1 dilim kepek ekmek,3 fincan çay
ara:türk kahvesi
öğleatetesli patlıcan yemeği 4 kaşık kadar,1minik kase biberli yoğurt
ara:1 kupa yeşil çay,1 minik elma
akşam:3kaşık taze fasülye,1minik kase biberli yoğurt
şimdilik 2,5litreye kladar su,bugun öğle ve akşamdan ekmeği kaldırdım kendime ceza olarak
suzi sen yokken seni gurbetle aldattıdur sen hepsini afise edecem
kizzz
bunlari söylicen kendini inandirican gercekden az yiyorsun
hala yiyelim yiyelim söyliyelim diyo yaa
ahhh ahhh keske vallahi öyle ihtiyacim varki kafa dengi birine
ekmegi kes canim
yaa öyle birakip gidersen bende böyle olurum
deli yaa
ne sporu yapiyon bakayim kiz sen
sen niye gelmiyon aksamlarine güzel lafliyoduk eskiden
iki dakika bos birakmaya gelmiyon suzii
suzimm biraz daha salata yesillik yogurt
bizimkiler dolma kalem pantalon
hosgeldin
niye süsleniyo ki o bacim
nereye gitmis kuaföremi gitmis
anaam hic üsenmiyoda
oturda evin isine gücüne bak demi
yok bu gezsin o kuaför senin bu benim
adamda buna demiyomu hanim otur evde diye
anaaam ne günlere kaldik
yap yemegini temizle evini
kir totonu otur evdee
nerdee bak bana ben öylemiyim
ben geldiimm
kocisle kiz okulda toplantiya gittiler bende cimdim
aldim kahvemii
cene yapmaya geldiimm
bos birakmaya gelmiyosuzi sen yokken seni gurbetle aldattıne bilim topiğin süslüsü kadın hep makyajlı.bu sabahta bi çıktı süslencem die akşam üstü geldi.süslense kaç yazar icraat yokmuş ki napsın zavallı adam kedi ciğer misali çok gaddar bu gurbet
bacım geldin ama benimkocacım yarım sdaat sonra gelir çok kalamayabilirim.gece yarısı ne toplantısı bu bacım.ne garip okul o öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?