70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

demek oranın usülü farklıymış geçen tvde denk geldim hülya koçyiğitin 80 li yıllarda çekilen filmlerinden koymuşlar almayada çekilmiş.ordaki marketler bizim şimdinin burdaki marketleri gibi.ben ilkokula giderken şu anda minik temel şeylerin bulunduğu market tarzı bir market açılmıştı tekirdağya kendimizi şaşırmıştık fotoselli kapı yüzünden sen düşün artık hangimiz geriden hangimiz ilerden gidiyoz karışık.tekirdağda 5 yıl önce avm açıldı cam asansör koymuşlar bizim millet 1 kat inerken bile önce gezip ondan sonra inerdi ve çok çabuk bozulurdu asansörhergün gözümün önündeydi ordan biliyom.o nası don öle kız lastikli donmu

ama artik Türkiyede hersey var canim
hee bacim beyaz lastikli hemde
ben pantalonla felan rajhat edemiyorum ya :26:
nbenim bi arkadas var bi giyinsin üstünü aksama kadar cikarmaz
ben hayatta duramam öyle
eve geldimmi ilk is elimi ayagimi yikayip üstümü degistirmek
geneldede rahat seyler giymeyi severim

evet son 10 yılda çok değişti herşey.eşim evlenirken gözlüklü tv alalım die tutturdu.sanki kaç kere oturup 3d film izlediysek.geçen reklamlarda elle rakerek eden sensörlü tv çıkmış şimdi bunu beyenmio bende sevmem öle bizimde biakrabağmız var yaz günü üstüne merserize kazağı yapıştırır heralde akşam çıkartmıyodur die tahmin etmiyorum.o lekelenene kadar hep üzerinde çünkü:26::26::26:annem banada evlenirken öle renkliparçalar aldık pazaradan bisürü don dikmişlerdi çok rahat yazın özellikle.hele bitane donum var mutfak elbezimle bir örnek anam dondan kalanıda sağa solu sil die el bezi yapmış

bende sevmem öyle canim disarlarda gezilen seyle gelinsin evde oturulsun felan

hele hele üstü basi yemek kokan kadinlara cooook kiziyorum

hahahaaaa ay deliii

ben penye altlara bayiliyoruum

bende sevmem öyle canim disarlarda gezilen seyle gelinsin evde oturulsun felan

hele hele üstü basi yemek kokan kadinlara cooook kiziyorum

hahahaaaa ay deliii

ben penye altlara bayiliyoruum

evet.bazısıda pislikten hoşlanıyo işte bacım kimisinin evi kokkar kimisinin teni.he işte benimde o penye altlardan annem hiçdüşünmemiş bu kızın kocası ne der yada biri görür dalga geçer die bide elbezi dikmiş.çok komik oluyo.bütün seksilik bitiyo onu giyipte elimde bezle mutfakta işyaparken

kadin dedigin miss gibi kokmali yaa

yirtik kotlar varya

sende acik yirtasan donlarinin biyerlerinden

Son düzenleme:

sabahları 5 te uyanıp 6 ya kadar plastes yapıyorum 7,30 da ılık elma sırkelı su ıcıyorum 8 de kahvaltımı yapıyorum dıyet bıskuvı yıyıorum kepeklı olandan yanındada peynır yagsız yada yarım beyaz peynir yanında bi dilim çavdar ekmeği
öğlene doğru 2 kuru kayısı öğlende salata corba aksam gelıncede kuru kayısı yıyorum 6da evd oluyorum 1 saat spor yapıyorum gunde 4 bardak karısık bıtkı cayı ıcıyorum sızce nasıl

anna daha berbat olcam o zman hem itici hem hırpanı köpek paralamış gibi:89::89::89::89::89:

arkadasimin annesi saf bir kadinmis
neyse köyde bir kadin varmis cok süslü
bu kadincagaz sormus ona o da demiski ruj sür kocan gelince söyyle söyyyle seyler söye
kadinda adama gelmeden sürmüs ruju adam gelince cikmis kapiya
birseyler söylemis kapida seksüü seksüü
sen adam al tirpani eline kadinin pesinden ksomus basima ... u olcan sen diye
bos ver bacim giy sen yine cicekli donlarini

günde iki kere spor
sabah kahvaltida ekmek yada bisküvi canim yanindada yesillik ve dometesde yesen iyi olur tabi birazda peynir aradada yumurta
aksamlari salata corba yogurt yiyebilrsin

canım bu yazdıklarını bizimkiler gibi alt alta düzenli bir şekilde yaz bu şekilde kafamız karışıyo.ay ben bugun nieyanlış okuyorum.kız plates yapıyorumyazmış ben patates yapıyorumokuyom.sabahta balkaymağınkini yanlış okumuştum
annaa hikayeye bak bu adamların orta yolu bulunmuyo bacım boşver dediğin gibi biz gene basma desenli donlarımızı çekek totoşlarımıza

akşam yemek yemiyormusun ki sen.ay kaç defa okuyunca anlıcam acaba bugun herşeyi az sonra başka şey çarpar gözüme okuyonca

gunde 2 saat eet bıde işe gıderken bı kaç durak önce ınıyorum yürüyorum yazın yuruyerek gıdıcem 2 ay ıcınde 10 kılo vermem lazım benım diyette sıkılıyorum die sorun oluyor

gunde 2 saat eet bıde işe gıderken bı kaç durak önce ınıyorum yürüyorum yazın yuruyerek gıdıcem 2 ay ıcınde 10 kılo vermem lazım benım diyette sıkılıyorum die sorun oluyor

he sen şimdi yemek yemiyon yani akşamları nieöle sıkılırsın tabi böle davranırsan ay ben iyice koptum bacım en iyisi çıkayım kocacım gelcek ona sofra kurayım neyin kafasını yaşıyosam bugun hiç iyi okuyamıyorum.kız plates dio ben 2 kere patates okuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…