70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuru kayısı yıyıorum sadece

kuru kayısıyı doğru okuduysam kötü ama başka bişeyde anlamış olabilirim.:44::44::44::44::44:ama oögün olmazki burdaki kızlar duymasın valla.normal öğün yemeye çalış bu şekilde meton zayıflar daha zor kilo verirsin benimbildiğim.tabi bugun bana hiç güvenmeyedebilirsin zira saçmalama moduna geçtim.bacım ben gerçekten kaçıyom yarın kocacım izinline zman girerim bilmem ama kaçmaya çalışcam iyice dinleneyim görüşürük

bence dogru degil canim uzun süre ac kalmak

aç olmuyorumda gece yatıcakken acıkıyorum sonradan cıkıyor demkkı ama zor kılo verıyorum ben o yuzden aksam yememem lazım çalıştıgım ıcın ara ogun ne yesem bılmıyorum meyve yıyemyırum orda bıde oğlen 12 1 arası yemek saatı baskada yok napabılkırm baska aksamda 6da gelyorm

görüsürüz canimm
cok cozutma kizz

bacımkusura bakma normalde böle değilimdir.
görüsürüz canimm
cok cozutma kizz

he tamam bacım.seni donla hayal etcem hep çok acıkırsam

canim böyle kilo vermen dahada zorlasir diye biliyorum
ara ögün olarak ben bazen yogurt yiyorum ,bazen bir elma ,yada kuru kayisi felan..
aksam 6 gec bir saat degil aksam salata yogurt ve corba tavsiye ederim

bi kac saat yoktum sadece anam ne cene var sizde

he bunun accık daha bolu kumaşı yüksek belli.kocam daha askere gitmedi seneye gitcek.nikah tazelicez ondan sonra bebek.yaşlancazmı bilmem ama örümcek bağlıcamız kesin yakında sen çıkmıyonmu daha
en son msjdan sonra cikmak icin gec kaldigimi anlattim hemen kactim zaten nezaman cikcami da biliyor anam
öyle deneyeyim canim cok sagol domatesin kendisini cok severim ama corbasini okada sevmedim
merhabalar bende zayflamaya calsıyorum dıyet lıstesıylemı yapıorsunuz yoksa kendı keyfınıze goremı bırde sporla desteklıyormusunuz bnada yardımcı olursanz sevınırım :)
hosgeldin canim
:18: sisdim ben neslim ya niye böyle sistim ki aksamlari zor oluyor neslim gündüz tutabiliyorumda aksam napcam :26:

cnm bnm

guzellestımde geldım cnm

saol cnm bıtırdım işlerimi

bana az yıyorsun gıbı geldı cnm

tmm kız fazla suslenmedım geldım anacım
ay kizlarda az yiyorsun diyo aslinda ama doyuyorum aslinda :26:gündüz fare aksam dana gibi yiyorum bi yerde hatta var

bak niye gelmiyon demissin aksamlari icime dogdu herhalde gurbetle handede kalpgücü varmis bizde ise kalpgözü var anam
kizkanma bebegim ben ikinizide idare ederim
yinemi patlican yinemi patlican diye diye banada yetirtirdin bugün patlicani
ben geldiimm
kocisle kiz okulda toplantiya gittiler bende cimdim
aldim kahvemii
cene yapmaya geldiimm
ne var ne yok balli anlat bakim kiz mine yi göremedim :26: ahh bacim ögretmen olmak varmis ne güzel cocuklarla tatil yapiyorlar
isve cilve yapti süslülügüne dayanamadim ballim
sende beni boslamasaydin

öglen sicak yemek ye imkanin varsa canim aksam da salata yogurt sebze gibi seylerle kapatirsin

bacim kocan gelince iyice bak yanli adami alma eve

eger tutabilirsen iyi ama ozaman öglen düzgün ye ki aksam saldirma yemeklere canim :26:
kolay gelsin canim

susssss
aldatmissin beni

mine gelmedi yine evet :26:
demek öyle annemin evine giderim bak
oyyy yerim senii
ballim herhalde cok yedim ne yedigimi söylimmi :18:
dökülllllllll

dur kizmadan söylim aslinda cisli birsey yemedim gibi ama cok kacirdim iste gidlikda kalmis gibi
ince dilimlenmis patlicana sardik annemlen köfteleri discöpüyle sabitlestirdik sonracima salcali sosla biraz pisirdik yanina yogurt dökdüm yedim

ama bi sor kac tane diye

Son düzenleme:

dis cöpü yerim türkceniiiiii

dis cöpü kullanilmamissa birsey olmaz

kactane yedin birde köfteler ve patlicanlar yagdami kizarmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…