ay öle valla doğru dion iyice bakıp hattakoklayım parfümden kokuyomu die zira bugun gözüme hiç güvenim yok.
kuru kayısı yıyıorum sadece
kuru kayısı yıyıorum sadece
bence dogru degil canim uzun süre ac kalmak
kuru kayısıyı doğru okuduysam kötü ama başka bişeyde anlamış olabilirim.:44::44::44::44::44:ama oögün olmazki burdaki kızlar duymasın valla.normal öğün yemeye çalış bu şekilde meton zayıflar daha zor kilo verirsin benimbildiğim.tabi bugun bana hiç güvenmeyedebilirsin zira saçmalama moduna geçtim.bacım ben gerçekten kaçıyom yarın kocacım izinline zman girerim bilmem ama kaçmaya çalışcam iyice dinleneyim görüşürük
bacımkusura bakma normalde böle değilimdir.aç olmuyorumda gece yatıcakken acıkıyorum sonradan cıkıyor demkkı ama zor kılo verıyorum ben o yuzden aksam yememem lazım çalıştıgım ıcın ara ogun ne yesem bılmıyorum meyve yıyemyırum orda bıde oğlen 12 1 arası yemek saatı baskada yok napabılkırm baska aksamda 6da gelyorm
görüsürüz canimm
cok cozutma kizz
aç olmuyorumda gece yatıcakken acıkıyorum sonradan cıkıyor demkkı ama zor kılo verıyorum ben o yuzden aksam yememem lazım çalıştıgım ıcın ara ogun ne yesem bılmıyorum meyve yıyemyırum orda bıde oğlen 12 1 arası yemek saatı baskada yok napabılkırm baska aksamda 6da gelyorm
bacımkusura bakma normalde böle değilimdir.
he tamam bacım.seni donla hayal etcem hep çok acıkırsam
güzel bence canim
senin cizelgen niye yok :44:
güzel canim
teşekkür ederim canım
ben beceremedim bir türlü çizelgeyi yaçok uğrastım olmadı sinir oldum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
canim buradan bak takildigin yerde sor sana yardimci olmaya calisayim
ayy inamiyoruumm yaaaaa
baska birsey istesem olucakmis suzim gelmissssssssssss
kolay gelsin canimburayada bakmıştım canım yine yapamastım..şimdi ders çalşmaya kalkmam lazım girdigimde uğrasırım yardımın için teşekkür ederim ..takıldıgım yerde yazarım sana
hayalimin kadiniyirim seni benimi özledin öperim seni
en son msjdan sonra cikmak icin gec kaldigimi anlattim hemen kactim zatenhe bunun accık daha bolu kumaşı yüksek belli.kocam daha askere gitmedi seneye gitcek.nikah tazelicez ondan sonra bebek.yaşlancazmı bilmem ama örümcek bağlıcamız kesin yakında sen çıkmıyonmu daha
öyle deneyeyim canim cok sagol domatesin kendisini cok severim ama corbasini okada sevmedimdomates çorbasını bende sevmıyordum ama salcayı cok az koyup domatesı bol tutup bıde bıraz sıvı yagla nane kırmızı bıber ve bırazcık unla yaparsan hem kalorısı cok olmaz hemde tadına doyum olmaz cok guzel oluyor o skeılde :)
hosgeldin canimmerhabalar bende zayflamaya calsıyorum dıyet lıstesıylemı yapıorsunuz yoksa kendı keyfınıze goremı bırde sporla desteklıyormusunuz bnada yardımcı olursanz sevınırım :)
:18: sisdim ben neslim ya niye böyle sistim ki aksamlari zor oluyor neslim gündüz tutabiliyorumda aksam napcam :26:peff kendimi davul gibi hissediyorum
ingiltere diyeti yada fransa diyetide varmımerak ediyorum bu tarz diyetleri de
selaminkooo
hayyy o patronların bennn
lokmalar ağzında kalırdı
öğlen yemeğinde bile dışarı çıkamazdık
masamda yerdsim
inadına yaparmış gibi tam yemek saati gelir
bi tomar çekle şunları hemen bankaya çıkartık böle olurdum
seninde şeker
ahahhahahha fadikime baksana bi deri bi kemikkkk
selam canımmmmm bak yazdıklarını takip ediyommm
ballım da yazmış bugün daha salı tikkattttt et ümüğünü sıkarım
yemiceksin okadannnnn
[/FONT][/B]
ay kizlarda az yiyorsun diyo aslinda ama doyuyorum aslinda :26:gündüz fare aksam dana gibi yiyorum bi yerde hatta varcnm bnm
guzellestımde geldım cnm
saol cnm bıtırdım işlerimi
bana az yıyorsun gıbı geldı cnm
tmm kız fazla suslenmedım geldım anacım
selam bugün ki menüm
Sabah: bir bardak sıcak su
Kahvaltı:
Bir dilim kepekli ekmek
Bir yk lor peynir
Domates salatalık
Bir zeytin şekersiz çay
Ara: yarım elma,10 tane beyaz leblebi
Öğle:
Bir patetes haşlamasından salata,yoğurt
Ara: bir avuç beyaz leblebi,yeşil çay,bir elma
Akşam:
Yarım patlıcan imam bayıldı
Salata,cacık
Ara: şekersiz türk kahvesi, yeşil çay
Ek: 3 litre su,
bak niye gelmiyon demissin aksamlari icime dogdu herhalde gurbetle handede kalpgücü varmis bizde ise kalpgözü var anamdur sen hepsini afise edecem
kizzz
bunlari söylicen kendini inandirican gercekden az yiyorsun
hala yiyelim yiyelim söyliyelim diyo yaa
ahhh ahhh keske vallahi öyle ihtiyacim varki kafa dengi birine
ekmegi kes canim
yaa öyle birakip gidersen bende böyle olurum
deli yaa
ne sporu yapiyon bakayim kiz sen
sen niye gelmiyon aksamlarine güzel lafliyoduk eskiden
iki dakika bos birakmaya gelmiyon suzii
suzimm biraz daha salata yesillik yogurt
bizimkiler dolma kalem pantalon
hosgeldin
niye süsleniyo ki o bacim
nereye gitmis kuaföremi gitmis
anaam hic üsenmiyoda
oturda evin isine gücüne bak demi
yok bu gezsin o kuaför senin bu benim
adamda buna demiyomu hanim otur evde diye
anaaam ne günlere kaldik
yap yemegini temizle evini
kir totonu otur evdee
nerdee bak bana ben öylemiyim
yinemi patlican yinemibende bugun kü yidiklerimi yazayım
sabah:su,1 parça peynir,1minik domates,1 pırasa başı,maydonoz,1 dilim kepek ekmek,3 fincan çay
ara:türk kahvesi
öğleatetesli patlıcan yemeği 4 kaşık kadar,1minik kase biberli yoğurt
ara:1 kupa yeşil çay,1 minik elma
akşam:3kaşık taze fasülye,1minik kase biberli yoğurt
şimdilik 2,5litreye kladar su,bugun öğle ve akşamdan ekmeği kaldırdım kendime ceza olarak
ne var ne yok balli anlat bakimben geldiimm
kocisle kiz okulda toplantiya gittiler bende cimdim
aldim kahvemii
cene yapmaya geldiimm
isve cilve yapti süslülügüne dayanamadim ballimsuzi sen yokken seni gurbetle aldattıne bilim topiğin süslüsü kadın hep makyajlı.bu sabahta bi çıktı süslencem die akşam üstü geldi.süslense kaç yazar icraat yokmuş ki napsın zavallı adam kedi ciğer misali çok gaddar bu gurbet
sende beni boslamasaydinbos birakmaya gelmiyo
süslü bizimki desene
bende evde olsamda raha t´rahat lastili donumu giysem diye bakarim disarda olunca
canim buranin saati ile 7 de basladi toplanti biz 1 saat geriyiz sizden
toplantilar genelde bu saatlerde olur calisan anne babalar gelsinler diye gündüz olsa gidemeyiz zaten
bence böyle olmasi cok daha iyi
öglen sicak yemek ye imkanin varsa canim aksam da salata yogurt sebze gibi seylerle kapatirsinsabahları 5 te uyanıp 6 ya kadar plastes yapıyorum 7,30 da ılık elma sırkelı su ıcıyorum 8 de kahvaltımı yapıyorum dıyet bıskuvı yıyıorum kepeklı olandan yanındada peynır yagsız yada yarım beyaz peynir yanında bi dilim çavdar ekmeği
öğlene doğru 2 kuru kayısı öğlende salata corba aksam gelıncede kuru kayısı yıyorum 6da evd oluyorum 1 saat spor yapıyorum gunde 4 bardak karısık bıtkı cayı ıcıyorum sızce nasıl
arkadasimin annesi saf bir kadinmis
neyse köyde bir kadin varmis cok süslü
bu kadincagaz sormus ona o da demiski ruj sür kocan gelince söyyle söyyyleseyler söye
kadinda adama gelmeden sürmüs ruju adam gelince cikmis kapiya
birseyler söylemis kapida seksüü seksüü
sen adam al tirpani eline kadinin pesinden ksomus basima ... u olcan sen diye
bos ver bacim giy sen yine cicekli donlarini
bacim kocan gelince iyice bak yanli adami alma eve
eger tutabilirsen iyi ama ozaman öglen düzgün ye ki aksam saldirma yemeklere canim :26:aç olmuyorumda gece yatıcakken acıkıyorum sonradan cıkıyor demkkı ama zor kılo verıyorum ben o yuzden aksam yememem lazım çalıştıgım ıcın ara ogun ne yesem bılmıyorum meyve yıyemyırum orda bıde oğlen 12 1 arası yemek saatı baskada yok napabılkırm baska aksamda 6da gelyorm
kolay gelsin canim
susssss
aldatmissin beni
mine gelmedi yine evet :26:bi kac saat yoktum sadece anam ne cene var sizde
en son msjdan sonra cikmak icin gec kaldigimi anlattim hemen kactim zatennezaman cikcami da biliyor anam
öyle deneyeyim canim cok sagol domatesin kendisini cok severim ama corbasini okada sevmedim
hosgeldin canim
:18: sisdim ben neslim ya niye böyle sistim ki aksamlari zor oluyor neslim gündüz tutabiliyorumda aksam napcam :26:
ay kizlarda az yiyorsun diyo aslinda ama doyuyorum aslinda :26:gündüz fare aksam dana gibi yiyorum bi yerde hatta var
bak niye gelmiyon demissin aksamlari icime dogdu herhalde gurbetle handede kalpgücü varmis bizde ise kalpgözü var anam
kizkanma bebegim ben ikinizide idare ederim
yinemi patlican yinemipatlican diye diye banada yetirtirdin bugün patlicani
ne var ne yok balli anlat bakimkiz mine yi göremedim :26: ahh bacim ögretmen olmak varmis ne güzel cocuklarla tatil yapiyorlar
isve cilve yapti süslülügüne dayanamadim ballim
sende beni boslamasaydin
öglen sicak yemek ye imkanin varsa canim aksam da salata yogurt sebze gibi seylerle kapatirsin
eger tutabilirsen iyi ama ozaman öglen düzgün ye ki aksam saldirma yemeklere canim :26:
Eki Görüntüle 693582
dökülllllllllballim herhalde cok yedimne yedigimi söylimmi :18:
dur kizmadan söylim aslinda cisli birsey yemedim gibi ama cok kacirdim iste gidlikda kalmis gibi
ince dilimlenmis patlicana sardik annemlen köfteleri discöpüyle sabitlestirdik sonracima salcali sosla biraz pisirdik yanina yogurt dökdüm yedim
ama bi sor kac tane diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?