70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar bugin pek iyi hissetmiyorum kendimi pek bişeyde yemedim nefes almakta zorlanıyorum birkaçtane naneli şeker ve bir tane yeşil elma yedim ilerleyen saatleri düşünemiyorum henüz:))))

bayrav35 size hayranım.nasıl yaptınız maşallah.kaç ayda verdiniz bu kiloyu ve neler yaptınız profesyonel yardım aldınızmı sizin gibi verebilmek için neler verrirdim

uzuuunn zamandır kendimi kaybettiğimden dolayı aranıza gelmiyordum cok yemiştim yine baslangıc kiloma cıkmıstım tekrar asagıya inip gelicektim en fazla 71.6 ya düşebildim bu hafta listenin basına gecmeyi hedefliyorum shewall kaydirigubbakcemile hadiiii takıl peşime bu hafta 70 altını görmek zorundayız bide bikaç tane biber hapım geldi bu hafta onları kullanıcam varmıııı meydan okuyaan hadiii kızlar liste bası için bu hafta yarışa girelim :)

bayrav35 size hayranım.nasıl yaptınız maşallah.kaç ayda verdiniz bu kiloyu ve neler yaptınız profesyonel yardım aldınızmı sizin gibi verebilmek için neler verrirdim

doğumdan sonra hiç kilo verememiştim yaz başında bi karar verdim zayıflamaya sonra 3,5 ayda verdim canım kiloları hergün düzenli 1,5saat spor yaptım salonda arada detoks-şok ve biraz azimle verdim gitti tatlım bide 1kutu biber hapı almıştım yarısını kullandım sonra bıraktım aslında biraz gevşek davranıyorum bu aralar herkes ne kadar zayıflamışsın verme artık diyor eee zaten takılmışım duymak istediğim bu salıveriyorum bende ama tam manasıyla deil mesela dün çok yemiştim bugün sadece 3 tane yeşil elma yedim şu saate kadar 4ad. kepekli light bisküviyle kendimce dengeliyorum yani yediklerimi kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin

özlettin kendini bi kaç tane hapla fayda görebilecekmisin canım umarım liste başı olursun bu hafta bizde çiçekler göndeririz sanaa.s.a.s.

çok güzel vermişsiniz. bende başlayalı 1 ay oldu.1 ayda 5 kilo verdim.2 gündürde yürüyüşe başladım.inşallah bende sizin gibi azimli istikrarlı olabilirim.gerçi bende 1 haftadır gevşek davrandım ama çok şükür bugün toparladım.inşallah herdaim irademizi kullanabiliriz.

hoşbulduuuk bayrav

valla haplar yardımcı olsun olmazsada farketmez bu hafta cook hırslıyım bu hafta ayran corbası lahana corbası bişiler yapıcam ama hiç aykırı bişi yemicem inşallah :) sıkıldım artık bi inemedim 70in altına bu haftada inemezsem küscem oynamıcam daha :) yicem yicem şişcem işte

aynı durumdan muzdaribiz canım bende 75 dim. 68 olmuştum şimdi 74.500 oldum çıldırmamak elde değil.benimde boyum 1.71.acil kilo vermeliyim.
hadi seninle biz birlikte diyet yapalim.1 senedir her pazartesi diyete basliyorum o gun tekrar bitiriyorum.ama bu sefer gidicek bu kilolar anlastik dimi ikimiz el birligiyle verelim guleysa

hoşbulduk.peki son bi soru daha sizi sıkmak istemem.bu 3,5 aylık dönemde bıkıp sıkıldıgınız anlar oldumu.olduysa nasıl çözüm buldunuz diyeti bırakmamak için

olmazmı sıkmadım kendimi o dönemde canımın istediğini yedim bikaç gün sonra kaldığım yerden devam ettim ama en önemlisi spor yediklerimi bu sayede yaktığıma inanıyorum hem hızlı alınan kilonun hızlı verileceğini düşünüyorum çünkü oturmuyor o kilo birde topiğin faydası inanılmaz daha kalabalıktık önceden yazacaklarımı düşünür frenlerdim kendimi umarım istediğin kiloya çarçabuk ulaşırsın sende:))))

öyle söyleme ben nerdeyse 1 aydır gram veremedim vücut kendini korumaya alıyor bi süre sonra metabolizma az yemeyede alışıyor ve kilo verme duruyor bu dönemdede birkaç günlük detoksler şok diyetler imdadımıza yetişiyor bende pirinç lapası yapacağım ama regli dönemimi bekliyorum o dönemde yapılan detoks ve şoklar daha etkili oluyormuş bi deneyeceğim bakalım ne kadar etkili olacak göreceğiz cokacimcoook

ya ben kilo veremeyince cok uyuz oluyom uyuz oluncada iştahım açılıyo kaydirigubbakcemile3 normalde kolay kilo veriyorum ama her diyete basladıgımda misafirler coğalıyor diyet bitiyo regli döneminde ben ayran corbasını yapmıstım tatlı krizlerini bastıramayıp tatlı yediğim halde vermiştim bişiler gerçekten daha etkili oluyor fakat kendini tutamıo insan ya :)

sorma aynı dert bendede var iştahımı bastıramadığımda keskin naneli sakız çiğniyorum bol bol bide ekşi yeşil elma çok faydasını görüyorum iştahımı acayip kesiyo tavsiye ederimsositosositosositosositosositososito

Günaydınnn;

İlk günü başarıyla atlattım çok şükür :)

Sabah;30 gr peynir,3-4 zeytin,tere-maydonoz,2 dilim ekmek
ara;1 elma,1 mandalina

Öğlen;120 gr tavuk,yoğurt,2 dilim ekmek,bol salata
ara;9-10 kuru kayısı,1 galeta

Akşam;8-9 yemek kaşığı kuru fasülye,1 dilim ekmek,bol salata
ara;nar taneleri ile tatlandırılmış yoğurt

Umarım bu azmim sonuna kadar gider...

-tatlicadiarzu- günaydın kızlar canım çok çikolata istiyor içimde bir canavar var sanki önüne gelen çikolataların hepsini yemek istiyor cokacimcoook 2 gündür durduramıyorum kendimi kendimce bişeyler denedim nane falan yedim sanki oda iştahımı açtı ne yapacağım bir bilgisi olan varmı :uhm:

newjersey canım ilk birkaç günü atlatırsan gerisi geliyor vücut otomatik olarak alışıyor şimdiden kolay gelsin...

Son düzenleme:

Çikolatanın yerini tutmaz ama meyve ye derim ben :)

selam canım anca girebilme şansım oldu diyetle aram yok kendi toparlayıp düzene sokayım öle bildirimde bulunucam :)))
listeyi yapmana sevindim benim vaktim yoktu başkada yapcak kmse yok zaten :)

eline sağlık canım olmuş bu iş :)
ben buralardayım canım eskisi gibi girmicem bi süre sadece :))))))) toparlanıp bomba gibi dönce inşallah
selam kızlar bugin pek iyi hissetmiyorum kendimi pek bişeyde yemedim nefes almakta zorlanıyorum birkaçtane naneli şeker ve bir tane yeşil elma yedim ilerleyen saatleri düşünemiyorum henüz:))))
geçmiş olsun canımm umarım iyileşmişsindir aman dikkat
amannnn haaa kendini kaybetme sonra toparlanmıoooo bende aldım başımı yiyomda yiyom aman haaaa :)))) bu arada biber hapı bende işe yaradı inşallah sende de yara aman aç diilim die yememezlik etme bol su iç ve spor yapma :))))
hem hap hem lahana diyeti yapma bence önce bi lahana diyeti yap o da hapın sonucunu bir haftada gösterio ve geri almıosunda ben yaptım ve 3 kilo verdim ve çok farketti ama 2. kez yapamadım ilk sefer tamamen listeye uy şok olucaksın sonucuna benden tavsiye
haha al bendende o kadar yaaa normalde kilo verebiliosan bence diyat rejim die yorma kendini sağlıklı besleniyorum beslenicem de diyet olayı beni bozuodu yasaklar daha cezbedio malummmm

selam millet herkes nasıl 4 saattir toplantıdaydım başım şişti yediğim cümlelerden karnım tok daha öğle yemeği yemedim oysa :))))))
herkes iyidir umarım aman ha kaçamak yapmayın yaza kadar süper olucaz süpeeeeeeeeer durmak yok bol hareket az yemek az kalori çok kilo kaybııı ohh ohhhh hadi bakimmm azimlileri göreim nerdesinizzz gaz vermeye geldim
benimde düzenim çok bozuldu callana bi ara verdim daha başlayamadım, yemek desen deli gibi yiyom acaip (((( bunu düzene sokmadan bildirime başlamıcam
sirekli suya başladım en azından sabahları içiyorum aytaşından bileklik aldım çok faydalıymış 2 haftadır takıyorum bilmiom işe yarıomu :))) birde akapunktur etkisi olan zayıflama yüzüğü var onuda sipariş ettim bağırsak düzenliyormuş metabolizmayı düzene sokuyormuş yarından itibaren onuda kullanıcam artık 60ın altına düşmem lazım işe yaramazsa tekrar biber hapına başlıcam şimdilik böyle görüşürüzzzzzz

tünaydıın herkese ilk günümü başarıyla meyve yiyerek atlattım biber hapı sanırım bendede baya bi etkili oluyor 2 günde 1 almayı düşünüyorum bugun almadıgım halde iştahsızım gerçi nezle oldum belkide ondandır lahana corbasından vazgectim cok berbat bişey ya geçenlerde denemiştim 3gün dayanabildim bu sefer ilk iki gün ana yemek olarak meyve ara öğün olarak evde ne piştiyse onlardan azar azar yemegi düşünüyorum normalde sağlıklı beslenmediğimden dolayı sağlıklı beslenince vucudum aptallasıyo kilo veriom :) bu hafta güzel kilo verirsem haftasonu ödüllendiricem kendimi

magrenta sende öyle kendimi toparlıyım falan geç bu işleri anca kendini kandırırsın başla biran önce ne o öle kaç zamandır aynı kilodasın aaaaaaaa :) imam yaparsa cemaat neler yaparmıs neler :))

hadi seninle biz birlikte diyet yapalim.1 senedir her pazartesi diyete basliyorum o gun tekrar bitiriyorum.ama bu sefer gidicek bu kilolar anlastik dimi ikimiz el birligiyle verelim guleysa
tamam canım anlaştık inşallah veririz.takip edelim birbirimizi.
hıımmm fayaalı olabilir haklısın

bence böyle azimli devam edersen veririsin canım

bugün sabah biraz ekmekle kahvaltı
öğlen çorba,mantı,ıspanak
arada elma
akşam da tam bilmiyrm ama balık yemeyi düşünüyrm
buarada dün çikolata ve halley yedim.diyette oldugumu unutup yiyorm.bunun için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…