70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mine gelmedi yine evet :26:
demek öyle annemin evine giderim bak
oyyy yerim senii Eki Görüntüle 693588
dökülllllllll
gitme kiz ananin evine göndermem seni benimsin 6 tane
merhabalar bende sigarayı bıraktım kilo aldım şuan 73 kiloyum diyet yapamıyorum yürüyorum ama hep aynı kilodayım
hosgeldin canim aramiza tebrik ederim cok güzel bi basari canim neler yiyorsun
sabah
öglen
aksam
aralarda anlat bakim
bizde diyet yapmiyoruz ama daha cok saglikli yiycekler yemege calisiyoruz agirlik veriyoruz yani hem gülüp egleniyoruz hem zayifliyoruz

Hoş bulduk arkadaşım evet aranıza yeni katıldım valla ben pek diyet yapamıyorum yürüyorum ama tatlıdan vazgecemiyorum cayıda 3şekerli içiyorum ondan galiba kilo veremiyorum

dis cöpü yerim türkceniiiiii

dis cöpü kullanilmamissa birsey olmaz

kactane yedin birde köfteler ve patlicanlar yagdami kizarmisti

neyi gi discöpünü niye yiyeyim yagda da da si var ben onlarin yagini aldim küchenrolle ile kiz küchenrolle ne oluyor balli :44:
domats corbasi weight watcher dan din sizin orda ünlü bu weight watcher ürünleri sen nediyorsun iyi mi onlar sence :26:

Hoş bulduk arkadaşım evet aranıza yeni katıldım valla ben pek diyet yapamıyorum yürüyorum ama tatlıdan vazgecemiyorum cayıda 3şekerli içiyorum ondan galiba kilo veremiyorum

canim bende cayi hep 2 sekerli icerdim simdi yarim sekerli iciyorum siyah cayi ama öbürlerine seker katmiyorum artik yesil cay vs. cünkü bi kere unutmussum seker atmayi sekersiz ictim farki anlamadim bittikden sonra sasirdim kendimi
3 seker cok fazla canim dikkat et hem kilo alirsin birde allah korusun sekere yakalanirsin

sana bitane uzatmalı şarj kablosuyla batarya alcam fazladan :84::84::84::84:
şarjdayken gırmeyı sevmıyorum cnm ya
bıldıgın spor cnm 30 dk yuruyom 30 dk bısıklet 30 dkda yerde debelenıyom

ne dedıkodumu yapıyonuz kız ıyıkı bı boş bıraktık topıgı hıh
kadin dedigin miss gibi kokmali yaa

yirtik kotlar varya

sende acik yirtasan donlarinin biyerlerinden

aynı ben
huhu napiyonuz bensiz bakim bi bakayim dedim size
hoşgeldın suzı
ballim herhalde cok yedim ne yedigimi söylimmi :18:

tutamadın demı gırtlanı yıne

ya aksam lari tutabilsem aksamlari saldiriyorum niye öyle ki

yok cnm elımı yuzumu temızledım cicilerimi çıkarıp pijamalarımı gıydım geldım sızı özledım

iyi yapmissin canim
ben gelirken hande cikmis herhalde
ballimda biraz önce gitti
yeni gelen bi arkadasimiz var masallah cigarayi birakmis ama tatliyi cok seviyormus
dedikodu yapmasinida ballidan ögrendim

iyi yapmissin canim
ben gelirken hande cikmis herhalde
ballimda biraz önce gitti
yeni gelen bi arkadasimiz var masallah cigarayi birakmis ama tatliyi cok seviyormus
dedikodu yapmasinida ballidan ögrendim

hande kocası geldıya kaçtı anam yenı evlılerya yalnız kalsınlar bıraz
ballıda kıskanmış bızı arkamdan konuşup duruyo sorma
sıgarada cok kotu bişey iyiki bırakmış ama şekerde bi o kadar zaralı onuda bırakmak gerek

ne ki acaba :18: ben korkarim cok ötlek birisiyim yaz geldi gibi :18encerelere file yapistirmam lazim börtü böcük gelirse aglarim :83:

korkma ben senı korurum cnm
bende önceden herseyden korkardım sonra polıs karısı korkmaz dıye alıştım artık daha cesaretlenım

kız suzı nereye gıttın ınsan bı ben cıkıyom der ben sana boylemı ögrettım

he yazik cicimaylarinda eleme gitsin kocisine
beni yoldan cikardin yoksa ben balliyla ileri görüslü birseyler düsünüyordum
evet sekeride biraksa iyi olur :114:
korkma ben senı korurum cnm
bende önceden herseyden korkardım sonra polıs karısı korkmaz dıye alıştım artık daha cesaretlenım
ayy sagol tatlim ya senin isinde zor canim ya polis esi olmak hirlisi var hirsizi var allah korusun esini canim benim
kız suzı nereye gıttın ınsan bı ben cıkıyom der ben sana boylemı ögrettım
yok kiz sana bi resim ekliycekdim sonra bulamadim ama yeni avatar buldum onu degistirp yemencik geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…