he yazik cicimaylarinda eleme gitsin kocisine
beni yoldan cikardinyoksa ben balliyla ileri görüslü birseyler düsünüyordum
evet sekeride biraksa iyi olur :114:
ayy sagol tatlim yasenin isinde zor canim ya polis esi olmak hirlisi var hirsizi var allah korusun esini canim benim
yok kiz sana bi resim ekliycekdim sonra bulamadimama yeni avatar buldum onu degistirp yemencik geldim
yarin bizim toplanti var büyük cefler gelecekler sabahdanbeni merak etmeyin sekerler onlar gidince yine gelmeye calisirim
gıtsın cnm gıtsın yenı evlilere saygımız var
aman boşver ballıyı napcan o renklı don gıyıyo
evet cnm ya sorma hep meraktasın çalışırken ıyımı kötumu dıye
beğen avatarınıda şu şişkoyu koyma kendımı kötü hıssedıyom
he ben sandım normal yemiş,üstünde diş çöpü varsa kalorisi azdır onun iyi yapmışsın canımdis cöpüyerim türkceniiiiii
dis cöpü kullanilmamissa birsey olmaz
kactane yedinbirde köfteler ve patlicanlar yagdami kizarmisti
hadi ordan ballıyla benim donumdan farkı yok işte aynısını giymişsin görüyomyok cnm elımı yuzumu temızledım cicilerimi çıkarıp pijamalarımı gıydım geldım sızı özledım
hande kocası geldıya kaçtı anam yenı evlılerya yalnız kalsınlar bıraz
ballıda kıskanmış bızı arkamdan konuşup duruyo sorma
sıgarada cok kotu bişey iyiki bırakmış ama şekerde bi o kadar zaralı onuda bırakmak gerek
ivittt ne güzel :132:ah ben yaslandimmi negerci benim ruhum genc
renkli donuna hayran kaldim zaten haha
allahin izniyle insallah hic birsey olmaz allah polislerimizi askerlerimizi korusun insallah canim
bu iyi dedim birinin elinde elma siskonun elinde hamburger :18:hamburger yersen böyle olursun diyo
Ümüğünü sıkıcam senin, yine almamış beni
Kız ben 69 başladığımı, 68.50'ye düştüğümü söylemedim mi?
ben gördüm sonucu 65 üzeriydi kuzum
3 sekermiiHoş bulduk arkadaşım evet aranıza yeni katıldım valla ben pek diyet yapamıyorum yürüyorum ama tatlıdan vazgecemiyorum cayıda 3şekerli içiyorum ondan galiba kilo veremiyorum
ahh suziii ahhhhhhhhhhneyi gi discöpünü niye yiyeyimyagda da da si var ben onlarin yagini aldim küchenrolle ile kiz küchenrolle ne oluyor balli :44:
domats corbasi weight watcher dan din sizin orda ünlü bu weight watcher ürünleri sen nediyorsun iyi mi onlar sence :26:
off kiz rahat birakmadi suzim ya :26:gitme yavrummmm nereye gidiyorsunnnngelcenmi geri
iyi yapmissin canim
ben gelirken hande cikmis herhalde
ballimda biraz önce gitti
yeni gelen bi arkadasimiz var masallah cigarayi birakmis ama tatliyi cok seviyormus
dedikodu yapmasinida ballidan ögrendim
hande kocası geldıya kaçtı anam yenı evlılerya yalnız kalsınlar bıraz
ballıda kıskanmış bızı arkamdan konuşup duruyo sorma
sıgarada cok kotu bişey iyiki bırakmış ama şekerde bi o kadar zaralı onuda bırakmak gerek
hosgeldin canimmperşembeden yazdım buraya nasıl bildirim yapman gerektiğini.
görmemiş olsan gerek
oyy rüyanda mı gördün yoksa
60 üstü yetiyor zaten inşallah dediğin gibidir canım
selam canlarım
çok yorgunum. istanbuldan geldim
çok gezdim ama deli gibi de yedim
5'li sayıları görme hayalim suya düştü
neyse bakalım veririz yine
çok geçmişe bakamadım kusuruma bakmayın
uyumam lazım
öpüldünüz şekerler
günaydiinhayırlı sabahlar canlar..uykum war hemde çoooookkk ama işler beni bekler..cumartesi günü kaynım askerden gelecek ben daha kurabiyeler yapacağım baklawa açacağım..işim zor..
günaydin canimgünaydın... dün akşam ıstedıgım gıbı olmadı.. ananeme gıdelım suprız dedık, kadın gezmeye gıtmıs hava guzel dıye.. ordan arkadaşa gectık saat 18:30 yemek vaktı geldı gectı tabıı.. 1 saat sonra cıktı borekler pogacalar, kekler...... resmen saldırdımbugun de carsamba.. sorayım dıyetısyene bakıım nasıl dengelerım
ya napıyım değişik yemekolsun dedim.şimdi koacım semizotu yemiyor adam pırasadanda bıktı geçen hafta kabak yaptım onada burun kıvırdı.zaten et pişmiyor evde değişik olsun dedim.ona ayrı yapsam bu sefer onunkinden çekiyor canım illa aynı şeyleri yicez.
iyiz.45 dakkadır spor icat ettimkendime evde.katlancak çamaşırlar vardı.açtım müzik kanalını hem oynadım hemde tek tek katlayıp tek tek yerleştirdim yerlerineiyi ter attım.örneğin 5 tane don varsa birini alıp oynayarak 2 dakkada katladım sonra gidip 1 tane donu dolaba yerleştirdimaynı işlemi hepsiiçin tek tek tekrarladım.yanlız arada halil sezainin yangın var şarkısı çıktı.onda oynayamadım bende 19 mayıs hareketleri gibi ağır ağır oynadım
Yaaa ben seni burdan gitmişsindir diye düşünüyordum, zor canım ya gurbette yaşamak, Allah kolaylık versin.ben kocaya gelmedim koca burda buldu beniburda dogdum büyüdüm aslinda türkiyede hic yasamadim ama yinede türk kani iste özlüyor insan memleketini ülkesini hem burda dogsanda sonradan da gelsen hep dislaniyorsun yabancisin sonucda
havasida suyuda farkli vatanimin
hahabi cita daha yükselt cinliler gibi cibikla ye :111: bak bakalim bidaha pilav yiyonmu
Nirelerdesin bacım sen, topiği almış kaynatmış kızlarrr??çocuk bayramımız kutlu olsun kuzularrrrr
nabarsınız bakelim
aşağıda kimse kalmamış en son handeyi gördüm
oda toz olduu paçi nere kayboldunnnn
Siz varsınızya şeker, okuya okuya bitiremedim be yavbizimbu topik son zmanlarda ne neşesiz oldu böle boş boş duvarlar.gurbet kız fazla süslenme yeter
Çok az yiyorsun canım, az sonra liste paylaşacağım ordan bakarsın.sabahları 5 te uyanıp 6 ya kadar plastes yapıyorum 7,30 da ılık elma sırkelı su ıcıyorum 8 de kahvaltımı yapıyorum dıyet bıskuvı yıyıorum kepeklı olandan yanındada peynır yagsız yada yarım beyaz peynir yanında bi dilim çavdar ekmeği
öğlene doğru 2 kuru kayısı öğlende salata corba aksam gelıncede kuru kayısı yıyorum 6da evd oluyorum 1 saat spor yapıyorum gunde 4 bardak karısık bıtkı cayı ıcıyorum sızce nasıl
Ben de 2 içerdim, sonra 1 sonra yarım derken birgün bıraktım artık hiç şekersiz içiyorum, hem çayı hem kahveyi hem bitki çayını kesinlikle daha lezzetli, şeker en büyük düşmanımız.canim bende cayi hep 2 sekerli icerdim simdi yarim sekerli iciyorum siyah cayi ama öbürlerine seker katmiyorum artik yesil cay vs. cünkü bi kere unutmussum seker atmayi sekersiz ictim farki anlamadim bittikden sonra sasirdim kendimi
3 seker cok fazla canim dikkat et hem kilo alirsin birde allah korusun sekere yakalanirsin
Hoşgeldin canım, yediğin içtiğin senin olsun, gezip gördüklerini anlatperşembeden yazdım buraya nasıl bildirim yapman gerektiğini.
görmemiş olsan gerek
oyy rüyanda mı gördün yoksa
60 üstü yetiyor zaten inşallah dediğin gibidir canım
selam canlarım
çok yorgunum. istanbuldan geldim
çok gezdim ama deli gibi de yedim
5'li sayıları görme hayalim suya düştü
neyse bakalım veririz yine
çok geçmişe bakamadım kusuruma bakmayın
uyumam lazım
öpüldünüz şekerler
Sana da hayırlı sabahlar canım,hayırlı sabahlar canlar..uykum war hemde çoooookkk ama işler beni bekler..cumartesi günü kaynım askerden gelecek ben daha kurabiyeler yapacağım baklawa açacağım..işim zor..
Geçmişe mazi derler, toparlarsın bugün yarın sıkma canını, ömür boyu diyet yapamayacağımıza göre bu haftaki nazarlığın olsungünaydın... dün akşam ıstedıgım gıbı olmadı.. ananeme gıdelım suprız dedık, kadın gezmeye gıtmıs hava guzel dıye.. ordan arkadaşa gectık saat 18:30 yemek vaktı geldı gectı tabıı.. 1 saat sonra cıktı borekler pogacalar, kekler...... resmen saldırdımbugun de carsamba.. sorayım dıyetısyene bakıım nasıl dengelerım
Günaydınnnnnngünaydiiiinnn
güzel bir gün olsun insallahhh
suzim okadaryersen tabi şişersinbi kac saat yoktum sadece anam ne cene var sizde
en son msjdan sonra cikmak icin gec kaldigimi anlattim hemen kactim zatennezaman cikcami da biliyor anam
öyle deneyeyim canim cok sagol domatesin kendisini cok severim ama corbasini okada sevmedim
hosgeldin canim
:18: sisdim ben neslim ya niye böyle sistim ki aksamlari zor oluyor neslim gündüz tutabiliyorumda aksam napcam :26:
ay kizlarda az yiyorsun diyo aslinda ama doyuyorum aslinda :26:gündüz fare aksam dana gibi yiyorum bi yerde hatta var
bak niye gelmiyon demissin aksamlari icime dogdu herhalde gurbetle handede kalpgücü varmis bizde ise kalpgözü var anam
kizkanma bebegim ben ikinizide idare ederim
yinemi patlican yinemipatlican diye diye banada yetirtirdin bugün patlicani
ne var ne yok balli anlat bakimkiz mine yi göremedim :26: ahh bacim ögretmen olmak varmis ne güzel cocuklarla tatil yapiyorlar
isve cilve yapti süslülügüne dayanamadim ballim
sende beni boslamasaydin
öglen sicak yemek ye imkanin varsa canim aksam da salata yogurt sebze gibi seylerle kapatirsin
eger tutabilirsen iyi ama ozaman öglen düzgün ye ki aksam saldirma yemeklere canim :26:
Eki Görüntüle 693582
günaydin canim amiinnnGünaydın kızlarr,
Ne çok konuşmuşunuz akşam ya çeneniz düşmüş resmen oku oku bitmedi, patron gelmeden bitirdim neyse. Gününüz aydın, neşeniz daim, yemeğiniz hafif olsun inşallah
hihh sen hallet suziyi neskuikimsuzim okadaryersen tabi şişersin
akşamları ağzını dik yada
buzdoılabına kilit taktır anahtarıda yut
ümüğünü sıkacam senin
zayıflıcan başka çaren yok
ya güzel güzel yada ümüklen sümüklen
günadingünaydın millet
kimse yok topikde herkes yaz geldi diye rejimi bıraktı sanırsam
daha çöp şiş olmadan
heyyyy kuzular biz hala boru şişiz ona göre
mıncık mıncık yağlarınız oranızdan buranızdan çıkıyor bak görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?